Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
TFIldikó: Hát nem, idén januárban vette a fáradtságot, hogy eljöjjön megnézni a lányát. Elötte nem is látta, csak képen amit én küldtem neki. De nem jelzett vissza semmit. Szóval idén január óta jár hozzánk és nagyon megszerette a picilányát. Tényleg rendes újabban. Ugye, hogy nagyon hasonlít rá a Bogi??? Tegnap láttad élöben volt összehasonlítási alapodKép MIkor jöttök el hozzánk Noémivel?? Hogy Bogi egy kicsit megnyúzza KépKép

Karmen: Én is örülök, hogy eljön velünk, legalább lesz aki fényképezzen Kép
Én sem merem agyoncsapni a bogarakat, csak végszükség esetén, akkor is egy tekercs papírtörlövel, de utána 10 percig fertötlenítem a kezem.... Kép Nagyon undorodom tölük. A párom szerint ez már beteges.... Hát nem tudom, aki szereti öket az a beteg vagy az a bogárkutató-biológus Kép
Hát én biztosan nem laknék együtt egy szörös álattal, imádom a kutyákat de csak kertben. El sem tudnám képzelni, hogy egy fedél alatt éljek pl egy kutyával.Én olyan helyen még sose voltam ahol állat volt és ne érzödött volna a szagaKép Rettenetesen büdös legalább is nekem. Akármennyire tisztán van tartva az a kutya, macska...akármi, akkor is érzödik az "állatszag", nem beszélve a sok szörröl....Kép
Nektek milyen kutyátok van? Téged nem zavar a szöre meg a szaga? Vagy ez olyan, mint a dohányosok? Aki dohányzik, annak nem büdi a dohányszag bezzeg aki nem, az utálja....és rögtön megérzi!
Vagy csak az én orromat zavarják ezek a szagok???

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Én sem tudnám elképzelni,hogy állat legyen a lakásban.Az én orromat is zavarják a szagok.
Ma megint elmentünk a Tescóba.Nem nagyon tudtam nézelődni,mert a Noémi ki akart szállni a kocsiból.A pénztárnál már elkezdett sírni.Pedig úgy nézelődtem volna.Vettem 2 rugit,2000Ft-ért,és 2 bodyt 400 Ft-ért.Jó a body anyaga,mert kisebb méretben már volt a lánynak.Már bánom,hogy nem vettem még belőle.200Ft nem pénz érte,igaz rövid ujjú,de nagyobb méretben vettem,hogy a nyáron majd jó legyen.Tényleg,kb.mennyi idős korukra érik el a 74cm-t?Most 65cm.
A Bogi apukája gyerektartást fizetett?Tényleg,hogy hasonlít rá,megfigyeltem.A Bogi most hogy viszonyul az apjához?

Kármen!

Remélem,hogy beválik a porszívó.

Ildi
tfildiko

Enikö! ált. nem érzem a szagát, de ha vizes a szöre az rettentöen büdös. Akkor is ha éppen fürdöttKép Na ez a porszivó azt irják a filtere a szörök szagát is megszüntetiKép amit mi amugy nem érzünk valoban. Mások meg lehet udvariasságbol nem mondják.
Bár régen ha mentem másokhoz én ott se éreztem pedig azt mondják jo orrom van. Szobába nem jöhet be, de azért valemennyi ször csak bekerül.
Beagle kutya.
Nagy meglepi volt mert jol levagyunk most égve, kiderült plusz munkákat vállalt honapok óta gyüjtött erre mert régóta szerettünk volna ilyet venni, csak én nem tudtam sikerül is.
Rovarok. Én sirógörcsöt kapok, sikitozok, olyan jó hisztis tyúk vagyok olyankor. Rettenetesen félek hozzámérnek, rámmásznak, menekülök. Itt nem szokott lenni szerencsére. Pók ritkán.

Ili! Orsi 10 hos és kb. 72 cm. De ez változo, Tünde irta Tomika rég elérte már. Ált. 9-10 honaposan mondják.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nem is írtam,hogy már ez a 3.nap,hogy a Noémi a hasáról a hátára fordul.Ha hasra tesszük,úgy bemérged,hogy egy pillanat alatt visszafordul.Hasra viszont nem fordul,de remélem,hogy hamarosan megteszi.Állandóan lekarmolja az arcát,pedig sűrűn vágom a körmét.Most éppen az orra néz ki borzasztóan.

Enikő!

