Eme levelet tegnap írtam, csak mire a nethez jutottam elaludtunk, fél 3kor, hajnalban meg már nem volt erőm felcsatlakozni. Igyekeztem azóta aktualizálni történtekkel, hellyel-közzel, bocs előre is.
Léna vasárnap volt 9hónapos, és ennek örömére hétfőn magától felállt. Azóta is csak ezt gyakorolgatja.
Bubik miatt meg még mindig bánatos vagyok. Nyári gumi, fáradtság. Rohant haza, hogy reggel a családja mellett legyen az apuka. Szívszorító ez mindenféleképpen. Mára meg a hír, hogy ivott is. Meg a FIDESZ kapányol a Bubik nevében, gyomrom fordul ettől.
Halasztást megkapta kispapi, most őrlődik a többi lehetősgég között. Mondanom se kell, hogy hirtelen mindenkire csak az a válasz, hogy 'nem az igazi'. Témát leveszem a palettámról.
Ini
jó lenne, ha meggyógyulnátok, már nagyon régen nem taliztunk. De első a törpék, szóval hagyatkozz az anyatigrisre
Ildi
mi a túrónak iszol te ilyen későn kávét, he???? ami a hajmosást illeti, én minden este lemosom a haját vízzel, amiben ugye a fürdetőkrém van feloldva. Ugyan Lénának nincs túl nagy hajkoronája, de megszokta és nincs hiszti. Ja és nagyon édes vagy, hogy ilyen nagyon hiányoltál, komolyan.
Pápánagyon édes, főleg, ha a mumusdokibáknak szól
Doki nem komplett szopi ügyben szerintem, de ezt már a többiek kifejtették!!! Még nem hallottam olyan pszi véleményt, hogy túl sokáig szopizott a gyerek, csak az ellenkezőjét. Okos kis csodák ezek a gyerekek, azt követelik ki maguknak, ami jó nekik, és addig kell teljesíteni, amíg nekünk/neked is jó, vagy inkább nem rossz. Szóval csak magadra és az ösztönállatra hallgass! Bár én tudnék még éjjel szoptatni...
Orsko
remélem nem a mi kórunk volt Dinin, mert akkor inkább én távolmaradásra szavaznék. Most anyukámon van a dögkór (original Léna vírusa van
), és azt állítja, hogy nagyon-nagyon fájdalmas torok tájékon, magas láz és általános boá.
Tünde
nagyon irigy vagyok a fogakra, nálunk nem akarnak kijönni, csak gyötrik Lénát. Szappanbubit már többszor is ki akartam próbálni. Na majd most, jó ötlet.
Ja közben le kellett szednem Lénát az újságoskosárról, ami mellett feállt, álldigált, majd kezdtek szétcsúszni a lábai. Irtó édes, ilyenkor persze nem a fényképező az első ami amihez nyúlok, sajna. (na ez tegnap du történt)
Noresz
nagyon modern 'koszorú', inkább állorú
Írnék én gyakrabban is, ha nem kellene olyan sokat olvasni és jegyzetelni is közben
Már megvan a technikám: belépek a netre (modemes, méregdrága version
), lementem az utolsó hozzászólás óta írtakat, kilépek, majd nyitok egy 'notepad'-file, és olvasás közben folyamatosan írom is rögtön bele a hsz-aimat. Majd a végén visszalépek a netre, bemásolom, majd 6x még kijavítom az elírásokat, majd elbóbiskolok a klaviatúrán. Tudom, még nem tökéletes, hát ezért nem lógok itt egész nap
2-3nap közös szobában bármi megengedett, és szerintem nem szokok hozzá semmihez, "csak" esetleg kibillen a megszokottaktól, és itthon lesz "nyafinyűgivegyélmárfelmama"
csak nem nálad is kicsiMáté készül??
