Új privát üzeneted érkezett!

Lapteteje Witché hétfőre. Így már mindennek rendben kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Köszönöm. Én már tiszta ideg vagyok...
de jelentkezem a műtét után, hála az okos telefonoknak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: El is hiszem, hogy aggódsz. A laparral azért egyszerűbb lenne. Így kell idő bőven a felépülésre. Meddig leszel bent?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nem tudom. Pénteken alibi befekvés, aztán vasárnap este megyek vissza, és hétfőn műtét, sztem pénteknél előbb bizti nem enged haza a doki...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok, Asszonyok!

Meg tudnátok mondani, mennyit kell most várni a bekerüléshez? Régebben jártunk a bmc-ben, de most újra mennénk, (most lombikra). És ha már benn vagyunk, akkor mennyit kell várni a lombikra?

Van most Sz. doki? Van esetleg magánrendelése?

Sokat kérdeztem, de talán tud valaki válaszolni

Köszi előre is

Mari
kalmanka

Hahó!

Megjöttem Vasikától!

Jelentem baba meseszép - meg is dajkáltam kicsit, el is aludt, mert sirdogált. Szopik és nagyon apucira hasonlit, imádnivaló. Kicsi, de nem a társaihoz képest - mert amugy hatalmas baba. Mamája szemefénye.

Nekem is egy nagy nap volt ez a mai, sokáig szurkoltam - és meglett az eredmény.
Ettől többet (sokkal többet) már csak a szülei vártak rá.

Egyszóval az álom beteljesedett. Az mondom, ne adjátok fel, ha egy hajszálnyi remény is van!

Én is reménykedem abban, amit nekem rendelt a sors.

üdv kispatak
meer
Aba

Meer: Már alig várom én is, hogy jöjjön Vasi és meséljen meg hozzon fényképet a gyönyörségről.
vicky79
Budapest III. kerület

Mari: Én sajnos nem tudok neked segíteni, mi most nem vagyunk baba projektben.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

brigi33 de jó,hogy jelentkeztél. Majd ha tudsz akkor írjál lécci és tegyél fel képet. Léna mit szólt??
Trix végre. Már vártam rólad a hireket.Kicsit bövebben.
Nálunk semmi különös nincs. Ákos kicsit taknyász de tök jó kedve van. Persze enni azt nem akar csak inni. Most Anyukámnál van kint a családi házban amihez tartozik egy jó nagy kert. Még kihasználjuk,hogy jó idő van. Nagyon élvezi,hogy locsolhat meg söpörhet leveleket. Olyan kis okos. Már komplet mondatokat mond.
Kérdezte valaki (bocsánat ha nem emlékszem,hogy ki) a kistestvér dolgot és,hogy miért nem megyünk a BMC-be. Sajnos tényleg anyagi okok miatt nem lesz kistestvér. A párom cége+ a lakástörlesztés miatt. Most már mindent elvettek tölük amit lehetet.
Na mindegy fogy a Magyar de miért is?? Nekem sem volt testvérem.
Sírásnak vége!!! :? :? :? :? :?
Hihetelen csajok,hogy ti mi mindenen átmentek a gyermekért. Irtó erősek vagytok. Próbálok sűrűben jönni mert sajnos elvesztetem a szálat,hogy ki hol tart.

Üdv
Zs

Kép
Kép
colin

Vasiék épp készülődnek hazamenni, Zsuzsa a varratoktól már megszabadult. Reméljük, hamarosan jelentkezik is! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vasika, hatalmas gratula!!!!!!! Sok boldogságot és sok tejcit kívánok! Gyere minél hamarabb, várjuk a képeket :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

Sziasztok!

Vasika Gratulálok!!!

Vicky!
köszi jól vagyok dolgozom,semmi különös,kisfiút várok Levente Miklós lesz!
Barbus,olyan gyönyörű nagy lány!!!!! :D
vikus82

Vikus: Látom te is korán keltél. Levi is már most korén kelő típus? :) Az jó, ha jól vagytok. Levente név nagyon jó, nekem is tetszik. Barbus jól megnőtt az biztos. Remélem hétfőn már bölcsisnek mondhatom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
változó mikor mocorog nem tudtam megfigyelni a ritmusát!
mentem dolgozni! :?
vikus82

Hahóka!
Sziasztok!