A jövő héten valamelyik nap elmegyünk hozzátok.Dél körül nektek jó?Mi mostanában akkor sétálunk.A babakocsit hova tudom berakni?Lejöttök elénk,ha megyünk?

Ildi
tfildiko

Karmen: Beagle, az nagyon szép kutya Kép Nekünk pulink van kint a kertben (mamáéknál). Jó házörzö! Amióta az eszem tudom pulink van! Imádom öket!Kép
Hát kíváncsi vagyok valóban olyan jó-e ez a porszívó, mint az ára volt Kép

TFIldikó. Van lent tárolónk, oda be tudod rakni a babakocsit. Természetesen lemegyek elétek. Jó ha 11-12 körül jöttök! Bogit olyan 13 óra körül szoktam letenni, bár az elmúlt 3 napban egyáltalán nem aludt Kép Csak próbált, de nem ment... Mondjuk ma 9-kor ébredt Kép Vagyis hajnal 5-kor felébredt de visszaaltattam olyan 6 körül és 9-ig húzta. Olyan jó volt Kép Sztem ma délután sem fog aludni. Már lefeküdt egyszer, de jött a meséje a minimaxon és egyböl észhez tért Kép
Apáról majd mesélek személyesen ha kíváncsi vagy Kép

Puszó
Enikö

ceniko
Szeged

Tudjátok mire kattantam rá? Az ananászra! tegnap vettem a tecsóba egy dobozzal és befaltam az összeset tejszínhabbal Kép Csak úgy lightosan..... KépKép Mostmár úgy is mindegy, és különben is a gyereknek kell a vitamin, meg nekem is Kép
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Az én lányom 9 hónaposan már 74 cm volt, de szerintem is ez mindenkinél változó, egyik hónapba 4 cm nő , aztán meg 1 cm......

Enikő a gyümifugi pici helyen elfér....ti is eljöhetnétek hozzánk egyszer...Ma volt nálunk a barátnőm és a kislánya, Pipi egyáltalán nem fáradt ki tőle, mert a másik kislány maga a nyugalom...Bogi viszont gondolom egyazon pörgőgép, mint Viki:-))))

Ildi szerintem egy nagyon szép rózsafűzér és egy képes imakönyv sokkal jobb ajándék, mint egy nyaklánc....de ez az én véleményem

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szülinapi köszöntést. majd teszek fel képeket is, csak legyen egy pár szabad percem.

Angi!
Mondtam én, hogy Virág lekörözi súlyilag Vandát:KépKépKép
Dokinéni múlt héten dobott is egy hátast, hogy milyen sovány a gyerkőc!
Mondjuk szerintem nem vészes.

Nina
nina74

Ildi! Orsi mindig csak hasra fordult vissza sosem, pár hete sikeredett csak de szerintem véletlen volt, talán 2-3x láttam csak ilyet. Azota sem. Noémi egyre ügyesebb!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi,remélem,hogy most már egy kicsit ügyesedik.

Enikő!

Majd akkor beszélgetünk .

Ildi
tfildiko

Melinda!

Boldog névnapot kívánok!

Ildi
tfildiko

Karmen: Tegnap láttalak benneteket a Médiában, éppen akkor jöttünk be,mikor ti visszamentetek valamiért.

Kriszti: Megkérdeztem a Mikkát, akkor eszméltek rá, hogy klub lesz és valahonnan kerítenek mikut. Kép

Ki jön még klubba valaki? Angi? Ági? Enikő? Többiek???

Bea: Azért kérdeztem, mert nekem van fölös Continuinom, spirálom van, Fló után maradt, ha tudnánk talizni valahol, ha kell odaadom, vagy elküldöm postán.

Angi: Úh, Virág nem csak Vandit körözi le hanem Flórát is. Ő kb. 11 kiló, de nem hiszem, hgoy elérte már.

Bátor már megint itt randalírozik alattam. Most azt próbálgatja mikor esik a fejére a doboz. Csak egy baj van, hogy nehéz. Már simán elmászik négykéz láb.
Tegnap kibontottuk az első adventi zacsit. Ha láttátok volna Flóra szemeit, úgy örült. Imádom! Ma meg azt mondta nem az ő cicijéből szopizik, mert az fáj nekem, hanem a másikból. Meg kell zabizni.

Enikő: Nagyon aggódom, nehogy koraszülj...KépBocs túl reagálom a dolgot. Jó, hogy apuci felébredt!

