Karmen: Tegnap láttalak benneteket a Médiában, éppen akkor jöttünk be,mikor ti visszamentetek valamiért.
Kriszti: Megkérdeztem a Mikkát, akkor eszméltek rá, hogy klub lesz és valahonnan kerítenek mikut.
Ki jön még klubba valaki? Angi? Ági? Enikő? Többiek???
Bea: Azért kérdeztem, mert nekem van fölös Continuinom, spirálom van, Fló után maradt, ha tudnánk talizni valahol, ha kell odaadom, vagy elküldöm postán.
Angi: Úh, Virág nem csak Vandit körözi le hanem Flórát is. Ő kb. 11 kiló, de nem hiszem, hgoy elérte már.
Bátor már megint itt randalírozik alattam. Most azt próbálgatja mikor esik a fejére a doboz. Csak egy baj van, hogy nehéz. Már simán elmászik négykéz láb.
Tegnap kibontottuk az első adventi zacsit. Ha láttátok volna Flóra szemeit, úgy örült. Imádom! Ma meg azt mondta nem az ő cicijéből szopizik, mert az fáj nekem, hanem a másikból. Meg kell zabizni.
Enikő: Nagyon aggódom, nehogy koraszülj...
Bocs túl reagálom a dolgot. Jó, hogy apuci felébredt!
Gerika:Nálunk Fló 16 és fél hónapos koráig szopizott, de akkor már csak este lefekvés előtt egy kis megnyugvásra. Nekem nagyon fájt már az a pár perc is, úgy hogy úgy döntöttem nem adok neki többet. Egy hétig volt nyüszi elalváskor. Utána nem volt gond. Akkorra már a tejtermelés sem volt túl sok így a fejéssel sem bajlódtam.
Ildi: Sztem sem túl jó ajándék a lánc. Én értékesebb játékokat kértem Bátornak. Tudtam válogatni.
Nyúlanyó ötlete is jó, ha valaki tényleg vallásosan fogja nevelni a lurkót. De szép emlék tényleg.
Én is sokáig éltem kutyával egy fedél alatt, ajna most nem, de ha megázott a bundája tényleg büdi volt. Most nem fog bejönni a házba, a gyerekek miatt. Ha rövidszőrű sztem nincs vele nagy gond, csak többször kell takarítani. Egy gyereknek meg nagyon jó, ha megtanul együtt élni akármilyen állattal.
Bogarak: a csótányokat én is útálom, de a pókokat szeretem, soha nem ütöm agyon, inkább kitesékelem őket. Anyósom sem nyomhatja őket el ha ott vagyok náluk.
Flót is arra tanítottam, hogy ne féljen semmilyen állattól. Karmen, vigyázz Orsi se érezze, hogy félsz tőlük, mert ő azt látja majd hogy félni kell tőlük. Bocs ha zavaros voltam. Bátor tilosban jár.
Gabi3