Haliho,
végre itt vagyok. Hétvégén Apukaja megbetegedett, ugyhogy 2 gyerekem volt
Szerencsére nem lett komoly (kopp), de a plazacicazas elmaradt
Köszönjük a gratulaciot fog-ügyben. Azota kibujt a masik is alul.
A névnapi gratulaciokat is köszi!
Lino,
végre sikerült megnéznem a honlapot! Nagyon klassz lett! Füü, mennyit dolgozhattal vele! Minden elismerésem!
Rita,
copfos Lili nagyon nagylanyos
Gratulalok az elsö almapüré evéshez! Nalunk ma volt meg (névnapja alkalmabol) az elsö répapüré-evés. Ö is evett elég rendesen, rosszabra szamitottam. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy hany kanallal, mert mindig csak a kanal végéröl evett egy picit, ha sok került a szajaba, nem tudott mit kezdeni a dologgal.
Az atalvas egyszerüen szuper!
Szöszi,
fütyi-kérdésben én is tanacstalan vagyok, én eddig nem csinaltam semmit. A 6 havi oltason megkérdem a dokinénit, még jo, hogy felhoztad a témat!
A rizspehely: én a védönénitöl kaptam egy kis mintat, vizzel fogom megfözni (esetleg anyatejet is lehet beletenni), tehéntejet Andriska 1 éves koraig nem kaphat. Majd leforditom az egész hozzatapis tajékoztatomat (allergia-veszélyeztett gyerekeknek), Borinak is igértem.
A pehely markaja Bimbosan, ez egy svajci termék, ugyhogy nem biztos, hogy otthon/felétek is lehet kapni.
Mosogép: jo ötlet, csak nekünk lenn van a hideg pincében.. nincs vmi hasonlo gyerekleszerelös ötleted?
Orsi,
Andriska is eljatszotta velem kb 3-4 honapos koraban, hogy aludt egyet-egyet hosszabban.
Ha egyszer vagy kétszer kel, az még egész elviselhetö ahhoz képest, ami nalunk most a fogkibujas elött ment kb két hétig. Elötte meg a natha miatt..
Napközbeni nemalvas: lehet, hogy egyszerüen csak nyügös napjai vannak. Remélem elmulik hamar! Az a jo, hogy legalabb a kocsiban alszik!
Bori,
nagyon-nagyon aranyos a kép Dorcirol. Igaza van Ildikonak, van benne az apjabol, föleg ezen a képen, de a szeme a Tied! (1000. vélemény
)
Igen, igen, harapdal és SZUUUUR!
Errefelé azért ajanljak elöbb a zöldséget, mert a gyerekek altalaban könnyebben elfogadjak a gyümit, és nehogy az legyen, hogy nem szeretik meg a zöldséget. Persze, ha nem fogadna el a répat, akkor én is almaval kezdenék.
A répahoz par nap mulva süritésnek krumplit fogok adni.
Ildiko,
ooo, de kar, hogy lemaradtal a bulirol.
Tomi cégénél is lesz egy hétvégés buli a hegyekben, egyelöre ugy néz ki, hogy mind a 3man megyünk.
Ruzs-akcio még folyamatban
Mucska,
ez a Ginos kép nagggyon édes! Ginoval ezek szerint nincsen gond.
En meg sem probalom ezt a sütit, ha ez még Neked is nehéz...
Vali,
olyan édesek ezek az ikrek! Nagyon szépen fejlödnek és Nektek is gratulalok Tomika fogacskaihoz. Kivancsi vagyok, Alina mikor kezdi! Szopcsival nagyon ügyi vagy!
Swen,
na, végre itt vagy!
70 cm? Mar jo nagy a fiad! Andriska mostansag nagyon leallt, mikor beteg volt két hétig egy g-mot sem hizott. Aztan a mult héten mar igen, de nem sokat. Mar nagyon kell a hozzatapi nekünk.. a cicim is nagyon be volt durranva a hétvégén.
Nagyon sajnalom, hogy nem jössz a talira
Zsuzsinak én is akartam irni.
Nagyon-nagyon aranyosak a képek Bocifantrol!
Svajcban még nincs ho, marmint itt lent, a hegyekben mar biztosan. Egyébként a svajci tél (persze a lenti) enyhébb, mint a magyar!
Pitypang,
Liza nagyon ügyes baba, csak nézek!
Zita,
rizspelyhet megirtam Szöszinek.
Köszi, hogy megint bevallaltad a tali-szervezést!
Tudsz véletlenül vmi honlapot a magyar kötelezö oltasokrol? Össze szeretném hasonlitani az ittenivel. Azt hiszem, még nem késtem le semmiröl.
Te milyen fakultativat adattal/adatsz be?
Nanda,
a baratnöd története tényleg nagyon szomoru volt
Majd irjal roluk, nagyon szoritok nekik!
Nem semmi a lanyod ebben a csizmaban! (akarcsak magamat latnam kislany koromban
) Maxi meg meggyurnivalo!
Itt nagyon kaka az idö par napja, lehet, hogy ezt érzi Maxika.
Linda,
balszerencse
és hogy nem latlak a talin
mi szabin leszünk, de egyébként nem tudom, hogy menne, mert Tomi atlagosan este 7kor ér haza. Ma is lemondott valamit, hogy idöben itthon lehessen, ami kb este 6 orat jelent.
Dani mar teljesen jol van?
Gergö szép nagy! Mit jelent, hogy rosszak az éjszakak? Sokszor ébred?
Kisdio,
gratulalok a 4 honapos Akoshoz! Edesek a képek, ugy birom, ahogy mosolyog!
Öt hos szuri? Nalunk ilyan nincs is! Csak 2, 4, 6 hos...
Rolunk még annyit, hogy Andriska mar meg tud fordulni a hatarol a hasara (ezt is megéltük
), mar rendszeresen csinalja. Visszafordulni nem tud. Egy ideig eljatszik hason, meg a popsijat emelgeti (en ezen olyan jokat szorakozom, szerintem nagyon vicces, föleg mesztelenül), aztan kajabal anyanak, hogy vissza akar fordulni.
En ennek a hasrafordulasnak annyira örültem!
A fogzast én inkabb éjszaka éreztem meg.. de azt rendesen!
Nap közben egyre jobban elvan, sokat eljatszik egyedül, én is a földre teszem, igy mozoghat kedvére, biztonsagban van és engem is lat, ahogy vasalok vagy jarkalok körülötte. A konyhaban is sokszor inkabb a földre teszem, van padlofütés + a vastag, bélelt jatszoszönyeg.
Es van egy uj szokasa, amit én nagyon dijazok: délutan mostansag akar 2 orat is alszik egyfolytaban, délelött 45 percet. A sétaink mostanaban gyorsak, vagy kendöben vagy a babakocsira szerelt hordozoban. En mar a sportkocsit varom...
Zsuzsa teljesen eltünt...
Puszi mindenkinek
Süncsi