Sziasztok!
Mi tegnap jöttünk haza Horváto-ból, kicsit zizi vagyok még
A talit még meglátom...
szilde: A füldugó 4 hét múlva lett kész, de azóta nem voltunk úszni, mert vagy Eszti nem ért rá, vagy a medencébe kakilt valaki
, vagy mi nyaraltunk, úgyhogy most Marcsi kihagy egy hónapot. (Ma ment volna, de lemondtam tegnap, mert olyan rossz időt mondtak.) Hozzáteszem, a gyerek füle nem a víztől, hanem a klóros uszodavíztől fáj (néha), mert a Balaton- és tengervíztől semmi baja nem volt egyszer se, pedig volt víz alatt rengeteget. Nyár végén még vissza kell mennünk kontrollra egyébként.
Más: én ettem a hashajtó lekvárt, amíg terhes voltam (Tamarinlax), mert ebben nincs szenna (ami görcsöket okozthat), működik, kíméletes, 12-24 óra alatt hat.
ebird: Szt. István tér, de ott max valami kenőcsöt kapsz tippszerűen
ha nem múlik, és áldozol rá anyagilag, homeopata
szilcsi: Grat az EEG-hez, de jó!
Következő lépés mi lesz? Ülés: nekünk is Cybex van, kettő is, kipróbálhatjátok, ha gondolod
(Az egyik a 40ezres kategória, a Solution X-Fix, akciósan 37 körül vettük Pesten egyszer, úgy voltam vele, hogy ezt sokáig használjuk; aztán egyszer kifogtam a 20ezres egyszerűbb változatot a TV-en 10ezerért, azt is megvettem) Naniát én nem vennék soha, nekem az a gagyi kategóriába esik, de ízlések és vélemények, van, aki nem fizet a márkanévért.