Új privát üzeneted érkezett!

Bocsika, csajok. Én nem igazán hiszek ebben a laptetőben, de aki hisz benne át van passzolva. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Witch: Értem, akkor sajnos nincs más mint a műtét. Mármint ha kell. Remélem a vv mást fog mutatni. Kitartás. Egyébként nekem ez olyan furcsa, hogy nekem amikor a nagy cisztám volt, akkor sem volt szó műtétről (szerencsére) és tünetem sem volt. Szerencsésebb vagyok ilyen szempontból.

Haza is értünk a nagyiktól. Egész simán ment a vezetés, pedig Lillafüreden sokan voltak tegnap, szóval még a parkolás sem volt egyszerű. De minden jól ment, Barbus is jól el volt.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

lovely!
volt tükrözés, küret és minden mi szem szájnak ingere. semmi az egész a torkommal holnap megyek gégészetre, mert nem akar helyre jönni.

sajnos lányok, azt kell ,hogy mondjam, hogy én egyenlőre befejezem a tesó projektet. tegnap este kaptam egy olyan pánikrohamot, hogy majd megdöglöttem a szó szoros értelmében. norbi dolgozott és nagy nehezen a könnyeim között fel tudtam menni anyuékhoz (jó, hogy felettünk laknak) bevettem 2 frontitn és nem akart szűnni. a torkom lehetett a kiinduló pont, mert éreztem, hogy szűkül össze. valamit nagyon elb..tak az már biztos, mert még mindig, mintha sav marná. sugárban hánytam a pulzusom kb 200 körül volt. aztán anyukám lefeküdt mellém, de én csak nem bírtam aludni. aztán éjjeli 1 kor elmentem vezetni, hogy eltereljem a figyelmemet, felszedtem az uramat, aki akkor jött haza melóból és hajnali 4-ig beszélgettünk vezetés közben. egy tank benzin után már jól is voltam :roll: a lényeg, hogy január óta agyalok az ovin, hogy el kell válnom botitól, másnak ez egyszerű, de nekem maga a borzalom, hogy egész nap szinte nem fogom látni. aztán jött a pénztelenség és a sikertelen beültik. május óta 3x voltam elaltatva, mindig volt valami, hol a sejtjeim durrantak szét hála z figyelmetlenségének, hol a torkom lett kész, stb. rájöttem, hogy félek az újabb lombiktól. a tűktől, az altatástól,stb. arról nem is beszélve, hogy győrben az időpontkérés is egy külön tortúra. tehát januárig szünet, akkor kapom majd a rendes pénzt, nem a gyest és visszamegyek vereczkey doktrohoz a fagyikért. én új lombikot már nem tudok elkezdeni. összeomlottam, sokat vállaltam be és bele is buktam.
most elmegyünk nyaralni, utána januárig csak a családomnak élek és magamnak. 6 éve az életem a gyerek vállalás körül forog, szeretnék élni, mert szükségem van rá. borzalmas nehéz döntés, de jelzett a szervezetem, nem is akárhogy. én pánikbeteg 4 éve voltam, a fiaim halál után. azóta tünetmentes vagyok. és tegnap valami brutál módon jött ki belőlem minden, ezt mégegyszer nem akarom átélni, tehát leállok. ehhez hozzájárult azért z doki is, az ő kedves stílusával és a szétdurrantott sejtjeim felett sem tudok elsiklani. több lombik nem kéne, ha ő nem cseszte volna el. mehetnék vissza mondjuk skriba drnőhöz és nem lenne több altatás, ez is dühít ám. na ennyi voltam. szép napot nektek és drukkoljatok , hogy ne legyen gázos az éjszakám, mert nagyon félek tőle.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna: Húúú, ez a pánikroham szörnyen hangzik. Megértem a döntésed és talán jobb is lesz, ha elengeded egy kicsit a baba projektet. Jó nyaralást és kitartást neked. Az éjszakával nem lesz semmi gond és természetesen várunk vissza, gyere és mesélj. Azt egyébként nekem is nehéz feldolgozni, hogy egész nap nem fogom látni Barbust, de én izgalommal várom. Ez az élet rendje, egyszer hagyni kell őket, hogy maguk intézzék az életüket. Persze még picik hozzá, de talpra esett gyerekek, megoldják. Nagyon sok puszi neked és Botinak is.
vicky79
Budapest III. kerület

Etna: megértelek teljesen hogy szünetet tartasz. Sajnálom, hogy nem jött be Neked Z., lelkiismeretfurdalásom van mert én (is) ajánlottam Neked :? De én megtaláltam vele a hangot, nekem sokat segített, sajnálom hogy így félrementek Nektek a dolgok...

