Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bence, nagyon boldog első születésnapot! Kép
Kép

Manga, a Pampershez megkerestem a számo: 424-6624. Hívd fel őket, és küldenek tájékoztatót az akcióról.

Bocsi, most csak ennyire futotta. 11-ünknek kell írni egy dolgozatot, úgy, hogy nem is tudunk találkozni, és tulajdonképpen senki nem tudja mit kéne csinálnunk. Viszont a leadási határidő egyre közeleg.

Pusza,
Tünde
rtünde

Tünde! Nagyon köszi. Holnap felhívom őket. Sajna egész nyáron csak a macikat vágtam ki, azt hittem csak az kell.Kép

Andi!
A cipővásárlásba beszállnék, de ha Buksinak fontosabb, akkor átadom a lehetőséget. Kérdés csak az, hogy mi van akkor, ha a te gyerkőcöd cipőmérete és az enyémé épp különböző. Mi uis nagy lábon élünk, most 21-es kell, de az vasárnap óta van, viszont beszereznék egy 22-est. Adnak különböző méretet is az akció (egyet fizet 2-őt kap) keretében?

Mi megyünk holnap Boróékkal!
Pussz

Manga
manga

Hicu,
jajaj, nem akartal letámadni, hogy biztosnemszellőztetosztazé...
az ablak körüli vizesedés oka, hogy ott hidegebb a fal, és a lakásban meggyűlt pára szépen lecsapódik. A penészedés ilyenkor már szinte kötelező. Igazából Boró leírta a 3 lehetséges megoldást, ehhez sokat hozzátenni nem tudok. Talán annyit, hogy a légcsere megoldása nem azt jelenti, hogy naponta többször kiszellőztetünk, hanem állandó szellőzést. NYáron, amikor folyamatosan nyitva van valami ablak, akkor is vizesedtek? Nem irtad, de gyanítom, hogy nem. Ez tipikus téli probléma: beszorulunk a lakásba, ajtó, ablak zárva, és megnő a páratartalom.
Amit akartam ehhez kapcsolódva írni, azt szép angol kifejezéssel "indoor pollution"-nak, beltéri környezetszennyezésnek hívják. Nem közismert, de szerintemfontos tudni, mert városlakókként életünk nagy részét négy fal között töltjük. Minden lakás, ház, iroda, izé, tele van különféle vegyszerekkel: a faanyagok, a festékek, a parketta, a aszönyegpadló, stb kezelve van, ragasztva van; szóval van bennük anyag rendesen. És ezek a zárt térben jó nagy koncentrációt tudnak elérni, akár egészségre károsat is. Amikor erről tanultam elmondtak egy esetet: egy nő rejtélyesen megbetegedett, arra jutottak, hogy valami mérgezés lehet. Végül hosszas kutakodás után arra jutottak, hogy az új lakásba beépített sok faanyag kezelésére használt vegyszer okozta, mégpedig úgy, hogy kipárolgott, a ruhákra lerakódott, és hordásuk közben bőrön át felszívódott. Igazság szerint azt mondják, hogy egy új, vagy felújított lakásban néhány hónapig nem szabadna lakni.
Visszatérve a vizesfalhoz, Hicu, nemtudom milyen lakásban laktok, és milyenek az ablakok. Jellegzetes ez a probléma ugyanis azoknál az újépítésú lakásoknál, ahol szuperszigetelő műanyagablakokat építenek be, de a falak hőszigetelésére sajnálják a pénzt. Egy ilyen esetben, ahol ismertem a szenvedő lakókat, végül kiverték a kivitelezőből, hogy újítsa fel az ablakokat: olyat építetek be, ami változatlanul szuperszigetelő műanyag, de van benne egy páratartalomérzékelő és önműködően nyíló kis szellőzőrés. Vicces, de ennek a szerkezetnek a lelke egy szál lószőr Kép Azt is hallottam, hogy pl Párizsban nem tipikus ez a probléma, mert olyan módon építették a házakat, hogy minden ablak alatt kis szellőzőrés van, és ezzel szemben a falon nyílik egy kéménynyílás. Ez biztosítja az állandó légcserét. Mi az épülő házunkba biztosan nem teszünk be műanyagablakot, inkább használt fakereteset, azon jó nagy rések vannak, mehet az állandó szellőzés Kép
HIcu, bocs, a te problémádon nem tudtam sokat segíteni.

jóéjt
Orsko
orsko

Sziasztok!

Rövid leszek, mert a mai nap egy katasztrófa volt, jó lenne ha már vége lenne pl. aludnék...

Kivagyok, mert iszonyú nehéz elaltatni a lánykát. Ráadásul megint a frászt hozta rám! Letört egy darab az egyik játékáról és sehol sem találom, szerintem megkajálta. Szóval most valószínű ott kering a gyermekemben egy icipici teknősfej... Szörnyű lelkiismeretfurdalásom van, de egyedül voltam és ismét muszáj volt elmennem WCre. Komolyan mondom, hogy minden pillanatban rajta kell a szemem tartani. Ha épp nem a fiókból cincálja ki a bugyijaimat, akkor a számítógépasztalra mászik nyomtatót nyomkodni. Imádom nem tudok rá haragudni, csak nagyon kifáraszt...

Szépek a gyerekek Ini! Oli nagyon nagyot nőtt!

Ildi miért is nem jó a szoptatás a fogaknak?! Én ezt nem értem...

Szilvi, hurrá-hurrá, hogy épségben és egészségben megjöttetek!

Judit írj, csak egy picikét, ok?

Annyi mindenre akartam még reagálni, de asszem megyek mosogatok egy jót és talán alszom jó sokáig...haha...

Puszi
Hajni
tigribigri

Hicunak megint,

Életmód témakör, esz a penész topik, nézd meg!

orsko
orsko

Sziasztok!

Na végre itt vagyok! Gyerek elaludt, nem tudom milyen éjszakánk lesz, tegnap este csak kétszer kért szopizni az éjszakaKépMindenesetre a tegnap előtti 15-höz képest elég biztató.

AndiKép
Még nem tudtam elolvasni a történetedet az Alvás-ban, de sort kerítek rá mindenféleképpen. Mondjuk nálunk nehezíti a helyzetet az is, hogy a kezdetektől együtt alszunk. Bár a doki megkérdezte gondolkodtam-e már a külön alváson, vagy a külön szobában való alváson. Mondtam, hogy nem. Azt mondja addig szerinte halálra van ítélve az egész.KépKép Tőlem függ mennyire vagyok elszánt. Na majd kiderülKép

HajniKép
Miért vágtál ALexának hajat? Annyira zavarta? Én már alig várom hogy csatozhassam, már ha tudom persze...

Akkor nem jelentkezek be hozzád, ha olyan jól sikerültKépKép

BuksiKép
Köszönöm megint a véleményed kifejtését. Valahogy így gondolom én is, egyszerűen nem is azt igényli, hogy az éhségét csillapítsa, hanem jobban el van anyátlanodva.
Végülis ha belegondolok, annyira nem gáz az evése, szegről-végről szerintem megvan az kellő mennyiség, de igaz sokszor meg kell harcolni egy kis főzelékért, meg főleg a kanálért. Ugyanis a kanál valahogy nem jön be nálunk. Úgyhogy ami fogható, azt kézzel rakom a szájába.Kép Tiszta AfrikaKép De így van.Kép Így szívesebben elfogadja, a kanalas dolgok meg annyira nem jók neki, de hogy miért nem tudok rájönni.
A főzelékevés az úgy megy, hogy mindent kell csinálni közben, kutyával játszani, páraelszívót kapcsolgatni .....
A fejlődésben való lemaradás meg, hát nem is tudom. Valahogy megpróbálok bízni abban, hogy érzi mire van szüksége a szervezetének. Ma és tegnap megpróbáltam a cicit megvonni legalább napközben és nem jelentett nagy próbatételt. Alváshoz kérte volna, de inkább felöltöztettem és kivittem, úgy gyorsan elaludt. És nem volt egyáltalán pólóhúzogatás, meg cicit kérő nyöszörgés. Éjjel meg ha kéri, megpróbálom visszasimogatni, vagy ha nagyon nem megy hát szopizunk egyetKép
Tényleg felhívtad ezért a dokidat megkérdezni?
Rózsa Ibolya cikket meg kerestem, de nem találtam így a neve szerint, mikor írtad kb?

A holnapi babazsúrhoz minden jót kívánunk Zsófival együttKépKép Gondolatban mi is ott leszünk. Remélem Vencelke minden kis barátja ott lesz és nagyon jól fogjátok magatokat érezni.Kép Bár mi is mehetnénk!

