Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi: Gergo sulya nagyon szep! Kép Jol illik Lilikehez. Kép

Vali: Napirend. Kép Lili is hasonloan alszik. Delelott 1 orat es delutan 2 korul 2-3 orat. Persze ez a delutani alvas, van amikor masfel oraig tart, de az is valami. Kép Minden estet olyannak kivanom mint a tegnapit. Hala a ket es fel oras delutani alvasnak, Lili nagyon jokedvu volt egeszen a furdetesig. Vegig jatszott, mosolygott, forgolodott. Kép
Az ikrek bunyoja edes lehet. Mi is a batyammal allandoan ezt csinaltuk es mindig en nyertem. Kép Sokkal erosebb voltam nala egeszen a pubertas korig. Kép Es gyorsabban fejlodtem. Maniam volt a harapas. Szegeny tesom tele volt kek foltokkal, es o ilyenkor nem adta vissza, hanem meghunnyaszkodott. Kép Rossz kiscsaj voltam. Kép
Az undorodas csak az iztol van. Lili is pofikat fag az elso par kanaltol, de utana megszokja es mar nyul a kanalert, hogy akar meg. Kép

Nanda: Lili nem lett lazas, meg csak hoemelkedese se volt. Kép Ha tolem orokolte ezeket a hajlamokat, akkor nagyon keveset fog betegeskedni. En rendkivul ritkan vagyok beteg. Kép
Orulok, hogy Maxi is jol viselte a szurit. Kép

Jerry: Nemsokara mar folyamatosan forogni fogtok. Kép

Anita: Jobbulast nektek. Kép Honnan kapta el Dorci?

Szoszi: Nalunk is latogatoban van a nyűgimanó. Kép

Zita: orulok, hopgy irtal. Kép nagyon reg nem hallottam rolad. Reka hogy van? Forgolodik ezerrel?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Néhány kép a bírkózásról:
Kép
Kép

Vali
cvali

SziasztokKép

Gyors leszek, mert Gergő itt ül az ölemben és amúgy is nemsokára indulnunk kell a babamasszázsra.

Zita
Bicepsz: hát igen...Kép

Szöszi
Kitartás, biztosan csak átmeneti állapot!
4 órás kajcsi: azért nálunk is változó a dolog, van, hogy 3 óra lesz belőle, vagy 5, mint tegnap.Kép

Swen
KösziKép
Azért próbáljuk leszoktatni Apa válláról!Kép

Rita
Mondtam én, hogy szép pár lesznek!Kép Gergő is magas lesz, az tuti!Kép

Vali
Képek szuperek!Kép

Most megyek, majd próbálok jönni, de este koncerten fújok, nem tudom,hogy idejutok-e még.

PuszikaKép

Orsi

avocado

Most hírtelen rám szakadt néhány perc lazítás, ezért gyorsan le is ültem ide.

Nanda: Én is így csinálom, de csak 1-2 alkalommal fordul ilyen elő egy hónapban. Azt mondják, akkor lenne a menszeszem, azért kevesebb olyankor a tejcsi.
Hogy vagytok???

Jerry: Oltás, brr!! Ne aggódj, semmiről sincs még lekésve a fordulással kapcsolatban. Minden gyerek másként fejlődik.

Orsi: Jó nagy baba lett a mókuskádból!!! GRATULA!!! Jó munkát estére, légy ügyes!!

Anitabori: Én azért nagyon hiányollak ám!!!!! Gyógyuljatok meg hamar!! Ebben a szutyok időben, most épp az erkélyen altatom a csemetéimet séta helyett. Szerencse, hogy be van építve.

Szöszi: Majd csak megjön az a két kis fogacska is, addig is kitartást!!!!!! Szopival kapcsolatban én is így jártam ám.

Zita: Akkor mind a ketten „kigyúrt” kismamák leszünk. Hogy van az izomlázad???

Rita: Nálunk Tomika az erősebb, jelenleg 1 kg-val nehezebb és mozgékonyabb is, de azt figyeltem meg, hogy Alina is képes megcsinálni a dolgokat, de csak ha ő úgy gondolja. Elég öntörvényű kisasszonyka lesz.

Anikó: Hol vagy????

Vali
cvali

Sziasztok!
Éppen festés-mázolás-költözés kellős közepében vagyunk, tiszta káosz minden, gyermek beteg, stb. Írok, amint tudok!
Pussz
pitypang

Orsi: nekünk a doktornénink azt mondta, hogy 5 kilós súly felett a babákat már lehet 4 óránként, és összesen naponta ötször etetni.
Marcellt ha ébren van 3 és fél óránként etetem nappal, de mindig van legalább 1 amelyik elcsúszik alvás miatt, így jön ki 5 etetés. És nem is fér bele a napunkba ennél több (mivel az utolsó evés után alszik 8 órát egyben), Marcell nem hajlandó sem gyakrabban, sem többet enni. (Azt mondják, hogy a tápszeres gyerekeket könnyű túletetni, hát az én gyerekem nem hagyja magát. 100-150 mililiterrel eszik kevesebbet naponta, mint amit meg kellene ennie, és ezt is úgy kell belerimánkodnom)
És Marcell sokkal kisebb mint a te Gergőd (5550 gramm, keddi mérés), tehát Gergőnek is simán ki kellene már bírnia az állandó 4 órás vagy ennél ritkább evést. Evvel nem azt mondom, hogy ne igény szerint szoptasd, csak tényleg arra figyelj, hogy az evés befejezése és a következő evés között meg legyen a 3 óra, hogy ne keveredjen a gyomrában a már félig megemésztett és a friss tejci.
Elnézést, ha okoskodónak tűntem
Nem akarsz egyszer meghívni egy koncertedre?

