Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu: Mi is kedden-csütörtökön járunk úszni 9-től :) Magánba, B.J-t névről nem ismerem, de arcról biztos.
Jövő héten nem lesz úszás, de az után megyünk :) Meg most csütörtökön is :)
Kistesót piszok nehéz lekötni. Én hacsak lehet nem viszem Levit. Nehéz a parton tartani szép időben. Ha meg én is belemegyek a medencébe az kész anyagi csőd. Na nem mintha ez az egész úszás-dolog nem lenne az :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Mi is mehettünk volna már ezen a héten akár már ma 16-órára, de Ábel még ovizik és gondoltam jobb lesz a jövő héttől. A kedd-csütörtök csak úgy jött, de ha ott leszel, az külön öröm számomra.

Én is azt szeretném, ha Bence bevállalná Konstit, de ez csak adott napon reggel dől el.

Ha Te is úszol abban az időben az mennyi pénz????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Orsi hozzá jár búváruszni, nagyon szeretjük! Korábban utált úszni, elég sok gond volt emiatt a Némónál, de Juditnak szépen szótfogad, öt tiszteli és csinálja, söt már mondja hogy szeret odajárni.
Logopédiára milyen sürün kell járni, hetente kell vinni? Vagy többször? (csak hogy anyagilag tudjak tervezni :o )

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

mi heti egyszer járunk....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: 200 Ft a kisérőjegy, ha nem megyek vízbe, ha jól rémlik 900 a felnőtt jegy, amivel már vízbe is mehetek, de majd a csajok kijavítanak, ha nem ennyi.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Logopédia: Petit is kéne vinni, próbáltam a neten keresni, de nem jutottam előre. :( Pedig mindig mondják, hogy beszédhibás... Szerintem van nála rosszabb is, de ez van.
És erre már nem szeretnék anyagilag áldozni. Az óvodában meg szünet van, ha más nem lesz, a szünet után rákérdezek.

Ági és
KépKép
exdeus

Nekem jó pénteken a Classic. 9 körül? Ki tudna jönni?
Karmen, Exi, Jégvirág és én eddig.

Kép
szilcsi

Megpróbálik én is eljutni a talira,jó lenne. Akkor ez tuti???9-re nem érek oda, de fél 10 után biztos.
20140113113746

én tuti megyek pénteken!!
Enikönek szólna valaki??? régen láttuk, hallottuk

Zita nem tud jönni:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

CSajok,én is tudok menni a talira!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak beszélgetünk,vagy megyünk is valahova??

Zituska jönn???

Nem szeretnék kavarni,de nincs kedvetek a River Cafera menni a Tiszára???
Mióta megynyílt,annyira szeretnék menni...................................
Ha nem,nem! :wink: :wink: :wink: :roll:

Kép
bibi226

A River Café engem is régóta csábít, de állítólag ezer ft a belépő és eléggé diszkós stílus és drága a pia is. Nekem ez most nem fér bele sajnos, de a Classic igen, ott nincs belépő és a pia sincs az egekben.

Zituska lehet, hogy tud jönni, még nem beszélt Robival ezügyben, de nem mondott nemet. Enikőt holnap felhívom. De nem tudom, mostanában nem sikerült találkoznunk, nagyon sokat dolgozik.

Melinda, ha olvasol minket? Tudnál jönni? Mi lett a múltkori tűz után? Mikor tudtatok újra dolgozni? Oviztok már újra?

Nóra, itthon vagytok? Tali pénteken?