Vasikáé: drukkolok, hogy összejöjjön Z. dokinál a szülés. Ha már ennyit jártál hozzá, és segített összehozni a babust. Bár biztos jó a fehérvári kórház is.

Én is be vagyok parázva rendesen.
Pánikrohamom még nem volt nekem, de közel már álltam néha hozzá. Két napja azt mondtam a férjemnek, hogy várok még egy hónapot és majd októberben megyek vissza a fagyikért mert mi lesz ha most sem sikerül.
Ennél többet nem tudok megtenni a sikerért, a természeten múlik most már a dolog innentől és pont ez ijeszt meg, hogy erre nincsen ráhatásom. Olvastam valahol, és igaz, hogy úgy éreztem magam a negatív tesztek láttán, mint aki jól felkészül egy vizsgára, és mégis megvágják... Más is így van vele tudom, de egyszerűen nem tudom kikapcsolni a gondolataimat, egyfolytában ezen pörgök. Ráadául már a leendő nagyszülők is türelmetlenek, egyfolytában célozgatnak mikor lesz már unoka. Azt sem tudják hogy lombikozunk, hozzáteszem senki sem tudja még a barátaink kollegáink sem. Nem akarom hogy kérdezősködjenek.
Bocs, hogy siránkozok csajok, nem akarok negatív lenni.
Aztán ma úgy döntöttem, hogy mégiscsak belevágok, a szeptember lesz a mi hónapunk amikor végre én is bebabásodok.
Drukkoljatok, szept. 12-én lesz (remélem) a fagyis transzfer.
Vendég

Lovely, természetesen szorítunk. Ne legyen lelkiismeret furdalásod hiszen ez természetes hogy így érzel. Az is természetes ha úgy érzed megtartjátok magatoknak a lombikozást. Mindenki ahogy legjobbnak tartja. Én nem titkoltam csak a párom szülei előtt, de csak azért hogy ne izguljanak annyi éven keresztül. Most már mindent tudnak és teljes mértékben elfogadták. Mindegy nekik hogyan lesz unoka csak legyen már.
Lelkünket senki sem értené meg ezért is olyan jó jönni közétek. Azt mondják hogy megértik és tudják min megyünk keresztül, pedig fogalmuk sincs. Én amikor eldöntöttem hogy szülök még egy gyermeket azt hittem hogy vizsgálgatnak de nem nagyon hiszen tudjuk miért nem lehet természetes úton, oszt sitty-sutty meg csinálják oszt már terhes is leszek. Ahhoz képest 3 évig egy perc nyugtom nem volt. És én még szerencsésnek mondhatom magam mert van aki 10-15 évig is kínlódik akár sikertelenül is. Ez borzasztó és igazságtalan.
Kitartást, meglátod sikerülni fog. Csak pozitívan.
Etna, már írtam a másik fórumon is neked de itt is leírom hogy nagyon együtt érzek veled és nagyon féltem hogy ez be fog következni. Éreztem hogy nagyon nagy gáz van és tudtam hogy nagyon félsz. Nem beszélve a sok kudarcról amin keresztül mentél. Én nem is tudom hogyan van még energiád folytatni. Nekem nem lenne én ennél sokkal gyengébb vagyok. Ezért az egyért bármire képes lettem volna mert ha nem akkor nem tudtam volna végig csinálni de egy másodikért már nem lennék képes. Nem lenne hozzá erőm. :roll: Nagyon erős csaj vagy te, csak most elgyengültél. Kipihened magad és majd jól átgondolod. A terved jónak hangzik, addig is pihen kicsit a kis lelked.
Vicky, klassz lehetett a hétvégétek. Örülök hogy a vezetést is már nem úgy tünteted fel mint valami borzalmas dolgot. Bele jöttél nagyon hamar. Ügyi vagy.