AnitaBori: hiányzol ám nagyon, gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Zita: remélem szót fogadsz Csilla babának, és nem nyomkodsz olyan gombokat amit nem szabad!
Hehe: Swen hozzászólása

Swen: úgy tűnik megúsztuk ezt az oltást is, legalábbis ha idáig nem lázasodott be akkor már ugye nem várható??
Botondról nagyon édesek a képek, csak nem ér, hogy már hosszabb a haja, mint Törpinek

Rita: szép mondhatom, verni a bátyuskádat. Ikertestvér, vagy nagyobb nálad??
Lilinek egyáltalán nem adtál kúpot az oltás után?
Tényleg egyre jobban megy a forgás, ma már viszonylag hamar előkotorta az alsó kezét. De nagyon felháborodott amikor hasrakűzdötte magát, én meg visszafordítottam a hátára. Hason nagyon szeret, így onnan viszont meg sem próbál a hátára fordulni.

Vali: annyira édesek!

Eltűntek merre vagytok? ZSUZSA, LINDA, CHELLO és a többiek ??
Remélem nincs semmi gond!
Puszi Mindenkinek

Jerry
jerry

Sziasztok csajok, csak bejelentkezem, hogy megvagyunk ám, csak egyszerűen nem jutok el a gépig. Kép Most eljutottam végre, de nincs erőm visszaolvasni. Kép Azért persze majd megpróbálom. Kép Jerry látom eggyel feljebb kerestél. KépPuszi érte. Kép
Holnap délelőtt megyünk a gályahelyre Mikulásozni a lurkókkal, Ádi délutános lesz, hétvégén nem nagyon leszünk itthon, úgyhogy fogalmam sincs mikorra végzek az olvasással, de azért iparkodom. Kép

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!

LINO: szuper a honlap!!!!!!!!!!!!!Köszönöm, hogy ennyit fáradtál vele. Kép Kép

Linda

Kép
bellana

Enyém az arany,mi? Kép
Fél 5 óta nem alszik a drágám,de itt se hagy nyugodtan ülni,úgyhogy bocsi,de megint mennem kell.
Sokszor puszilok Mindenkit!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Már több napja akarok írni, de nem jött össze Kép Nálunk a december kicsit túlzsúfolt (szülinapok, Mikulás, Karácsony, vendégek stb) alig van valamire időm. De jövök ám még, nem szabadultok olyan könnyen tőlem Kép

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket a honlapra Kép Kép Kép

Anikó: gratulálok Gergőnek!!!! Nagyon-nagyon ügyes! Kép Enyém gyerek is hülyén alszik, szegényke sikítva ébred, több fogának van megduzzadva a helye, valamelyik látszik is már, ki persze nem jött és nem is tudom mikor fog, eléggé megviseli (engem is).

Jerry: grat a forduláshoz Kép

Orsi: Gergő óriási Kép

Vali: tündériek a képek Kép

Linda: pussz Kép

Örülök, hogy minden oltásos ilyen jól viselte az oltást! Kép Mi 7én kapjuk Kép

Nanda: jobbulást!

Swen: Botond képei Kép Kép Kép

Bori: jobbulást nektek! Kép

Szöszi: nyűgmentes napokat nektek! Kép

Zita: hiányzol ám! Kép Talira végül hányan jelentkeztek?

Süncsi grat a két foghoz Kép Sok puszi nektek! Kép

Rita: Lili nagyon szépen fejlődik Kép

Chello: Noncsi hogy van? Szedi még a gyógyszert?

Most ennyit tudtam visszaolvasni, bocs érte!

Sokan megint eltűntek (nem is tudom felsorolni), legalább egy bejelentkezés erejéig gyertek, hogy meg vagytok!

Sok pussz mindenkinek

Szilvi
lino

Ezust! 3/4 6 ota nem hagy aludni a dragam, de o is olyan almos, hogy itt sem hagy ulni, ugyhogy bocsi, de mennem kell!!!Kép
Aniko!Kép Meg nem gratulaltam Gergonek, nagyon okos fiu!Biztos Bencus is zseni lesz es hajnalban integral fejben, azert nem alszik...Kép
LindaKépJuj, remelem jo nagy pakkot hoz nektek Miku a galyahelyen!!! Jo szorakozast!
ValiKép Hogy erted, hogy Ti is ugy jartatok a szopival?Csak nem surubben esztek?

Betegeknek jobbulast!SwenKép sehol sem vagy hozzank kepest!!!Kép
szoszi
szoszi

Szep jo reggelt! Kép

Lili most kelt fel, most jatszadozik az agyban. Kép

Vali: Itt volt tegnap edesanyam es megcsodalta az ikreket. Kép Edesanyam jo tanacsot adott, hogy vigyaznod kell az ikrekkel. Ha kicsit nagyobbak lesznek, akkor lehet, hogy jobb ha kulonrakod oket egy 2 egymas melle tett jarokaba. Ugyanis a kezukkel, hirtelen mozdulatokkal, es bokdosessel kart tehetnek egymasnak. Nekem is majdnem "kiszurta" a szemem a batyam en meg mindig a kapalozasoktol veletlenul rautottem a batyam fejere. Igy orditas lett a vege. Kép Szoval nem valasztottak szet minket, csak kulon jarokaba tettek, melyek egymas mellett voltak. De majd te is kitapasztalod. Ha nyugodtak a gyerekek, nincs gond. De mi nagyon elevenek voltunk tesommal. Kép

jerry: Igen mi ikrek vagyunk. De en elobb szulettem a tesomnal 5 perccel. Azert hivom batyamnak, mert o nem hajlando huginak nevezni. Kép Pici koromban nagyon sokat bantottam a tesomat, de ez abbol adodott, hogy a batyam mama fia volt, mindig a mama szoknyaja moge bujt, sose adta vissza a pofonokat, harapasokat, en pedig, mindig mindenhol a kozeppontban voltam es az emberek engem imadtak jobban az allando hatalmas vigyorom, kozvetlensegem es szoke hajam, kek szemem miatt. Kép De hat gyerekek voltunk es en nagyon rossz. Mar egyszer elraboltak, belefulladtam a tengerbe, Algeriaban (mert ott eltunk 8 evig) az erdoben ellogtam egy idegen arab pasival pisilni. Persze az illeto csak segitett es o is a szuleimet kereste. Kép Szoval velem rengeteg minden tortent szegeny mamam meg allandoan szivinfarktustol tartott. Kép
Lili kapott kupot rogton az oltas utan. Kép Nem lazasodott be. Kép

Linda: Jo mikulasozast. Kép

Szoszi, Aniko: Kuldom az alommanokat. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Itt vagyok én is.

