Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Jajj, a ket turelmetlen babavaroKép Oke, megertelek benneteket, enis szeretnem, ha mar kint lenne, nade nem mindenaronKép

Dia,
Koszi, jol vagyok, turom a joslokatKép Mostantol zold utat kaptam, barmikor johet a baboca a doki szerintKép Jovoheten kedden megyek ctg-re, szerdan pp-s vercukor, uh+flowmetria. Remelem minden rendben leszKép Foleg a meretei erdekelnek nagyonKép
Katarol a bemasolt uzenet a legutolso info, tegnap hivtam volna, de nem vette fel. Hatha ma sikerul vele beszelni, lehet, hogy holnap elugrom hozza, ha nem zavarja oket.

Sofka,
En meg nem jarok annyi hetnel, viszont a 33het+2napos uh-m eredmenye 92mm-es BPD es 64mm-es FL Kép
Elobbi oriasi, utobbi koranak megfeleloKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Jajj lányok, hova siettek? Ki fogja a lelket tartani bennem, ha mindenki elmegy szülni? Kép
Ezért gyorsan bekavartam a málnalevél teámat, hogy nehogy nagyon lemaradjak tőletek. Kép Iszik valaki ilyet köztetek, vagy ti bogyóztok inkább?

Dia

Én úgy irigyellek, hogy már két ujjnyira nyitva vagy. Én még sehol sem tartok... Kép pedig olyan jó lenne már azt hallani, hogy bármikor szülhetek mostmár. Pesze attól még szülhetek, csak nem nagy az esély. Ja, egyébként, akkor, amikor kicsit fájdogálok...mert legalább ez az örömöm megvan Kép, akkor viszont meg jó betojok, hogy ez most ugye még nem az?! Kép Ki érti ezt. Azért már nagyon várjuk a Bencét, és mivel őkelme még úgy döntött, hogy még vár, így jövő csütörtökön elmegyünk 4D-s UH-ra, hogy megnézzük (addigra te már biztos a kezedben is foghatod a babádat), én meg csak a videót Kép Kép. De remélem Karácsonyra azért megérkezik. Már mondogatom neki, hogy sok szép ajándék várja itthon, és nem érné meg kihagynia. Remélem hatok rá. Kép

Sasha

A kutyás szoktatást én is így képzelem, bár nekem a nagyobbik kutyámmal azért kicsit óvatosan kell majd játszani, mert ugyan ő a légynek sem árt, csak amikor belelovalja magát a játékba, akkor egy kicsit dúrva. Szóval nálunk csak arra kell figyelni, hogy ezt a határt ne érjük el, de már tudom meddig szabad elmenni, így nem tartok tőle, hogy bármi baj lenne. Egyébként meg imádja ha kutyerálják. Kép

Puszi mindenkinek,
Zsófi
mzsx

Mica!
Hát tényleg jó nagy a babód ha 34 hetesen 92mm BPD.KépAz enyém 37 hetesen 90mm.

Zsófi!Kép
Most megint úgy érzem,hogy nem szülök meg soha.Most még csak jóslóm sincs.KépRemélem estére beindul megint.Kép
Kivánom,hogy neked sikerüljön kicsalogatni az ajándékkal picurod!Az enyémet nem hatja meg,hogy jön a Mikulás és a Jézuska az ajándékokkal.KépPróbáltam már ezzel is csalogatni.KépKép

Barbi!
Andi hívott nem sikerült a forgatás.KépSzegény el van keseredve azért is mert állítólag embertelenül bántak vele.KépNO KOMMENT!!

Puszika.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia

Szerintem, ha már ennyire jóslóztál, akkor már csak napok kérdése...bár nem vagyok szakember. Kép Az a lényeg, hogy ne legyél türelmetlen (az elég, ha én vagyok) Kép Kép Szerintem az ajándék az minden gyereknél hatásos, ne add föl, én sem teszem. Kép
Képzeld, most ittam a málnalevél teából...brrrr, borzasztó. Pl. lehet, hogy ettől majd előbújik a kicsi öcsi, mert nagyon nincsen jó íze, és csak nem akarja sokáig inni. Kép És bevallom, én sem. Tehát már csak az anyára való tekintettel is szétnézhetne a külvilágba. Kép
Szegény Andi! Kép Én mondjuk nem is hagynám, hogy megforgassák, biztos oka van, hogy miért nem a buksija van lefele. Nem tudod, volt ő 4D-n esetleg ott jobban látni, hogy mi az oka. Pl. rövid köldökzsinor. Nekem azt mondta a dokim (persze minden doki más), hogy ha faros, akkor császár. Azt mondta, hogy ő nem szeret kisérletezni a forgatással. Azt meg, hogy embertelenül bántak vele...lehet, de az is lehet, hogy azért érezte így, mert nagyon-nagyon rossz érzés lehetett. Persze aztán, ha még ehhez hozzá adódott egy nagy adag emberi antiempátia, akkor... Kép Tényleg nagyon sajnálom szegényt. Azért remélem minden rendben lesz velük!!!!!! Nagyon szorítok!