Csajok, még annyit akartam írni, ami tulajdonképp Etnára vonatkozik leginkább, de bárkire aki oda kerül hogy gyermeke bölcsibe illetve oviba kerül. Nem rossz dolog. Arra kell gondolni hogy gyermekeinknek meg kell tanulni önállóvá válni ami nem könnyű nekünk sem és nekik sem. Minél hamarabb kezdik el a közösségi életet annál önállóbbak lesznek. Nekem van két lányom. A nagyobbik sem tutyi-mutyi, de annyira nem talpra esett és nem életre való mint a hugija. A kisebbik már 2 évesen bölcsis lett és sokkal jobban boldogul az életben. Könnyebb volt az oviban is neki mint a nagyobbiknak. El kell őket engedni. Nem kell sajnálni hiszen nagyon jó helyen vannak. Sokat tanulnak nem csak versikéket hanem az életet tanulják hogyan kell alkalmazkodni. Megtanulják hogy nem mindenki olyan cuki mint anya, apa vagy a nagyiék. Ezeknek nagy hasznát veszik majd később.
Persze nehéz látni ahogy sír búcsúzáskor és egy kis betegség után ismét nehéz a vissza szoktatás. Nálunk az vállt be hogy nekem mindig sietnem kellett az átöltöztetésnél és annyira figyelt és koncentrált hogy elfelejtett sírni. Mindig csak egy gyors puszira futotta a sietség miatt és tényleg egyszer sem sírt. Igaz, szeretett is a bölcsiben lenni. Mindig irányította a kisebbeket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Én is úgy gondolom, hogy jó helyen lesz Barbus a bölcsiben és ezt talán ő is érzi. De azért féltem is, hiszen a gondozónők nem ismerik úgy, mint mi. Mondjuk ő már egész jól megérteti magát. A vehetéssel kapcsolatban még mindig van gyomorideg elinduláskor, de már alakulok. Majd jobban belejövök, ha dolgozni járok.

A pihenés jó egyébként, legalábbis nekünk jó volt. Kicsit élveztük az életet a meddőség és a bmc nélkül. És a negatív tesztek nélkül. Megmondom őszintén annyira nem várom a tesó projektet, mert félek tőle, hogy nem fog sikerülni és megint rágörcsölök. De talán nem így lesz, hiszen már van egy gyerekem. Ebben reménykedek.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

köszönöm a biztató szavakat, jelentem aludtam. bár ma megyek gégészetre, mert reggelre még mindig nincs hangom. ahogy fekszem éjjel szerintem a sav marja és attól lehet rosszabb reggelre. ez indíthatta ki a pánikrohamot. bár szerintem ez a sok szar csak gyűlt, gyűlt és most pukkant a lufi.
a melót én is várom, hogy újra szépen öltözzek, mert bevallom a játszóra a kényelmi szempontokat nézem és nem vagyok talpig csini ruhában. meg ,hogy újra velem egykorú emberekkel tudjak másról is beszélni, mint a gyerek. de az rémiszt meg, hogy ez visszafordíthatatlan, tehát, ha nem tetszik, akkor is ez lesz, nem lehet rajta változtatni. botinak nagyon hiányzik a gyerek társaság, tudom, hogy jó helyen lesz. meg lesz is mit tanulnia, mert a szókincse hatalmas, viszont kua lusta kölök :D lusta öltözni, lusta pakolni, mindent majd anya. aztán majd az oviban lesz neki anyuci, azt hiszem :D

lovely!
megértem, hogy félsz, de ahogy írtad is, nem tudunk mit csinálni, ha jön a gyerek úgyis jön. szerintem vedd be te is a belazulok pirulát és lesz ami lesz. ezt leírni nagyon nehéz, de a saját érdekedbe muszáj, mert a stressz is gátoló tényező. én sajnos nem tudok meditálni, mert közben mindig máson jár az eszem, mint ahol kéne, de állítólag nagyon sokat segít. mivel minden agyban dől el, ezért én boti előtt minden nap olvastam a titok c könyvet és elképzeltem magam kismamának, a gyerekszobát és a leendő gyerekemet. minden egyes nap, mondjuk könnyű volt, mert már kész volt a gyerekszoba. nyugalomba, magamba. aztán meg meg is néztem a filmet. a könyvet kölcsön kaptam, a filmet letöltöttem, ha kell elküldöm neked szívesen. vagy szerezd meg, tényleg érdekes. botinál fele annyira nem voltam ideges, mint most. érdekes, pedig mintha fordítva kéne lennie. a keleti gyógyászat néha sokkal több jót hoz, mint a nyugati. csak sok a kókler. én pl ma is megyek a pánikbetegségemre kis energiával való kezelést látok jónak. anno így gyógyultam ki belőle, nem a nyugtatókkal. ahol pénzt kérnek, onnan menni kell, mert elvileg adományért dolgoznak. azért persze én szoktam pénzt adni, de annyit, amennyit kibír a pénztárcám. esetleg próbáld meg ezt az utat is, hátha ez is egy + sok sikert!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Megvan a tumor marker eredménye :) Negatív :).
Most várunk... Ma megjött, és 8.-án megyek a dokihoz, ad egy esélyt neki, hogy elmúljon... hátha, bár ezt kétli ő is és én is... De így legalább beszoktathatom Jamikát a bölcsibe :) Bár a hajam hullik, a bőröm iszonyatos... A doki annyit mondott, hogy a tüneteimből függ a műtét, neki igazából mindegy mikor műt, de adjunk a cisztának esélyt... Én benne vagyok... hátha. Mit veszíthetek, ha fájna a hasim vagy vmi azonnal jelentkezzek...