Gerika:Nálunk Fló 16 és fél hónapos koráig szopizott, de akkor már csak este lefekvés előtt egy kis megnyugvásra. Nekem nagyon fájt már az a pár perc is, úgy hogy úgy döntöttem nem adok neki többet. Egy hétig volt nyüszi elalváskor. Utána nem volt gond. Akkorra már a tejtermelés sem volt túl sok így a fejéssel sem bajlódtam.

Ildi: Sztem sem túl jó ajándék a lánc. Én értékesebb játékokat kértem Bátornak. Tudtam válogatni. Kép Nyúlanyó ötlete is jó, ha valaki tényleg vallásosan fogja nevelni a lurkót. De szép emlék tényleg.

Én is sokáig éltem kutyával egy fedél alatt, ajna most nem, de ha megázott a bundája tényleg büdi volt. Most nem fog bejönni a házba, a gyerekek miatt. Ha rövidszőrű sztem nincs vele nagy gond, csak többször kell takarítani. Egy gyereknek meg nagyon jó, ha megtanul együtt élni akármilyen állattal.
Bogarak: a csótányokat én is útálom, de a pókokat szeretem, soha nem ütöm agyon, inkább kitesékelem őket. Anyósom sem nyomhatja őket el ha ott vagyok náluk. Kép Flót is arra tanítottam, hogy ne féljen semmilyen állattól. Karmen, vigyázz Orsi se érezze, hogy félsz tőlük, mert ő azt látja majd hogy félni kell tőlük. Bocs ha zavaros voltam. Bátor tilosban jár.

Gabi3
inecsg

Melinda: Boldog névnapot! Lottival mi a helyzet?

Megyek délután fogdokihoz! Sztem lesz egy új tömésem.

Gabi3
inecsg

Gabi3 megnéztem a gyerkőceidet, nagyon aranyosak és szépek.....csak, hogy kicsit képben legyek:-)))

nyúlanyó

Melinda:
Én is boldog névnapot kívánok!
Nina
nina74

Gabi!

Milyen játékokat kértél?
A barátnőmék nagyon jó anyagi körülmények között élnek.Mivel 2.gyerek a keresztfiam,rengeteg a játék,a ruha.Ruhát azt azért veszek neki karácsonyra.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Nem volt netünk, ez a Tvnetwork egyre borzalmasabb szolgáltatást nyújt. Nagyon gondolkodunk másik szolgáltatón.

Karmen,
később leírom, mára úgysincs már aktuális téma.
Most rohanunk a METRO-ba, állítólag a Liberó nagyon barátságos pézé van Kép. Majd megírom, asszem Te is Liberós vagy (én csak 3 hónapja, amióta a barátnőm ott dolgozik Kép).
Ja, 1 hónapja kábé, megkaptuk az ajándék asztalkát Kép.
De nyugodtan regisztrálj fel, ez a Franciahögy honlapja.
Szóval később jövök, most szaladunk.

Melindák!
Boldog névnapot Nektek!

Ildi,
mi lenne, ha egy életbiztosítást kötnél a gyerekre? Olyat, ami 18 éves korában jár le. Hm?

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Az elobb irtam egy hsz-t, de Kristof sikeresen eltuntette.

Melindanak mi is nagyon boldog nevnapot kivanunk!

Erika, orulok, hogy a szuleid jol vannak. Apasztasra van homoes bogyo es gyogyszer is.

Eniko, nekem van macskam a szuleimnel (egy agyban aludtunkKép), de ebben a lakasban nem lesz allat. (A pokokon kivul, amike mi sem bantunk.)

Nyulanyo, hol van albumotok?

Ildi, nagyon ugyes Noemi, hogy mar igy forog! Meglatod milyen hamar megno, nemreg meg en is azt kivantam, hogy legyen nagyobb Kristof, most meg azon melazok, hogy hol is van a picibabam.

Gabi, szerintem mi nem megyunk, mert delutan is lesz egy mikulasunnepseg az egyetemen. Flora csak 11 kilo? A kepek alapjan tobbnek neztem, akartam is irni, hogy milyen kis husi.

Kristofot egyertelmuen megviselte az oltas, rosszul alszik es eszik, bar most delutan 3 es felet aludt, ebbol az utolsot az olemben. Azota nagyon vidam. Szokott ujsagot olvasni, ilyenkor halandzsazik egy sort. Az apja megkerdezte mit csinalt ma, azt valaszolta, hogy brua. Kép Ez Viragot jelent. Kép

Agi
agi77

Ági! De jo hogy Kristófot viszed ilyen ünnepségre, ö már biztos nagyon fogja élvezni!!