NelliKép
Ne légy depis emiatt, bár könnyű ezt mondani. Én is múltkor panaszkodtam, hogy barátnőmék rám se sz.rnak. Abból indultam ki, hogy ha neki lenne gyereke, én biztos felhívnám legalább havonta 1x megkérdezni, mi újság. Én meg Noresszel ellenben nem tudom azt elfogadni, hogy csak nekem kell ápolni egy kapcsolatot, inkább nem keresem és utána magamba kesergekKép Ilyen hülye büszkeség, vagy valami ilyenféle.
Az, hogy mással jobban megérti magát, olyan érzés lehet, mintha megcsalna a párod.
Próbáld meg mással lekötni magad, vagy gyere ide gyakrabbanKépKép

FIGYELEM (18) éven felülieknek!
BogiKép
A jutalom az amire én gondolok? Olyasmi nálunk is volt mostanában, és apát mintha kicserélték volna azóta, olyan jókedvű. (azt mondta nuni-kuki csúcstalálkozó voltKépKépKép )
Hűűű elpirultam!

SzilviKép
Üdv idehaza! De jó lehetett nektek!Kép

IniKép
Hát még mindig betegek a kis babukáid? Szegény rekedt Olika. Hát nem segítenek az én gyógytávpuszijaim azokon a szöszke ördögfiókákon?
Mi lesz Hanna a farsangon?

ManókaKép
a címem: bazsa@chello.hu. De nem fontos ráér majd ha jobban leszel. Nekem is van néha ilyen semmihez semmi kedvem. Megértem, amúgy is megjött ma a babazene2. Hát nem mondom, nem hiányzott úgy mint egy falat kenyér, de hát apa rendelteKépés nem akartam sárkányoskodni.

Sárkányról jut eszembeKépKép
Judit még mindig nem jelentkeztél. Álló Léna-baba lefoglal ennyire??
Na csak vicceltem.

Hicu, és melyik irodában dolgoztál, csak kíváncsiságból kérdezem?

Kedves holnapi Vencelzsúrra látogatók, kérlek titeket húzgáljátok meg a Vencelke fülét rendesen helyettünk is, és nyomjatok nagy puszikát neki!!

Jó éjt Mindenkinek!!

Ildi
bpildi

Orsko!
Van ilyen is, hogy esz a penész topic??

Hát kiröhögtem magam rendesenKépKépKép

CsúcsszenzációKépKép

Nagyon tudományos volt egyébként a fejtegetésedKép

Puszi

Ildi

HajniKép
Sógorom szerint a tej egyáltalán nem árt a fogaknak, nem értettem én se miért mondta a dokink. Azért jól van ez a természet kitalálva, nem hiszem én se, hogy az anyatej bármire is károsan hatna.

Na megyek leheveredni

Ildi
bpildi

Eme levelet tegnap írtam, csak mire a nethez jutottam elaludtunk, fél 3kor, hajnalban meg már nem volt erőm felcsatlakozni. Igyekeztem azóta aktualizálni történtekkel, hellyel-közzel, bocs előre is.

Léna vasárnap volt 9hónapos, és ennek örömére hétfőn magától felállt. Azóta is csak ezt gyakorolgatja.
Bubik miatt meg még mindig bánatos vagyok. Nyári gumi, fáradtság. Rohant haza, hogy reggel a családja mellett legyen az apuka. Szívszorító ez mindenféleképpen. Mára meg a hír, hogy ivott is. Meg a FIDESZ kapányol a Bubik nevében, gyomrom fordul ettől.
Halasztást megkapta kispapi, most őrlődik a többi lehetősgég között. Mondanom se kell, hogy hirtelen mindenkire csak az a válasz, hogy 'nem az igazi'. Témát leveszem a palettámról.

Ini
jó lenne, ha meggyógyulnátok, már nagyon régen nem taliztunk. De első a törpék, szóval hagyatkozz az anyatigrisreKép

Ildi
mi a túrónak iszol te ilyen későn kávét, he???? ami a hajmosást illeti, én minden este lemosom a haját vízzel, amiben ugye a fürdetőkrém van feloldva. Ugyan Lénának nincs túl nagy hajkoronája, de megszokta és nincs hiszti. Ja és nagyon édes vagy, hogy ilyen nagyon hiányoltál, komolyan.
Pápánagyon édes, főleg, ha a mumusdokibáknak szólKép
Doki nem komplett szopi ügyben szerintem, de ezt már a többiek kifejtették!!! Még nem hallottam olyan pszi véleményt, hogy túl sokáig szopizott a gyerek, csak az ellenkezőjét. Okos kis csodák ezek a gyerekek, azt követelik ki maguknak, ami jó nekik, és addig kell teljesíteni, amíg nekünk/neked is jó, vagy inkább nem rossz. Szóval csak magadra és az ösztönállatra hallgass! Bár én tudnék még éjjel szoptatni...

Orsko
remélem nem a mi kórunk volt Dinin, mert akkor inkább én távolmaradásra szavaznék. Most anyukámon van a dögkór (original Léna vírusa van Kép), és azt állítja, hogy nagyon-nagyon fájdalmas torok tájékon, magas láz és általános boá.

Tünde
nagyon irigy vagyok a fogakra, nálunk nem akarnak kijönni, csak gyötrik Lénát. Szappanbubit már többszor is ki akartam próbálni. Na majd most, jó ötlet.

Ja közben le kellett szednem Lénát az újságoskosárról, ami mellett feállt, álldigált, majd kezdtek szétcsúszni a lábai. Irtó édes, ilyenkor persze nem a fényképező az első ami amihez nyúlok, sajna. (na ez tegnap du történt)

Noresz
nagyon modern 'koszorú', inkább állorúKépKép Írnék én gyakrabban is, ha nem kellene olyan sokat olvasni és jegyzetelni is közbenKép Már megvan a technikám: belépek a netre (modemes, méregdrága versionKép), lementem az utolsó hozzászólás óta írtakat, kilépek, majd nyitok egy 'notepad'-file, és olvasás közben folyamatosan írom is rögtön bele a hsz-aimat. Majd a végén visszalépek a netre, bemásolom, majd 6x még kijavítom az elírásokat, majd elbóbiskolok a klaviatúrán. Tudom, még nem tökéletes, hát ezért nem lógok itt egész napKép
2-3nap közös szobában bármi megengedett, és szerintem nem szokok hozzá semmihez, "csak" esetleg kibillen a megszokottaktól, és itthon lesz "nyafinyűgivegyélmárfelmama"
csak nem nálad is kicsiMáté készül?? KépKép

Buksi
száraz arcra nekünk is ajánlott krémet a védőnő, meg a gyógyszerész is: Lipobase a neve. illatanyag mentes könnyen felszívódó, kifejezetten babák számára, kb 900Ft
BabyLove-t hozok nektek én is prószálásra!
Szombat ugrik sajna, apukám András, apósomat meg a Mikulás hozta annak idején, plussz a péntek esti céges party. Tuti KO leszek. Sorry vagyok.

Hicu
vizesedés ellen ugye a szellőztetés, illetve télvíz idején a fűtés is jó szer, de ezzel nincs gond. Orsko kimerítően szakvéleményelt.Kép Szigetelni meg szerintem szakember szigeteljen, ne egy Mekkmester, mert többe fog kerülni a rossz szigetelés alatt betelepedett penész kiírtása.

Orsi
jó nektek a nyaralás miatt, és tedd lehetővé, hogy csorgathassuk a nyálunkat, képet kérünk!
Bencét meg puszilgasd meg helyettünk is, de igazi csajszi puszit küld Léna!

Manga
Matyi nagyon okos kislegyény! Ennyi véletlen nincs, szóval már írhatod is, mint első szó: VAUKépKép

Vic
igazán pár szót írhatnál magatokról, hogy hogyan vagytok, és mitől is vagy olyan nagyon lefoglalva. A Tiramisus repectek meg nagyon veszélyesek, imádom őketKép

Bogi
Kép Kép nem szeretnék a szokásos dumával jönni, de menjetek el egy párterápiára. Elhatároztátok, hogy együtt maradtok, az látszik, és ez lehet akár kellemes, jó, mennyei is. Kérlek, nézz utána, Győrben bizti van vki!! Ami a kései hazajövetelt illeti, nálunk rendszeres a 19órás hazaesés. Ilyenkor megtömi Lénát egy bébiétellel, majd fürcsi, és etetek, altatok. Majd éhséget akarja csillapítani, aztán meg jön a 'hú, ezt a filmet nagyon szeretem' duma. Este már nem is tudom, mikor dől be mellém. Tehát ha 'csak' ennyi van, akkor nincs nagy veszély, remélem, csak újra összehangolást igényel a kapcsolat, akár affélét, amit ti csináltatok.Kép

Nelli
Barátnő ügyben csak együtt tudok veled érezni, nagyon. Ami meg a számosságukat illeti, elég ha 1 olyan igazi van, akinek MINDENT el tudsz mondani, és olyan meg van, de búsulj!
Valahogy nekem is félresikerült nem olyan rég egy 'borítsunk rá fátylat' próbálkozásom. Gyerekvárások(először ő, aztán én lettem pocis) alatt jóban voltunk, meg előtte, de mostanra nagyon távoli a kapcsolat, vagy inkább felszínes. Engem is bánt, ahogy téged, én is magamban keresem a hibát, de ez olyan, mint a jó szex. Csak akkor jó, ha mind2et akarják, és ha mind2nek ugyanolyan jó.