Mai napom ráment a t-home-ra. Tévé rossz, reggel ügyfélszolgálat, Tisza palota. Utána kapok egy telefont, a faszi közli velem, hogy én vagyok a béna, hogy nem tudok két kábelt összedugni. :twisted: Majd sms délután, hogy folyamatban van az ügy. Fél ötkor másik koma hív, 20 perc múlva jön. Este hétig szerelt. Kiderült, rossz kábellel kötötték be az iptv-t, és a törött, érintkezési hibás kábel is rosszul volt bedugva a csatlakozókba. :twisted:

Lalkó ma megégette a karját a forró sütis tepsivel. :roll: Hiába szóltam rá, csak odarohant belenyúlkálni és a tepsi pereme 2 centi hosszan megégette. Most irixezem, csúnya vörös csík és hólyagos a széle. :roll: :?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tali nekem jó, ha minden igaz, megyek!

Nórát hívtam ma, hangposta jelentkezett, ráadásul szerbül/horvátul, szóval szerintem nyaralnak....

Szilcsi: Ú, Lalinak gyógypuszik :(
Levinek meg a bölcsiben 1,5-2 hónapja egy kissrác odahadonászott egy bottal a szeméhez. Sebes lett a szeme alatt. Valamennyi elmúlt belőle, de egy részen nem akart múlni. Megnéztem közelebbről, hát átalakult a seb, olyan lett mint egy anyajegy :( A gyönyörű kis pofiján :cry: :cry: Szóval örök emlék a bölcsiből :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi, remélem, nem marad nyoma. T-home: hát ez van, még jó, hogy nálunk helyben van a szervízes. :)
Bea, Petinek is vannak ilyen szexepiljei, engem annyira nem zavar, legalább van különös ismertető jegye.

Tali: én nem szeretnék belépőzni, ha nem gond...

Ági és
KépKép
exdeus

Ém imádok a Rivert, régen voltam már. Tölem az is lehet, döntsetek. De eddig a Classic a befutó úgy látom:)

Szilcsi! VOltunk a sebésznél, Norbinak is megszünt a kenöccsel a szükület, neki is meg akarta csinálni amit Lalinak is, kérdeztem várhat-e. Hát végülis 5 éves korig igen. Hát akkor én szeretnék még várni vele, most már hogy nincs szükület tudja huzni, probálgatja. Naponta többször is csinálja, megbeszéltük és majd visszamegyünk okt. végén kontrollra. De szerintem igazán nincs letapadása v ez késöbb is kialakulhat? Eszembe sem jutott megkérdezni, hogy 1 éve még a gyerekorvos hátra tudta neki huzni, aztán már én nem mert kialakult a szükület.
Na a nyelvére meg persze hogy elfelejtettem rákérdezni, mindegy logopédushoz akkor is vinni fogom valahova.

Én biztosan megyek este!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tali: Classicra szavazok!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

oké akkor a többség a Classic. Kell foglalást keresnem, intézte valaki?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mi tegnap jöttünk haza Horváto-ból, kicsit zizi vagyok még :) A talit még meglátom...

szilde: A füldugó 4 hét múlva lett kész, de azóta nem voltunk úszni, mert vagy Eszti nem ért rá, vagy a medencébe kakilt valaki :twisted: , vagy mi nyaraltunk, úgyhogy most Marcsi kihagy egy hónapot. (Ma ment volna, de lemondtam tegnap, mert olyan rossz időt mondtak.) Hozzáteszem, a gyerek füle nem a víztől, hanem a klóros uszodavíztől fáj (néha), mert a Balaton- és tengervíztől semmi baja nem volt egyszer se, pedig volt víz alatt rengeteget. Nyár végén még vissza kell mennünk kontrollra egyébként.
Más: én ettem a hashajtó lekvárt, amíg terhes voltam (Tamarinlax), mert ebben nincs szenna (ami görcsöket okozthat), működik, kíméletes, 12-24 óra alatt hat.