Gabi! anyuék vettek tv-t és a férjemet vártuk mert a mi kocsinkba fér be és öt mentem ki meglesni, azért mentem vissza. Aztán amikor megjött bementünk megnézni a porszivot és megvettük. Nem láttalak.Kép Ott voltak a gyerekek is? Kár hogy nem láttam öket.

Kriszta! Mennyiért van Librero? Én maxit 3-as csomagot láttam ott is 4e-ért azért nem vettem mert máutt és máskor is ennyi szokott lenni.
Amugy mérges vagyok mert a DM pecsét összejött -20% lett volna vásárlásra de nem volt pénzem igy semmire se tudtam beváltaniKép

Melinda! boldog névnapot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági!

Szegény Kristóf,sajnálom,hogy ennyire megviselte az oltás.Remélem,hogy visszazökkentek hamar a régi kerékvágásba.Nagyon édes lehet halandzsázás közben.

Kriszti!

A Noémire kötöttünk ilyen életbiztosítást.Szerintem jó ötlet,de a férjem azt mondja,hogy ne kössünk rá inkább.A barátnőm mondta,hogy vegyünk láncot neki.Én sem díjazom ezt az ajándékot,még gondolkodom.

Ildi
tfildiko

Karmen,
jól megszívtuk. Én mondtam Apának, hogy mit, hol nem lehet, de azt mondta, hogy eltörölték.
Tehát:
10 éven aluli kölyökkel nuku, kivéve 7végén.
És csak kes!
Én mondtam...
Erre elmentünk a corába és vettünk Pampers-öt. Ott meg nem volt Libero a mi méretünkben. Nagyon gáz...
Egyébként azt akartuk megvenni, amit írtál.
Csak mi nem vagyunk Metro-ba járók (mint a mellékelt ábra mutatja) és nem tudjuk, hogy mindig van-e olyen.
Jaj, megfürödtek Mackóék.

Jó éjt!
Ma Szülőszoba, remélem, nem alszom el...

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Azert sulyugyileg meg mindig mi vezetjuk a negativ csucsot. jazmin 3 mult es 10,4 kg es 88 cm.

Gabi3,

sztem is dagibbnak nez ki Flora, mint 11 kilo es sztem Vanda is jol nez ki.

gabomamo
gabomamo

Gabomamo:
Aha jól néz kiKép RuhábaKép
Nina
nina74

Sziasztok!
Kriszta a múlt vasárnap voltap a Metróba és 2 azaz kettö olyan csláddal futottam össze akik bébivel-kisgyerekkel- voltak bent. Még csodálkoztam is, mert én is úgy tudtam, hogy 9 év alatti gyerekek nem mehetnek be. Direkt úgy szervezem a havi Metrólátogatásom, hogy Bogit lepattintom anyuéknak.A kölköt a bevásárlókocsiban tolták a szüleik. Egyik kb 10-12 hós lehetett másik kicsit idösebb. Még mondtam is anyukámnak, hogy képzelje el gyerekkel voltak bent valakik vásárolni. Erre anyu azt válaszolta, hogy hát biztosan csökkentik a szigort a nagy konkurencia miatt a metrósok.... Ezek szerint csak hétvégén lehet bevinni gyereket???
Nem lehet kártyával fizetni? Ez elég gáz, mert sok kisboltos ott vásárol egyszerre többszázezerért is éa hát annyi kest ki hord magával....???
Na mindegy, a Metróba most a Pampers akciós. (a mostani katalógusuk szerint) Kevesebb mint 5000 ft 2 db óriáscsomagos pelus. Vettem is kistesónak!Kép

Melinda: boldog névnapot!

TFIldikó: Akkor majd szólsz hogy mikor jó nektek és mikor jöttök.

Gabómamó: Jöttök hétfön a bölcsibe? Jön a Mikulás Kép Ma is volt, Bogi elkezdett ordítani, amikor szólította. Persze nem fogadta el az ajándékot! Én vettem el helyetette. Megenni már nem volt gond a mikuláscsokit, naná KépKép

Néztétek a szülöszobát? Én csak a végére kapcsoltam át a tévét, de már valahogy nem tud úgy megmozgatni mint ezelött.....nem is tudom miértKépKép

JÓéjt
Enikö

ceniko
Szeged

Itt egy mai kép a pocakomrólKép SZééép méretes, nem????