SZilvi
nagyon jó hangulatú lehetett a túra, és köszi a napsütést, még időben megkaptam, nem romlott meg (hát ezek a mai bébiételes üvegek marha jól zárnak Kép).

Hajni
ne aggódj a teknőcfej miatt, nem lesz semmi baja. Ha kicsi a darabka, akkor a gyomorsavban megkeményedik, mint egy golyócska, és vszinűleg a pelusban landol hamarosan, vagy a bugyikáid közé pakolta Alexa.Kép Lehet, hogy a hajvágás elvette a bölcsességét, és kicsi csibész lett??

Már megint nagyon fáradt vagyok, és ahogy Ildi is mondta, egy kis ácsingózás nem lehet kifogás arra, hogy nem jelentkezem, akkor inkább az időre fogom. Vagy valaki kicserélte a mindigtelepozitívenergiákkal Juditot erre az izére.
Cupa, remélem holnap jobb napom lesz
J a Kép
[size=-2]u.i.: amíg bemásoltam magam, addig is 5hsz született, hát hogy' tarson így az ember veletek tempót, heee??[/size]
holophernes

Na azért csak bekukk még Kép

Judit! Gratula az álldigához! Lénának:Kép

Hajvágással elment a bölcsesség asszondod? Kép Mindig is Csibészke volt...

Ildi amúgy azért vágtunk hajat ismét, mert nagyon ránőtt a fülére és már a szemébe is belelógott. Hátul már kunkorodik, ahhoz nem nyúltam Kép
Ezt nektek küldöm:
Kép

No én is megyek bedőlni, cupp!
tigribigri

Sziasztok,

Olyan ez a topik, mint egy jó tvsorozat, nem a szappanok közül, hanem abból, amiből egy részt kihagyni is vétek. Én próbáltam az elmúlt hetet végigolvasni, hogy ki miért szomorú, vidám, beteg, vagy meggyógyult, de még nem teljes a kép.
De nagyon jó volt újra olvasni benneteket!

Andrásoknak boldog névnapot, Bencének boldog szülinapot!

Vencel, holnap mi is mennénk, csak egy icipici hasmenése van Dorkának, szerintem belefér a palettába. Kép A repcsire bevett Daedalonomtól lehet. Kép

Noresz, nézem a postát és hívlak. Persze nem most Kép Ha hotelbe mentek, sok helyen lehet rácsos ágyat rendelni, nekünk is volt, azt használtuk leesésgátlónak.

Ini, sms-t ma kaptam meg, csak nem volt időm válaszolni, köszi, hogy aggódtál értünk. Szomorú vagyok, hogy megint nem találkozunk a bulin, de hátha sikerül bejönnötök egy kicsit.

Akit érdekel: Babazenénk nekünk is van 1-2 rész, aki szeretne, szívesen másoltatok belőle apával, már ajánlgattam is régebben, nekünk bejött!

Hajni! Kitartást! Éltessen az a tudat, hogy te már ennyivel előrébb jársz, mint mi! Kép Mire sokunknak ez az időszak elkezdődik, Alexa már tapasztalt kiscsaj lesz! Kép Teknősfej meg biztosan előkerül a szőnyeg alól!
És tényleg mi vagyunk a Kismamában! Tök jó szemed van! Én meg majd elejtettem tegnap este az újságot úgy meglepődtem!

Judit, gratula Lénának az álldigához! Remélem, hamar visszatér a jókedved!

Buksi! Sajnos mi már elutazás előtt vettünk ajándékot Vencelnek, akkor most nem vihetjük? Kép Legalább egy icipici Tunéziai ajándékot! NAA!

Na már nagyon késő lett, pedig igyekeztem. Remélem, holnap összejön mindenkinek, köztünk nekünk is!

Pusza!

Sz.

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok,

bűnözök egy kicsit, mert napközben elég drága a net.

KÉrdésemre, hogy mehetünk-e egy nemleges válasz érkezett, és ezt tudomásul véve és messzemenően megértve, kihagyjuk a bulit. Tényleg nem akarom, hogy bárki rosszul érezze magát. Apát kérdeztem,. azt mondta, hogy nem valószínű, hogy fertőz, de kitudja. Mellesleg szerintem Dini akkor betegedett meg, mikor múlt csütörtökön meglátogattuk egy barátnőmet és 8 hós, kicsit köhécselő gyermekét. Megmondom őszintén, kicsit nehezteltem a lányra, főleg, mikor szegény Dini 40 fokos lázzal senyvedett, hogy miért nem vette észre, hogy beteg a gyereke. De annyira jól esett neki a látogatás...

Ildi,
háát izéé én nem viccesnek szántam a tudományos fejtegetést.... de örülök, hogy tetszett Kép

Barátnők téma: egyetem alatt hárman csajok elválaszthatatlanok voltunk. Aztán úgy adódott az életünk, hogy elöbb az egyikükkel, aztán a másikukkal laktam együtt kis időket. Azóta nem tartjuk a kapcsolatot Kép nem vesztünk össze, semmi látványos konfliktus nem volt, csak megszünt a kapcsolat. Önkritikus hajlamú lévén azt gondolom, hogy a hiba az én készülékemben lehet. De hol?? MOndjuk ez már évekkel ezelött történt, azóta vannak új kapcsolataim, de az a két lány nagyon hiányzik...

Judit, szóba került esmét a párterápia, én meg igétem neked telszámot. A dolog nincs elfelejtve, csak éppen Apánál van a labda, ő tudja előkeríteni... megpiszkálom kicsit, tegyen néhány bátortalan lépést.

tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Judit!
Örülök, hogy írtál, már nagyon hiányoltalak.
Bubik, hogy ívott és nem kötötte be magát, ez nagyon elkeserített. Az a biztonsági őv olyan fontos, anélkül én el sem indulok, hohy nincs bekötve. És főleg fontos egy kevésbé újszerű kocsinál, ahol pl. nincs airbag. Az alkohol színtKép
Remélem talál valakit a párod.
Lénácska meg szuper ügyes.
Egyébként szerintem mi is ezt a fránya virust kaptuk el. Nem merek riszkirozni, mert azért nagyon csúnyán köhécselnek.

Buksi!
Még az sem biztos, hogy bemegyünk a férjemértKép

Rebi!
Ha esetleg mi nem megyünk be a városba, akkor esetleg, ha kocsival mentek a buliba, akkor megtudnátok állni a házunknál. Az utca nevet már tudod,(ahol mindenki levágja a Fő útat akik Telki fele mennekKép) Szóval 77-es ház.

Hicu!
VízesedésKép Nincs ötletem, de orskó szakvéleménye mindent elmond.

Hajni!
Ha Oli nyűgős és úgy veszem észre, hogy fájna a hasa, mindig megijedek, hogy talán valamit megehetet.
Remélem meglesz az a teknősfej.

Bocs, ha nem írtam valakinek, de Hanna legóznio akar.

puszi
Ines
ini

Hanna adventi naptáraKépKép
ini

Olyan édesek vagytok lányok! Sokat használtak a szavaitokKép Most már letisztult, hogy nem lesz ugyanolyan ez a kapcsolat, mint eddig, mert a szomszédja felé húz, vele van akkor is, amikor eddig velem volt. Hív, hogy menjek, de ezt inkább udvariasságnak érzem, mint sem mélyről jövő igénynek. Fogunk találkozni meg beszélgetni, de ez már nem lesz ugyanolyanKép Egész nap ezen járt a fejem, és bizony nem volt jó napomKép Eszembe jutottak azok a barátnőim, akiket nagyon szerettem, de a családosodással valahogy elváltak útjaink. Egyiknek nem tudom az elérhetőségét, pedig kerestem már itt a neten is. Sajnos a barátnőmmel is csak néha tudok találkozni, de legalább telefonon szoktunk beszélgetni órákig.
Azért is örültem ennek a házbéli csajnak, mert közel van, hasonló helyzetben van, és nem lenne olyan magányos dolog itthon lenni pláne télen. De majd lefoglalom magunkat máshogy. Tényleg többet jövök, de nem akarok az agyatokra menni.
Bocsi a hosszú szövegért, csak ki akart jönni belőlem. És hát nap mint nap látom őket együtt, ami nem könnyíti meg a helyzetemetKép

Holnap legalább szépülök a fodrásznál, és megyünk mikulásra a munkahelyemre. Hétvégén meg üljük többek között Domcsi 1. szülinapját. Ez jó leszKép

Puszi:
Nelliakiörülhogymeghallgattatok
hnelli

Ellopták reggelre az autónkat, szóval igencsak kétséges a mai tali. Kép
Orsko
menjetek, ha te úgy érzed, hogy minden oxi, ne haragudj! Te érzed, hogy van- e egyátalán bármi esély rá, hogy betegek vagytok.
KO vagyok
holophernes

Orsko!