Puszi, Zsófi
mzsx

Zsófi!Kép
Az én kisfiamat az se hatja meg,hogy rémes íze van a teának mert már a 3.csomag fogy el holnap.KépDe nem adom föl!Kép
A múlt héten volt 4d uh Andi de nem derült ki,hogy miért nem fordul meg a baba.De az a doki se javasolta a forgatást.KépAzt mondja,ha mert szólni most a forgatáson,hogy nagyon fáj neki akkor kiabáltak vele.Meg amúgy is reggel 7-től ott ült és a kutya se foglalkozott vele.Kép

Na még nem is írtam,tegnap nekem is volt egy negatív élményem a kórházban.Kép
Szóval:Voltam vérvételen és mondtam a csajnak,hogy ne ragassza le majd fogom a pamacsot a karomon.OK.Állunk a liftnél a férjemmel,hogy majd megyünk fel CTG-re,közben nézegetem a szúrás helyét.Erre oda lép hozzánk egy nagy disznó kinézetű doki és elkezd afektálni nekem,hogy hajlítsam be a kezem mert ha véraláfutásos lesz akkor majd én szidom a nővért blab blab bla.....A párommal szólni se tudtunk úgy ledöbbentünk a hangnemen és azon,hogy senki nem szólt a dokihoz és ő ott osztja nekünk az észt.De még ma a reggelinél is azt beszéltük,hogy elkellett volna küldeni a búsba és annyira bánjuk,hogy nem tettük meg.Na,ki puffogtam magam!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mica, és Téges nem maceráltak, hogy hogy fogja ezt a gyereket megszülni, Anyuka? Nekem bpd 38. héten 9.9. Mondjuk az út viszont kitaposott.

Dia, mibe fogadunk, hogy nem is orvos volt, hanem betegszállító? Azok még jobban tudják.És le vannak ejtve.

íÉrdekes, én azt hsizem, ha dec. 15 előtt jön Őhercegsége, meg fogok lepődi. DE a hatásotokra tegnap összepakoltam a kórházi cuccot. Sőt a baba cuccát is. Azért van még mit tennem, de megnyugtató érzés. Bár nem jött még meg pl. az házassági anyakönyv másolata. Úgyhogy ráér még a kis Névtelen Négyeske.
sofka

Sofka!
Tuti,hogy orvos volt mert látásból tudom,hogy ő orvos és még a szülőszobán is össze futottunk.De szerencsére akkor már nem szólt semmit,pedig akkorra felocsúdtam a meglepetésből és jól megmondtam volna neki a magamét.Fú,még most is olyan dühös leszek ha rá gondolok!KépPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Ne mérgelődj! Kép Az a baj, hogy általában az embernek utána jut eszébe, hogy mit is kellett volna mondanom. Sajna én is ilyen vagyok...nem úgy anyu. Ő aztán egyből kapcsól, és úgy megmondja a magáét, mint a sipirc. Kép De ez sem feltétlen jó.
Szegény Andi! Tudod, én nem értem ezeket a dokikat, akik ennyire érzéketlenek. Eleve egy nagy lelki megrázkódtatás, ha az emberrel ilyet tesznek, és nem értem, hogy miért nem lehet az ilyet normálisan lereagálni. Hogy jönnek ahhoz, hogy várassák, aztán meg semmibe vegyék, hogy fáj neki. Legalább próbálnák megnyugtatni, hogy ezzel jár...vagy tudom is én. De még 1* mondom, engem semmi pénzért rá nem vennének arra, hogy a babát bennem forgassák. Bár az is igaz, hogyha a dokija meggyőzte őt, biztos, hogy volt valami elfogadható érve, mert nem hiszem, hogy Andi is hagyta volna egyébként. Kár, hogy ennyire ki vagyunk szolgáltatva. Kép
Más:
Te hány bödöm teát iszol naponta? Nekem aszonták, hogy napi 2 deci. Lehet többet is inni?

Puszi, Zsófi
mzsx

Zsófi!
Napi fél liter teát kell,lehet inni.2ek teát kell leforrázni fél liter vízzel.

Andival úgy merik megtenni mind ezt,hogy az egyik doki adjuntus a másik pedig a szülészet vezetője.KépNo KOMMENT!Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Sajnálom, hogy nem sikerült az Andinak a forgatás és ráadásul így bántak vele. Én nem is értem, hogy milyen orvosok vannak vagy lehet, hogy én vagyok túlságosan elkényeztetve? Bent tartották éjszakára vagy haza engedték?

Te a bogyók mellett is iszod a teát? Én már csak bogyót szedek, de ha úgy hatásosabb akkor én is újra iszom azt a borzadályt! Én napi egy litert ittam, amihez 1 ek. málnalevelet forráztam le. Lehet, hogy valamit elrontottam és nem is leszek olyan szépen kinyílva mint te! Kép
Nekem olyan szerencsém van az Istvánban, hogy soha senki nem szólt még be nekem. Persze én is olyan vagyok, hogy adott esetben köpni-nyelni nem tudok, de persze 5 perc múlva tudnám osztani az igét. A párom pedig azonnal helyre teszi az ilyeneket!
Ne aggódj, hogy nincs jóslód egyszer nekünk is eljön az időnk és akkor még visszasírjuk ezeket a napokat!
Holnap megyek dokihoz 1/2 12-re. Már nagyon kiváncsi vagyok! Lehet, hogy Anyu jön el velem, mert nem akar a család egyedül elengedni! Végül is nem is árt ha megismeri a Barbit és az Editet! Szerintem neki is nagyon szimpatikusak lesznek!

Te hol olvastad ezt a napi fél litert 2 ek. teával?

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok,

Dia, Sofka,
Jah, hat nem lesz kicsi, de ez sejtheto volt a nagyfiam mereteibol, a masodik baba nem szokott kisebb lenniKép O meg 4150g volt, 58 cm hosszu, 38cm-es fejkorfogattal...Kép
Viszont a dokim most nem ideges, nem ijedt meg, nem mondta, hogy mikent fogom ugyan megszulni... lehet, hogy azert, mert az elso szulesem viszonylag rovid volt (deli 12 - 19.43), es a gatmetszesen kivul nem volt semmifele serules, varras. Most azert mondta nekem, hogy johet nyugodtan a joslo+kemenyedes, hogy induljon el a fellazulas a mehszajban, johet barmikor a babo. Idezet a dokitol: "nem esunk ketsegbe attol, hogy 3.8kg-val fog megszuletni a baba, nem pedig 4.1kg-val..Kép"
Katanal, ha jol emlekszem, szules elotti napon 102 volt Patrik BPDje, elotte 1.5 hettel meg 97 remlik..