Egyébként, a bölcsibeszoktatástől én is félek... ahogy írtátok, senki sem fogja annyira félteni és annyira gondoskodni róla mint ahogy én... De ez az élet rendje, és szüksége van a gyerek társaságra...

Most ennyi, mert dolgozok tovább :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, egy hatalmas ám de halk GRATULA. Ciszta mongyon le!!! Remélem kaptál rá valamit hogy elmúljon. Nekem speciel Sz is és S is fogamzás gátlót adtak. El is múlt, igaz, nekem anélkül is el szokott múlni. Na, ezt kívánom neked is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi!

Én nem szedhetek fogigátlót, mert viszerem van, és volt felszíni tormbózisom :). Csak hogy ne legyen egyszerű az élet :).
De köszi, most magától várjuk, hogy elmúljon... Remélem elmúlik, de nekem nem azok az elmúlósak... Sajnos... :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

etna: Én is hasonló helyzetben vagyok, mint Te a pánikrohamot illetően. Én nemtudom mi van velem. Folyton olyan érzésem van, hogy rosszul leszek. Nem is szeretek egyedül maradni. Nekem olyan érzésem van, hogy állandóan ásítanom, meg sóhajtanom kell. Úgy érzem nem jut be elég levegő. ÉS olyan nehezen sikerül sóhajtani is egy jót. Pénteken már elmentem a körzeti orvoshoz, azt mondta hogy ez neurotikus jellegű dolog. Idegi alapon van. Nincs kedvem semmihez, nem érdekel semmi,szörnyű. Pedig nem akarom hogy ez legyen, de nem tudom irányítani. Én is Frontint kaptam. De csak 1 szemet mertem idáig bevenni belőle. Félek hogy hozzászokok. Szerintem depresszió, férjem is azt mondja. Nem is tudom hoy lehet ebből kilábalni.

Ma már voltam dolgozni, mintha egy kicsit jobb lenne.

Egyébként a gyomorsavval eddig nem volt problémád?

Witch: Örülök hogy jól alakultak a dolgok! Drukkolok, hogy magától is alakuljon az a ciszta.

Kép
babicsek

Babicsek, ne szedjél kérlek semmilyen depi elleni szert. Inkább próbálj sok nyers zöldséget fogyasztani, és ha úgy érzed az idegeid tényleg nagyon rossz állapotban vannak, inkább B vitamin kúrát tarts. Én anno válásom után B vit komplex injekciókúrát kaptam és sokat segített. És próbálj olyan dolgokat keresni amik feldobnak, amitől jól érzed magad. Pl. tánc, sport, rajzolás, zumba, jóga, meditálás... és szerintem az is fontos hogy ezeket a dolgokat közösségben végezd. Csajok tudom mennyire szar sokszor, de kérlek ne törjetek le, mert ez nem segít. Ha nincs semmihez kedved, muszáj akkor is valami programot valami tevékenységet kitalálni. Most kezdődik az ősz, sok kis kurzus, esetleg nézz körbe egy művházban, vagy egy fitness teremben, vagy bármilyen mozgásstúdióban és keress valami fogadra valót. Tudom semmi nem pótolja, hogy nincs még babánk..de akkor is muszáj. Fel kell állni, menni kell tovább. Pl. sokszor sokat segít, ha fizikailag kifárasztja magát az ember...
Nem akartam papolni, csak tényleg próbáljátok meg ha nagyon magatok alatt vagytok!! Figyelem,- gondolatelterelés!!! Hajrá Csajok!!
ann74

Babicsek: Én Barbus mellett valeriana relaxot kezdtem szedni. Néha kicsit sok tud lenni. Ebben gyógynövények vannak és nekem arra jó, hogy alapból nyugodtabb vagyok. Nincs az az alap feszültség bennem és mióta szedem, azóta ezek a légvételi elakadások is megszüntek. Próbáld legfeljebb ki.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Ritkán én is jövök!