November eleje óta csúcsidőben is csak 5 ft bruttó a net! Nem kell bűnöznöd! Mármint a Nyílt internet.
Diniről én nem mertem egyedül nyilatkozni, szerintem a többiek is így voltak vele. De én megkockáztatom, hogy szerintem ezek a vírusok a lappangási idő alatt fertőznek, és nem akkor, amikor már leküzdötte őket valaki. A játszóház különben is olyan hely, ahol több tucat másik baba is megszopogatta már azt a bizonyos játékot, tehát ha valamit el akar kapni akkor úgyis elkap.

Ini! Hol lehet kapni ezeket a csudajó pizsiket Hannának?

Igazából Buksi válaszát ketrestem az ajándékra, dehát biztos ezer dolga van! Akkor hát nem ússza me g!

Pusz

Szilvi és D. aki épp most alkot a pelusba. Kép

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Éppen rohanásban vagyok, visszaolvasni sem tudok,akkor mindenkit szeretettel várunk,ha esetleg késünk pár percet,ne essetek kétségbe,csak még össze kell szednünka tortát isKép

Puszi:

Buksi

UiKéprskoval beszéltem telcsin,abban maradtunk,hogy valszeg benéznek Kép
kisbuksi

Judit!!!! NEEEE!

mOST NAGYON RÁTOK JÁR A RÚD! Casco??? A volt főnökömnek is ugyanilyen kocsiját lopták el 2 éve. Egy műszerrel lelesték a központi zár nyitójának impulzusát vagy miaszöszt és egy perc alatt elkészítik az új távirányítót. Nagyon sajnálom! Én ilyenkor mindig a jó dolgokra koncentrálok, (pl. Dorka milyen aranyos, de jó hogy nekünk semmi bajunk, stb. stb.) abból merítek erőt.

Pusza

Sz.

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Képtelen vagyok 1,5 hetes hozzászólásgyűjteményt visszaolvasni.
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést Nektek. Férjemuram jól meglepett. Leutazott hozzánk Fehérvárra, úgy volt, hogy csak vasárnap jövünk haza, de nekem programom volt (akkor még nem tudtam vele) szombat este. Liliána adta át egy "Anyának szóló" képeslap kíséretében, hogy ma szabad estét kapok, merthogy úgy szeretem őt. SZóval színházban voltunk, anyósomék 3 hete titokban odaszervezve hozzánk. SZombat délután tepertünk haza, hogy elkészüljünk. Kép Szuper esténk volt! Apa teljesen oda volt értem. Végre kicsinosíthattam magam, pocakosan még vonzóbbnak talált. KépKép Ráadásként decemberben is megyünk színházba a Rómeó és Júliára. Kép Hűűű de örültem neki!!!

Hétfőn voltam a Schöpf-Méreiben. Kérdőre vontak, hogy ugyanbizony minek mentem az 1,7-es AFP tökéletes. Ha ezt azért mondták csak, hogy ne aggódjak, akkor OK. De amúgy meg jogom van hozzá, amennyi TB-t fizetünk, hogy megnézzenek a biztonság kedvéért, nem? Egy kicsit furán viselkedtek. Mindegy a lényeg, hogy manóval minden OK. Most egy héttel fiatalabbnak tűnt. Amúgy már el kezdett hepajkodni a pocakban, olyan szépen ugrál. Kép

Liliána ismét beteg, meg az édesapja is meg én is. Jól elvagyunk. Kép

JuditKép
Nagyon sajnálom az autót, na meg mindent ami ezzel jár. Háááát ne bírjon vele közlekedni az a valaki!!!!

Sok pusz
Noémi

Itt egy huncut mosoly nektek:
http://babanet.hu/album/albumimages/2667/93627.jpg
noémi

sziasztok!

Judit!
Remélem volt cascotok. tegnapelőtt az egyik szomszédtől loptak el két kocsit, az egyika kertben a másik meg a garázsban. Egyébként a párod lehet, hogy ismeri őket, Hámori Barbara, ő is az mtv-ben van.

Mi is elnézünk, de csak Buksikát kérném majd kiszaladni a lepiért. Hannának nem tudnám megmagyarázni, hogy most nem játszhatunk, mert még köhécsel.

Rebi!
Ha olvasol akkor nem kell beugrani, ha esetleg úgy jött volna ki.

Noémi!
De szép is amikor meglepik az embert. És főleg, amikor elhalmoznak dicsérettel.
Nagyon édes a kép Liliánáról!

Nelli!
Barátok: Én nagyon egy párat elvesztettem az előző kapcsolatomban, nekem kellett őket sajna elhagynom, vagyis eltiltottak tőle. Az ex-barátom egy betegesen féltékeny ember volt, volt tarra is példa, hogy nem engedett elutazni a nővéremékhez, azzal az indokkal, hogy ők nem a családom, hanem ő. Vissza gondolva kész horror volt, több mint két évig tartott. Már a munkahelyemen sorra figyelmeztettek, hogy beteg egy ember.... . Csak én nem akartam észre venni.
A szüleim tulajdonát teljesen a sajátjának tekintette.
persze akiket még sikerült barátnak szerezni, azoknak még nincs családjuk, így tovább nem is kell ragozni.
De azért egy barátnőm azért maradt és talán egy elég is.

Szilvi!
Grazba vettem a H&M-be. Én is szeretem, aranyos tigrisek ugrándoznak rajta.

Manóka!
jobbulást Neked, ez a sz@r idő is gondolom rátesz egy lapáttal.

Hanna tegnap kapott az Ikeából az ágy afölé egy szivárvány tető szerűt, hogy az ágyába aludjon.
Eddig úgy volt, hogy velünk aludt el a nagyágyba, először elég voltam én, utána már a férjem, utána már a férjemnek is pizsibe kellett lennie, én már amúgy is addigra abban voltam, mert a gyerekek előtt fürdők én.
Párizs óta Hanna velünk alszik és erről akartuk leszoktatni. És ez volt az indok, hogy vettük ezt neki, hogy elég vicces legyen az ágy.
Mert szerinte nem volt az, hozzá kell tennem a kórházi ágyikót annak találta a rács miattKép
Szóval a Hanna sem egy egyszerű eset, de Csenge fajta beteg vagyok, de a tejszelettől jobban leszek trükkre még nem jött rá.Kép

puszi
Ines
ini

Ini
CSak gyorsan, átfutottam, most olvastam, ha nem lett volna lefújva sajna akkor sem tudtunk volna befutni érte, mert autó híjján tömegközlekedünk a busz meg nem arra jár Kép

Megyünk, csak még nem tudom mikor meg hogy mennyien Kép .. amúgy jól vagyok Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jaj. Peti reggel 6 óta most aludt el. Mondjuk tegnap is csak 20 percet aludt egész nap. Nem tudom hogy bírja, én sokkal többet aludnék a helyében.

Szóval egy icipici orrfolyása még van, de mivel Kittinek nincs, gondolom nem fertőz. (Jó hogy van kin letesztelni Kép ) Így mi mennénk, ha felébred a fiatalúr.

Ildi, az orvosnak igaza van, mi is kiköltöztünk a nappaliba, mert Peti ágya 30 centire volt a miénktől. Én szeretem azt a szobát, de azért megérte kiköltözni. Csak azt mem tudom mi lesz, ha vendégeink jönnek.

Hicu!

Penészre tökéletes megoldást nem tudok, de ha lemosod hipós vízzel, lejön. Sőt, nem is jön egyhamar vissza!
Nálunk bevált.

Judit!
Kocsilopás Kép
Nekünk nincs casconk, mert 10 éves a kocsi. Ha ezt ellopnák, biztos nem tudok egyhamar másikat venni, marad a BKV. (Vagy egy kispolski.) Szerencsére nem olyan mutatós darab, hogy megérje ellopni. Remélem.

Én mondjuk nem értem miért kell egy halottnak a véralkohol szintjét közhirré tenni. Nem elég baj szegénynek hogy meghalt? Bár ma már minden esemény közügy.