Sofka: mi ugy latszik, hogy genetikailag ilyen babocakat tudunk csak hordozni..Kép

Malnalevel tea: legutolso infom az, hogy 2dl teahoz kell 1 teaskanal teafu(level).

Viszont enis felkeszultem, ma vegre osszeraktuk a kisagyat, mindent elpakoltam benne, ruhak a helyen, hazahozashoz a ruha kikeszitve a csaladnak, vasalas ment fel napKép Most szepen letakartam, mar csak a piperes cuccok hianyoznak onnan, de az ugyis raerKép

Puszi,
Mica
mica

Barbi!
Nagyon szorítok holnapra!KépAztán jelentkezz ha haza érsz!Nem este,mert addig megöl az ideg.Kép
Ja,képzeld nem elég,hogy hogy bántak Andival,de még haza is küldték.KépBrúnó engem már biztos benn tartott volna egy éjszakára a biztonság kedvéért,de szerintem téged is Gajdos.

Mi is csak azért nem szóltunk vissza a "dokinak"mert még reggel 7 se volt,le voltunk lassulva és nagyon meglepődtünk ezen az egészen de főleg a hangnemen.Kép

Én a bogyó mellett is iszom a teát,biztos ami biztos alapon.KépNekem Gigi mondta ezt az arányt.Ő is így itta.

Ma semmi de semmi nem volt kb:3 keményedésen kívül.KépTamás azt mondja,hogy ki kellene hagynom egy napot a teával és bogyóval és biztos érezném a különbséget.KépHát nem tudom..
Mondanom se kell,hogy ma is volt pár telefon a drága családomtól.....Ne érts félre,örülök,hogy aggódnak,izgulnak,várják picurt de ez már túlzás!
Torkod javul??Várom holnap a beszámolót!Írj sokat,sokat!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hűha, ezek szerint mindenki mást tud a tea ivászatról. Nekem aszonták, hogy 2deci víz + 1 kávéskanál fű. Megjegyzem, hogy így is elég borzalmas, így valszeg nem teszek bele többet. Max. megiszom két pohárral. Bár éppen most írta egy csajszi a Margitos topicban, hogy nem szabad fém kanállal keverni, meg fém szűrővel szűrni. Pedig nekem csak ilyen van. Ti hallottatok erről valamit?
Azért ez nem semmi, hogy Andival mit műveltek. És, hogy még meg sem figyelik... Kép Nem irigylem. Azért ez olyan felelőtlenség. Remélem, mikor megszületik a babája, jól orrba rúgja a szülészt. Kép
Dia, ezt a teát nem azért isszuk mert könnyíti a szülést? Csak azért mert, hogy a férjed azt javasolja, hogy hagyjad abba. Ezek szerint a fájdalmat is csökkenti? Csak nehogy ne vegyük észre a babák születését. Kép
Nem semmi lehet, hogy állandóan telefonálgat a család. Szerencsére nálunk nincs ilyen, de amikor ritkát kérdezgetik, én azt sem igazán szeretem. Nyilván szólok, ha már megszületett az új családtag. Arról meg csak a férjemmel szeretek beszélgetni, hogy fáj, vagy nem fáj...a rokonokkal nem. Érdekes, pedig azt hittem, hogy jó lesz majd velük erről beszélni. Helyettük van a férjem, és ti. Kép Kép

Jó legyél, és szorítok, hogy jöjjenek azok a fránya fájások. Kép

Puszi, Zsófi
mzsx

Dia, a bogyóval tartsd be az algoritmust, teához nem értek. És a keményedéesek már csak ilyenek. A múlósak. Az igaziak majd nem múlnak el nyom nélkül.

Mica, akkor jó. Enyim kölkök sem voltak kicsik, doki nézte is a szgépen, és mondta, hogy így nem véletlen. Meg ezeknek az enéymeknek gömbölyű a kobakja, gondolom így nagyobb ez az érték is.

És most örülök, hogy az én rokonaim békén hagynak. Anyós hivatalosan nem is tud a negyedikről, majd a fa alá teszzük karácsonykor a mózest, és széttárjuk a kezünket. Kép

Szép éjszakát.
sofka

Jó Reggelt Csajszik!Kép
Zsófi!
Azért isszuk a teát,hogy jobban táguljunk,könnyebb legyen a szülés.A párom azért mondta,hogy egy nap ne szedjem a bogyót,mert mindig panaszkodok,hogy nincs fájásom.Szerinte pedig van,csak a bogyóktól ellazulok és nem érzem.KépDe azért tegnap este volt pár derekas de nem volt vészes.
De pl:Gigit csak a tea is úgy ellazította,hogy azzal a fájásokkal még nem ment volna kórházba és kiderült,hogy már 6 ujjnyira nyitva van tőle.

Bocsi Gigi,hogy mindig téged emlegetlek,de tőled tanultam sokat.Kép

Én a fémkanál + tea reakcióról nem hallottam,de én amúgy is olyan teafőzőn főzöm amibe papírszűrőt teszek.