Kép

ceniko
Szeged

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Lottika édi.Kép Ma elénekelte nekem a kádban a "hull a pelyhest", én meg bőgtem, mint egy bolond.Kép Ja, és fel tudja sorolni, hogy kinek mi a jele a bölcsiben. Nem tudom, hogy ez normi e 27 hónapos korban, de én meghatódok.Kép Holnap du. jön a Mikulás a bölcsiben, mindenesetre viszek zsepit.Kép

Enikő! Szép a pocakod!

És minden gyerek annyira édi!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Nagyon ügyes a Lottika.Okos kislány.

Enikő!

Szép a pocid.
Én megnéztem a Szülőszobát.Aztán éjjel fél 2h-kor még ébren voltam.A Noémi pedig 4h-kor ébresztett.Alig aludtam valamit.

Ildi
tfildiko

Mi megyünk klubba ÁgiékkalKép

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Képzeljétek, Eszternek jön az 5. foga. Kicsit begyorsult a csajszi fogilag Kép.

Karmen,
tegyél fel egy képet a kutyátokról léci!
Porszívó frankó?

Ildi,
sztem is 9 hónaposan fogja elérni a 74-es ruhaméretet. Eszter 5 hónapos korában volt 66 cm, 9 hónaposan pedig 70,5 cm. Nagyon sokáig nem kellett ruhát venni Neki, mert pár hónapig alig nőtt valamit. Most hirtelen 1 hét alatt lett kicsi 3 body is. Úgyhogy utánpótlás-beszerzése indul. Én nagyon szeretek a nagyáruház emeletén a Zsebibaba boltban vásárolni. A Kenguru márkájú cuccok nagyon jó áron vannak.
Szeretem még a Prince Oliver bodykat is, mert nagyon strapabírók. Az meg a Mérey utcában a Pompom (asszem, ez a neve) boltban van sok.
És mi lenne, ha egy szép hintalovat vennél ajándékba?
Gratula a megforduláshoz, ügyes nagyon Noémi! A Férjed hol dolgozik?

Ági,
nagyon tetszett ez az újságolvasás-dolog Kép. Sajnálom, hogy így megviselte az oltás. Sok puszi a homlokára!

Enkiő,
szép nagy a pocid, máskor a fejet ne felejtsd le Kép!
A METRO-ba hétvégén be lehet vinni kölköket. A kes tényleg gáz. A sok bolttulaj nem semmi , mennyi pénzt vihet be.

Melinda,
negyon édes lehetett Lottika! Okos kislány nagyon. Várjuk a beszámolót a Miki-ünnepségről.

Gabi3,
sajnos nem megyünk a Mikkába, Eszter fenn volt negyed 6-kor, cicizett, majd 7-ig visszaaludt.
Nemrég aludt el, sztem 11 körül fog ébredni. Majd jövőre.
Fogorvost túlélted?

Erika,
a Szüleidnek jobbulást kívánok! Minden renden Velük?

Tünde,
Tomika jobban van már?

Járok a fogorvoshoz, közben 1 hete letört egy másik gyökérkezelt fogam is... Úgyhogy 14-én még megyek, akkor kapok végleges tömést, meg a másikat is megcsinálja. Kérdeztem, mennyibe kerülne, ha egy hidat csináltatnék Vele. 20 ezer 1 korona (!). Az 2 pótlás, plusz a 2 fog, amit lecsiszol. 80 ropi. Nem semmi?!

Tavaly erre a napra voltam kiírva szülésre. Teljesen el vagyok érzékenyülve, olyan intenzívek az élményeim, mintha tegnap lett volna...

Bocsi,
ha sok voltam.
Szép napot Nektek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Tegnap mértük a Noémit,és 66cm körül van.Igaz,ezt mi mértük,nem pontos.
Én is szeretem a Prince Oliver bodykat,szerintem is nagyon jók.De ebből az olcsóból vettem a nyáron a Tescóban,és ez sem rossz.A kengurusat még nem próbáltuk.
Örülök,hogy ennyire megindult a fogzás nálatok.A Noéminek még nincs egy sem,de még ráér neki nőni.
A fogorvosnál én egy vagyont hagytam,van 8 porcelán fogam,és egy párat tömött is.
Még csak hasról hátra fordul,de azt sem mindig.Ha nagyon bemérged,akkor nem fordul.De ha éppen jó a kedve,akkor visszafordul.Most éppen oldalra fordult,és rágja a pelenkát.Kivételesen nem sír ebben a pillanatban.
A férjem a Molnál dolgozik,a móravárosi gyűjtőállomáson.
Neked is szép napot!Fél óra múlva indulunk sétálni.