Na, már 10 perce alszik Peti, nem rossz.

Sziasztok,
Andiék
andi68

Rebi!
Nem gond, mert beautózunk.
Már csak az hiányozna, ha a busz is arra járna.
Ennek az útnak a felét a lakók fizették. És mit kaptunk cserébe? Egy forgalmas utat, hogy nyáron reggel be kell csuknom az ablakot, ert nem tudok aludni. El voltunk kényeztetve a csenddel, meg amikor még a vadasparkból szarvas jött a kertünkbe. Kicsit eltévedt szegény.

Ines
ini

Sziasztok!

NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!! FEL SEM TUNÁM SOROLNI EZÉRT MINDENKINEK!!!ARANYOSAK VAGYTOK! Bencének minden egyes képet megmutattam, és felolvastam az üzeneteket.

Tegnap, mivel mégis A NAPJA volt, reggeltől estig köszöntöttük az egyévest. Annyi puszit adtám át neki, hogy sztem már elege is volt belőle. Ez a nap előbuli volt, mert a nagyot szombaton tartjuk. Most eljöttek a pótszüleim, akik meglepték (vagy a szüleit?) egy csokitorával, azzal a cimen, hogy NA EZT MOST SZÉTMASZATOLJUK, MEGKÓSTOLJUK! Szerintük épp itt lett volna az ideje "elrontani" a gyereket ... háááát nem jött be, mert Bence olyan jólnevelt (Kép), hogy hozzá se mert érni a tortához, és miután kedves Ádám segitségével belenyúlt a tortába végre és szájához tette kis kezét (ezt is ráhatással), igy sem kóstolta meg. Aztán ezt sikerült végül elérni, de még igy sem kellett a csoki ... Aztán a fotózás és hátha mégis lesz maszatolás, nógattuk egy picit Bencét, aki aztán hozzá mert nyúlni egy picit és tőlem elfogadott pár falat piskótát ... Utána olyan gyorsan száműztem a tortát, hogy a végén senki sem evett belőle ... Kép
Én már nagyon vártam, hogy odaadhassuk az ajándékunkat, mert kiváncsi voltam a reakcióra. Egy játék, ami nem fél hanem márlegalább 2 percre leköti gézengúz figyelmét!

Kedves Vencel! Igazán sajnálom, hogy nem lehetünk most ott a bulidon (milyen kellemetlen ...), de gondolatban veled vagyunk és játszunk, meg tortát eszünk, meg énekelünk!!! Ezúton kivánunk Neked nagyon BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!! Ugye már sokkal nagyobb vagy?! Igy egy évesen.

Bence még mindig náthás, és ma már 3-szor vágott le akkora sirást, hogy ilyet még nem csinált. Most épp az egyik ilyen után kipurcanva alszik, alig ebédelt. Kép Doki néni szerint minden rendben vele (tegnap voltunk nála), 9,5kg , 79 cm. Nem beteg csak náthás. Miután már ilyen nagyfiú, lassacskán bevezethetem a mi ételeinkbe, tejet ihat, mézet ehet és tojást is. Persze óvatosan.

Nem csak Noresznek, de ezt Ő kérdezte. Esettanulmány az utazásainkról.
Én tiszta para voltam minden egyes nem itthon töltött napnál, éjszakánál. Ha szopiztok tuti egyszerűbb, mint melegitgetni a kajcsit, de ha mégsem, vigyél egy ételmelegitőt, mert mikro nem mindenhol van, és ugye egy "nagyüzemibe" nem is szeretnéd beletenni a gyerekkajcsit?! Mi vettünk egy termoszt is, olyat amivel autóban is lehet melegiteni, és 3 órán keresztül tartja a hőt (ez majdnem igaz is). Ha már szükséged van vizre(forralt) inkább vigyetek babavizet (pl.Óbudai GYémánt baba, vagy Szentkirályi bubimentes ez sokkal olcsóbb és nem kell egy nap alatt felhasználni). Fürdés: tulképpen legyen meleg, aztán bárhol meg tudod fürdetni. Mi most kád hijján zuhanyzóba álltunk be, apa locsolt és meg suvickoltam, félig levetkőzve. Persze Bence már stabilan áll, bár addigra talán Matyi is. Alváshoz javasolnék egy utazóágyat, hacsak nincs a szállodában. Mi oda mentünk, ahol volt. Ill. ahova mentünk ott volt. Ha van nekik, adnak ágyneműt is, ami tiszta volt mindegyik esetben. Egy dologra számits! Tuti megzavarja majd az idegen környezet! Ha ti eljártok többször otthonról, máshol alszotok, akkor kevésbé, hiszen nem lesz annyira újdonság, de mivel sok új dolog fogja érni, meg utazás, meg kis idegeskedés részetekről, egy picit nyügis lehet. JA! Utazóágyat ne vegyetek, hanem inkább kérjetek kölcsön, vagy béreljetek ha lehet, mert nem a legjobb befektetés ... szerintem. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem nem voltam sok. Ha van még kérdésed szivesen válaszolok. Melleseleg megjegyzem, hogy mire mindent bepakolsz Matyinak (ruha jó sok, kajcsi, gyógszerek, kellékek, babakocsi, szánkó ...sorolhatnám) már tele a kocsi és még a ti cuccaitok nencsenek sehol Kép Poén: mi a múltkor még porszivót is vittünk az orrsziváshoz ... alig csodálkozott a londiner, hogy mi a fenének ez, aztán megsúgtuk neki ... Kép Még jó, hogy bazi nagy az autónk!

Mindenkinek aki irigyelt a "nyaralás" miatt: szal nem volt rossz a hely ... Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Sajna rólunk ismét csak szobás képek vannak, nem nagy szám, mert mindig otthagytuk a gépet ...

Hajni, mi s múltkor égen-földön egy nyavajás müanyagdarabkát kerestünk, de hál istenek meg lett! Szoritunk, hogy ne legyen semmi baj és előkerüljön a teknősfej!!!

Judit Lénájának gratula az álldogáláshoz! Aztán iparkodni, mert igen fincsi puszit küldtél és még a végén megkergetlek, amolyan fiúsan és lehet, hogy a hajacskádat is meghúzogatom ... Ezt persze Bence üzeni!

Szilvi, örülök, hogy az út rendben volt, és tudtatok pihenni is! Képeket teszel fel?

Ines, gyerkőcöknek jobbulást! Igy gondolom egy darabig nem jártok felénk sem ...

Ennyi tellett tőlem mára, majd teszek fel szülinapos képeket is!

pussz
Orsi

Naggggyyyyon hosssszzzúúú lettem ... Kép vagy Kép
orsi17

Közben persze egy rakás levélke ...

Judit ez borzalmas! Elhiszem, hogy KO vagy!Kép

Ines, Bence ruháinak egy nagy része is a H&M ből vannak. Van Bécsben is ilyen üzlet, meg a Shopping Süd Cityben is Bécstől visszább picit. Nekünk dinók vannak a pizsin, a másik pedig csikos ... Kép

Orsi
orsi17

Orsi!
Mi is voltunk már porszívóval nyaralniKép
De utána vettünk egy elektromosat, ami kevésbé hatékony.
mit kapott Bence,ami már két percre leköti?
És megkérdezhetem, hogy miért a pótszüleid? De csak, ha nem vagyok pofátlan.
Hétvégn lehet, hogy megyünk a férjem szüleihez, gyerekeket még nem hoznám össze, de Neked viszont beadnám a milumil tápszert.
Na megyek, mert lassan készülődnőm kell.
Itt most hatalmas a ködKép

Egyébként mi is a H&M-ből öltöztetjük meg a C&A-ból. Meg magamat is egy kicsit.

Egyébként az e,ber addig pakolamiíg lehet. Az előző kisebb csomagterű kocsinkat is tele tudtam pakolni, meg a mostani nagyot isKép
puszi
Ines
ini

Orsi!
2005 őszén Pesten is lesz H&M. És a felső réteget próbálják megcélozni, ami számomra érthetelen, hiszen kint meg pontpsan olcsó, de jó minőség.
De gondolom csak a maradékot hozzák, mint a C&a-ba.

Ines
ini

Ines, amikor fősulira jártam, minden 2.hétvégén, akkor náluk laktam 4 évig. Papám régi egyetemista barátai (házaspárja) lettek igy nekem a pótszüleim. Mindent meg tudok velük beszélni, azóta minden eseményben az életemben jelen vannak. Nagyon jófejek, kedvesek, pótlányukként is tekintenek, mert én pont akkor voltam náluk, amikor a sajátjuk épp nem volt otthon ... pótoltam... Kép

Nehogymár! Komoly a tápszer? Adok cserébe Bebát. Ok? Azt szereti Oli, ugye?