Fájás téma:Én ezt veletek,Andi barátnőmmel,a párommal és a nővéremmel szoktam megbeszélni.
A nővéremmel azért mert 2 éve szült,tehát még viszonylag friss emlékei vannak.Pl:Tegnap mondta,hogy milyen jó lett volna ha anno ő is tud a málnalevél teáról.Sokat segített volna neki/reggel 6-tól este 7-re szült meg Kép/.
Édesanyával azért nem beszélek ilyenekről,mert ő aggódna értem,anyósom pedig úgy se értené mert őt császározták és a vajúdás nála kimaradt.

Sofka!
Ok,köszi betartom az algoritmust.Kép

Tök jó,hogy még anyós nem tud a 4.unokáról.KépEzt,hogy csináltátok?Évente 1x találkoztok?

Na a reggeli szófosim megint meg volt.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

SofkaKép
Anyósod nem tudja, hogy babátok lesz????

GyöreszKép
Bocsi, hogy már nem válaszoltam az sms-re, de mentünk tovább nyüglődni. Tegnap délután egykor evett de nem tudott elaludni. Na nem baj - gondoltam - legalább beszélgetünk meg játszunk. Két óra múlva már bőszen kereste a cicit. Gondoltam, biztos, jó éhes aztán alszik egy nagyot. Szóval nem ragozom tovább éjjel fél 11-kor aludt el. Addigra már ő is és én is teljesen készek voltunk. Próbálánám én azt a technikát amit te, hogy három óránként adsz neki enni. De nem fogadja el a cumit, pedig tegnap elmentem és vettem másik fajtát. Persze közben lelkiismeret furdalásom van, hogy minek tuszkolom én a szájába azt a szar cumit. De ha nem alszik akkor estére már olyan fáradt,hogy nem is bírja szívni a cicit. Szegényt tudom, hogy a hasa bántja. Igaz nem annyira, hogy kiabáljon de ahhoz épp elég, hogy ne tudjon elaludni. Na ilyenkor jönnek a gondolatok, hogy biztos rossza anya vagyok, hogy nem tudom elaltatni stb...stb.. Estére meg már annyit lógott a mellemen,hogy teljesen elfáradtam. (meg ős is) A másik elvem amit feladtam, az a tea volt.Emlékszem, hogy amikor még a hasamban volt és kérdezte az anyu, hogy milyen teát fog kapni, akkor teljesen felháborodtam, hogy hogy képzeli, csakis anyatejet fog kapni. Csak amikor látom,hogy szenved a gyerekem, mert az a sok hami nem tud kijönni amit megevett, és csavarja a hasát, akkor nem érdekelnek az elvek. És könnyű egy könyvben leírni, hogy nyugtassuk meg a picit. De ha fáj neki akkor nem lehet. Úgyhogy kapott egyik nap teát és akkorát kakilt tőle,hogy öröm volt nézni. Hát még azt, hogy utánna megnyugodott és elaludt.
Olyan kár, hogy nem tudsz itt vissza írni. És nagyon aranyos vagy, hogy így törödsz velünkKép Minden este amikor jön az sms, akkor azt hiszem,hogy a Dia írt, hogy bent van a kórházbanKép Szóval ilyesztgetsz engemKép

DiaKép
A türelmetlen kismama. Tudod, hogy én is nagyon túl akartam lenni már a végén a sok nyüglődésen. Most meg mit nem adnék, ha csak egy napra - elég lenne egy éjszakára - visszabújna a pocakombaKép
Imádom, szeretm de baromira fárasztó. Szerintem ezt csak akkor tudja meg az ember lánya, ha már ő maga anyuci. Hiába vigyáztam nagyon sokat a keresztfiamra, kutya füle nem volt ehhez képest. Mert ez egy 24 órás szolgálat a hét minden napján. Nincs pihi. De ha rád mosolyog akkor mindent elfelejtesz. Tegnap kezdett vigyorogni. Beszélek hozzá és röhög teli szájjal.

Tegnap itt volt a doki néni. Jót röhögött, hogy már öt kiló. Viszont a köldökénél van egy darab bőr aminek nem kéne ott lennie. Úgyhogy kaptunk a sebészetre is beutalót. Valószinű attól van ott az a darab bőr, hogy letépték neki a köldökcsonkját a kórházbanKép De azt mondta a doki nő,hogy nem fog neki fájni. Egy szert csöppentenek rá, amitől le fog száradni.
Na mindjárt fel is hívom a kórházat és kérek időpontot.

Puszi mindenkinek! Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Bocsi abban én is ludas vagyok,hogy Györesz ijesztget,mert én is kértem,hogy segítsen neked a szopi ügyben.Különben pedig most már tudod,hogy mit éltem át amikor én vártam a te üzeneted.KépKép
Nagyon szeretnék már egy mosolygós képet kapni!!Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Helló!

Képzeljétek, írtam e-mailen a Kismama újságnak születés történetet, 2002-ről, ahogy a fiammal történt. És megjelentették a DecemberibenKép Nem is gondoltam volna, most itt örömködömKép

Fájsáok, málnalevél.
Nem a fájásokat gyengíti, lazítjaKép Hanem a kismedence izomzatát teszi sokkal rugalmasabbá, hogy gyorsabban tudjon majd tágulni, ha eljön az idő. A jóslófájások amitől -ahogy olvasom- jó sokan szenvedünk, a szülésre készítik fel a méhet, vagyis a szervezet gyakorol.