Jerry, Lino: köszönjük jól vagyunk. Túl vagyunk a 4. hós óltáson és szerencsére most nem lázasodott be. Viszont annál nyűgösebb 3 napja, napközben semmit nem alszik és hajnalban fél 5 - fél 6 között ébred. Kép Én bezzeg tudnék aludni.

Lino, még szedjük a gyógyszert , ez még hónapokig így lesz. Kép

Már csak 4 deka hiányzik az újabb pezsgő bontáshoz. Kép

Többieknek is pusza,
chello
chello

SziasztokKép

Mindenkinek köszi az észrevételeket Gergő súlyával kapcsolatban!Kép Az tény, hogy edződik a bicepszem rendesen.Kép

Jerry
Gergő általában 3,5-4 óránként eszik, de ha 3 óra után kér, akkor is adok Neki, mert iszonyúan tud üvölteni, ha tényleg éhes! De 3 óránál kevesebb már nem lehet, azért ahhoz tartom magam.
Koncert: nem nagyon van mostanában, ez is a zeneiskolámnak egy jótékonysági koncert volt itt Kistarcsán a suliban. De ha lesz komolyabb, akkor szólok.Kép

Linda
Sziaaaa! Puszika!Kép
Tegnap Gergő is megkapta az első mikuláscsomagját a suliban. Igaz Ő nem volt ott, de hazahoztam Neki és rajtam keresztül megeheti a csokikat.Kép

Anikó
Puszika! Kitartás!!!Kép

Linó
Fogak:Kép És éjszakánként is keltek miatta? Szegények!Kép Remélem hamar kibújnak azok a fogacskák!Kép

Nálunk is van most valami változás, mert Gergő minden éjjel máshogy adja elő a dolgokat. Tegnap például még fél 12-kor is kért cicit, aztán 3/4 3-kor és reggel 3/4 7-kor. Szóval lehet, hogy növekedési fázisa van, meg gondolom az időt is érzi. És éjjel is altatgatni kellett, de most nem volt olyan vészes, mint az elmúlt 2 éjszaka.

Jelentem, kinőttük a 68-as body-kat!Kép A rugik még érdekes módon jók, de body-ból már a 74-est kell adnom Mókuskára. Ráadásul már 1 hete a 10-16 kilós Liberót kell ráadnom, mert olyan sonkás a combija, hogy a 7-12 már szorította.Kép Lassan beszerzek 1-2 80-as body-t is, mert ha ilyen iramban nő a Drágám, akkor nem sokáig fogjuk használni a 74-eseket.
De azért tényleg nonszensz, hogy egy 68 cm-es babára már 74-es ruci kell és még nincs 8 kiló, de már ezt a pelenkát kell ráadnom! Na mindegy!

Megyek ügyködni, majd még próbálok jönni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
jöttem én is beköszönni,

a gyerekek még mindig taknyosak, Dorka a szippancs után is úgy csinál, mint egy mini Darth VaderKép
Én meg küzdök a mellgyuszival, ki tudja, hányadikkal...
Pici lány most alszik, nagyfiúk kirándulni mentek. ( Daninak sincs hőemelkedése, csak taknyos, ezért mehettek el)

Chello,
de jó rólad is hallaniKépKépKépKépKép
szurkolok, hogy mihamarabb kibonthassátok azt a pezsgőtKép

mindenkinek puszi
Anitabori

a képeken Dorka kedvenc fogkeféjét rágja (fogat mosKép), az arca azért olyan piros, mert apa összecsókolta, és nem volt teljesen megborotválkozva...
Kép
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori, köszi. Kép

Mellgyuszi. Kép

Gyerekeknek mielőbbi gyógyulást kívánok. Kép

Dorka tündéri a kis fogkefével. Apát ne tessék a közelébe engedni amíg nem borotválkozik meg rendesen. Kép

chello
chello

Sziasztok!

Nagyon elt?ntünk, látom, mindenkinek szépen nô a babája.
Lino köszi a mailt, nekem sajnos nem m?ködik a honlapod, de lehet, hogy mert Safarit használok. remélem még emlékeztek rám!

Emmus 64 cm és kb. 6,5 kiló, a súlyát pontosan nem tudom, régen voltunk méreckedni. Még csak 1 oltáson vagyunk túl, mert mostanában 37 a hômérséklete, szerintem a foga, de nem akarják beoltani, amíg le nem megy 37 alá...
Én 3 hete beteg vagyok, torokfájás, köhögés, rekedtség stb... Gyerekeket jól megfertôztem...
Nagylányomnak megvolt a 3. szülinapi zsúrja, jól izgultam miatta, de végülis jól sikerült, minden gyerek jól érezte magát ( 9 3éves volt és 3 kicsi baba).
Emmus majdnem megfordul hátról hasra és majdnem felül, csak egy pici hiányzik, hogy sikerüljön. Ha énekelünk, akkor ô is énekel, nagyon édes. Kép
Egész jó a napirend: fél 8-kor már alszik, kb. hajnal 2-kor kel fel, de egyre többször már csak 5-körül, különben meg 3 óránként szopizik. Van tejem, bár néha megijedek, hogy kevesebb lett, de mindig szopik és jól lakik, akkor valszeg nincs baj Kép
Én nagyon lassan tudom leküzdeni a kilókat, a szülés után felszedtem 3 kilót és most nagyon nehezen végre lem,ent 1 kiló ebbôl... Kép így is 5 kiló plusz van rajtam...

Karácsonyi ajándék ötlet: fényképes naptár a babákról a nagyszülôknek, garantált a siker !!!

Megpróbálok többször jönni, de legalább olvasni benneteket!

Mindenkinek kellemes készülôdést!
ime egy kép a legkisebbrôl:

Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Szent Eg, hogy kerult Dorcihoz a fogkefem????Kép
szoszi
szoszi

SziasztokKép

Zsuzsi
Sziaaa! De jó, hogy jöttél!Kép
Kép tündéri!Kép Szép méretei vannak a picurkának!Kép
Éjszakák: jó lehet, már én is nagyon várom, hogy egyszer alhassunk legalább 5 órát egyben!