ebird: Szt. István tér, de ott max valami kenőcsöt kapsz tippszerűen :) ha nem múlik, és áldozol rá anyagilag, homeopata :wink:

szilcsi: Grat az EEG-hez, de jó! :lol: Következő lépés mi lesz? Ülés: nekünk is Cybex van, kettő is, kipróbálhatjátok, ha gondolod :wink: (Az egyik a 40ezres kategória, a Solution X-Fix, akciósan 37 körül vettük Pesten egyszer, úgy voltam vele, hogy ezt sokáig használjuk; aztán egyszer kifogtam a 20ezres egyszerűbb változatot a TV-en 10ezerért, azt is megvettem) Naniát én nem vennék soha, nekem az a gagyi kategóriába esik, de ízlések és vélemények, van, aki nem fizet a márkanévért.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra, szétnéztünk mi is, a Nania tényleg gagyi, már fogásra- tapogatásra is keménynek és kényelmetlennek tűnik. A Cybexek tetszettek, és találtunk a Brendonban egy 40e kategóriás Römert, na az vitt mindent. Apa szerint még várhatunk az ülésvásárlással, de egy-két hónapon belül megvesszük, valószínűleg a Römert, iszonyú puha, kényelmes és nem utolsósorban ugye vezető kategória a biztonságosságot tekintve.

Tali: én megyek este, szerintem nem foglalt senki, és valószínűleg kerthelyiséges lesz a dolof, nyáron a benti tér nincs kinyitva, csak a mosdó üzemel bent. De ha valaki fázós, annak adnak meleg-puha plédet. Szerintem nem kell foglalnunk, nem leszünk sokan és hely mindig van, jó tágas a teraszuk. Én 9 körül érkezem. Zituska nem jön szerintem, Enikő meg nem hívott vissza, pedig Karesszal is üzentem neki mg hívtam is tegnap...

Lalkó vinni kell egy alvásmegvonásos eeg-re, majd augusztus közepén valamikor itt helyben, és utána csak fél év múlva kell kontrollra mennünk. Most már lassan 3 hete nem volt rohama. :D
Ha valakit érdekel, kb félóra múlva - ha nem lesz eső -, megtalálhatóak vagyunk a Máltai játszón.

Kép
szilcsi

Norus!

Elhiszem, hogy a klór okozta..Nem viszik kicsit túlzásba?
Hannának az orrmanduláját irritálja.

Ja a vízbe-kakilós napot én is emlegettem már itt a lányoknak.

Lehet, hogy majd kipróbálom ezt a Tamarint én is.

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő, megnéztem Bogiaput, a szemük nagyon hasonlít!

Csajok, jó volt tegnap dumálni, Enikőn kívül átment valaki a Vedreshez?

Ági és
KépKép
exdeus

Én nem mentem át kedvem lett volna ha többen is jöttök:)

Ülés. Én többször említettem hogy csak megbízható márkát veszünk, ezen nem spórolok.

Kép

Kép

Karmen
karmen

szilde: vízbe-kakilós nap több is volt :evil: egyszer pont vége volt az órának, egyszer meg be su tudtunk menni, de nem hiszem, hogy ennyi volt összesen :(
Holnap mennénk, nem tudom mi lesz belőle :( Megint jön a rossz idő. :(

szilcsi: Zituskával mi van? Miért nem regisztrál más néven?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

na, a lényeget elfelejtettem:

Ha tudtok valakit, aki megy Kecskemétre mostanában, és be tudna ugrani a Decathlonba becserélni egy cuccot, kérlek jelezzétek nekem priviben!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus!

Ez azért durva..:(
Lehet, hogy valaki meg akarta úszni az edzést..??

Majd megyünk mi is délután valamelyik nap...

Edit

szilde
Szeged

Nóra: Mi 1 éve járunk úszni, még sosem volt elmaradt óránk kaki miatt....
Mi holnap megyünk úszni 9-re.

Zsuzsu: Hogy tetszik Ábelnek az úszás? És neked?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Bea!