Vasikám: kitartás, már nincs sok hátra!

Witch: ciszta tényleg mondjon le és hurrá lelet.

Etna: gyógyulj mielőbb! Hol szedted ezt össze, kh-ban? Lehet nem olvastam jól.

Gyógyszer/nem gyógyszer és depresszió:

Elmondom mi van kiirva a rendelő falára:

Ne szégyeld az állapotod. Ez betegség, nem tudsz neki parancsolni jöjjön-vagy se! Ez pont olyan betegség, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség. Utóbbihoz képest viszont nagyon jól gyógyítható. De mit kell tenni? Nem szégyelni és ha kell SZAK-orvoshoz fordulni. Sajnos a házidokker ehhez kevés. A nők jobban hajlamosak erre a betegségre. Főleg szülés és a változó kor környékén.
De nagyon-nagyon sok fiatal tizenéves is szenved tőle. De nem kell szenvedni, mert van megoldás, csak tenni kell a cél érdekében, és tudom ez milyen nehéz.

Kitartás ebben a tekintetben is

kispatak
meer
Aba

Sziasztok!

Etna:
köszi a Titok tippet, én is nagy Titok rajongó vagyok, olvastam, láttam a filmet stb. Igyekszem hinni benne, a pozitív hozzáállás nagyon fontos ezt mindenesetre megtanultam belőlük. Fontos, hogy tenni is kell a sikerért, abban nem nagyon hiszek hogy majd megtörténik valahogy.
Most relaxációt tanultam egy 8 alkalmas tanfolyamon, jónak tűnik.

Vasikáé:
köszönöm a biztatást, addig megyek amíg nem sikerül.
Witch:: hála a jó égnek, hogy negatív az eredmény, jó dolog a rosszban. Meglátod, ha eltüntetik onnan a ronda cisztát akkor már hipp-hopp ott lesz a tesó is a pociban.

Én ma voltam Z.dokinál, jó kedve volt, látszik hogy nem dolgozik, szabin van :) UHU-n minden oké volt, estrofem indul holnaptól, 5-én megyek mnyh vastagság kontrollra, 12-én transzfer (fagyis). Már úgy várom :)
Vendég

Babicsek: én xanaxot kaptam egyszer egy ideggyógyásztól. Azért mentem el hozzá, mert a stressztől remegett a kezem. Összejöttek munkahelyi, magánéleti dolgok. Elmeséltem neki röviden az életemet, mindenki életében vannak szomorú dolgok, olyanok amikről nem szívesen beszél. Én akkor elmondtam minden ilyet röviden a drnőnek. Azt mondta, nagyon sajnál engem, nem vagyok még kórházi eset de szedjem a xanaxot napi egyet. Nem kezdtem el szedni rendszeresen, hanem vészhelyzetben bevettem egyet egyet. Mondhatom, marha jó, full ellazít, de láttam anyukám szomszédasszonyát aki egyidős velem és neki is ezt írták fel, hogy micsoda függőséget okoz, így leálltam vele még idejében :D
Azóta a húzósabb napokon este lenyomok egy pohár bort :D
Szóval csak óvatosan ezekkel a dilibogyókkal.
Vendég

A xanax tényleg jó anyag, de hozzá lehet szokni. Én akkor kaptam, mikor a sok savam miatt állandóan hánytam. Azóta is van itthon belőle és ha szorul a gyomrom vagy nem tudunk elaludni, akkor beveszek belőle egy felet. De ez tényleg csak ideiglenes megoldás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.08.23 10:17-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