Bori
Mellgyuszi:Kép Ez alkati dolog? Hogy Neked ilyen sokszor van?
Képek: nagyon édes Dorka a fogkefével! Nem lehet elég korán elkezdeni, nem igaz?Kép

Most megyünk fürödni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szép jó estét!

Most jutottam ide,de nem tudom,meddig jutok.Azt nem vállalom,hogy mindent visszaolvasok,de egyet-kettőt innen a végéről megpróbálok. Kép Kép
Magunkról röviden:Manócskám elég nyügike mostanság,nagyon ölbe baba lett.Az éjszakák meg egyre rosszabbak.Este 9 körül elalszik ugyan,de van,hogy már fél 11-kor felkel megint.Ha netán ki is húzza mondjuk 1-fél 2-ig,utána már 2 óránként ébred,majd óránként.Mostanában minden éjszaka van egy olyan óra,amikor meg egyszerűen nem alszik,csak dumál,sikítozik, nevetgél,én meg tök ki vagyok.Hulla fáradt vagyok már! Kép

Már megint sír,úgyhogy mennem kell lassan,mert apa díszíti a lakást nagyokkal.

Még megpróbálok jönni,ha emberi időben sikerül,addig is mindenkit puszilok!

Ja,és köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat Gergő nevében! Átadtam ám Neki!!! Kép

Anikó
vakili

Felteszek néhány képet,ha nem gond:
Ezt kifejezetten Szöszinek! A többit képzeld hozzá! Kép
Kép
Nálunk Bencus főzi a vacsit: Kép
Kép
Ez a kalap,amit börzéztem a múltkor a gombóc fejére. Kép
Kép
A jövő focistája:
Kép
Mindenféle kommentár nélkül Kép
Kép
Bocsi,ha sok voltam!

Anikó
vakili

Bori!
Nagyon édes a kép Dorciról. Kép A múltkorit nekem nem sikerült megnyitni. Kép
Sajnálom,hogy még mndig betegek vagytok.Jobbulást továbbra is!
Mellgyuszi:én azt hittem,ezt már ilyenkor nem lehet összeszedni.Kevesebbet eszik Dorka? Vagy mitől lehet? Kép

Lino:Nem látom,hogy jönne a foga,nem is nyálzik,úgyhogy nálunk szerintem nem ez a gond. Kép
Remélem hamar túl lesztek rajta!

Orsi:milyen volt a koncert? Kép Bencus súlya 7800 gramm,úgyhogy nekem sem kell külön súlyzó. A hátam már KO.KépMit szólt Gergő a Miki-csomaghoz? Bencus egyből elkezdte volna rágni a piros masnit. Kép Olyan büszke voltam Rá,mert a céges ünnepségen Ő volt az egyetlen picur,aki nem sírt.
Mikor jössz???? Kép
Nem is mondtam,hogy Bence megint romlik,napközben örülök,ha kibír 3 órát,de általában 2 óránként eszik.Mondjuk attól eltekintve,hogy nem tudok így elmozdulni nélküle sehová,engem nem zavar.Egyszerűen imádok szoptatni.KépAz éjszaka viszont elég gáz. Kép

Vali:Az OK,hogy tornázol,de emlékeim szerint nem nagyon van mit égetned. Kép
Édesek lehettek az ikrek,ahogy bírkóznak. Kép
Ti az erkélyen sétáltok? Kép

Linda:hogy sikerült a Mikulásozás? Mi is ma voltunk a munkahelyemen,és nagy sikere volt a gyerkőcöknek.Kép

Panó:hogy vagytok? Ugye jöttök a talira? Elhatároztam,hogy most Veled kezdem a beszélgetést,és akkor biztos nem maradsz ki! Kép

Swen:nagyon örülök Neked!
Édes ez a Boti baba! Kép

Zita:meggyógyultatok? Hányan leszünk a talin a mai állás szerint? Már annyiszor akartam kérdezni,hogy Csilla szokott-e még szopizni. Kép

Hú,most hirtelen ennyi jutott eszembe,mert nem volt időm jegyzetelni,de a többieknek is nagy puszi:Anikó

Ui:drukkoljatok Nekem holnap,mert sikerült megbeszélnem egy találkozót a tesómmal,és remélem,hogy sikerül valamennyire rendezni a kapcsolatunkat.Annyira szeretném! És végre láthatom a lányát is! Kép
vakili

Rita:
micsoga kalandos gyermekkorod volt! Kép Nem félsz,hogy Lili is örökölt Tőled valami csibészséget? Kép Felkötheted a gatyát!!!
Álommanókat előre is köszi,és várom másoktól is,akiknek van felesleges. Kép

Szöszi:hajnali integrálás. Kép

Tényleg,csajok olyan szuper etetőszéket hoz a Jézuska Bencusnak,hogy csak na! Majd karácsony után rakok fel képeket. Liftezik,meg gurul,meg dönthető,egyszerűen gyönyörű! Kép