Látom, mindenki kihasználta a szép hétvégét! :)

Voltam kontroll UH-n. 6mm a méhnyálkahártya, és van egy 13 és egy 15 mm-s tüsző. Még ma meg holnap Merional, szerdán megint UH és előreláthatóan pénteken inszem. Remélem, addigra minden méret megfelelőre "hízik". :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma elkezdtük a bölcsit, hát nem ment zökkenőmentesen, pedig csak egy órát voltunk. Nagy hisztiket levágott a drágám, bemutatkozott rögtön. Remélem alakulnak majd a dolgok és megszokja a helyzetet.
vicky79
Budapest III. kerület

kakti: Nagyon drukkolok a tesóhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Először is gratulálok azoknak, akiknek már sikerült, és kitartást a kezdőknek :)
Frissek vagyunk lombikügyben, de az már biztos, hogy a petevezetők el vannak záródva. Ilyenkor szerintetek megúszhatok még egy átfújást? Minden segítő mondatot szeretettel várok :)

Üdv: Évi
szaboevi27
Biatorbágy

sziasztok lányok!

mi vasárnap megjöttünka nyaralásból isteni volt, boti már a megérkezés után tünetmentes lett, szóval nem volt gond a mandulájával.

kakti drukk a tesóért.

witchel ma beszéltem már osztályon van, tegnap műtötték, még az örzőben volt. jó kedve volt, volt két cisztája egyik 12 cm és a másik a petefészkében nem tudom mekkora. még bent van neki a drén csó, de holnap kiszedik és talán pénteken mehet haza. rendes vágása van, pocitól nunusig, de rendbe lesz minden vele, mert ügyes csaj és utána együtt indulunk neki a nagy menetnek, egyszer már bejött, talán most is be fog.

vasiról annyit, hogy a kis kölökgólya egész nap cicikózik :D van tejecse, csaszi lett a vége, mert ádám nyaka körül volt a köldökzsinór. vasi mint mindig most is imádnivaló és a kiskölök is. szerintem tiszta apja, aki természetesen nagyon büszke a fiára és kiveszi a részét a gyerek körüli teendőben. piszok jó kis időszakban vannak, hiszem ott a megérdemelt szeretet csomagjuk, akiért megküzdöttek. mindjárt teszek fel róla pár képet, ez publikus, mert már a másik fórumon is feltették a lányok

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Witch: Mielőbbi gyógyulást és drukk a folytatáshoz.

Vasi: Gyönyörű ez a drágaság.

Etna: Köszi a híreket, örülök hogy jól telt a nyaralás.

A mai napunk már sokkal jobb volt. Holnap már ebédelni is maradunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.09.08 13:55-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, régen nem jártam erre, de jó ideig nem is nagyon történt velünk semmi és a sikertelen lombik után nem sok kedvem volt írni. Azóta visszamentem BMC-be és átbeszéltünk mindent dokival és biológusnővel és sajnos rossz híreket kaptam. Eldőlt, hogy nekünk már nincs értelme tovább saját petesejttel próbálkozni, donorra szorulunk. Sajnos, ahogy azt írtam régebben is, a környezetünkben nincs senki, aki segíthetne nekünk, BMC-ben meg nagyon-de-nagyon hosszú a várakozási idő anonim donorra, szóval ez sem megoldás nálunk. Gyakorlatilag azzal váltunk el egymástól, hogy akkor van esélyem babára, ha találok donort... :( persze, ezt ők így nem mondhatják ki, de ez a helyzet :( :( :( Donort találni ismeretlenül...hát nem egyszerű és nem veszélytelen dolog, ahogy utána jártam, sokszor átverik a lányokat :( hát itt tartunk most...ha van bármi ötletetek, hogy hogyan tovább, vagy ismertek bárkit, aki adott már, vagy vállalná a donorkodást....nagyon nagy segítség lenne :)
dorkabab

Dorka: Nagyon sajnálom a dolgot. Én még nem adtam petesejtet, de remélem találsz olyan jóravaló lányt, aki segíteni tud neked. Drukkolok ehhez nagyon.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Vasi gyönyörű a picikéd :)

Dorka!

