Sziasztok!
Bodzássüti, nem jelentkeztél. Ugye, minden oké? Nagyon szorítok, h ne csússzon a kezdés! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zafír, ügyes vagy, h ilyen gyorsan meggyógyultál! Lassan már jöhetnek a képek!
Bari, én is úgy tudom, h normális, ha felmegy a pulzus, de ha olyan rohamod van, mint nekem volt (200 körüli pulzus), mindenképpen számon kell tartani, mert ha gyakran előfordul, akkor még normál esetben is kezelni kell. Vigyázz nagyon magadra! Volt vérnyomásmérőm ,de amikor ez a roham jött ( 1 órával miután felkeltem egy tök nyugis hétvégén, tehát a semmiből) nem kellett semmi műszer, pontosan tudtam, mi van. Éreztem, h a vérnyomás nulla, a pulzusom meg hihetetlen magas. Ijesztő volt, de csak az első 1 perc, aztán a neten már meg is néztük, h van ilyen, és túlélhető
Na, azért inkább sose legyen 200-as pulzusod! Na, nem is írok erről többet, úgyis felesleges infó
Szerintem jó döntés a zoom, mi nagyon szeretjük, tegnap pl. itt a lakásban körhintáztattam vele a babákat - mert szegények tegnap elég nyügik voltak a költözés miatt -és hatalmasakat kacagtak. Nagyon jól navigálható, praktikus az autósülésekkel/hordozóval, lehet rajta forgatni a babákat, ahogy süt a nap, vagy ahogy szeretnéd őket. Mi séta közben is sokszor variálunk, egy mozdulat. Persze azért vásárolni csak hipermarketekben vagy plázákban lehet vele, én a belvárosban nem kísérlem meg a "közértezést" (de szerintem ez az esernyőre csukható sportkocsikon kívül semmivel nem lehet "közértezni"), bár beférnék, és szerintem a sorok közt is elkanyarogna, de azért dugót is képeznék rendesen.
Dórinak tényleg rengeteg szép ruhája van (babaruhája is
), tanúsíthatom
Etus, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nos, megérkeztünk. A költözés nagyon simán ment, a babák hihetetlen ügyesek voltak, nem is értem, h bírták ilyen jól. Aztán tegnap azért nyűgösködtek (abszolút nem csodálom), szerintem akkor jött ki a fáradtság, nomeg itt is 120 fok van
Este lementünk sétálni a Praterbe, és képzeljétek eltévedtünk! Azaz nem tévedtünk el, mert jól mentünk, csak nagyon elsaccoltuk a távolságokat, és azt hittük, sosem érünk haza. Szerencsére a gyerekek élvezték, pedig kicsit meg is csúsztunk ezzel a napirenddel. Ma fél 10kor ébresztettem Miksit, aztán 10kor Stefit
9 körül szoktak kelni (plusz/mínusz 10 perc
) most meg, mint a bunda
Azért kifáradtak ők is a nyűgiségbe, meg az izgalmas sétába, nomeg később feküdtek valamivel (9-fél 10körül szoktak, most meg 10kor) A lakás jó, meg nyaralás ez nekem, mert otthon folyton projektelek vmit, vagy takarítok, ha van időm. Na itt teszek rá, h ragyogjon
Tervem szerint olvasgatok majd, ha van időm, meg feszesíteni kéne
vagy emelgetni a tagjaim, h formába lendüljek, illetve, h ne robbanjak le teljesen, mert ott tartok, h ha hosszabb időre elfordítom a fejem, beáll a nyakam, és ez több testrészemmel így van, guggolni pl. már elég kockázatos. Öreg anya vagyok, na
De még úgy érzem némi mozgással lenne remény. Na persze ebben a kánikulában, örülök, ha a minimális mozgásokat elvégzem.
P