Most már megyek,mert leesek a székről,elnézést akinek nem írtam külön.Kép

Jó éjt:Anikó
vakili

Anikó
Drága Legkedvesebb Pocaktársam!Kép Sajnálom, hogy megint romlófélben vagytok, de hátha csak átmeneti, lehet hogy most van növekedési szakaszban. Én is ebben reménykedek Gergővel kapcsolatban, igaz hozzátok képest nálunk egész szuper a helyzet. De néha én is hullának érzem magam, legfőképp amikor éjszaka vigyorog, mint a tejbetök és látszik, hogy esze ágában nincs aludni.Kép De olyan édes, csak röhögni tudok olyankor rajta. Egyik éjjel röhögőgörcsöt kaptam, mert lecsapta a sarkait a pelenkázóra és nyújtózkodott (azt nagyon szeret!Kép), de nagyon sokszor egymás után és közben vigyorgott. Én iszonyúan elkezdtem rajta röhögni, erre még jobban csinálta, olyan zsivány volt!Kép
Szoptatás: én is imádom! Pont ma gondoltam, hogy milyen rossz lesz, amikor már adni kell pépeket, mert akkor 1-2 szopcsi kimarad majd és azt sajnálni fogom, annyira szeretem! És Gergő is.Kép Látszik is Rajta, meg a Te Bencusodon is!Kép Majd én is csinálok már fotót a sonkáiról, mert hihetetlenek! Azon töröm a fejem, hogy kipróbálom a 12 kg-os Liberót, mert a 10 kilósnak is meglátszik a gumija a combiján! Pedig még nincs 8 kiló! De nem érem ál 1 kézzel a combját, pedig elég nagy kezem van!Kép
Fényképeitek szuperek!!!Kép
Koncert jó volt, de kicsit izgultam.Kép Régen fújtam már közönség előtt.Kép
Mikulás-csomag: Gergő nem látta, mert nem volt ott, és még nem adtam oda, hiszen majd csak 6-án jön a Mikulás!Kép Van egy kiscsizmája, de nem hiszem, hogy abba bele fog férni.Kép
Menés: fogalmam sincs.Kép Pedig olyan jó lenne már! Majd körbepuhatolom Karcsit, hogy mikor lenne jó, és Borival is egyeztetni kéne. Múltkor, mikor beszéltem Vele telefonon említette, hogy mikor megyünk már Hozzátok!Kép Azért még karácsony előtt meg kéne szervezni!Kép

Most megyek, mert már én is hulla vagyok!

Puszika Neked is és a szuper kis családodnak is!Kép

Orsi

avocado

Jaj, majdnem elfelejtettem!
Szurkolok a tesóddal kapcsolatban!!! Majd számolj be!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hellóka!

Megint enyém az arany? Pedig isten bizony elcserélném egy jó kis alvásra!Kép
Orsikám!
Én is beszéltem Borival,és mondta,hogy ha meggyógyultak,akkor összehoztok egy látogatást.Kép

Szép napot!

Anikó
vakili

Enyém meg az ezüst!Kép

Anikó
OkKép

Képzeljétek megint egész normális éjszakánk volt! Mókuska szopcsizott fél 2-kor, aztán aludt rendesen, majd fél 6-kor is, de utána tisztába kellett tennem, mert nagyon mocorgott. Persze ettől felébredt, úgyhogy volt altatgatás, de egész simán ment. É aztán már csak 8 után kelt.Kép Még nem kapott cicit, majd csak ha kéri, eddig nem kérte.Kép

Remélem mindenki jól van és ma jöttök, mert a végén majd csak Anikóval fogunk itt levelezgetni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Kitartó Topiktársak!

Anikó! Ugye veled beszéltük a Horváth cukrászdát?
Meggyógyult mindenki.
A találkozón résztvevők számát sajnos nem tudom, mert e-mail-ben nem jelzett senki. Amikor Anita utoljára innen összeszámolta, akkor talán nyolc igen volt. Sajnos mivel nem mindig tudok jönni, és olvasás közben számolgatni is nehéz, így örülnék, ha jelezne nekem egy e-mailban, aki jönni szándékozik.
Csillának még egy héten egyszer eszébe szokott jutni a szopizás. És mostanában rendszeresen nem itthon jut eszébe. Végül általában itthon oldjuk meg a dolgot, de az emberek már az ő ötletére is furcsán szoktak nézni.

Orsi! Még mindig apa válla a legjobb altató?

Mindenkinek szép napot!

Zita
pzita

Szia Lányok,

Anikó,
nagyon-nagyon drukkolok a tesóddal való találkozáshozKépKépKép talán sikerül a múlttat és vélt sérelmeit szőnyeg alá söpörni, és megjön az eszeKép majd meséljKép
Nem tudsz visszaolvasni...hááát, ezt most nem akarom elhinni neked...nézted, mikor volt itt utoljára archiválás?!Kép
fotókKépKépKép szerintem Bencus Katára hasonlít, már amennyire én ismerem a családodatKép az a kötényes fotóKép
Valival és a zsírégetéssel kapcsolatban egyetértünk: ahogy Szöszink mondaná, "szemtelenül vékony"Kép de a lelkének is kell az ilyenfajta kikapcsolódás, én is annyira vágyom már a fittneszterembe, de meg kell várnom a szoptatás végét, az ugye meg lehet még egy év is...
Mellgyuszi: azt nem írtam nektek a múlt héten, hogy akkor is volt egy a másik mellembenKép tegnap estére megint jó lázas voltam
Zita pont tegnap küldött egy cikket arról, hogy akár a stressz is okozhatja, mostanában van belőle elég, a gyerekek sem egészségesek, meg a szívem is vacakol, voltam is tegnap kardiológusnál, és megállapították a szívritmus-zavart. Jövő héten kapok 24 órás EKG-gépet, na azzal hogy fogok szoptatniKép

Orsikám,
akkor azért jó volt a koncert, csak izgultálKép hol voltatok?
sietünk a meggyógyulással, hogy mehessünk AnikóhozKép

Zsuzsi,
bár nem tudom, tudsz-e minket olvasni, nagyon aranyos a kicsiKép
talira jössz?

Nagytali: Süncsi, Anikó, Nanda, Rita, Zita, Linó, Vali, Anitabori - Orsi, Panó és Jerry nem biztos. Nekem ennyi van lejegyezve.
Kisdió, Chello, Nalika, Hajnimaci még szerintem nem nyilatkoztak, vagy igen?
A vidéki szekciókat nem is írtam...Kép

Most elköszönök, mindenkinek jó hétvégét.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zita
Apa válla mindig tuti hely lesz Mókuskának, de azért már sokkal jobb a helyzet, ott már csak ritkán alszik el.Kép De az tény, hogy a kedvenc alvóhelye!Kép
Ma megint "nem alvós" napunk van, délelőtt volt 3/4 óra és az előbb sikerült letennem, mert már tiszta kóma volt, de aludni azt nem akart! Aztán kivettem a kiságyból és kb. 2 másodperc vállamon ringatás után már aludt is. Úgyhogy azért az én vállam is megteszi.Kép