Ildi
tfildiko

Enikö! milyen nagy pocakod van!! Olvastam a szüleid balesetét nagy szerencse hogy nem lett komoly bajuk.

Kriszta! nem tudtam hogy Esztit is vinni akartátok. Metroban mindig is tilos volt 10 éven aluli gyermeket bevinni, értehetö metr folyton jönnek-mennek a targoncák.
Ált. ünnekek körül szoktak szervezni családi napokat, olyankor nincs korlátozás, most is ez van. Nem tudok róla hogy minden hétvégére igaz lenne ez, szerintem csak az ünnepek elött. Majd megkérdezem megint akarunk menni.
Fogadat sajnálom. Ha ez vigasz enyém sem dolgozik olcsobban!

Ági! voltál fogorvosnál?

Én is szeret(t)em a Zsebibabát, de arra irtam hogy már nem tudo babakocsival felmenni. Árulnak még a Cserepesen is, oda meg én nem megyek ki.

Este porszivoztunk, szerencsére nem csak reklámduma volt ez, valoban nem kell többet surolnom a szönyeget.

Melinda! szerintem normális hogy igy meghatodsz! nagyon aranyos kislányotok van.

Gabomamo! 1 évesen mekkora volt Jázmin?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Már meg is jöttünk,mert eleredt az eső.Beraktam a kiságyába,és már alszik is.Most megyek,és tornázom egy kicsit.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Karmen, ne surgess Kép, meg ossze kell szednem magam. Talan a vizsgak utan. Amugy meg nincs panaszom, csak kontrollra mennek.
A nagya-ban van lift.

Eniko, nagyon szep a pocakod. Kép

Kriszta, jol megtaltosodott Eszter! Lassan o is lehagy minket. Kép Puszikat koszonjuk, tovabbitom oket. Kép Iszonyu draga a fogorvosod. Vagy mindenhol ennyibe kerul? Egy tomes mennyi szokott lenni?

Voltunk klubban, jo volt, csak hamar vege lett. A fenykepezonk sajna elromlott. Kép Na be is fejezem, mert Kristof szereti ujrainditani a gepet.

Agi
agi77

Sziasztok!

Mi is éppenhogycsak hazaértünk az eső előtt, de így is lent voltunk 2 órát. Voltunk gyümit venni, vettem vagy 20db mandarint, mert a kisasszony csak pakolta, pakolta....mindent meg akart venni és egy hatalmas gyökérrel elkezdte feltakarítani a padlót:-))Ma ő lesz a vacsora , mert annyira aranyos volt, hogy megesszük:-))

Fogorvos ennyire eszméletlen összeget elkér? Bár ha belegondolok kb. 10 éve is egy fogam volt 10e Ft, amit aztán ki kellett húzni:-((

Fejnélküli (szokás szerint) Enikő nagyon szép nagy pocid van:-))
Tegnap néztem a szülőszobát, egyre hamarabb kezdik, engem megríkatott, hogy meghalt az egyik baba:-((((
Most, hogy olvaslak benneteket, Pipi egész "jó" súlyban van.....kb. 11 kg,87cm, még sincs vele megelégedve sokszor a doki. Barátnőm kislánya 2 éves és 17kg, 94cm. Ez egy kicsit sok szerintem.....

nyúlanyó

Ildi irigyellek, hogy van energiád tornázni:-))) Én mindig elkezdem, aztán nagyon gyorsan abba is hagyom, tudjátok, mindig hirtelen valami eszembe jut , ami fontosabb, főleg hasizomgyakorlatnál:-)) Úgy döntöttem ,hogy inkább eljárok tornázni, a párom majd elszórakoztatja a lányát addig, mert az evésről nem akarok leszokni. Remélem az idén még rávesz a fene, hogy el is induljak ne csak a számat jártassam.

nyúlanyó

Ági! Igen tudom, de pont ezt irtam nemrég hogy megszüntették a lifthasználatot a nagyában.
Jo tanulást!

Mi meg pont indultunk volna sétálniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Az előbb sütött a nap:-))))

nyúlanyó

Na, picit idecsüccs.
Karmen! Eszméletlen jó feja férjedKép)).