Dia,
jó bunkó volt az a doki. Az SZTK-ban csak annyit mondanak, hogy "szorítsa rá 5 percig". Egbyébként meg nem attól lilul be, hogy nem jól szorítja le valaki. Nyomhatod akárhogy, ha a nővér aki a vért levette elba**ta, és még szinte szorítani sem kell, ha jól csinálta, akkor úgy sem látszik meg.

sasha

Kép
sasha

Szia Sasha!Kép
Gratulálok a cikkhez!Holnap megveszem az ujságot és elolvasom.Kép

Hát igen vannak ilyen dokik a világon sajnos.Kép
De,hogy miért engem talált meg????Na,mindegy.
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Dia!
Kérdezted múltkor a vérnyomásomat, hogy hogy van. Jelentem nem hogy magas, de mióta megszültem, kifejezetten alacsony, folyton emiatt szenvedek vele Kép Mit nem tesz a kialvatlanság Kép
Te most hanyadik hétben vagy? Már nagyon a végét járod, hogy 2 ujjnyira kitágultál. Meglátod, nemsokára dajkálhatod a kicsikédet Kép De addig is aludj és aludj és aludj Kép

Gigi!
Te milyen teát adsz a kicsinek? Nekem többször kakil a baba, de napközben nem képes semmit produkálni, szegény csak tekereg. Mondjuk estére fürdés után, többnyire a fürdőlepedőbe megjön az ihlete, hogy az anyukájának minden nap legyen mit mosni Kép
A szopizás rendeződött már? Vagy még mindig este cumisüvegből eteted?

Sasha!
Gratula a cikkhez. El fogom olvasni, kíváncsi vagyok rá Kép

Sofka!
Hogy tudtátok eltitkolni az anyós előtt? Ez azért nem semmi Kép

Képzeljétek, két éjszaka már úgy kelt a kis Krisztikém, 11-kor, 1-kor és utána csak 6-kor. Hát nagyon jó volt aludni kicsit. Bár ma éjszaka 1-3-ig nyomta az ipart, nem volt hajlandó elaludni. Kép
Nekünk a délutáni sétálások után tud nagyon jókat aludni, ha feljövünk. Remélem, megtartja a jó szokását Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!Kép
Ma vagyok 38+2 tehát a 39.hétben vagyok.Nem sokára én is finiselek.Kép
Aztán majd jövök kérdezgetni,hogy most mit csináljak és most és most.....
Tessék kérem addig mindent megtanulni!KépKép
Örülök,hogy nektek jó éjszakáitok vannak!KépLehet,hogy a lányok nyugisabbak?Na,ugyan az én kisfiam milyen lesz?KépRemélem az apja türelmét fogja örökölni!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sasha, én olvastalak. Kép

Dia, nem a lányk vagy a fiúk. Olivér, Dávid, Krisztike. Aki nyűgös, vagy nyugodt, vagy akármilyen.

Anyóst meg nem láttam július óta. Telefonon érintkezünkk. Szeirntem tudja, a nagyok (férjem első házassága) tutira szállították a hírt. Csak úgy tesz mintha. Én meg ráhagyom. Kép Aztán majd csodálkozok vele aktívan. Kép

Gigi, arra gondoltam, hogy hátsó, zsírosabb tejet fejed le talán, és utána legközelebb megint a hígabbat kapja a gyermek, azért éhesebb. Szerintem hagyd a fejést, ha nem életbevágó. a baba elintézi magának a szaporítást, ha hagyod.

Pancsa, hosszabb éjszakákhoz gratula. És fel a fejjel, lányok. A tízéves már szépen alszik, reggel alig lehet kivakarni az aágyból!
sofka

Barbi!
Ne húzd az idegeimet!Mi van már?Már szülsz?Vagy nem?Légyszilégyszilégyszi!!!Jelentkezz!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma voltunk dokinál. Végül csak CTG lett, mert szerencsére minden rendben van, ezért nem akart nyügtetni a doki. Ilyenkor már nagyon fájdalmas tud lenni a vizsgálat. Ha jövő hét péntekig még egyben leszek, akkor megvizsgál. Állítólag most túlhordási tendencia van, de ha jön a front lehet, hogy minden baba egyszerre fog megindulni. Kép
Kezdek egy kicsit kimászni a megfázásból. Ma voltam dokinál és szerinte is javul a dolog csak egy kicsit még tüszös a mandulám. Kaptam mindenféle gargarizálót meg szirupot, hogy azokat szedjem be és igyak sok hársfa teát. Remélem a hétvégén sikerül magamat teljesen kikúrálnom!

Na puszi, most rohanok, mert megyek főiskolai évfolyam találkozóra.

Barbara
babar

Dia! Kép
Azért nem mondanám, hogy nyugisabb, mert tegnap éjszaka azért 1 órától 3-ig szórakoztatni kellett szegénykémet. Kép De majd túlleszünk ezen is, ahogy Sofka mondja, 10 évesen már átalussza az éjszakát. Kép
Egyébként nem semmi, hogy te is már bármikor szülhetsz. Jaj, emlékszem, hogy én is hogy vártam már ilyenkor Kép Szóval kitartás.

Na teszek fel gyorsan két képecskét is végre. Múlt héten készültek, mikor még anyukámék itt voltak nálunk. Lássátok az én szép kis Krisztikémet (mindenfajta elfogultság nélkül Kép)

Itt a kis gondolkodó embert játsza el Kép
Kép

Itt pedig élvezi a fürdetést. Ez a legelső itthon elkövetett fürdetés alkalmával készült.
Kép
pancsa2

Sziasztok!
Most jöttem CTG-ről.Minden rendben,bár picur végig aludt.KépVizsgálat nem volt,mert Brúnó nem volt bent.Pedig biztos tágultam megint mert tegnap 9-10 perces fájásaim voltak és reggel olyan zselés izé volt a wc papíron.Talán dugó?Na,puszika mindenkinek!Jó hétvégét!!KépDia

Anikó!
Tündéri kislányotok van.Gratulálok hozzá!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Beugrok a pillára mert szopi idő van,de manócska még olyan jól durmol,hogy sajnálom felébreszteni.Tejcsi ügyben változóak vagyunk,hol több hol kevesebb de egyenlőre elég.Liliána nagyon jó baba,egész jól tudok tőle pihenni.Bogi ugyan egy kicsit pörgős lett mióta hazajöttünk de azért lehet rá hatni.Most Ő is nagyon igényli a foglalkozást.Homeós bogyóra köszi a tanácsokat,most napi 3*-5-öt szedek.
A pocakosoknak,nagyon szurkolok,és teljesen megértem a türelmetlenségeteket.De majdcsak eljön nektek is a nagy nap.

