Sziasztok,
sajnos az utóbbi napjaink elég húzósak voltak,Maxikámat nagyon megviseli a fogacskája,csak nem akar kibújni,pedig már látom,hogy nincs sok hátra.Esténként nagyon sír
Csütörtökön váratlanul meghalt a keresztapám,apukám testvére,úgyhogy nekem is sírós napjaim voltak
Ebben az évben nekünk nagyon sok megpróbáltatásban volt részünk lelkileg,nagyon remélem,hogy a jövő év jobban fog sikerülni
Maya nagyon aranyos,érzi,hogy anya valamiért nagyon szomorú,és hihetetlen,de minden pillanatban azon van,hogy engem felvidítson.Pedig nem tudja mi történt,mégis valahogy másképp viselkedik
Mindenkinek köszönöm a gyógyító energiabombákat,úgy néz ki túl vagyunk a nehezén
Borikám,
Ez a mellgyulladás Daninál is volt?Az egyik barátnőm is szenvedett a visszatérő gyulladások miatt,és kiderült,hogy rosszul feküdt,és elnyomta az egyik tejcsatornát,ami megtört,és emiatt állandóan begyulladt a cicije.De lehet melltartótól is.
Szíved
Jobban vagytok már?
Mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek!
Zsuzsi,
már régebben írtam,hogy ugyanakkor voltunk kórházban(Maxi júli.19-én született),de sajnos nem találkoztunk
Utólag is Boldog Szülinapot Dorkának!
Anikó,drága
Hogy sikerült a találka a tesóddal?
Képzeld a Maxi is csinált ilyet 2 éjszaka is,hogy 3-4 körül felébredt,és csak dumált,sikítozott magának az ágyban.Nagyon édi volt,csak minket nem hagyott aludni.
Bencus szeme meggyógyult már?
Orsi,
Hol volt a koncert?Karácsonykor nem leszel valahol?
Nem semmi kilókat cipelsz te se,Maxi is majdnem 8 kg.Utsó mérésnél volt 794Og.Annyit van kézben,hogy a derekam kezdi felmondani a szolgálatot.Most próbálom apát rávenni valami gyors gyógyfürdőswellnessmasszázskúrára Kehidakustányba
Lino,
Kibújt már Kata fogacskája?
Te adsz neki már valami gyümit?
Zita,
Tudnék mesélni én is szopis sztorikat
Döbbenetes milyen emberek vannak
Mintha őket nem így etette volna az édesanyjuk
Zsuzsa,
Mi újság veletek?
Jobban vagytok már?Kész az utcátok?
Most mennem kell,nagyon álmos vagyok
Puszi,Nanda