Bori
Nem értem a kérdésed, hogy hol voltunk? Mikor? Bocsi, ha nagyon idétlen vagyok, de tényleg nem tudom mire kérdezed.Kép
Mellgyuszi, Szíved:KépKépKép Azért vigyázz magadra és próbálj meg nem idegeskedni! A gyerekek meg majd meggyógyulnak! Szegény Zsuzsáék is milyen sokáig betegeskedtek, sőt a héten beszéltem Vele telefonon és Ő még mindig beteg.Kép
Mini-tali: akkor ha meggyógyultatok!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
sajnos az utóbbi napjaink elég húzósak voltak,Maxikámat nagyon megviseli a fogacskája,csak nem akar kibújni,pedig már látom,hogy nincs sok hátra.Esténként nagyon sírKép
Csütörtökön váratlanul meghalt a keresztapám,apukám testvére,úgyhogy nekem is sírós napjaim voltakKépEbben az évben nekünk nagyon sok megpróbáltatásban volt részünk lelkileg,nagyon remélem,hogy a jövő év jobban fog sikerülniKép
Maya nagyon aranyos,érzi,hogy anya valamiért nagyon szomorú,és hihetetlen,de minden pillanatban azon van,hogy engem felvidítson.Pedig nem tudja mi történt,mégis valahogy másképp viselkedikKép

Mindenkinek köszönöm a gyógyító energiabombákat,úgy néz ki túl vagyunk a nehezénKép
Borikám,
Ez a mellgyulladás Daninál is volt?Az egyik barátnőm is szenvedett a visszatérő gyulladások miatt,és kiderült,hogy rosszul feküdt,és elnyomta az egyik tejcsatornát,ami megtört,és emiatt állandóan begyulladt a cicije.De lehet melltartótól is.Kép
SzívedKép
Jobban vagytok már?
Mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!

Zsuzsi,
már régebben írtam,hogy ugyanakkor voltunk kórházban(Maxi júli.19-én született),de sajnos nem találkoztunkKép
Utólag is Boldog Szülinapot Dorkának!Kép

Anikó,drágaKép
Hogy sikerült a találka a tesóddal?
Képzeld a Maxi is csinált ilyet 2 éjszaka is,hogy 3-4 körül felébredt,és csak dumált,sikítozott magának az ágyban.Nagyon édi volt,csak minket nem hagyott aludni.Kép
Bencus szeme meggyógyult már?

Orsi,
Hol volt a koncert?Karácsonykor nem leszel valahol?
Nem semmi kilókat cipelsz te se,Maxi is majdnem 8 kg.Utsó mérésnél volt 794Og.Annyit van kézben,hogy a derekam kezdi felmondani a szolgálatot.Most próbálom apát rávenni valami gyors gyógyfürdőswellnessmasszázskúrára KehidakustánybaKép

Lino,
Kibújt már Kata fogacskája?
Te adsz neki már valami gyümit?

Zita,
Tudnék mesélni én is szopis sztorikatKépDöbbenetes milyen emberek vannakKépMintha őket nem így etette volna az édesanyjukKép

Zsuzsa,
Mi újság veletek?
Jobban vagytok már?Kész az utcátok?

Most mennem kell,nagyon álmos vagyokKép

Puszi,Nanda
nanda

Szia NandaKép

Sajnálom ami a keresztapáddal történ, biztos nehéz lehetett, lehet Neked! Maya nagyon aranyos lehet! A gyerekek nagyon rá tudnak érezni dolgokra!
Koncert: egyelőre nem leszek, mert a szoptatás miatt nehezen tudnám megoldani a dolgot és Gergő nem fogadja el a cumisüveget. Esetleg azt lehetne, hogy a próbákra eljönne Anyukám is és kimennék szoptatni, mikor esedékes. De egyelőre nem nagyon van felkérés, csak a párom megy most zenekarozni. Szólóba meg azért még nem vállalom, elég sokat kihagytam a szülés miatt és azért az izguláson éreztem, mert nem szoktam izgulni.Kép De ha fogok fújni szólok nektek, hátha eljöttök és akkor meg is van oldva egy tali.Kép
Maxikának szorítok, hogy mihamarabb kijöjjön az a fogacska.
Gergő súlya: nekem is érzi a hátam. És ma egész nap ölbebaba volt, bicepszem majd kicsattan.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Fogadjunk,hogy megint enyém az arany!Kép
Szinte csukott szemmel írok,mindjárt lefordulok a székről.
Fél kettőkor szopiztunk,aztán 3-tól 5-ig nem aludtunk,hol dumált,hol sírt.Aztán 6-kor véglel felébredt.Kép
Egy ekkora babának nem kéne sokkal többet aludni? Kép

Később még jövök!

Anikó
vakili

Sziasztok!
Egesz ejjel fajt a fejem, hasogat most is. BazsiMano teljesen elromlott, nem tudom mi baja, de tegnap meg a Mikulas-buli is nelkulunk zajlott, mert egesz nap nyugolodott es sirt, meg olben is...Kép

AnikoKép
Mondd mar,hogy mi volt a tesoddal? Milyen a kislanya?(lanya van, ha jol emlekszem)
KepKép Mar bocsi, de en alsonadragot sehol sem lattam!Kép Azert gyogyultal Te olyan hamar!!!

OrsiKép
Haat, szerintem a szopi nalunk mar ilyen ossze-vissza marad, akkor lenne esely megoldani, ha holnaptol tavasz lenne es Bazsi ulni tudna es lehetne megint jo nagyokat setalni...Most olben alszik el kinnt es akkor lehet betenni a kocsibaKép De, visszuk lelkiismeretesen!
A Mikulas hozott nekunk tanyerkat meg kanalat, vettem botmixert, Karacsony korul kaphat egy kis almalevet, addig mar csak kihuzzuk a szopival igy is...

NandaKép
Na, most megint jol kijutott...De latod, milyen aranyos MayaKép. Biztosan meghato ezt latni!!!
Derekad:szinten zenesz. Furdetes utan kell 2 perc mire kiegyenesedek, pedig allvanyon van a kad. Bazsi is 7800gr korul van. Es o is olben eli napjai nagy reszet ujabban. Egyszerre romlottak el a topikos babak?Kép Vagy ez ilyen periodus, hogy meg nem ulnek de erdeklodoek es unatkoznak? Ilyen metsegeket talalok ki neha a fiamnak Kép

ZsuzsiKép
Ez a kislany tiszta anyja! Szerintem...Fogyokura? Hmmm, nekem nincs erom hozza. Ha nagyon el vagyok keseredve, akkor lecsuszik napi 8-10 negercsok is.Kép

ChelloKép
El ne felejtsd megirni, ha durrant a pezsgo! Szurkolok, hogy mihamarabb fajhasson Apa feje nalatok !!!Kép

BorikamKép
Jobb napokat Nektek (is)!