Mindenkit puszilok,szép napot nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Gyors bejelentkezes tolem is Kép

Beszeltem Kataval telefonon, nagyon jol vannak, csakhat minden idejet lekoti a 2 lurkoKép Raul nagyon szepen fogadta az ocsiket, nincs veluk semmi gondKép Patrik belpoklos, nappal majd' orankent eszik, ejszaka viszont csak 4 orankent igenyli anyatKép Puszil mindenkit!! Dianak es Barbinak szurkol mar nagyonKép
Jah, es lehet, hogy nekem is, mert ha igy folytatom a 10 perceseket, akkor be kell neznem estere a korhazba, hogy mizujs odabentKép
Delutan meg atelek egy ovis Mikulasbulit a nagyfiammalKép Legalabbis remelemKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Drága Dia!

Képzeld Azt hallottam ,hogy ha még nem nyílt ki a méhszáj, akkor nem is tudják beindítani a szülést, és akkor császárt csinálnak...
és most néztem nekem csak az van beírva, hogy
2100,szóval csak rövidülés...
és most egy kicsit beparáztam, hogy nehogy császár legyen...
??????????
esztyx

Eszter, ne izgulj. Ha indításra kerül a sor, annak megvan a maga menete. Zselé előző este, van akinek már attól beindul. Másanp előkészítés, infuzió. Van akinek attól. És ha mégsem, akkor két nap múlva ugyanez mégegyszer. Közben persze mindettől érik a helyzet. És két nap múlva újra. Addigra általában már van egy ujjnyi a méhszáj, sőt, többynire, meg is van a baba. Ha mégsem, akkor tudnak burkot repeszteni. + az infúzió. Ne pánikolj!!!!
sofka

Szió!

Olvaslak ám, csak nem írok.

Saxi, gratulálok, nagyon édes a lány.Kép Ha még egy napot vársz vele, egy napon született volna az én Mesimmel.
Anikó, Kriszti is gyönyörű. Hogy tudnak már pár naposan ilyen huncutak lenni!Kép

Sofka,
tetszett az adventi dolog. Mesivel novemberben előadventeztem direkt ezért (ő nov. 28), Imi simán adventi baba, hagyott időt (dec. 15), a mostani meg még karácsonyozni is hagy békében. Nekem speciel egyre jobb így. Könnyebb az ünnep, ha a hasamban van, mintha végig óránként szopni akar. Úgyhogy Zsófi, gondold át még egyszer!Kép (Dec. 15-ieknek már úgyis mindegyKép)

Amúgy jól vagyunk. Puszi:
Vica (32 körül)
mvica

Hali Csajok!
Olyan jót aludtam!Kép
Drága Eszter!Kép
Háát te még egyben vagy???KépTegnap kellett volna szülnöd.NEEM?Na,jó nam cukkollak.KépSzerintem nem lesz császárod nyugi.Meg aztán hallgass Sofkára ő már rutinos/4.gyerekKép/.Mikor mész a kórházba?Nagyon szorítok!De kivel fogom én NAGYON NAGYON várni picurt ha már te is lelépsz??KépVannak fájásaid?Férjed urad megbékélt?Puszi.

Vica,Mica,Sofka,Saxi és a többiek titeket is puszillak!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Kicsit panaszkodom hajnali 2 után. Teljesen ki vagyok, már napok óta egyszerűen ha felkel a kicsi, nem hajlandó vissza elaludni. Most is felkelt éjfélkor, megszoptattam, és azóta szórakoztatni kell. Egyszerűen kezdem nem bírni a dolgot. Mi a fenét csináljak? Nem alszok, fáradt vagyok, ideges, és szerintem nem normális dolog, ami itt folyik. Segítsetek. Ilyenkor mit kell csinálni?
pancsa2

Sziasztok!

Aniko,
Tudom, hogy hulyen hangzik, de ne engedj neki. Se szorakoztatas, se feny, se hangok. Leteszed az agyaba, es tessek neked is lefekudni. Ha sir, odamesz, megsimized, de hagyjad (ha megvalosithato, hogy nem keszul ki az egesz csalad tole, de par nap aldozatot meg kell hozni..) a helyen. Igy szokja meg, hogy ejszaka van, ilyenkor nincs moka..
Nalam bejott anno, dehat minden gyerkoc mas..

Dia,
Meg egyben? Kép Csakhogy csatlakozzak a tobbi kerdezohozKép Remelem, hogy megszulsz hamar, mert nem szeretnelek megelozniKép Mondjuk nekem is jol birja, 1.5 napja 10 perces joslokkal nem orom azert az elet (csak ha eredmenye is van, tehat tagit..). Lehet, hogy a Mikulas hozza meg a fiam? Kép Mondjuk ejszaka hagyott aludni, hajnalban ebresztett fel ket, egymast koveto fajas, de aztan tudtam aludni, egesz jolKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!Kép
Hát sajnos még egyben vagyok.Nekem estére jönnek a nagyobb fájások,de sajna el is múlnak.Aztán most napközben is van de gyengébb mint az esti és már nagyon nyom lefelé.Alig birok menni mert olyan mintha betojnék azonnal.KépMost azt mondom,hogy a Mikulás nem hozza meg,aztán kitudja mi lesz még holnapig!?KépDe nem haragszom meg ha beelőzöl!KépSzorítok!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!Kép
Kép Ha te igy huzod, akkor meg en is huzhatom sokaig ilyen fajasokkalKép Nekem furcsa, mert az elsonel semmi ilyen nem volt, hanem szules elotti nap voltak 15 percenkent jelentkezo fajasaim, es abbol masnap hajnalba lett 7 perces, majd delig elerte az 5 percest, es mentem a korhazba.. nade minden lurko es terhesseg mas es masKép
En se szamitok meg szulesre. Kép