Számomra teljesen érthetetlen, hogy miért kell, ahogy irtad a megmaradt cuccokat idehozni, és miért érzem azt a határon túl, hogy egy teljesen más, igényes, minőségi világba lépek be? Ez szerintem annyira gáz! Felső réteget????

Orsi
orsi17

Kép

Kép

Ez az a csodajáték, amit kapott tőlünk. Térdelés helyett persze állva tolni is lehet.
orsi17

HElló!

Most csak gyorsan, majd este bővebbenKép
OrskoKép
Félreértettél, nem a hsz-od volt nevetséges, hanem az, hogy van ilyen topic is, hogy esz a penészKép Még most is ezen nevetekKép

Orsi, Bence csoda édesKép Ez fisher price-os viziló ugye? Én is néztem már mit vehetnék neki karácsonyra, de nem igazán tudom mi kötné le őt is 2 percre anyán kívülKép

JuditKép
Jaj szörnyen sajnálom, hát ez tényleg nem a ti hetetek voltKép Milyen kocsitok volt?
Csak remélem, hogy volt cascótok. Szegény apa, gondolom kivan rendesen.
Vigasztalódjatok egy kicsit azzal a gyönyörű, állós LénávalKépKép

Puszi mindenkinek, majd jövök este!

Ildi
bpildi

Na, csáó, csak gyorsan beesetem, nehogy egyesek (pl. Szilvi vagy Kisbuksi Kép ) izguljanak. Kép Kép
Szóval teljesen simán, egyszerűen hazaértünk a BKV-vel Kép
Máté elaludt a metróban, most ezerrel dumál, tehát kipihente magát.

A buli csudajó volt!!!!!
Persze nem akarom senki távolmaradó szívét fájdítani Kép
Majd még jövök, most esti program következik.

Puszi
Noresz
noresz

Sziasztok!
Orsi!
Nem kell cserébe beba, tényleg.
Ha megtudom melyik nap megyünk,a kkor szólok.
Ezt a járgányt én is néztem, a super rtl-en van a rajzfilmek között reklám, ilyenkor ünnepek előtt onnan szoktam ötletet meríteni.
Édes nagyon Bence!

Hallom, hogy jó volt a buli, mi csak kívülről néztük meg a játszóházatKép
De a 10-e utáni héten állatkerti játszóba, ha minden igaz akkor megyünk.
10-én lesz a céges karácsony az articsókában, karaoké stbKép, imádok énekelni, ezért aztán pláne örülök, meg fiatal koromban a nővéremmel volt egy törzs karaoké bárunk Münchenbe. (akkor ő ott lakott).
Gyerekek a szüleimnél alszanak, így teljsen szabad az esteKépÉs másnap, ki is alhatom magam.

Remélem reggel már olvashatok egy-két rövidke beszámolót....

Megyek aludni

puszi
Ines
ini

Noresz!
Megnéztem az albumotokat, nagyon-nagyon édi Máté......

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

KépKépKépKépKépKépKép ilyesmiket érzek a mai nap után! De most már majd kicsit összeszedetten szóba is tudom önteni, csak most 1. készítem az albumot,2. megíroma beszámolót is,hátha Juditnak most nincs kedve. ha mégis,majd összevetjük Kép

Puszi!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

fejfájásom elmúlt,így be bírtam nézniKép
Remélem, mindenki jól érezte magát a bulin, mi is gondoltunk rátokKép Képeket várjuk.

Judit,
a kocsiKépKép

Ini,
a képek nagyon jók, olyan szép mindkét gyerek, és az adventi naptár isKép

Orsi,
vizilóval képek nagyon jók, apa azut mondta, nem is a gyereknek, hanem magamnak szeretnék ilyet, te próbáltad már?
orsi,
biztosan jó volt a "nyaralás", én is vágyódnékKép

Másnak most nem bírok már írni,csak általánosságban, örülök, hogy jól vagytok,ne is betegeskedjetek,

puszi, megyek, nézem kicsit a szülőszobát

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Csodásan éreztem magamKép és DUduka is nagyon élvezteKép Bealudt ahogy betettük akocsibaKépKépKép

Most mennem kell, remélem holnap majd hosszabban tudok jönniKép

Buksi! Köszönünk mindent!Kép
Hogy bírta a kis ünnepelt a gyűrődést???

hicudzsi

Sziasztok!

Jöttünk beszámolókat olvasni, meg elmondani, hogy jó volt a buli!

Noémi! Persze hogy jogod van megnézetni a babót, csak azért viselkedtek furcsán, mert arra számítottak, hogy nem fogod kérni, miután jónak ítélik az értéket. Ugyanis nem veszélytelen a beavatkozás. Viszont egy dolog mindenképpen szuper lesz így: tutira megmondják majd a nemét!

Ini! Esetleg felnőtt méretben is lehet kapni ilyen pizsit? Tudom, hogy nevetséges, de egyszer Párizsban vettem magamnak egyet, és egyszerűen imádtam!!
Soha nem csúszott fel, nem volt ki a derekam, kényelmes volt, ezért is akarok majd Dorkának is ilyet. Azóta sem láttam sehol nagy méretet. Kép
Majd kíváncsian várjuk, műxik-e a csodaágyikó!!!

Buksi!
Nagyon jó volt a babazsúr, a babák is élvezték szerintem, de mi is legalább ugyanannyira! Én ennyi Pöttömöt még soha életemben nem láttam együtt, a párom is le volt döbbenve, hogy mennyien voltunk! Szóval jó volt a szervezés, ügyes vagy, hogy mindenkit fogadtál, mindenkivel tudtál beszélgetni, olyan profi háziasszonyos! Kép Aranyos volt Vencel, ahogy nézte, mennyi minden történik körülötte, biztos értette valamennyire, hogy ez őróla szólt. Ja, és a mondandódat mindenki értette így is, sőt így még meghatóbb volt, én is majdnem elbőgtem magam! Kép

Noresz!
Ügyesek vagytok! Ugye, hogy nem nagy dolog az egész? Ilyenkor tele lesz önbizalommal az ember, szinte kinyílik neki a világ, hogy akkor most már mehet, amerre lát! Mi még 6ig maradtunk, de még így is 3/4 órába telt hazaérnünk, gyűlölöm a dugót! Smsre meg nem tudtam válaszolni, mert épp ezerrel pörögtem a konyhában. Majd szólok, ha megyek a JA-ra sétálni a barátnőmhöz, és mehetnénk 3asban!

Hajni! Mi újság a teknőssel? És elfelejtettem azt is kérdezni, hogy hogy álltok a fogmosással? Kép Nekünk is van már fogkefénk!

Tényleg, ki milyen programot szervez Mikulásra? Mi megyünk elvileg a Pozsonyi Pagonyba, de most a belvárosiban is láttam valamit kiírva. A párom meg azt akarja, hohy apósom öltözzön be mikulásnak. Kép Szerintetek mennyi az esély rá, hogy halálra rémül mikulástól?

Pusza mindenkinek

Szilvi és Dorka aki nem tudott betelni a játszóházzal

Kép
Kép
szilvih

Manóka!
én elolvastam a mai szülőszoba tartalmát és én inkább kihagyomKép Azaz nem szedem le a netrőlKép

hicudzsi

Sziasztok!
Tényleg nagyon klassz volt a buli, én is majdnem elsírtam magam az éneklés alatt, valahol olyan szívszorító volt.

Judit!
Én csak most olvastam az újabb rátok mért sorscsapást. Mostmár igazán valami jónak kell jönnie. Légyszi tartsd nyitva a szemed és ne feledd nekünk is megírni, ha bekövetkezik.
Igazad van, nekem eszembe se jutott, hogy a VAU első szónak tekinthető. Mert ugye hangutánzó, de az első fél szóként mindenképp feljegyzem.
És mielőtt elfelejtem megst: olyan szupi fotókat csináltál anno a játszóházban. Szerettem volna lementeni, de nem sikerült. Esetleg elküldenéd őket mailben?

Noémi!
Nekem anno 2,1 volt az AFP. Egészségesen született Matyi, semmi nyitott szerve nem volt. Akkor engem is a Schöpf-be küldtek, és ott is megerősítették, hogy 2,5 a kritikus érték. Szerintem ne izgulj, az UH megmutatja, ha baj van. Na de nincsKép!

Orsi!
Én nem is kívántam Bencének boldog szülinapot. Hát fogadjátok utólag is nagy-nagy szeretettel: ISTEN ÉLTESSEN BENCE!!!!
Nagyon komoly kislegény lett belőle.
Kár, hogy nem tudtatok jönni a buliba, szerettelek volna megismerni titeket!Kép Talán egyszer a játszóházban!