Nagyon sajnálom... Sajna már nekem sem érik petesejtem, így csak a két fagyis picim van...

Vicky!

Ksözönöm, gyógyulgatok

a 12 cm cisztámon kívül volt még egy... kivették.. megvagyok, csak fáj minden, már itthon vagyok, te3gnap engedtek haza, de csakis a kicsikém miatt...
Most ennyi. mert hulla vagyok...

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch: Örülök, hogy otthon vagy. Pihenj amennyit csak tudsz. Továbbra is jobbulást neked.

Mi meg vagyunk, alakulgat a bölcsi. Már ott ebédel, aludni majd a jövő héten. Van néha sírás, de alapvetően ügyes és okos a drágám.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Reggel megyünk inszemre! :)

Vicky: a tanyán még lécci ne emlegesd! Köszi! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Drukkolok. Jó hogy mondtad, mert valaki kérdezte a hosszú várakozás miatt, hogy van-e valami baj. Még jó hogy nem írtam rá semmit. Persze, tiszteletben tartom a kérésedet. A pozitív teszttel gyere majd. Úgy izgulok értetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Annyit szeretnék kérdezni Tőletek, h ha átszeretnék menni a BMC-be, akkor más központ leleteit elfogadják??
Amit már a másik kp megcsinált, azt itt újra megcsináltatják, újra végig kell járnom mindent.

Szurkolok mindenkinek. Mi 2009. május óta várjuk a tesót.

Ha nem gond, néha jövök és beszélgetek, reagálok néhány dologra.

Addig is, halijóóóóóó

Kép
szdrita

Sziasztok!!

kakti nagyon drukkolok és irigyelek,hogy már itt tart a dolog.
Vasi gyönyörü a kislegény. Várjuk a történetet ha lesz idöd.(hi-hi)
Szia szdrita. Üdv itt. Én se sürün tudok itt lenni de természetesen segitünk amit kell. Mi is gondolkodtunk a kistestvéren de sajnos mi már lemondtunk róla az anyagiak miatt. Na de nem sirunk!!!
Nálunk nagyon megindult a dumálás. Olyan mondatokat mond,hogy csak sirunk a röhögéstől egész nap.

Hirtelen ennyi elég belölem.

Puszi
ZS

Kép
Kép
colin

Szia Rita!

Mi csináltattunk meg vizsgálatokat máshol, volt amit elfogadtak, volt amit újra kellett csináltatnunk. A spermavizsgálatból, a rákszűrésből és a hormonokból kértek újat. A hsgt szerencsére elfogadták és a másik spermavizsgálatot is. Szerintem az ántszesek közül is újra kell csinálni mindet, mert a szűréseknek frissnek kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok. Megvolt a fagyis transzfer.Úgy volt hogy 3 lakó érkezik de az 5 ből sajnos csak 2 tért magához. Így nem is maradt több fagyink.Z doktor szerint egy szuperszelekció történt.Most pihenek és pozitív vagyok. Gondoljatok majd rám. Puszi
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok amiért nem jöttem eddig de fiam eddig még nem volt. Kiderült hogy ez teljesen más mint a kiscsajok. Nem sok időm van aludni sem úgyhogy kivagyok merülve teljesen. Mindenki azon ájuldozik milyen sápadt vagyok, dehát milyen is lennék ha nem alszom? Majd kialakul, de ahhoz még idő kell. Hoztam pár képet.
Etna, nagyon köszönöm hogy tettél fel képet. Tudtam én hogy rád lehet számítani. Puszi érte.
Kakti, csuriban az összes kezem.

Kép
Apa és a nagy szerelem. Most legyek féltékeny? :lol:

Kép
Így szopja az újjait.

Kép
Ébren vagyok.

Kép
Jó fiú vagyok, édesen alszom.

Kép
Nagyon alszom.