Puszi,
Mica

Ui: Ha 2 napig nem jelentkezem, akkor szultemKép
mica

Mica!Kép
Pedig már mindent megpróbáltam.Most pl:Erős Pistát tettem a babgulyásomba,de eddig semmi hatás.Úgy hallottam,hogy az erős,fűszeres étel is beindíthatja a szülést.Te hallottál erről?Vagy esetleg a meleg fürdő használna valamit?Ez az állapot szerintem a legrosszabb.Amikor vannak fájások de nem olyan erőssek,hogy lehetne menni a kórházba,de nem is olyan gyengék,hogy vígan legyek vele itthon.Na,majd lesz valahogy.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Jajj, hogy mennyi praktika van, amit ajanlanak egy szules meginditasahozKép Itt is volt nehany, ha jol emlekszemKép En ugy vagyok vele, hogy ha jonni akar, ugyis elindulKép Bar bizom benne, hogy nem kinoz azert 2 hetig naponta 10 percenkent jelentkezo fajassal..Kép

Nekem meg annyiban "nehezebb" a helyzet, hogy miutan masodjara szulo vagyok, elmeletileg hamarabb kene bemennem, hogy minden oke legyen, de ilyenkor legyen okos az emberlanya..Kép

Puszi,
Mica
mica

Mica!
Szóval nem tudtam meg,hogy veheztek e fürdőt,ezért most elmegyek zuhanyozni.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, én szoktam fürdeni. Elvileg a meleg víz az igazi fájásokat megerősíti. A jóslókat oldja.

Mica, harmadikkal két héten át minden éjjel voltak négy órán át nyolc-tízpercesek. Van az úgy...

s
sofka

Sziasztok,

Dia,
A kadfurdot csak nyitott belso mehszaj vagy magzatvizcsorgas eseten nem javasoljak, elvileg mehet. (Tudom, mar tobb oraja tiszta vagy..Kép)

Sofka,
Jajj, az az erzesem, hogy en is igy fogok most jarni.. bar most volt egy fel-haromnegyed ora, amikor azt hittem, hogy mehetek, hosszan es surun fajt es melle meg eleg rosszul is voltam. Aztan visszaalakult 10 percesekke, ugyhogy pihi tovabbKép
Talan a Mikulasra kivancsi a lurko? Kép En vegulis nem bannamKép

Puszi, Mica
mica

Sziasztok

Egy kézzel írok, másikban törpike.

Szopi: Már van 3 adag lefagyasztva!!!!!!!! Nem fejek már minden szopi után, csak reggel. És próbálom betartani, hogy ne egyen 3 óránként sűrübben. Csak eddig mindig attól rettegtem, hogy azért nyűgös mert nem evett eleget. De már rájöttem, hogy csak cumikázni szeretne. Igaz este fárasztobb elaltatni, mintha jól megtömném kajával, de ma pl. 11-től aludt hajnali négyig.
Biztos lesznek még olyan napok amikor kétségbe esem, de most épp optimista vagyok. Csak sajnos kaki nem akar lenni. Ez a harmadik nap és a tea sem hozta meg. Bár azt mondta a védőnő, hogy ez még nem baj.
Márti
Tudod nekünk is volt ilyen szórakoztatós éjszakánk. Én azt csinálom, hogy semmi fényt nem gyújtok - jó így elég nehéz - és nem is nagyon beszélek hozzá. Aztán visszarakom az ágyába és pár percig simizem. Lehet, hogy azzal a kis simivel megspórolod a szórakoztatást.

Hétvégén csavargás volt. Voltunk Pesten az anyósomnál, tegnap meg a sógoroméknál. Nagyon szépen viselkedett. A kocsiba rögtön elaludt.

Krisztike nagyon szép!!!!

puszi

KépKép
gigi28

Dia? Merre jársz? Nem szoktál Te iylen soká eltűnni!

És Esztyx?

Gigi, jó ilyne optimista hangulatot érezni. Hidd el, napról napra jobb és könnyebb lesz. És gondolj mindig az ősanyára, se fejője, se tápszere nem volt. Kép
sofka

Sziasztok!
Na lassan rendeződnek az alvási problémáink talán. Ami bevált, hogy ha már nagyon nem marad sehogy sem el, betesszük a kiságyba, és pár perc után elalszik. Persze sír, de közben simit is kap, meg pár jó szót meg dúdolok is neki. Éjszaka meg ha szoptatok, akkor leoltom a villanyt, ezzel is jelezve, hogy alvásidő van.

Gigi!
Köszi a dícséretet, nagyon jólesik. Örülök, hogy lassan rendeződnek a szopidolgok. Meglátod, egyre jobbak lesznek a dolgok. Kép

Na megyek, mert sétálásidő van.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Ja és Dia. Gyanus vagy te nekem, hogy nem jelentkezel. Kép
pancsa2

Sziasztok,

Dia,
ez a csond nem vall rad, merre vagy?Kép Csak nem?KépKép
Gigi, te tudsz infot kerni tole, segits rajtunkKép

Sofka,
Esztyx mar nem lesz, ma reggel be kellett vonulnia a korhazba, ha holnapig nem indul meg a szulese, akkor inditani fogjak, ha jol olvastam a masik topikban.