megdöbbenve tapasztaltam ,hogy még hányan járunk hasonló cipőben. az első pánikos időszakomban nem mertem még gyógyszert sem bevenni, de már tudom, hogy ez volt a legnagyobb hülyeség. nem az a megoldás, hogy vezetünk, sétálunk,stb, hanem igenis kell a szervezetnek, hogy ne 200-as pulzusszámmal sétálgassunk, hanem lenyugodjunk. erre jó akár 1 frontin vagy egy xanax. de nálam elsőnek az alávászavart kell megoldani, mert a fáradság is kiváltó ok lehet. tényleg úgy kell csinálni, hogy legyen a kezünk ügyében a gyógyszer és csak legvégső esetben vegyük be. tegnap este megint nem voltam a helyzet magaslatán, de rájöttem, hogy nekem az este és ez a párás meleg okozza. bekapcsoltam a ventillátort, felhívtam a barátnőmet, hogy terelje el a figyelmemet, ami könnyen ment, mert rögtön elkezdett mesélni másról és el is múlt. norbi megint dolgozott, valszeg tudat alatt féltem, hogy megint lesz és egyedül vagyok botival. de büszke vagyok, mert rájöttem egy megoldásra. hétfőn megyünk horvátországba, hát nem mondom, hogy a lehető legeslegesleges legrosszabbkor jött elő megint. kicsit félek, hogy 700 km-re itthonról, melegben mi lesz, de addig kontrolálnom kell magam. tegnap kaptam egy kis energiát, szerdán megismételjük.

babicsek!
a munka jobb lesz, sajnos amin most keresztül mentél valahogy ki kell jönni a nagy fájdalomnak. az a baj velünk, hogy mi mindig nagyon erősnek tűnünk más szemében, már csak a sok megpbróbáltatás miatt is, ami a lombikkal jár és egy idő után elhisszük magunkról, hogy erősek vagyunk, de nem vagyunk azok, csak bizonyos dolgokra rákényszerít az élet. igenis tudni kell sírni, gyászolni, tombolni, mert az emberek így vannak kódolva.

sajnos a sok cécó még körülöttünk, hogy mikor lesz meg ennek-annak az eredménye, lesz-e időpont, lesz-e petesejt, sikerült -e, stb és utána a kudarc, hát az igazán embert próbáló. vagy isten ne adja a vetélés, mikor már azt hitted, hogy sikerül.

néha tényleg ki kellene menni a természetbe és hatalmas nagyot ordítani, hisztizni, káromkodni. vagy többet normális társaságba járni, ezalatt azt értem, ahol tényleg ki tudsz kapcsolni és nem 2 perc után a nyűgödről mesélni. mert előbb-utóbb jönnek a kérdések, hogy mikor lesz baba, tesó,stb. na onnantól kezdve az már nem kikapcsolódás, hanem megint járni kezd az agyunk. és soha nincs kikapcsolódás. nekem a mozgással az a gond, hogy ott meg alsóbbrendűnek érzem magam, hogy mindenki csinosabb, mint én. kézműves dolgokban béna vagyok, nyelvérzékem nincs. hobbim a gyerekem :shock: meg a netezés, telefonálás :D ja és a vásárlás is :wink:

witch nagyon örülök, hogy negatív, de ez nem lehetett más, mert rád még nagyon sokáig szükségünk lesz. meg kisanitának is és kisanita kettőnek is :D

megyek varratszedésre és du szülői! remélem jó csoportba fog kerülni, bár nekem tuti unszimpik lesznek az ovónők, mert ők nem én vagyok :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Beszéltem a dokival... Műtenek, de nem a SOTE II.-en, hanem a Dél-Pestiben... Van vkinek tapasztalata? Nem kockáztat, a nagyobb műtétet azt mondja ott jobb csinálni, mert nekem nem egy kis szösszenet lesz.... Elegem van...........

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Nagyon sajnálom. És nem mondta, hogy a műtét után van esély rá, hogy visszamenj beültetésre? Nekem egyébként nincs infóm arról a kórházról.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Még hétfőn hívom, de biztosan úgy csinálja hogy legyen :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Jaj, drága Witch, annyira sajnálom. De légy kemény, ne hagyd magad. Majd meglesz a kistesó és feledteti veled az összes kínt. Tudom, könnyű mondanom de jobbat most nem tudok. Legszívesebben csak megölelnélek. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Witch: Akkor hajrá tesó. Drukkolok hogy minden rendben menjen és hamar túl légy a dolgokon.

Vasikáé: Hogy vagy? Hogy bírod ezt a nagy meleget?
vicky79
Budapest III. kerület

Vasika: ma gondoltam én is Rád, hogy mikor bújik már elő Ádám Olivér :D nem izgulsz már?

