Sziasztok!
Zafír, annyira drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babácska, lassan itt a célegyenes! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Agnyes, eredményes gyúrást
Most nagyon jól kell drukkolnom mindenkinek, mert már igazán itt az ideje egy baba-boomnak, remélem, sikerrel jártok ezúttal ti is!
Bari, nagyon guszta a torta, nagyon ügyes vagy! Egy 10 éves Xsaránk van, simán befér a váz a csomagtartóba
Persze azért mi is tervezünk egy buszt, mint Dóriéké, de egyelőre ezzel is megoldhatók a hétvégi utazások. Igazi belvárosi autó a miénk, nem kell az embernek agyon aggódnia magát, h meghúzzák, mert már szép patinás darab ő, de ha lesz is másik autó, akkor ő marad az enyém, h mobilabb legyek a babákkal (rám férne a gyakorlat, elég ritkán vezetek az utóbbi 10 évben).
Bodzássüti, hacsak nem lesz valami szörnyű rossz idő a héten, akkor egyik nap lesétálunk hozzád, egyelőre azonban még a soraimat rendezgetem itthon
Költözés simán ment, de még a kipakolás egy része hátravan, no meg rengeteg mosás (sokmindent nem mertem kimosni a bécsi géppel, mert kissé durván bánt a ruhákkal, így az új rucikat nem is mertem belerakni
) Úgy látom, a gyerekek is örülnek a szobájuknak, szerintem emlékeznek a lakásra, bár az ő kis életükben a 4 hét azért jelentős idő.
Dóri, nemsokára jelentkezem, holnapra talán már nem csapnak össze a fejem felett a hullámok.
Megyek is folytatom a pakolást, este dokinéni program van, meg sétálni is kéne egy kicsit, beszerezni ezt-azt, mert nagyon fenyegetnek a rossz idővel, ki kell használni a mai jó időt.
Azért drukkolni lesz ám időm, ne aggódjatok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
P!