Aniko,
Orulok, hogy rendezodtek a dolgokKép Jo setat (bar gondolom mar indultokKép)

Mica
mica

Sziasztok!!

Kissé eltüntem de az utóbbi pár napban nem sok időm maradt netezni.

Saxi, gratulálok!!!

Gigi, szerintem te időnként Márti névre írsz az Ancsához, de sebaj.

Szóval elkezdtzem csak szoptatni, így 1,5-2 óránként cici van, nekem általában de 9-12 között van nyüszi, és néha este 9-12 között is.
Múlt héten egyik nap már én is totál kibuktam előző éjszaka alig aludtunk, egész nap nyüszizett, végre elszenderedett, melegítettem valami kaját magamnak s amikor leültem volna enni oáááááááááááááááá, egész nap ez ment, estére totál hiszti voltam. másnapra megjött a szoptatós könyv, gyorsan kiműveltem magam, és azóta alig van pótlás, s rendeződött a széklete, nem fáj annyit a pocija, szóval megéri a fáradtsáágot. Csak az a baj, hogy néha nassolgat s mire kaja idő lenne nálam már alig van tejci.
Este 9 körüli kajánál viszont általában nem elég a cici s kell adni neki pótlást is.
Arra gondoltam minden nap jelentkeznünk kéne és megírni az éjszaka történetét s figyelni tényleg fronttól lehetnek-e a pocsék éjszakák.

Csodás idő van, de nem merem levinni, tegnap nagy hiszti volt hazafele jövet s szerintem a torka nem okés, enyhén rekedt és kissé váladékos az orra. Inkább kihagyom a mai levegőztetést.

Totál megjártam, nem figyeltem az egyik homeos bogyom elapasztos volt s elkezdtem szedni ma reggel figyeltem fel rá, hogy mintha más szám lenne rajta, totál kibuktam amikor megnéztem mit szedek kb 2 napja. Remélem nem lesz baj belőle, s marad még tejcim.

Anikó, furcsa leszek de fogalmam sincs meddig véreztem, kórházból már egész jól jöttem haza, a szopik és az este volt bővebben, utána csak pecsételtem, s kb 1 hete semmi.4 hetes volt Gigi amikor elmúlt teljesen.

Elsején volt 1 hónapos és most pénteken jött meg a TAJ kártyája, szép eredmény.

Az éjszakai fentlétekről annyit, hogy olvastam a babás könyvemben, hogy azoknál a babáknál akik átalusszák az éjszakát nagyobb a bölcsőhalálozás, szóval megnyugodtam inkább 2 óránként etetek éjjel is, akkor tuti nincs baj.

Érdekes, hogy éjjel egyre kisebb az étvágya, gyors kajálások szoktak lenni, s utána csicsika.

Szótfostam megint, de több mint 1 hete nem írtam

Puszi mindenkinek
márti05

Márti!
Vérzés: Csak kíváncsi voltam, hogy mégis mire számítsak. Én még mindig pecsételek, pedig tegnap töltöttük be a 3. hetet. Remélem, hamar elmúlik már.
Jó ötlet, hogy jelentkezzünk, és bezséljük meg milyen volt az éjszaka. Legalább látni fogjuk, mikor okozza a front a rossz éjszakákat Kép
Szopi: Régebben nekem is 1,5-2 óránként szopott, pontosan múlt hétig, de azóta megmakacsoltam magam, és mostanra már leszoktunk róla, mert ilyenkor többnyire csak cicizett, és nem szopott, és nekem egy kis időm sem volt semmire mellette.

Mica!
Megvolt a séta, köszi, nagyon jó volt. Picikém jól bealudt, azóta is alszik, bár már hallok kis rikkantgatásokat a kocsi felől. Kép Lehet, hogy megéhezett. Végülis délben szopizott utoljára, már ideje lenne Kép

Ja, szerintem Dia már tuti, hogy szül, ő nem szokott ilyen sokáig kimaradni. Milyen jó, akkor lehet, hogy Mikulás hozza nekik a babát Kép Szép ajándék.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Aniko,

Hat a Dia mar nekem is gyanus, hogy babazik, o nem szokott azert igy kimaradni.. remeljuk a legjobbakat es o kapta a Mikulastol a legszebb csomagotKépKépKép

Jajj, a nosztalgia, enis mennyit mentem a nagyfiammal.. sok km van a labamban es a babakocsi kerekebenKép Az a jo, ha szeretik es jokat alszanakKép Meg esoben es hoban is mentunk, akkor konnyebb volt feloltoztetni, bebugyolalni es leesovedozni a kocsit, mint most kivinni esokabatban..Kép

Puszi,
Mica

Ui: lehet, hogy az en josloim atmentek Diahoz valodi fajassa? Kép Nekem ma volt osszvissz 2-4db, 2 napig meg kinzott 10 percenkent.. most csak fajdalom nelkul kemenyedek.
mica

Sziasztok csajok!

Most írtam a Diának, hogy mi ez a nagy csönd, de csak a netük rendetlenkedik, ezért nem tud írni. Még egyben van!

Nálunk minden ok, bár mikor szedjen össze a kismama egy jó kis megfázást, ha nem a szülés előtt. Már 4 napja kúrálom magam, de nem sok sikerrel. Szeretnék még a szülés előtt kigyógyulni belőle, mert a végén nem adják oda a manókámat, vagy csak maszkban puszilgathatom.

Röviden ennyi, megyek vissza izzadni a paplan alá!

Puszi
Barbara
babar

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?