sziasztok csajok!
vasi!
én imádom közöskét már most, csodagyerek, az tuti! besárgult vagy csak egy picit sárgás a szemfehérje?
és igen!!!!!!!!!!!!!! a fiúk ennyire mások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lovely!
drukkolok ezerrel, mondjuk 2 fiú?
az enyém kua rossz, kicsinek is az volt és ahogy nő, úgy rosszul még jobban
tessék jönni jó hírekkel, ne tesztelj előtte, mert az nem mond igazat! a vérvétel a tuti!!!
vicky!
milyen az elválás, mesélj egy kicsit. boti már nagyon várja az ovit, én meg számolom a napokat, hogy már csak 90 van hátra
de erős leszek és nem sírok, csak itthon,mikor nem látja
viszont azt hiszem, hogy kezdek újra önmagam lenni, a melóhelyemen átraktak egy jobb osztályra, sajna a főov ugyanaz, de legalább az ov nem a gyerekes anyák ősellensége (az előző az volt) az egyik probléma tehát megoldódott magától, ez volt a görcsölésem fő oka. a másik meg majd alakul, ez ugye az elválás botitól. én annyira imádom a fiamat, hogy az már néha fáj, de okosan kell szeretni és igenis szüksége van az ovira.
a nagy döntés meg az, hogy januártól már nem a gyest kapom, hanem a szabimat töltöm, tehát valszeg anyagilag kicsit jobb lesz, így megpróbáljuk a fagyikat visszarakatni. még van 5 fagyibaba. októberben elkezdem a vizsgálatokat, amiket lehet tb alapon megcsináltatok és mire mindennel kész leszek már január is lesz. mert ugye engem győrben elküldtek immunológiára is, annak a vérvételnek az eredménye 5 hét, mire elkészül, rákszűrés szintén. tehát csak szépen lassan, hogy ne kapjak megint egy jó kis fincsi pánikrohamot! ez így egy kicsit jobban hangzik számomra. nekem amúgy is a favoritom vereczkey dr, mivel ő hozta össze anno botit is.
tehát hajrá csajok!! mindenkinek a maga orvosánál kívánok sok sikert!
kakti!
hajrá tesó!!!!!!!!!!!!!!