Három úszásóránk volt eddig.... vegyesek az érzéseim......

maga a közeg jó, levegőn van, sportol....az első órán még maximálisan figyelt, igyekezett. A második órán a végefelé már szórakozgatott és az óra végén talpasokat ugrált a medencébe.
Tegnap már végiglinkeskedte az órát. Amíg Judit közvetlenül vele foglalkozik, addig oké, aztán amikor mondja, h csinálj ebből egy hosszt, akkor 1-2 t csinál amúgy meg szórakozik..... Lesz egy beszélgetésünk-fejmosás ma Vele, mert ez így nem lesz jó.

Végül úgy alakult, h 16 órára járunk, így apa tud vigyázni Konstira. Jobb így, ott vagyok a medence mellett, ha közben pisilnie kell el tudom vinni, utasítgatom ...míg ha Konsti ott lenne valószínűleg lent lennénk a játszórészen.

Az is érdekes számomra, h ismerőseink Mórahalomon gyógyúsznak, ott igyenes a gyermeknek is, és a kísérő szülőnek sem kell fizetni.
Hiába van közel nekünk Móra, annyira kiesik, h maradunk Szegeden.

Judit kedves, de nekem kissé csendes, zárkózott.....

Én azt hittem, h a gyógyúszás valami speciális dolog, de érthető, h képtelenség lenne egy 6-12 fős csoportban egyénileg oktatni.
Az tetszik, h Ábel nem fél, nagyon szereti talán amiatt is, mert ez a mi kettesben eltöltött programunk.
Szeretném ha úszna, de ha csak pancsol, annak nem lesz értelme.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Bea!

Három úszásóránk volt eddig.... vegyesek az érzéseim......

maga a közeg jó, levegőn van, sportol....az első órán még maximálisan figyelt, igyekezett. A második órán a végefelé már szórakozgatott és az óra végén talpasokat ugrált a medencébe.
Tegnap már végiglinkeskedte az órát. Amíg Judit közvetlenül vele foglalkozik, addig oké, aztán amikor mondja, h csinálj ebből egy hosszt, akkor 1-2 t csinál amúgy meg szórakozik..... Lesz egy beszélgetésünk-fejmosás ma Vele, mert ez így nem lesz jó.

Végül úgy alakult, h 16 órára járunk, így apa tud vigyázni Konstira. Jobb így, ott vagyok a medence mellett, ha közben pisilnie kell el tudom vinni, utasítgatom ...míg ha Konsti ott lenne valószínűleg lent lennénk a játszórészen.

Az is érdekes számomra, h ismerőseink Mórahalomon gyógyúsznak, ott igyenes a gyermeknek is, és a kísérő szülőnek sem kell fizetni.
Hiába van közel nekünk Móra, annyira kiesik, h maradunk Szegeden.

Judit kedves, de nekem kissé csendes, zárkózott.....

