Sziasztok csajok
Sofka
Anyósod nem tudja, hogy babátok lesz????
Györesz
Bocsi, hogy már nem válaszoltam az sms-re, de mentünk tovább nyüglődni. Tegnap délután egykor evett de nem tudott elaludni. Na nem baj - gondoltam - legalább beszélgetünk meg játszunk. Két óra múlva már bőszen kereste a cicit. Gondoltam, biztos, jó éhes aztán alszik egy nagyot. Szóval nem ragozom tovább éjjel fél 11-kor aludt el. Addigra már ő is és én is teljesen készek voltunk. Próbálánám én azt a technikát amit te, hogy három óránként adsz neki enni. De nem fogadja el a cumit, pedig tegnap elmentem és vettem másik fajtát. Persze közben lelkiismeret furdalásom van, hogy minek tuszkolom én a szájába azt a szar cumit. De ha nem alszik akkor estére már olyan fáradt,hogy nem is bírja szívni a cicit. Szegényt tudom, hogy a hasa bántja. Igaz nem annyira, hogy kiabáljon de ahhoz épp elég, hogy ne tudjon elaludni. Na ilyenkor jönnek a gondolatok, hogy biztos rossza anya vagyok, hogy nem tudom elaltatni stb...stb.. Estére meg már annyit lógott a mellemen,hogy teljesen elfáradtam. (meg ős is) A másik elvem amit feladtam, az a tea volt.Emlékszem, hogy amikor még a hasamban volt és kérdezte az anyu, hogy milyen teát fog kapni, akkor teljesen felháborodtam, hogy hogy képzeli, csakis anyatejet fog kapni. Csak amikor látom,hogy szenved a gyerekem, mert az a sok hami nem tud kijönni amit megevett, és csavarja a hasát, akkor nem érdekelnek az elvek. És könnyű egy könyvben leírni, hogy nyugtassuk meg a picit. De ha fáj neki akkor nem lehet. Úgyhogy kapott egyik nap teát és akkorát kakilt tőle,hogy öröm volt nézni. Hát még azt, hogy utánna megnyugodott és elaludt.
Olyan kár, hogy nem tudsz itt vissza írni. És nagyon aranyos vagy, hogy így törödsz velünk
Minden este amikor jön az sms, akkor azt hiszem,hogy a Dia írt, hogy bent van a kórházban
Szóval ilyesztgetsz engem
Dia
A türelmetlen kismama. Tudod, hogy én is nagyon túl akartam lenni már a végén a sok nyüglődésen. Most meg mit nem adnék, ha csak egy napra - elég lenne egy éjszakára - visszabújna a pocakomba
Imádom, szeretm de baromira fárasztó. Szerintem ezt csak akkor tudja meg az ember lánya, ha már ő maga anyuci. Hiába vigyáztam nagyon sokat a keresztfiamra, kutya füle nem volt ehhez képest. Mert ez egy 24 órás szolgálat a hét minden napján. Nincs pihi. De ha rád mosolyog akkor mindent elfelejtesz. Tegnap kezdett vigyorogni. Beszélek hozzá és röhög teli szájjal.
Tegnap itt volt a doki néni. Jót röhögött, hogy már öt kiló. Viszont a köldökénél van egy darab bőr aminek nem kéne ott lennie. Úgyhogy kaptunk a sebészetre is beutalót. Valószinű attól van ott az a darab bőr, hogy letépték neki a köldökcsonkját a kórházban
De azt mondta a doki nő,hogy nem fog neki fájni. Egy szert csöppentenek rá, amitől le fog száradni.
Na mindjárt fel is hívom a kórházat és kérek időpontot.
Puszi mindenkinek! Gigi