Megyek, mert én is nagyon elfáradtam!
Manga
manga

Ok akkor már nekem is be kell vallanom, hogy nehezen fogtam vissza a sírástKép
Már eleve a Halász Jutka számtól mindig sírhatnékom vanKépKépKép

Csodás szülinapi buli voltKépKépKépKépKép

hicudzsi

Sziasztok!

Mi is fantasztikusan jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer ezt a jó kis bulit!

Nekem is majdnem eltörött a mécses az éneklés alatt, jaj, mi lesz akkor a saját gyerekem szülinapján? Végigbőgöm?

Buksika, nagyon hősies voltál, Kispapi és Vencel is persze.
Ezúton kérek elnézést Kispapidtól, hogy többször is Vencelapukáztam, mert nem tudtam a nevét.

Szép álmokat Pöttömök és Anyucik, Apucik!

Andi
andi68

Sziasztok!

Hát titeket olvasva még jobban fáj a szívem, hogy nem voltunk ott, de örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Tényleg Buksi beszámolót, meg azt is hogy érezte magát Vencelke, és képeket gyorsanKépKép

NoreszKép
Hol van albumokot, vagy csak én nem láttam? Kíváncsi vagyok ám én is!

IniKép
Nekem a naptártól jobban tetszik Hanna, és hát az a pizsi... Jobban vagytok már azért?

NoémiKép
Tündéri férjed van ezért a programszervezésért, de azért cukibb LiliánaKép

OrsiKép
Nahát tényleg ilyen "jólnevelt" Bence? Mi mindent dzsamiszkolunk, nyomunk, csűrünk-csavarunk mint egy présgépKép

Egyébként tegnap éjjel nem kért csak kétszer szopni, és úgy döntöttem nem fogom tőle megtagadniKép Éjjel próbáltam a 2-nál simizni, de sírás lett a vége, apa egyből: na adjál már neki, miért kell felidegesíteni az éjjel, így hát nem idegesítettemKép
Mindenki megelégedésére szopikáztunkKép
Már az is nagy haladás nálunk, hogy három napja már nem is kér napközben, csak lefekvéskor.
Azért ha nyomnék előtte egy toplesst, biztos eszébe jutnaKépKép

Na megyek aludni de nagyon várom a szülinapi beszámolót és a képeket!!!!

Jó éjt Mindenkinek!

ildi
bpildi

Itt vagyok. Mielőtt felpakolom az albumot,inkább megírom a mai nap eseményeit,mert kezdek zombisodni. Szóval így láttuk mi. Az ünnepelt kicsit késve érkezett,ez főleg az én számlámra írható,mert kicsit félreterveztem a napot. Érkezésünkkor a nagyon pontos Schöpfisek, Mókiék és Edék már ott voltak. Andrisnak nagyon megörültünk,végre egy hozzánk hasonlóan kopasz srác,a sok hajasbaba mellett ! Kincső bár rámenősségében bármely fiúval vetekszik,öltözékében nagyon nőiesre vette a figurát.Mindhárman rávetették magukat az ajándékra, ami nagyon összehangolt volt kisautó hozzá passzoló kisrepülővel /a kisautóból sikerült szert tennünk egy ugyanolyanra csak más színben,de azt gondolom,ilyen pompás járgányból több is elfér a parkolóban/ Ezután érkeztek majdnem egyidőben Rebiék,Hajniék és Hicuék. Csengus nem jött ,de ezért nem sajnáltuk,ugyanis végre egyedül játszhatott lovaival és keresztapjával kistestvére folyamatos zaklatása nélkül /jó duma,ő bevette Kép/. Levi egyből bemutatta,hogy anya nélkül ő semmit nem hajlandó csinálni,nagyra nyitotta a száját és ami kifért rajta,azt megmutatta. Rebi számomra, teljesen béna számára ismeretlen technikával hímzett,szőtt,font,vagy mittomén mit csinált egy csodás képet Vencelnek. Ezután pillantottuk meg Alexa királylány szerelését,ami számomra elvitte az első díjat a mai csajsziszettek között.Rózsaszínű és tüneményes volt. Ekkor érkezett el a pillanat,hogy szóljunk a játszóház igen kedves és ügybuzgó hölgyeinek,hogy inkább majd mi írjuk a létszámot,nem kell percenként beszaladni,nem maradt-e le vki a listáról. Valamint ekkor vesztettem el a fonalat az érkezők sorrendjével kapcsolatban is. Befutottak Szilviék egyenesen Afrikából Kép és jól meghozták a kedvünket egy hasonló kiruccanáshoz. megtudtuk,hogy Dorka megszerette a mandarint,ami nem rossz így szezon közepén. Andiék is csodaszép ünneplőben érkeztek, amit Kittike még megfejelt egy csili-vili koronával,már a trónörökös is megvolt,a királylány egy pólyás kisbabát hurcolt össze-vissza. Peti csodaszép ünneplője a meleg miatt hamar lekerült,de a buli végére mindenki felengedett és a szép ruhákról bodyra+harisnyára vetkőzött. Juditék a nehéz nap ellenére is tiszteletüket tették, bár a hangulata talán nem hágott a tetőfokára,azért bízom benne,hogy itt sem volt rosszabb,mint otthon ülni KépKispapim mindenesetre állítja,hogy nagyon jót játszott Lénával,akinek farmerruhája szintén nem elhanyagolható látvány volt. Noresz kilétére is fény derült végre,ők a tömegközlekedést is bevállalták,mint fentebb láthatjuk, ez nem is ment rosszul. Orsko az egész napos esélylatolgatás után csak bedobta Dinit a közösbe,aki nem tűnt betegnek,sőt!!!! Mangáék és Boróék "jószomszédokhoz" illően együtt érkeztek, Istvánkazoltánkaborókicsikincse felnőttesen besétált közénk. Erről jut eszembe:aki nagyon figyelt Alexa királylány lépteit is láthatta. A buli fergeteges volt,20 gyerek hangjától hangos. A Pöttömöket kiegészítették uncsitesóm kisfiai és Marcsi két betyár ikre,akiknek látványától uncsitesóm kisfia nem tudott betelni és végig azt kiabálta,hogy "jé,egyforma gyerekek!" Úgy láttam,teljesen birtokoltuk a játszóházat,bár nem volt zártkörű a kedvünkért,én mégsem láttam idegeneket. Sajnos nem igazán tudtam követni,ki mit játszott,mit csinált,bocsi. De gondolom mindenki mindent végigrágott,nagy sikert arattak a csomagolópapírok és egyéb hasznos dolgok.Azt tisztán láttam,hogy Dudu és vencel elkezdte szokásos küzdédét ugyanazonj átékokért,nem tudom,ki volt az erősebb. Itt jegyzem meg:dudu fürtjei és Hicu pocakja nem kis tempóban nőnek! Miután Bea dokinéni is befutott,eljött a torta nagy pillanata. Tünde komolyan vette ám a felkészülést a Boldog szülinapot dalból,gitárt is hozott,hogy kísérjen minket Kép A torta még engem is meglepett,szerintem nagyon szép volt és finom is,bár ez számomra csak itthon derült ki. Én már a dal éneklése közben éreztem,hogy gyűlik a gombóc,de azért megpróbáltam szavakba önteni érzéseimet,kevés sikerrel. Aki nagyon figyelt,talán kihámozta a lényeget. Nagyjából ennyi volt: boldog vagyok és köszönöm. Ezután a a hangulathoz nem illő brutalitással lefejeztem Micimackót és elfogyasztottuk,jóbarátjával Malackával egyetemben. Még jó,hoyg vittem több csomag szalvétát és jópár üveg kölyökpezsgőt, mert öröm volt hazacipelni, a kutya se gondolt rá a nagy izgalomban. A torta semmi olyat nem tartalmazott,amit Vencel már evett vagy ehet,de amikor nem láttam ,dokinéni meggyőzte apát,hogy a főzeléktől talán nagy és egészséges lesz Vencel,de a tortától meg csibész. A párom mérlegelt,majd úgy döntött,hogy az orvos csak tudja,hogy megy ez,és megfogadta a szakember tanácsát Kép Bár sokáig magyarázkodott utána,hogy csak egyetlen falatról volt szó. Közben Ini is befutott, a kocsi hátuljában a két kisangyallal,akik nagyon hiányoztak ám a buliról. Ini,ezúton is küldök Nektek virtuálisan egy kis tortát. Zsófi Miskolcról pedig egy anyukája által írt sms-sel csalt könnyeket a szemembe,virtuális torta Nektek is! Ajándékhegyekről ugyan nem volt szó,azért a buli végére Vencel ilyesmikkel lett gazdagabb,a teljesség igénye nélkül: formadobó,kirakó,kép,mesék,énekek,kisautók,télapó,sál-sapka,házikó,rajzok,stb. Erősen gondolkodtunk egy tehertaxin. A társaság lassan fogyni kezdett, itt kell megemlítenem,hogy Juditék is tömegközlekedéssel mentek haza,értük is aggódtunk,mesélj,hogy ment! Mangáék kicsit nyugodtabb szívvel távoztak,dokinénivel átbeszélték Matyika műtétét,remélem jobb tanácsokat kaptál,mint a férjem torta ügyben Kép. Boró búcsúzóul beígért egy házibulit náluk, nem felejtjük el!!!A buli végén megpróbáltunk mindent összegyűjteni,nagy fejtörést okozott a formabedobó,amibe olyan nehezen gyűltek össze a darabkák,de végén gyanúsan sok lett, a dínót és katicát így kiszedtük belőle,nem éreztük szorosan a mértani formák közé sorolhatónak Kép Legjobban a természetesen Hajniéktól,ki mástól kapott Tűzoltóbácsi bújt el,de nélküle nem távozhattunk: a fél játszóház körözte az általunk megadott személyleírás alapján a bajuszos bácsit.Dorka tűnt a legstrapabíróbbnak,ők még maradtak.hát hiába,az afriaki levegőKép Vencel jó házigazdához illően ébren csinálta végig a bulit,de a kocsihoz már félálomban cipelte apa, és az ülésbe bekötéshez már csukott szemmel asszisztált. Amikor Orskoékat kiraktuk,azért a kutyájuk ugatására felébredt,és a buli folytatódott Kép. Itthon újra játszottunk minden játékkal,nehéz volt az extázisból eljutni az alvásig. Elalvás után épp az Ini-féle gyurmát fejtettük meg / kezdő szülő lévén pakolgattuk egy darabig jobbra-balra,mire rájöttünk,mi az/,amikor Tünde a technika számomra ismeretlen vívmányát használta fel arra,hogy újra szétbőgjem az agyam. Géphang közölte ,hogy üzenetem érkezett,és végighallgathattuk a Boldog Szülinapot Tünde gitárelőadásával. Ez feltette a pontot az i-re, de a nap már így is, úgy is bekerült életem legszebb napjai közé. Minden pillanatát a szívembe véstem,és milyen jó,hogy pluszban ilyen édes kis emlékek fognak emlékeztetni arra,mennyire kedvesek vagytok.