Trix, nagyon meglepődtem amikor megláttalak, de ugyanakkor rettenetesen örültem neked. Nem tudom olvasod-e, remélem igen. Borzasztóan örülök az örömödnek. Még egyszer nagyon köszönöm hogy találkozhattunk.
Kispatak, neked is köszönöm a látogatást. Az ajándékot is köszönjük. Puszi.
Vicky, a bölcsis hisztik majd alakulnak, ne aggódj. Lesz ez majd jobb is. Élvezni fogja a kiscsaj mert ugye ott lesznek a kispajtások és a sok játék. Az én lányom nagyon élvezte.
Többieknek most nem írok, nem tudtam mindent megjegyezni sem és fáradt is vagyok. Puszi és kitartást mindenkinek. Látjátok mekkora csoda és öröm és mindez azért mert nem adtuk fel. Igaz, tele vagyok adóssággal és nem tudom hogy bírjuk ki míg vissza nem fizetjük, de akkor is megérte. Nézem a kisfiamat és semmi sem érdekel. Csodálatos érzés, mindenkinek ezt kívánom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hahó!

Ritkán jövök, de milyen jó, hogy jöttem!!!

Vasikám, igen-igen ez maga a csoda, az is hogy ő lett és milyen lett - meseszép!

Majd alakulnak nálad is a dolgok, fogsz majd aludni is, de a fiuk ennyire mások? Hm nekem csak az van, pedig egy lányka azért jó lett volna. De mit nem adnék most a sajátomért is!

Apa és nagy szerelem: nem baj, sőt! Az egész család szemefénye ő! És nagyon örültem, hogy ott lehettem, megdajkálhattam - bár most is tehetném, hogy pótmami legyek. De hamarosan ujra látogatóba készülök, mert 2-3 hét és születik egy kisleányka, s majdan egy fiúcska is.

Vasikám: őt pénzben nem lehet mérni, az Isten meg majd csak megsegít!

Lovly neked is nagyon szurkolok, Z dokker tett már csodát, lásd fentebb.

üdv mindenkinek

kispatak
meer
Aba

Lovely: Mennek a drukkok az ikrekhez. Barbus is Zekénél készült.

Vasi: Ádám gyönyörű. A kialvatlanság meg szörnyű, még szerencse hogy nem tart sokáig. Legalábbis remélem. A szerelem meg...nálunk s ez van. Kicsit féltékeny vagyok, de nem baj az ha imádják egymást. Bölcsit biztos meg fogja Barbus szokni, csak kicsit lassabban
vicky79
Budapest III. kerület

Vasika gyönyörű a babus. Kedvencem a kép amin apuval van.
Vicky köszönöm a drukkot ikreknek örülnék. Majd kiderül egy hét múlva.
Dorkabab azért lehet találni olyan donort aki nem ver át és már többször is adott. Ne add fel.
Vendég

sziasztok csajok!

vasi!
én imádom közöskét már most, csodagyerek, az tuti! besárgult vagy csak egy picit sárgás a szemfehérje?
és igen!!!!!!!!!!!!!! a fiúk ennyire mások!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

lovely!
drukkolok ezerrel, mondjuk 2 fiú? :D :lol: az enyém kua rossz, kicsinek is az volt és ahogy nő, úgy rosszul még jobban :D tessék jönni jó hírekkel, ne tesztelj előtte, mert az nem mond igazat! a vérvétel a tuti!!!

vicky!
milyen az elválás, mesélj egy kicsit. boti már nagyon várja az ovit, én meg számolom a napokat, hogy már csak 90 van hátra :oops: de erős leszek és nem sírok, csak itthon,mikor nem látja :D

viszont azt hiszem, hogy kezdek újra önmagam lenni, a melóhelyemen átraktak egy jobb osztályra, sajna a főov ugyanaz, de legalább az ov nem a gyerekes anyák ősellensége (az előző az volt) az egyik probléma tehát megoldódott magától, ez volt a görcsölésem fő oka. a másik meg majd alakul, ez ugye az elválás botitól. én annyira imádom a fiamat, hogy az már néha fáj, de okosan kell szeretni és igenis szüksége van az ovira.