Én azt hittem, h a gyógyúszás valami speciális dolog, de érthető, h képtelenség lenne egy 6-12 fős csoportban egyénileg oktatni.
Az tetszik, h Ábel nem fél, nagyon szereti talán amiatt is, mert ez a mi kettesben eltöltött programunk.
Szeretném ha úszna, de ha csak pancsol, annak nem lesz értelme.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Annak idején de sokat meséltem itt arról, mit összekinlodott Orsi az uszásorákon. De én nem engedtem neki hogy abbahagyja, mindig megbeszéltük hogy miért kell ide járni és abbahagyná azt mit jelentene, akkor a háta nem gyógyulna meg, söt még rosszabb is lehet. Eleinte büntettem amikor nem csinálta rendesen, de ez sem volt hatásos, igy lett helyette jutalmazás. Néha sirva könyörgött hogy legyen elnézö de akkor kemény voltam, ha megegyeztünk, alkut kötöttünk és ö nem tartotta be akkor én sem adom a jutalmat. Igaz kellett tanárt cserélnünk fél év mulva, és utána egy kicsit jobban csinálta már, de nehezen rázodott bele, értette meg hogy az ora nem arra valo hogy azért mert nincs kedve akkor ne is csinálja. Mindig megbeszéltük hogy nem csak azt kell csinálni amihez kedve van az embernek, sok dolog van ami nem kedv kérdése. 5 éves elmult, értette ök ezeket mindig, csak éppen valahogy az orákon egy idö után már mégsem izgatta. Végül egyre jobban ment, és most már edzéseken meséltem leusznak 2400m is.
És szeret járni. Ha ezt valaki 2 éve mondja el sem hiszem! Legyél türelmes, én annak nagyon ellene vagyok hogy a gyerek ha nincs kedve v kicsi még és sok neki az 50 perc hogy fegyelmezett legyen akkor az lenne a jo megoldás, azzal mutassunk nekik példát, hogy jol van akkor nem járunk többet.
Én ezen nem is gondolkoztam, járnia kellett, aztán eldönthette hogy csinálja rendesen a jutalmakért v sem. Nem kell nagy értékre gondolni volt csak egy kis üditö v egy csomag ropi, v matrica v akár hétvége a mamánál. Nem drága dolgok kellenek csak legyen ami motiválja.
Amugy szerintem Judit nem zárkozott. Kedves és szigoru ha kell. Ha Orsi jövöre nem tud hozzá járni akkor valszeg nem is fog annyira jol edzeni mint Juditnál, mert neki a szigora miatt sokkal jobbat szotfogad.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Meg tudnátok mondani, hogy lehet-e most a Rókusi krt-on kocsival végigmenni a Csongráditól a Kossuth L-ig? Mert a villamost ugy tudom még épitik, nem tudom mennyire van most arra útlezárás. Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Sajnos ebben nem tudok segíteni.

Zsuzsu!
Szerintem tarts ki, mert az elején Hanna is sokat bohóckodott.(Égtem én is miatta, de csak mentünk tovább)
Ilyenkor még nincs úgy kialakulva a feladat-tudatuk, és ez normális.
Hozzá fog szokni, és szeretni fogja Ábel is biztosan.
Évről évre egyre fegyelmezettebb lesz, és addig is javul az egészsége.
Az jó ha elbeszélgettek újra és újra, de nálunk is a jutalom vált be.
Megegyeztünk egy kis zsebpénzben, amit csak akkor kaphatott meg, ha rendesen csinálta a feladatokat.

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Köszi csajok. !!! A keddi ellinkeskedett úszásóra után szerdán elbeszélgettünk a fiatalúrral. Csütörtökön mentünk úszni, mielőtt a vízbe engedtem megint megbeszéltük a "szabályokat" . Volt idő, ugrált óra előtt 20 percet. Amint megjött Judit kicsi fiam beállt a sorba és precízen végrehajtotta a feladatokat. Úgy látszik ez kellett, h elbeszélgessünk. Remélem így is marad!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
:) :wink:

E.

szilde
Szeged

Zsuzsi! Azért jutalmazd is meg kicsit néha:) Hidd el az is sokat motivál, mert ekkora korban nem várhato el hogy mindig legyen kedvük egész oran teljesiteni, eleinte amugy is könnyebben elfáradnak még. Vagy mire odaértek már akkor is fáradt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Kapott jutalmat! Beszaladtam a Gulliverbe és vettem minipuzzle-kat. Most ezekért van oda, nagyon ügyesen kirakja.

Maximálisan igazad van , már ez is nagy dolog, h végigdolgozza az órát. Viszont így, h legutóbb már 11-12 n voltak egy időben nem egyszerű nekik sem. Figyelni a saját feladatára és figyelni a többiekre, h ne ütközzenek.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Mikor mentek legközelebb úszni? Én hétfő,szerda,péntek 4-re viszem Kittit. Hátha összefutunk :P

Jó ez az úszás nagyon!! Én csak javasolni tudom mindenkinek hogy vigye a gyerekét. Kitti 4 évesen kezdte és azóta is imádja :P

Jól sikerült a tali???

