Sziasztok lányok!
Úgy látom nem vagyok egyedül az apás szülés problémával.Eddig bevallom kicsit zsaroltam a férjemet érzelmileg,mert mikor azt mondta,hogy nem tudja jön e szülni én ott elötte elmondtam a babának,hogy :" Úgy látszik magunkra leszünk hagyva" Most már látom ez nagy szemétség tölem.
Erre hétfön döbbentem rá mikor is el kellett mennünk a vérellátóba apától is vért venni. Ö mondta,hogy el fog ájulni,rosszul lesz,de én azt hittem csak úgy mondja,ahogy én is szoktam.
Nagy kegyesen magam elé engedtem és le is vették a vérét és már kicsit sápadt volt, de gondoltuk nem lesz baj, viszont egyszer csak felpattant az ágyról és kiment a váróba. Ott leült úgy,hogy én az ablakból pont az arcát láttam. Közben aki a vért vette már ki is szólt,hogy az ott lévö lóti-futi figyeljen az apukára. És mire megint az ablakra néztem már nem az arcát láttam,hanem azt ahogyan a lábait az ég felé emeli valaki. Hát mondanom sem kell a nQci még éppen ki sem húzta a tüt a karomból már rohant is ki, hát nekem sem kellett több felpattantam és kirohantam és olyan kis elesett volt a drágám. Hívtak hozzá orvost és kapott gyógyszert és röpke fél óra után jól is lett.
Mint utóbb kiderült ö attól van rosszúl,hogy tovább kombinálja a dolgokat.Nem nézte ahogy folyik a vére,csak éppen belegondolt és kész ennyi.
Azt hiszem hasonló lehet Babus férjéhez
Szegényt úgy sajnáltam,mert ugye egy férfi nem épp büszke erre és este megkérdezte,hogy aztén ugye szeretsz még? Ha öszinte akarok lenni még jobban szeretem mint eddig ha lehet,mert én olyan vagyok ,hogy szeretem az embereket babusgatni és öt akkor kellet és láttam ,hogy neki is lehet szüksége rám.
Jelenleg mi is ott tartunk,hogy vajúdásnál marad, de utánna sipirc ki.
Babaholmik:
Hát igen az a lista elég bö, lehet szükiteni. Bár én még nem szültem,de 3 éves az unokahúgom és láttam hogy nála hogy volt. Egyébként tölük szinte mindent megörököltünk:
nagy babakocsi, és kis sport babakocsi, babakád, ruhák, stb...
ágyunk is van már ( a szomszédoktól kaptuk)és bébihordozónk is( elökeresztelöi ajándék a keresztszülöktöl) A férjecském kreatív emberke, tehát csinál baldahintartó vasat, kádálványt stb. Mert az ágy nem egy csúcstechnika,de mi majd azzá tesszük.
Na én is jó hosszú lettem.
De mivel ritkán jövök remélem nem untok rám!!!
Timi 27+5