Még biztos számtalan kis momentum eszembe fog jutni,ennyit ízelítőül Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi mi is nagyon jól éreztük magunkat! Kép Kép Kép Alexa egész nap nem aludt, és mire a villamosmegállóhoz értünk kidőlt. A jó kis délutáni alvása óta csak most sikerült letenni.
Úgy látom, hogy akkor nem csak én érzékenyültem el a születésnapozás kellős közepén... Kép

Jó éjt mindenkinek!
Hajni
tigribigri

BuksiKép

Jaj de jó, hogy visszanéztem és el tudtam olvasni a beszámolótKép Elolvastam 3szor is, mintha csak ott lettünk volna!!! Nagyon jó lehetett nektek, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat.
Apa meg igenis jól tette, hogy adott egy falat tortát az ünnepeltnek. KépKép
Hm, a múltkor ki is ivott Cuba Librét???KépKép

Csókollak titeket!!

Ildi
bpildi

Jól van Buksi ez nem ér!!! Mire beírtam Te már írtál, én olvastam és megest elérzékenyültem...
tigribigri

Jaj de jó,dec 3-án ,a kisfiam szülinapján én írok elsőként Kép

Az ilyen volt kép helyett készítettem egy albumot,ami Vencel életét mutatja be a 30.heti megszületésétől a hazaérkezéséig. Most éreztem úgy,hogy eljött az ideje,hogy eddig féltve őrzött képeket megosszak Veletek,meg ugye apropója is van. Talán megrázó lehet egy ilyen album,nem tudom,képtelen vagyok kívülállóként nézni,de szívből remélem,Ti is egy kis hőst láttok ebben a másfél kilós csöppségben Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4103&page=1

És hogy milyen lett egy év elteltével? Íme a buli képei,egyenlőre kommentár nélkül:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4104&page=1

Jó éjt mindenkinek!

Buksi
kisbuksi

Sza Buksi!
Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Nagyon jók a képek, hihetetlen, hogy miből lesz a cserebogár! Sok boldogságot!
Melitta
littu

Zárom a napot
vagy kezdem a következőt Kép

Szóba került, hogy talán mi anyák jobban vártuk ezt a bulit, mint a gyerekek, és hogy általában nem is tudjuk, hogy nekik jobbak-e a találkozások, vagy nekünk. Mai tapasztalatom az, hogy nekik is nagyon jó. Ahogy elnéztem mindegyik pöttöm remek hangulatban volt, bár egyik-másik összevissza dölöngélt a fáradságtól a végére. Dini gyermek meg egyenesen olyan eufórikus állapotba került a tortaevés után, amilyet még nem láttam tőle. Itthon is folytatódott a buli. Biztos volt abban a csokiban valami.... Kép
Egy kicsit idétlennek érzem magam ettől a menjünk-nemenjünk hezitálástól. Olyan bizonytalan vagyok. Vagy nem ? Elmúlt...
Juditnak vidításul elkezdtem elmondani az autólopos történetünket, megpróbálom most befejezni:
Volt egyszer, hogy olyan burzsujok voltunk, hogy két autónk is volt egyszerre. Egy 20 éves nagyon szakadt kadett (nevezzük Ravatalnak), és egy egészen tűrhető 16 éves kadett (legyen Autó). Ravatal szegényke több sebből vérzett, de konkrétan, mert lyukas volt a tankja. CSere szóba sem jött, egy új benzintank többet ért volna, mint az egész autó. Olyan szerelő meg nem létezik, aki hajlandó lenne benzintankot hegeszteni, ami tk érthető a részük. Azt a megoldást javasolták, hogy epoxigyantával be lehet foltozni a lyukat, ez egészen jól ellenáll a benzinnek, ha megkötött. Ámha nem kötött még meg, és ráfolyik a benzin, akkor lópikula. MEgoldás: úgy hazaérni, hogy üres legyen a tank, megvárni, míg az alján összegyűlt is kicsöpög, és befoltozni. Azért ez a hosszú bevezető, mert ez volt a lényeg, sikerült kifogyasztani Ravatalból a benzint, és úgy leparkolni vele. Ott állt tehát Szentendrén a Dunaparti úton egymás után Ravatal tökszárazon, és mögötte Autó. Közelstávol senki más azon az éjen. Reggel mentünk volna Autóval, de látjuk ám, hogy megbarmolták a zárat, konkrétan beletörtek egy izét. Kikáromkodtuk magunkat, és látjuk, hogy Ravatal meg eltűnt. GOndoltuk, ilyen szerencsétlenek nem lehetünk... És tényleg nem, mert ahogy tovasiklott a tekintet az úton, láttam ám, hogy ott áll Ravatal kb 300 méternyire szépen leparkolva az út szélén. MEgnéztük, hogy van, nem volt jól, bár ez az általános állapotán nem sokat rontott: indítózár kiszedve, műszerfal lebontva. Szépen összeállt a kép, mi is történhetett, és rájöttünk, hogy talán az év legpancsrebb és legszerencsétlenebb autótolvajai botlottak belénk. Portyázik éjjel két szépreményű autótolvaj, meglátják a kt autót egymás mögött. Egyik nekiesik Autónak, küzd a zárral, beletöri a nemtommit. Másik sittysutty kinyitja Ravatalt, kiszedi az indítózárat, összeteszi a madzagokat, ám Ravatal nem indul. NEm ám, mert rejtett kapcsolós indításgátló volt benne. Rájön erre, és lebontja a műszerfalat, szétszedi a drótokat, kiiktatja a kapcsolót és szól a másik pancsernek, hogy hagyja a francba Autót, ezt vigyék. BEugranak, közben torkukban dobog a szívük, és elhúznak-nának, de elfogy az a néhány csepp benzin is Ravatalból, ami a csőben megrekedt.... A rendőrök, akik jöttek hülyére röhögték magukat. Végül mi is...

jóéjt
Orsko
orsko

Szia Buksi!

Boldog születésnapot Venvcelkének!!!!!!!!!!!!!!!
Olvastam a leírást és most láttam a képeket is. Jól elérzékenyültem, sirdogáltam is kicsit.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Egyrészt megcibálhattuk volna Vencel fülét. Ennek Nádja igazán örült volnaKépMásrészt megismerhettünk volna sok-sok pöttöm babát és mamát. Ráadásul szombaton elutazunk 10 napra, de a hazaérkezésünk utáni első talin ott a helyünk.

Mariann
tmarianna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?