SwenKép
Le vagy maradva, mint a borravalo!Kép

szoszi
szoszi

Szöszi
Azért kitartás Neked! Nálunk most minden nap más, most például tök jól elvan a járókában, tegnap nem volt hajlandó, max. a hordozó volt jó Neki.Kép Éjszaka szerencsére ok, de ma reggel megint nem akart visszaaludni, Karcsi altatgatta. Szerintem a tél miatt van, jönnek-mennek a frontok és ők még nagyon megérzik. Egyszer ennek is vége lesz!Kép

Anikó
Tényleg, mi volt a tesóddal???
ÉjszakádKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Azért az is ciki, hogy fél 11-kor még érmet lehet itt szerezni!
Lányok, tessék jönni!!!!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak bejelentkezni van időm. Most egy kicsit nem fogok tudni jönni, mert egyedül leszek az ikrekkel egy darabig, ugyanis a férjem ismét külföldre kellet, hogy utazzon. Kép

Mindenkinek jó mikulást és kellemes karácsonyi vásárolgatást!!

Vali
cvali

Sziasztok!

10 centivel a föld felett járok. Kép A tegnapi találkozás miatt.Gyönyörű a tesóm kislánya,a gyerekek nagyon örültek egymásnak,és annyira jó volt megint együtt lenni.A problémákat végül nem beszéltük meg,valahogy nem úgy alakult,talán majd legközelebb.Úgy láttam,hogy a tesóm is inkább csak úgy egyszerűen örülni akar a gyerekeknek,és inkább Róluk beszélgettünk.A szüleim nagyon hálásak voltak,anyu szerint ez volt a legemlékezetesebb szülinapja.Ugyanis most ünnepeltük,mert Őt a Mikulás hozta. Kép
Most nagyon-nagyon boldog vagyok!!! És olyan édesen bújt hozzám a kislány azonnal,ahogy kézbe vettem.Mintha régóta ismernénk egymást.Kép

Most csak ennyi,mert megint megyünk mikulásozni,de ezt meg akartam osztani Veletek!!!
Holnap próbálok jönni:

Anikó
vakili

Anikó
Úgy örülök!!!Kép Az biztos, hogy ennél szebb ajándékot nem adhattatok volna Anyukádnak!Kép Remélem már így rendeződni fognak a dolgok köztetek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most csak egy rovid idore bejelentekezek. Jol vagyunk, minden rendben. Hetvegen nagy unnepseg volt. Lilinek megtalaltuk a kis baseball sapkajat. Kép Holnap irok bovebben.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Milyen vagány kiscsaj Lili!!!Kép Szuper jók a képek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Van egy kis idôm, éppen nyomtatok egy házi készítés? mesekönyvet a nagylányomnak, anyósom írta a könyvecskét én meg képeket szerkesztettem hozzá...

Bori: nem tudom, mikor lesz tali, ha van valami írjatok légy szíves a mailemre! kôszi. ez a mellgyulladás elég fura, hogy ilyen gyakran jön elô. Daninál is így volt?

Nanda: jól elkerültük egymást a kórházban. Igazat megvallva csak köntös alapján tudnálak beazonosítani Kép Hányas szobában voltál? én a 10-esben.
Ôszinte részvétem a keresztapád miatt. Ez az év annyi embernek nem sikerült jól, de biztos vagyok benne, hogy a következô esztendô sikeresebb és vidámabb lesz. Egyedüli jó esemény idén a babáink születése volt, mennyire rossz lenne nélkülük!!!!

Orsi: nem gondoltál arra, hogy gyerekkoncertet adjatok? több anyukával is beszéltem, hogy mennyire jó lenne egy kicsit lazább zenei eseményre elvinni a gyerekeket, olyan "kakaós koncertre". Nehéz lenne ilyet szervezni??? Babák jól éreznék magukat a zenehallgatáskor, a nagytesók meg megtanulnák a hangszereket. Max. 30-45 perces koncertet még ki is bírnának.

szöszi: köszi, de egyre jobban kezd az apjára hasonlítani, pedig reménykedtem Kép Nekem úgy sikerült azt az 1 zem kilót leadni, hogy odafigyeltem, hogy este 6 után nem nasizok, sôt alig eszem. Na most azért megettem 2 túró rudit, hogy holnap ismét plusz 1 kiló leszek.

Anikó: hasonló problémám van nekem is a nôvéremmel, attól tartok nálunk nem lenne ilyen szép a viszontlátás. Irígyellek, biztosan bölcsen viselkedtetek!

Rita: igaz Lili tiszta apja, de a mosolya mintha 100%-ig a tiéd lenne! Nagyon édes kislány!

Üdv: zsuzsi
zsu26

SziasztokKép

Van egy kérdésem, légyszi válaszoljon rá gyorsan az, aki tudja a választ!
A narancs, mandarin tiltólistán van a kaják között. De meddig nem lehet enni? Mert a lista azt írja, hogy az első 2 hónapban kell vigyázni, akkor én már ehetem? És mennyit lehet belőlük enni, mert én imádom mind a kettőt! Légyszi okosítsatok ki!Kép