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Kinga!
A jövő héten hétfőn és szerdán úszunk 16 órától! :lol: :lol: Tali! De jóóóóóóó :lol:
Judit szabira megy, így most a Zsoltihoz megyünk. Ábel előszőr tiltakozott, de tegnap az óra végére odajött Zsolt, bemutatkozott és Ábel közölte, h megy Zsoltibácsival úszni..... :)

Mi ugye 3 hete járunk, de azt tapasztalom, h megjött az étvágya. Nem csak úszás után. Az óvónő sosem mondta, h rosszul enne, de mióta itthon van alig evett. na pár napja fal :lol:
Konsti még inkább nem evett, gondoltam majd az oviban a "falkaszellem"..de úgy tűnik egyszemélyes falka is van, mert Ábel evése jó hatással van Konstira is.....

Az biztos, h nem egyszerű dolog az úszás, figyelni a kézre, lábra, az egész testre, levegővétel és még a társak is, de a javára van, megtanulja, megszokja.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Mi ma nem megyünk úszni,mert nincs Dávid és Kitti másnál nem hajlandó úszni. :?:

Jövő héten hétfőn megyünk megint.

Jó úszást Ábelnek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztk!!

Kinga!

Mi sem úsztunk ma....... bebuszoztunk a 38 fokban és ki volt írva: tecnikai okok miatt nem üzemel a tanmedence és apróbetűvel egy "óvódás belekakált"...nagyon ideges lettem, de nem volt mit tenni. Állítólag októberben bepótolhatjuk a mai órát, előbb nem, mert full tele vannak az oktatók.....és még csak most indul az ovi, iskola......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Én is elhajítottam ma mindent a melóhelyen egykor, haza a csajokért (akiket apa azért hozott el délben az oviból, hogy menjünk úszni), vissza Újszegedre, és ott az a tábla, amit zsuzsu említett... Hát én is marhára boldog voltam :twisted: :evil: A frászkarikáért nem lehet az ovisokra, akik bekakálósak, úszópelust adni??????????? vagy sokan vannak, és nem figyelnek rájuk, mikor szólnak? Velünk ez már másodszorra fordul elő, egyszer meg az óra végefelé kellett kijönnie Macsinak, mert kezdték leengedni a medencét. :evil:

Mondtam a csajoknak, hogy pikkpakk tanuljanak meg úszni, mert akkor a kaki sem akadály...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra :lol: na én akkor sem úsznék abban a vízben, ha kakis, pedig jó úszó vagyok... Sajnálom, hogy így megjártátok, tényleg marhára dühítő lehet, hogy feleslegesen mentetek ki.

Zituska próbált már más néven feljönni, de valamiért a gépe megharagudott a babanetre és sehogy sem engedi be. :( Néha olvas minket, de írni nem tud, más néven sem. De jól vannak, bámulatosan lefogyott, marha jól néz ki. Noémi tiszta anyja, miniklón, és nagyon ügyes már. Járnak ők is úszni, már siklani is tud, egyedül öltözik, törölközik, csak bámultam. (Lali semmi ilyesmit nem csinál egyedül.) Boti is jól megnőtt, belőle nem sokat láttam, mert szomszédolt. (Zitus, bocsi, hogy írok rólatok, de nagyon hiányolnak.)

Lalkó életében először egyedül rajzolt napocskát, tiszta büszke vagyok rá! És felismerhető is lett a rajz. Egyelőre mindkét kezével rajzol, váltogatja őket, de a balt gyakrabban használja és azzal erősebb és egyenesebb vonalat tud rajzolni, mint jobbal.

Ki hogy bírja ezt a meleget??? Én már kivagyok nagyon, a légkonditól fáj a fejem... A Sárgán se jobb a helyzet, már ott is forróság van.