a nagy döntés meg az, hogy januártól már nem a gyest kapom, hanem a szabimat töltöm, tehát valszeg anyagilag kicsit jobb lesz, így megpróbáljuk a fagyikat visszarakatni. még van 5 fagyibaba. októberben elkezdem a vizsgálatokat, amiket lehet tb alapon megcsináltatok és mire mindennel kész leszek már január is lesz. mert ugye engem győrben elküldtek immunológiára is, annak a vérvételnek az eredménye 5 hét, mire elkészül, rákszűrés szintén. tehát csak szépen lassan, hogy ne kapjak megint egy jó kis fincsi pánikrohamot! ez így egy kicsit jobban hangzik számomra. nekem amúgy is a favoritom vereczkey dr, mivel ő hozta össze anno botit is.

tehát hajrá csajok!! mindenkinek a maga orvosánál kívánok sok sikert!

kakti!
hajrá tesó!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Barbus anyásabb, mint valaha. Nehezebben megy, mint gondoltam. Ő eddig elég önálló volt, most meg állandóan ölben akar lenni. Nagyon nehéz ott hagyni, mert már tudja hogy mi következik és kapaszkodik belém. Pedig jó gondozónői vannak, úgy veszem észre, hogy szereti őket. De már haladunk, ma egész jól ebédelt és tegnap is meg ma is ott aludt el, csak felriadt a másik babára. Itthon ma aludt még 2,5 órát. Összességében jól alakulnak a dolgok, de még kell a jövő hét is. Még jó, hogy itthon leszek és csak 26-án megyek dolgozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna, nagyon jó olvasni hogy már jobban vagy. Ennyire jót tett veled a szabadságolás. Tényleg nagyon örülök. Botit meg majd el fogod tudni engedni. Addig még van időd szokni a gondolatot. Természetesen pozitív gondolatokkal tápláld magad és fasza lesz minden.
Közöskénknek természetesen azért sárga a szeme fehérje mert nagyon be volt sárgulva. Majdnem nem engedtek haza a kórházból. Most már az arcán nem látszik, de a szeme még mindig árulkodik. Azt mondta a védőnő hogy azért múlt el ilyen szépen mert sokat szopizik.
Ma hagyott aludni egy kicsikét délután, igaz, már majdnem elájultam olyan fáradt voltam. De most fürdés után sokat sírt és sokszor kellett vigasztalnom mert azt az üvöltést már nem lehetett hagyni. Most már megnyugodott, én is menek fürcsizni és aludni.
Holnap Erikám szülinapja, ünnepelünk. Remélem a kisfiam jó gyermek lesz.
Kicsit félek hogy nincs elég tejem. Már alig várom a hétfőt hogy lássam fejlődött-e eleget. Elég plötyi a mellem.
Vicky, szépen alakultok a bölcsivel. Majd 26-tól lesz nehezebb mert akkor már a meló miatt is fáradtabb leszel. De majd ezt is meg fogod szokni, mi mindent megszokunk. :D
Csajok, nagyon szépen köszönöm a dicséreteket. Annyira jól esik hogy ilyen aranyosak vagytok. Puszi mindenkinek érte.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!

Előkerülök már én is! :) Minden rendben, csak lakás-felújítunk, és eddig nem volt gépünk. Csütörtökön már bent aludtunk az "új" szobában, és tegnap raktuk össze a gépet...

Vasi!! Hatalmas gratula!!!!! Jó egészséget kívánok Nektek!! Ádám gyönyörű baba!!!!

Lovely: Drukkolok neked! Remélem mindenki marad a helyén!! :)

Mi jól vagyunk, növekszik a pocakom és a picikém is fejlődik ügyesen. Augusztus végén határozott rúgással adta tudtomra, hogy már nem vagyok egyedül. Előtte éreztem buborékolást, de azért a rúgás az más! A 20 hetes uhun kicsit frászt hozott rám a doki, mert azt mondta, hogy több a magzatvíz mint kellene, a magándokim persze egyből csináltatott egy fertőzéses vérvételt, de az rendben van. Ő is látta a kicsivel több vizet, de nem mondott rá ijesztőt. Hétfőn már a 24 hetes vérvételre megyünk. Olyan gyorsan telik az idő. Még 2 hétig dolgozom, aztán pihi!!! Már várom. Nagyon fáraszt ez a bejárás. Sok ez a 30 km...