Zsuzsi
Koncert ügyben azért nehéz, mert nehéz helyszínt találni. És én most nem is nagyon vállalok ilyet Gergő miatt. De ötletnek jó!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Tudomasom szerint neked nem tilos narancsot es mandarint enni. Ezt nem is tudom, hol hallottad. Persze az elso ket honapban en se ettem, biztos ami biztos alapon, de azota szinte minden nap. Kép Csak a babanak nem lehet 1 eves koraig citrusfeleket adni. Nekem ezt mondta a dokim.
Koszi a dicseretet a kepekre. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Köszi szépen a választ!Kép Ha Te eszed és Lilinek nincs semmi baja tőle, akkor én is nekiesek! Már annyira kívánom! Csak van az a listám a tiltott kajákkal, és azon rajta van. Meg a kiwi is.Kép Azt is eszed? Mert azt is nagyon szeretem.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Kiloszamra eszem a kiwit. Imadom. Kép Nekem a dokim azt mondta, hogy ami nekem jol esik, azt egyem nyugodtan. A korlatozasok csak az elso honapokban voltak, amikor meg a baba gyomra is kenyes volt. Egyebkent muszaj gyumolcsot ennem. Kép
Puszi Rita
Igy eszi Lili az almat:
Kép
Kép
Es igy issza a vizet, most eppen nem fogja kezeivel a poharat:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nahat! Nagy a csend itt! Lanyok hova tuntetek? Lili delutani sziesztaja van es nem talalok senkit itt, amikor raernek. Kép

Anita: Szived. Kép Mi tortent vele? Vigyazz magadra.

Nanda: Reszvetem. Kép Sajnalom a keresztapadat. Kép Remeljuk a jovo ev mar sokkal jobb lesz. Maxinak nem is fog meg kijonni a foga. Most csak a fogcsiraja no. Lilinek is ugyanez volt 1 honapja es meg mindig nincs foga. Kép

Na, megjott munkabol ferjem uram. Kép Kép

Irjatok!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Rita,
nagyon aranyos a kislányodKép megismerem a Milkás kanalat
nálam sem létezik tiltott kajás dolog, csak a lecsó, azt Dorkám szerintem megérezte - kétszer is próbáltamKép

Orsikám,
a "hol" a koncertre vonatkozott: hogy hol koncerteztetekKépKépKép

Anikó,
nagyon jó volt olvasni a tesóddal kapcsolatos dolgotKép talán elindultok valami jó iránybaKép

Zsuzsi,
klassz lehet ez a mesekönyv! milyen terjedelmű?
a taliról:
december 30., 14-17 óra, Mikkamakka Központi Játéktár, V., Balaton utca 15.

Nanda,
sajnálom én is a családi tragédiátKép
Maya viszont aranyos lehetKép
kérdezted a mellemet: Daninál (úgy emlékszemKép) soha egyszer sem volt ilyen. Melltartó okozná? Háát, most csak Anitát hordok, szerintem jó kell legyen, ha kényelmes. És mivel mindig máshol jelentkezik, talán nem is az alvásnál fekszem rá...Csoda tudja.

hűű, most gyorsan el, hív a kötelesség

mindenkinek puszi
Anitabori

és el ne felejtsem:

megvan a topik második féléves babája, Timi Lillája, asszem ma, ugye?
sok boldogságot neki, bár nem olvassa valószínűlegKép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Egyedül voltam a hétvégén a Törpivel, így nem tudtam jönni. Levente elment az ÉN barátaimmal kirándulni a Mátrába. Nem felháborító??

Szilvi: nem akarunk megszabadulni Tőled!

Rita: De jó! Nagyon kalandos életed lehetett idáig! Hogy hogy elraboltak? És hogy kerültél meg? A belefulladást szerencsére nem fejezted be Kép
Lili is biztos ilyen vagány kiscsaj lesz! A sapkája is dögös! Anyukáddal van a képen? A harmadik kép a legaranyosabb, amit idáig Liliről feltettél, annyira édes az a mosoly.
Az ikertestvér miatt is irigyellek.

Chello: azóta már újra alkoholizáltatok, ha minden igaz.

AnitaBori: hát igen, nagylánynak nagy fogkefe jár. Dorka nagyon aranyos!
Mellgyulladás: nem lehet tudni, hogy mitől van? Nem hiszem, hogy ez normális.
Úristen, továbbolvastam. A szívritmuszavar elég rosszul hangzik. Vigyázz Magadra, mondanám, hogy próbálj megnyugodni, de a stressz úgysem hagyja magát lerázni.

Zsuzsi: Emma képe Kép

Anikó: Bencus gyönyörű kis masszív baba! Nagyon szép a kalapkája és a futballista öltözéke is.
Bátyád: akkor az első próbálkozás ígéretes volt. Beszéltetek meg további találkozókat, vagy most örülsz, hogy ez megtörtént végre?

Nanda: őszinte részvétem.

Mennem kell, Törpi felébredt és repülőzik az ágyában

Jerry
jerry

Rita
Ez a Lili annyira édes!!!Kép Nagyon jók a képek!Kép
Köszi a tanácsot a gyümikkel kapcsolatban, akkor most már nem fogom vissza magam.Kép Eddig csak almát mertem enni. Ja, a múlt héten ettem borsófőzeléket, az is tiltós volt és Gergőnek semmi baja nem volt tőle. Úgyhogy lassan próbálgatni fogom a kajákat, mert már nagyon unom, hogy nem ehetek olyanokat, amiket nagyon szeretek.Kép Elvégre Mókuskám már nagy fiú, már 3 és fél hónapos!Kép

Bori
Kistarcsán volt jótékonysági koncert a zenesulimban, ott fújtam.Kép Még nem tudom mennyi pénz gyűlt össze, nagyon kíváncsi vagyok!

Képzeljétek ma elcsábultunk Karcsival és vettünk egy digitális videókamerát!Kép Már nagyon régóta beszélünk róla, de mivel van egy hagyományos eddig nem vettünk. Viszont a normál kameránk már majdnem 10 éves, volt már javítva egy párszor és én állandóan félek, hogy elromlik, amikor épp kéne, mert Gergő csinál valami édeset, újat, akármit. Erre most van egy akció a MediaMarkt-ban és megvettük! Nem rég kaptunk még egy kis pénzt Portugáliából (adóvisszatérítésKép) és abból lett. Úgy örülök neki!!! Megyek is felfedezni.Kép

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Enyém az arany?
Csak beugrottam, hoztam 1-2 fotót Gergőről. Ma reggeli képek az új rucijában, amit megintcsak túrt a Hugicám.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Persze állandóan mozgásban van, így néhol homályos.Kép

Kép
Kép
Kép

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?