Witch:: nagyon sajnálom, hogy nagyműtét lesz a dologból. Együttérzek Veled. Kívánom, hogy hamar regenerálódj és utána neki tudj látni a tesóprojektnek. Mennyi fagyikád van még? 3 vagy 5 naposak?

Én ma kezdtem meg az estrofem szedését, azaz elindult a fagyi projekt, és 2 tabletta bevétele után már jön is folyás, áááá...
Vendég

Lovely, akkor most már rettenetesen szorítunk. Csuriban az összes kezem.
Viky, nehezen bírom mint mindenki más. Nekem ráadásul dagadnak a lábaim. Ma elkezdtem hűteni mert azt tudom hogy a meleg váltja ezt ki, ezért elővettem a fagyasztóból a jégzselét és azzal hűtöttem. Míg fekszem és hűtöm ok, ha felállok és már nem hűtöm 5 perc alatt megint megdagad.
Holnap mennem kell a dokihoz és szombattól minden napos NST. Nem örülök neki, de hát most mit csináljak? Ádám marha jól érzi magát idebent. Hiába mondom neki hogy nekem már nem jó, jöjjön ki. :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd holnap leírom nektek mit mondott a doki. Addig is kitartást csajok és drukk az estrofemnek. Nekem nagyon szép nyh-ám lett tőle. Itt van Ádám a pocakomban és ennek köszönhetem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Biztosan nehéz már így a végén, pláne ebben a melegben. Én nem is tudom milyen ez a lábdagadás. Szerencsére. Elég volt nekem a többi. Drukk, hogy Ádi mielőbb kint legyen. Könnyen és gyorsan.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm Viky, nagyon aranyos vagy. Éjjel azt álmodtam hogy megszültem és nagyon könnyen kijött, aztán később már szoptattam és büfiztettem, nagyon klassz élmény volt. Mosolyogva ébredtem de amikor észre vettem hogy ez csak álom volt lekanyult a szám. :D Nem baj, eljön az én időm is most már nincs sok hátra mert azt már azért Z nem engedné.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Élek, csak beteg a csibém.
Szóval ma megérkezett piri, így hétfőn megyünk a BMC-be. Megvan minden eredmény, de nem tudom, milyenek. Hívtam Szűcsöt, hogy esetleg nézzen már bele, mert ha nem okés minden, akkor nem rohanok oda a 3. napon. De nem volt vmi konstruktív. Azt mondta, menjek oda, aztán majd meglátjuk, kezdhetünk-e vagy sem. Hát ennyi. 3. nap vasárnap lesz, így 4. napon kezdünk majd.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, drukkolok rajtam ne múljon. Természetesen minden rendben, ne agyalj ezen. Kiscsibédnek jobbulást, sajna ezek a gyerekek néha megbetegednek. Hamar meg fog gyógyulni meglátod. Csak vigyi el ne kapj tőle valami lázas nyavalyát. Most nem jönne jól neked.

Voltunk ma dokinál, megtudtam hogy zárt vagyok még és hogy a manóm jó nagy. Hogy mekkora azt nem tudom csak azt hogy jó nagy. Ennyi. Holnap ismét NST, oszt tovább még nem tudom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hát csajok, valaki tuti átkoz. vasárnap este indulnánk horvátba, erre botinak ma tüsszös mandula gyuszija lett. olyan ronda a torka, alig akar enni-inni. ebben a melegben legalább ihatna. természetesen útlemondási biztosításunk nincs. tehát, ha gáz van, akkor úszik a lóvé. de ma már kap antibiotikumot és pihi van. hát ez a legnehezebb,h ogy nem mehet utcára. holnap meg szülinapra lenne hivatalos a gyerek, egész héten várta a medencés bulit, erre itthon dekkolhat szegénykém. de legalább remélem indulhatunk

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: ez már tényleg nem lehet igaz. Remélem azért el tudtok utazni. Drukkolok, hogy Botikád meggyógyuljon addigra.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Ma voltam a BMC-ben, elkezdjük a szurikat! Szücsdoki mindent rendben talált a leleteinken, így megkaptam a Merional (napi 1 amp.) receptet, ki is váltottuk, és már ma este kapom az elsőt. Jövő hétfőn kontroll UH, sztem legkésőbb jövő pénteken meglesz az inszem! :)

Voltam Vasinál is (már bent van a kórházban), jól van, de 24 órán belül meglesz "VV Alekosz". :) (Úgy tűnik, császár lesz, mert nagyon fent van a baba, és elég nagy is.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Ez nagyon izgi. Furcsa lehet megint szurizni, pedig milyen sokat szúrtam én is magam. Vasiért meg csuriban kezem-lábam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vasikának ezer drukk!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kakti hajrá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Etna Botinak gyors gyógyulást. >>>>>>>>>>>>>>

Majd jövök, most csak bekukk, holnap talán megpróbálok rendesen visszaolvasni....