Buksi
száraz arcra nekünk is ajánlott krémet a védőnő, meg a gyógyszerész is: Lipobase a neve. illatanyag mentes könnyen felszívódó, kifejezetten babák számára, kb 900Ft
BabyLove-t hozok nektek én is prószálásra!
Szombat ugrik sajna, apukám András, apósomat meg a Mikulás hozta annak idején, plussz a péntek esti céges party. Tuti KO leszek. Sorry vagyok.
Hicu
vizesedés ellen ugye a szellőztetés, illetve télvíz idején a fűtés is jó szer, de ezzel nincs gond. Orsko kimerítően szakvéleményelt.
Szigetelni meg szerintem szakember szigeteljen, ne egy Mekkmester, mert többe fog kerülni a rossz szigetelés alatt betelepedett penész kiírtása.
Orsi
jó nektek a nyaralás miatt, és tedd lehetővé, hogy csorgathassuk a nyálunkat, képet kérünk!
Bencét meg puszilgasd meg helyettünk is, de igazi csajszi puszit küld Léna!
Manga
Matyi nagyon okos kislegyény! Ennyi véletlen nincs, szóval már írhatod is, mint első szó: VAU
Vic
igazán pár szót írhatnál magatokról, hogy hogyan vagytok, és mitől is vagy olyan nagyon lefoglalva. A Tiramisus repectek meg nagyon veszélyesek, imádom őket
Bogi
nem szeretnék a szokásos dumával jönni, de menjetek el egy párterápiára. Elhatároztátok, hogy együtt maradtok, az látszik, és ez lehet akár kellemes, jó, mennyei is. Kérlek, nézz utána, Győrben bizti van vki!! Ami a kései hazajövetelt illeti, nálunk rendszeres a 19órás hazaesés. Ilyenkor megtömi Lénát egy bébiétellel, majd fürcsi, és etetek, altatok. Majd éhséget akarja csillapítani, aztán meg jön a 'hú, ezt a filmet nagyon szeretem' duma. Este már nem is tudom, mikor dől be mellém. Tehát ha 'csak' ennyi van, akkor nincs nagy veszély, remélem, csak újra összehangolást igényel a kapcsolat, akár affélét, amit ti csináltatok.
Nelli
Barátnő ügyben csak együtt tudok veled érezni, nagyon. Ami meg a számosságukat illeti, elég ha 1 olyan igazi van, akinek MINDENT el tudsz mondani, és olyan meg van, de búsulj!
Valahogy nekem is félresikerült nem olyan rég egy 'borítsunk rá fátylat' próbálkozásom. Gyerekvárások(először ő, aztán én lettem pocis) alatt jóban voltunk, meg előtte, de mostanra nagyon távoli a kapcsolat, vagy inkább felszínes. Engem is bánt, ahogy téged, én is magamban keresem a hibát, de ez olyan, mint a jó szex. Csak akkor jó, ha mind2et akarják, és ha mind2nek ugyanolyan jó.
SZilvi
nagyon jó hangulatú lehetett a túra, és köszi a napsütést, még időben megkaptam, nem romlott meg (hát ezek a mai bébiételes üvegek marha jól zárnak
).
Hajni
ne aggódj a teknőcfej miatt, nem lesz semmi baja. Ha kicsi a darabka, akkor a gyomorsavban megkeményedik, mint egy golyócska, és vszinűleg a pelusban landol hamarosan, vagy a bugyikáid közé pakolta Alexa.
Lehet, hogy a hajvágás elvette a bölcsességét, és kicsi csibész lett??
Már megint nagyon fáradt vagyok, és ahogy Ildi is mondta, egy kis ácsingózás nem lehet kifogás arra, hogy nem jelentkezem, akkor inkább az időre fogom. Vagy valaki kicserélte a mindigtelepozitívenergiákkal Juditot erre az izére.
Cupa, remélem holnap jobb napom lesz
J a
[size=-2]u.i.: amíg bemásoltam magam, addig is 5hsz született, hát hogy' tarson így az ember veletek tempót, heee??[/size]