Enikő! Ananász zsírégető isKép. Na, kíváncsi vagyok a bölcsimikulásra, a klubbos szenzációs volt. Blnaangi meg küzködött a könnyeivelKép. Meghatott na.

Melinda! Boldog névnapot! Ritkán írszKép. Tudom, a munka...

Gabi gyerekei irtó édesek, B átor olyan pufi, és édesen mászik. Hogy lehet ilyen cupákokkal mozogni? Kép. Flóra pedig nagyon szép kislány, és_nem_vékony.
Mondjuk Nekem Vandi sem tűnt soványnak Nina! Mennyi pontosan?

Készülődök, holnap jön az egész család (szüleim, anyósomék, testvérek, unokatesók), és sütök-főzök.

Szép 7végét!

angiszeged

Bénaangi akart lenni.

Ja, és Erika, nincs semmi titka Virág jó étvágyának. Talán a hidegebb, hűvösebb idő.
Jaa, és lehet talán a homeos cucc, az echinacea.. mert azt kapja.

angiszeged

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés ismét. Visszaolvasni később tudok. Tomika láza 2 napja elmúlt, de tegnap óta köhög és folyik az orra. Ma voltunk megint dokinéninél, már csak Fluimucilt kell ennie (nyákoldó). Szerda délután óta a kedve is nagyon jó. Az éjszakákról inkább nem beszélek, tegnap éjfélkor orrszívás volt ordítással. De már nem idegesítem magam az alváson. Mire iskolába megy, majd jobban alszik Kép
Most 5-re megyünk Mikulás ünnepségre a munkahelyemre. Ráadásul férfi Mikulás lesz (mivel kevés fiú dolgozik nálunk - hivatal - sokszor Télanyó látogatta meg a gyerekeket). Ráadásul nagyon bőkezű most a Mikulás: 4500(!) forint értékben válszathattunk a gyerkőcöknek játékot egy boltban, amit a cég kifizet.Kép Eddig ált. egy Télapó csomagot kaptak. Tomikának válsztottunk egy keljfelkacsát (nagyon tetszett neki a múltkor a barátnőnél - igaz az Jancsi volt), meg egy nagy autót. Olyat, amire majd rá tud ülni, és a lábával hajtja. Jó lesz hazahozni, mert a kocsink szervízben van (leesett a kipufogó). Apa jön utánunk (a suliból), majdcsak hazaszállítjuk.
Kiváncsi vagyok, mit szól Tomika a Mikulás bácsihoz. Remélem, nem fog üvölteni.
Most megyek is, mert ki kell használni, hogy egy kicsit alszik.
Majd jövök és visszaolvasok!
Mindenkinek szép hétvégét és jobb időt!
Tünde+Tomika
ptünde

Húúú, Csajok, de sokat írtatok!

Mi is megjártuk az esővel. Épp elkészültünk, lerángattam a babakocsit az emeletről amikor elkezdett esni, mint állat. Felszaladtam ernyőért (a sapimat délelőtt kimostam - mondván jó lesz idő Kép) és Apa sapiját a fejembehúzva elindultunk. Szerencsére Eszter megtűri a "kocsiesőkabátot", így nem jelentett különösebb akadályt az eső.

Angéla,
tudtunk volna menni Veletek, mert Eszter nem aludt sokat... Csak sokáig tartott volna összekészülődni. Bezzeg, ha tudom, h nem alszik másfél órát!!! Mindegy, majd januárban megyünk.
Örülök, hogy jó volt a Miki-buli. Én is nagyon szentimentális vagyok mostanában, de nem baj, mi nők és anyák már csak így vagyunk beprogramozva Kép.
Az Echinacea-cseppeket én is szedem, jó erős az alkohol benne. Nem is tudtam, h étvágynövelő hatása van. Akkor azért ettem meg az este 2 szelet tepertőkrémes kenyeret egy nagy bögre kakaóval? Kép

Én nem tudok lemondani a kajáról, nagyon szeretek enni. Régebben (szingli Kép) koromban naponta eljártam tornázni, szauna, stb. Aztán jött Gergő, szépen feljöttek a kilók (15).
A szoptatás miatt nem akarok fogyózni, aztán meg már a tesó-gyártás miatt nem Kép.

Karmen,
én tudtam, h nem lehet gyereket bevinni, de Gergő azt mondta, tuti változott azóta.
Hát nem.
A METRO kártyát pedig csak 1 hétre kaptuk kölcsön.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Tünde! Anyukám boltjában vásárolhattatokKép. Tényleg jó fej a mhelyed. Munkaügyi kzp, ugyi?

Kriszti! Hát ezt irtóra sajnálomKép

angiszeged

Angi, Benedeknek is adom pár napja az ecinacea szirupot. Ez étvágynövelő is? Nagyszerű. Kép És te mennyit adsz belőle neki? Vagy ti a bogyót eszitek? Melyik jobb?

Aloe verás termékeket ismeritek? Gondolkozok rajta, hogy belépjek-e, tetszik néhány termékük, mostanában olvastam róluk. Van valakinek ezekről tapasztalata? Mondjuk az aloe verat az ayurveda is dícséri, majd megnézem, nekik van-e ilyen termékük.

Kriszti, köszi, jól vannak, itt-ott fáj, majd meggyógyul gyorsan reméljük.

Enikő, szép a pocidKép

Úgy néz ki, leszoktunk a szopiról, kipróbálom, hogy nem fejem le a maradékot, majdcsak felszívódik.

Tünde, Tomikának jobbulást!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hoppá, az ecinaceaban alkohol van? Ezt nem is tudtam . Akkor nem bizti, hogy szedni fogjuk.

E.

gerika

Bocsi, most néztem meg, ebben nincs alkohol, amit mi szedünk.

gerika

én a homeos ehináceát adom!!! abban nincs alkohol. és nemtom, h van e étváygn9övelő 6ása...

Ja, Enikő! nagyon szép a pocid!

angiszeged

Sziasztok!

Gerika!
Van alkoholos kasvirágcsepp (felnőtteknek), de ha homeopátiás bogyót kérsz, az nem alkoholos. Én a Sas Patikában szoktam vásárolni, ott elég nagy a választék. ECHINACEA D4-es potenciálban: 2 hétig kell szedni, naponta 2×5 golyót, majd 2 hét szünet jön v. ECHINACEA 5CH potenciálból napi 1×5 golyó 1 hétig, majd 1 hét szünet.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Én a cseppeket (dr Theiss) szedem!!!!!! Kép Amit Anita is írt.
50%-OS van benne.
A védőnőm ajánlotta anno. azt mondta, jó immunerősítő. Mondtam, h alkohol, miegymás van benne, azt mondta, nyugodtan szedjem.
Tavasszal és ősz végén.

Ma veszünk a patikában kaomillát (fonetikusan írtam, bocsi), mert Eszter másfél hete mindig felsír éjszaka és csak cicin nyugszik meg. Remélem, nekünk is jó lesz.

Megkajáltunk, ez a lyány nem nagyon akar enni mostanában. A kedvencei (jogi, hús) sem nagyon kellenek. Tuti a fogzás miatt van.

Tünde,
nagyon tetszik a konstruktív hozzáállásod az alvás-témához Kép!
Büszke lehetsz magadra, hogy nem keseredsz el Kép!
Ügyes vagy nagyon.

Angéla,
jó sütést-főzést!
Nekünk jövő szombaton lesz bőrszdéjpaaaari Kép. Olyat fogunk főzni, amit mellett nem kell egész nap a konyhában állni.

Eszter ma puszit dobott Kép nekem.

Sziasztok,
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Mi homipatit fogzásnál használunk, étvágygerjesztőnek a méhpempőt. 3 hó alatt majdnem 1 kg hízott Pipi, ki tudja, hogy a pempő miatt vagy a hideg miatt vagy mert kijöttek a rágói.......

nyúlanyó

Nyúlanyó!

Csak kb.2 hete kezdtem el tornázni,amióta a Noémi egy kicsit többet alszik.Régebben másfél órát tornáztam naponta,de most csak 40-45 percet.(kazetta+ hasizom)Jobb lenne eljárni valahova,de ahhoz még nincs energiám.Na,meg egyedül nincs is kedvem.

Angi!

Jó készülődést!

Tünde!

Remélem,hogy a Tomika most már meggyógyul.Szegénykém,úgy sajnálom.
Nagyon jó cégnél dolgoztok,hogy ennyiért lehetett ajándékot választani.
Mégis milyen egy éjszakátok?Írd majd egyszer le nekem,ha lesz időd.Sajnálom,hogy nem tudtok aludni.Nálunk van jobb és rosszabb éjszaka.Ha reggel 5h-ig alszik,és csak párszor kell felkelnem cumit berakni,az már jónak számít.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?