Remélem mindenki jól van, és a többiek is bejelentkeznek lassacskán.

Viicky: Hogy haladtok a bölcsivel? Remélem talál Barbus egy tünemény gondozó-nénit, akihez szeret majd bejárni!!!
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Jók a dadus nénik, csak még a helyzettel kell megbarátkoznia. Remélem hamar meg lesz az is. Az biztató jel, hogy már hajlandó ott elaludni. Nektek meg kitartást, nemsokára már csak a babaszobára és a picurkádra kell koncentrálni. Nekem a végén egy kicsit már kevesebb volt a magzatvíz, de a barátnőmnek is több volt. Nem lett semmi baj náluk.
vicky79
Budapest III. kerület

eladtam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2012.03.06 16:51-kor.
caty70

Sziasztok!

Vasi!

Csoda szép a kislegény :)

Vicky!

örülök hogy Barbus jól halad a bölcsivel, mi hétfőn kezdjük, most várom a családlátogatásra a gondozónőket...., így rövid leszek :)

SOS kérés!!!

Segítsetek kérlek, a Skriba dr.nő telefonszámára lenne szükségem, magánba mennék első körben hozzá, ma volt a varratszedésem és a dokim azt mondta jöhetnek a tesók :)
Előre is köszönöm, ezer hála...

Puszi minden manónak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára abigel1975 2011.09.30 18:12-kor.
abigel1975
Isaszeg

Képzeljétek, éjszaka bekerültünk Barbussal a Bethesdába. Annyira hányt, hogy nem maradt meg benne semmi és nem akart abba maradni a hányás. Hajnalban kapott infúziót, de azóta jobban van. Már nem hányt. Remélem hamar haza mehetünk. A bölcsi a hétre biztosan annyi. Pedig már ott reggelizhetett volna. Mindegy, majd a jövő héten, így egy hét táppénzzel nyitom a melót.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaj, Vicky, annyira sajnálom. Szegény Barbus. Nagyon remélem hamar túl estek ezen a valamin és haza mehettek. Mihamarabbi jobbulást kívánok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hát előkerültem én is!
Sziasztok lányok!
Először is Vasika!
Tündéri a kisfiad,Gratulálok hozzá,és minden jót és szépet kívánok!
Sokszor szoktam Békura gondolni,vajon milyen kislány Majácska?Nem tudtok róla semmit?

most rólunk:Zekére nem volt szükség,lett egy spontán babónk,már 9 hetes vagyok.Megkaptam Fülitől az Ivig kezelést az ellenanyag termelés ellen és nagyon bíztat,hogy most minden ok.lesz.Hát ezért nem írtam,mert most babonából nem nagyon tudta senki.Remélem nem haragszotok rám ezért?!
Lenne egy kérdésem:
Crinone-t használok,már 32 napja Hogyan szokták leállítani?Füli azt mondja váltsak még utrora a 12.hétig . :roll:
Hogyan csinálják a bmc-ben ?
Most csak nem mehetnék oda segítségért!!
Teljesen tanácstalan vagyok.Azt olvasom a crinone utasításából,hogy 3 dobozt kell elhasználni.Nekem volt maradékom,és kettőt vettem /7+15+15/
rosszul gondolom?
Légyszi segítsetek!

Kép
Kép
ritabmc

Lányok!
Nem bírtam ki, teszteltem ma egyet.
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rita, Kakti halk HURRÁÁ!!!! :) Csak így tovább!!!! Ügyesek vagytok!

Rita, én sajna nem tudok Neked segíteni, de remélem találsz itt valakit, aki tud!
nyulacs82
Szolnok

Rita!
Én utrózom és Lilivel is utróztam. 12. hétig kellett. Utána fokozatosan elhagyni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rita, Kakti: Gratula!

Mi itthon, most viszont apa van a honvéd kórházban. Begörcsölt az epéje és rázta a hideg. Gyanús, hogy inkább Barbus elfertőzte.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?