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Vasi írt ma reggel: Megszületett Adam Olivèr aug29-èn23,35-kor.3750g36cm.Mindketten egèszsègesek vagyunk ès gyönyörüek. :)

Szerintem az a 36 cm inkább 56, de hát szülés után az ember örüljön, ha a betűket megtalálja. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Nem lehet, hogy te írtad rosszul? :)
Az én telefonomban 56 cm van és ugyanez a szöveg. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az enyémben 36 van, másoltam az smst. De a lényeg, hogy szép nagy és egészséges baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vasika!

Isten hozott titeket, egy álom beteljesült.

Lányok: mindenkinek kitartás, fog sikerülni!

üdv meer/kispatak
meer
Aba

Sziasztok!!

kakti nagyon drukkolok,hogy minden rendben menjen nálatok.
Ádám Olivér Isten hozott!!!! Jó egészséget és boldogságot kivánok neketek.Természetesen történetet és képeket várunk.

Kép
Kép
colin

Sziasztok!
Először is gratu az új babához.

Én is örömhírrel jöttem.A régebbiek ismernek, a 2. babánk lombik volt, és most -spontán terhességből-megszületett a kisfiunk:08.12-én, 3750 g, 58 cm, Miron Ruben.

Mindenkinek kitartás, drukkok!
Vicky!Üdv!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Vasi, Brigi!

Gratulálok a hercegekhez :)
Sok egészséget nektek :)

Kakti!

Szorítok, és drukkolok :)

Lányok!

Engem hétfőn műt a doki, godnoljatok rám... (ha nem nagy kérés)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Én is régi motorosként jöttem :wink: , gratulálni az újdonsült Anyukáknak!

Szóval sok tejcsit, egészséget és határtalan boldogságot kívánok Nektek Brigi és Vasika!!!!!

Akik pedig műtét, inszem, lombik előtt állnak (tehát mindenkinek) nagyon drukkolok továbbra is!

puszi Mindenkinek

Kép

puszi Trix
trix78

Brigi: Gratula Miron babához. Jó kis nevet választottatok. Hozol majd fotót? Egyébként hogy vagytok?

Trix: Ti hogy vagytok? Új vonalzót nem teszel fel?

Witch: Természetesen mennek a drukkok. Gyere minél előbb a hírekkel.

Mi hétfőn mennénk a bölcsibe, már az orvosi igazolás is meg van, erre betaknyosodott Barbus. Remélem hétfőig kilábal belőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Vasikám és Brigi!
Még egyszer Isten hozta a fiúkat! Még egyszer minden jót, hosszu boldog életet és sok finom tejecskét!

Vicky: remélem Barbus gyógyul addigra, ahogy talán Etna ti el tudtatok menni?

Trix: el sem hiszem hogy ujra itt!? Azt olvastam valahol hogy ismét meglátogat a gólya?

Wicth: persze hogy szorítunk, ahogy Kaktinak is. Csibe meggyógyult?

üdv mindenkinek

kispatak
meer
Aba

Meer: Remélem. Barbusnak ma is csak az orra folyik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Kecsmary-nak kellene szülész aki vállal 3-as ikreket!!!!ha tud vki ilyet kérlek irjon!
köszönöm!

Vasika!
szoritok,mindjárt a kezedben a Picúr!!!!!
vikus82

Hahó!

Csak nem tripla-áldás van Kecsmary-nál? Ez nagy öröm lenne!?
Vikus ment egy pü.

Este irok, készülök Vasikához

üdv kispatak
meer
Aba

Kecsmary: Húúúú, ez fantasztikus hír. Talán Tigriskének kellene írni egy privit. Elvégre ő szült hármasikreket, csak nem tudom kinél. Vagy Esztertől megkérdezni ő kihez járt. Nehéz menet lesz, az biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

vikus: És te hogy érzed magad? Tudjuk már Kismanó nemét? Jó kis karácsonyi ajándék lesz, egyelőre a névnapomra vagytok kiírva. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?