Évi! Hogy érzed magad? Már úgy várom, hogy tegyél fel UH-s és pocakos képet, jó lesz nosztalgiázni!
Azért az, hogy csak olvasok sem megy olyan könnyen: legalább 5 részletben tusom elolvasni, mert Bence is jönne laptopozni, nyomkodná, ütné, ha nem engedem, olyan hiszti van, hogy ember legyen a talpán, aki elviseli... Mikor alszik, akkor pedig eszek, mosok, vasalok, főzök, takarítok, olvasok, és még a blogomra se nagyon jut időm, hetekig írok néha bejegyzéseket.
Szégyellem magam, biztosan csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudom megoldani a netezést. (bár este örülök inkább a Tominak, ha itthon van
)
Nehezen viselem, és Bence is, hogy Tomi ennyit túlórázik, nagyon hiányzik nekünk, egyedül maradok a gondokkal, mert mikor fáradtan hazaér hajnali 2-3-kor, nem akarom ezzel traktálni. Mindenre érzékenyebben reagálok.
Egyrészt hál' Isten, hogy ennyi munka van, mert a pénz jól jön a terveinkhez, és a főnöke is vele dolgozik éjjelig (neki 3 gyereke van), hazajöhet céges kocsival, másrészt viszont alig lát minket, és szomorú, hétvégén csak csodálkozik, mennyit okosodott, változott a Bence 1 hét alatt, le se lehet szedni az apjáról.
Kitartást a mához, tudom milyen rossz, ha Apa későn ér haza!
Tortadicséretet köszönjük, macisablont nyomtattunk netről, csináltam 2 lap piskótát, abból 4 macit tudtunk kivágni, barátnőm adott isteni finom csokikrém receptet, azzal töltöttük be, meg hogy a minták látszódjanak a fehér az oroszkrém, és étcsokis tortabevonóval rajzoltuk meg a határvonalakat. Bence miután szétmaszatolta, megettük, nagyon finom volt!
Ircsi! Eddig semmi gond nem volt Bence evésével, együltében benyomott simán 2 almát+ 2 barackot. Mostanában nem ér rá, hiába előtte hallom, mekkorákat nyel, mikor készítem a kajáját, de menne tovább. Nem akarom, hogy menet közben egyen, nem akarom megtömni, se azt hajtogatni neki (mint a nagyszülők
), hogy ha megeszed, játszunk a cicával, ha nem, akkor kicsi maradsz, mehetünk a doktornénihez, megeszi a mami, csak a mami kedvéért bla bla. Ha nem eszik, hát nem, én ezt elfogadom, próbálom több részletben, és nem nassolunk (amiért gonosz anya vagyok), csak hallani akartam, hogy más is egyetért velem.
Claire! Akkor ti is szopiztok még, nem csak mi vagyunk így!
Igen, szopival pótolja, ah olyan kedve van, éhen nem hal, 11,5 kiló, csak mindig megkapom, hogy az nem rendes kaja...
Jó nagy a súlybeli különbség az ikrek közt!
Nklári! Ugyanez a laptopos gond van nálunk is, örülök, hogy nem csak az én gyerekem gépmániás.
Bence is tud mindenért hisztizni. De egy könnyet nem ejt, csak ordít. Köszi, hogy hiányoztam!
Tudom, hogy a rosszat is megosztjuk, de a téma továbbra is ugyanaz, tudjuk mind mi a megoldás, csak ahhoz még gyűjtjük az anyagi hátteret.
Viszont egyre jobban kiborulok dolgoktól, mert így nem lehet gyereket nevelni, ha nem követik a mi elveinket, hanem elkényeztetik, megengednek neki dolgokat. És ilyenkor Bencét nem érdekli, mit mondok, tudja kihez kell menni, ha valamit el akar érni, én meg a gonosz anya vagyok.
Nehéz erről írnom, mert nagyon fáj.
Munka: de legalább pénz, az a lényeg!
Sucer! Szerintem nem lett filozofikus, inkább sikerült lelket öntened belém!
Mikor tegnap elolvastam, de estére el is ment a kedvem megint mindentől...
Neked is boldog szülinapot! Köszönjük a köszöntést!
Tomi is mindig azt szokta mondani, hogy 10 év szenvedés, 100 év boldogság. Én igyekszem hinni ebben, de néha nagyon elegem lesz, és akkor mondom, hogy most azonnal menjünk és pont. És nem érdekel hova, semmi sem, de ez így nem jó. Szülinapos képek nagyon jók! És milyen csini vagy! Gyerekek is édesek, torta is szép volt! Te csináltad?
Dia! Az a baj, hogy Bence nálunk még akkor sincs nyugton, mikor enni, pelusozni szeretném, mert nincs ideje megállni, mióta ráérzett a séta ízére.
Munka: örülök, és rendesen ki is fizetik, csak eddig azért minden nap találkozott velünk, Bencének is hiányzik. Köszöntést köszönjük!
Gondok: összeszedem magam és írok, de csak tényleg akkor, ha nem gond Nektek!
Balesetet sajnálom!
Na de áruld már el, mit is fogsz tanulni? Nagyon kíváncsi vagyok!
Áronra meg csak rá kell nézni, mekkora zsivány! Azt hiszem nem unatkoznának a fiammal!
Éhenkórászság: ne is mond!
Bence is, na persze csak ah nem kell beülni az etetőszékbe![/b]