Kép
szilcsi

Szilcsi! szerintem Nóri arra gondolt, hogy ha a lányok tudnak úszni akkor nem gond a kismedencében a kaki, mert át tudnak menni a nagy medencébe, hiszen már nem gond a mélyvíz:) Nem pedig arra hogy öket nem zavarná ha valaki belepiszkit a vizbe :lol:
Norbi is kétkezes, de most úgy 3 hónapja veszem észre a bal kezd domináns lenni, de amugy persze még a jobb keze is hasonlóan ügyes, de már sejtem hogy végül balkezes lesz.

Bea! köszi mindent, a kollégám is nagyon sajnálkozott, nem értett egyet a döntéssel, na, de nem tud mit tenni, ez lett. De megértette magátol ezzel kezdte, igy neki is kellemetlen volt végül. De nagyon köszön mindent!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Banyek, ez a kaki-medence dolog nagyon gáz :( Ezek szerint mázlink van, hogy még nem jártunk így a bő 1 év alatt egyszer sem....

Meleg: Az a bajom, hogy igazán piszok meleg idén akkor volt amikor érettségiztettünk, meg most amikor pótvizsgáztatunk....még véletlenül se tudjunk strandon hűsölni.....

Karmen: Megértem én is, semmi gond :) Mondtam neki is...
Bár nagyon szitkozódott e vezetőség, mikor elmeséltem nekik...:) Hogy miért nem intézkedtek hamarabb....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Igen, sajnos nekünk is megint a kaki-téma miatt maradt el az úszás..
Úgy számolom ez a harmadik eset?

Más.
Hadd kérdezzem már meg valakinek a gyerkőce szed rendszeresen Aerius belsőleges oldatot?
Eddig megkaptuk közgyógyra, most meg állítólag hiánycikk és a doki Aerius szirupot írt fel ami nem támogatott és írtó drága...
Illetve a recepten be van jelölve hogy közgyógy, de a gép rendes áron számítja.
Tud valaki infót mondani?
Nagyon sürgős lenne!

Köszi.

Edit

szilde
Szeged

Szilde, ilyenkor javaslom a drinfo.eum.hu oldalt. Szerintem valamit elrontottak, mert pont a belsőleges oldat az, ami nem támogatott, a szirupra új közgyógy igazolványra van támogatás.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Nagyon köszi!:)Megnézem.

E.

szilde
Szeged

Edit! A szirup meg a belsőleges oldat az nem ua?? Mert a hatóanyag tartalma, a kiszerelése is tök ua. A házipatika meg nem is hozza a szirupot, amugy én meg azt szoktam használni, ott nem jár közgyógy valóban az oldatra.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, szerintem ugyanaz, csak a formája más, nekünk is csak oldalt volt (van), gondolom a szirup valami nyúlósabb izé, és nem olyan vízszerű, mint az oldat.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nekem is mindegy, hogy szirup vagy oldat, ha ugyan olyan erősen hat.
Nekem csak a támogatás volna a lényeg.
A recept közgyógyra volt írva, de a pénztáros gépe szerint meg teljes áron kellett volna mégis elvinni a szirupot...
Bekavart a rendszer...
Mert kaptunk már ilyen újfajta kártyát..MÁK Hatósági igazolványt...vagy akkor a közgyógyot külön kell megigényelni?
És ez volt a baj? Én azt hittem ez most minden egyben...

A régi is jó még 15-ig.

E.

szilde
Szeged

Szilde, szerintem az csak arra való, hogy igazolja, hogy a tulajdonosa magasabb összegű csp-re jogosult, illetve Szegeden ingyen utazásra is jogosít, ha jól rémlik.
A közgyógyot külön kell igényelni, de magasabb összegű csp esetén alanyi jogon jár.
https://eservices.szeged.eu/eku/ugytipu ... tipusID=41
Itt találsz igénylőlapot, de nem tudom, hogy ez esetben ki az igénylő, de van talán útmutató is.
Aztán kaptok közgyógy kártyát, de ennek a számát minden receptfelírásnál kérik, mert a recepten is szerepel általában.

Remélem, segítettem.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kármen!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: