Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

De jó sok visszaolvasnivló!!!Kép

Nanda
A kutya kérdés azóta megoldódott, mert sógornőmtől kaptunk egy macit ajándékba.Kép Nagyon cuki, majd lefényképezem. Úgyhogy mi nem kutyázni, hanem macizni fogunk.Kép

Jerry
PulcsiKép Remélem azért én ezeket az ajándékaimat nem fogom ilyen sokáig húzni!Kép

Swen
Végre újra itt vagy hosszan!!!Kép
Botond tündéri, nagyon jók a képek!Kép
Éjszaka: azóta sajnos nem csinálta újra, úgyhogy maradt a régi rendszer.KépKép

Most mennem kell, de remélem ez egy bronzra elég lesz.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ezűűűűst!Kép

avocado

Lányok!

A fiam minden nap meglep valamivel! Nagyon nyüzsizett már a járókában, erre Karcsi próba szerencse alapon megint megpróbálta a kengurut és láss csodát, Gergő tök jól elvan benne.Kép Nézelődik, vigyorog, még azt is elfelejtette, hogy már 4 órája szopizott utoljára. Még mindig nem kért cicit!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jó reggelt,
Orsi
a kenguru nálunk is bevállt,csak most már nem befelé,hanem kifelé szeret lenni benneKép

Swen,
Szia!Kép
Most hogy 2 hete itthon vagyunk egész jól kijöttek egymással,néha azért a Maya rendesen megölelgeti,és megcsavargatja,de figyelekKépA játékok viszont egyenlőre a Maya kizálagos
tulajdonát képezik,mindent elvesz a kicsitőlKép

Most el,később jövök...
Nanda
nanda

Sziasztok!

Nem volt kedvem hétvégén semmihez, mindenféle nyűgöm van, de most hős leszek és visszaolvasok.Kép

Legelőször is boldog félévet Mucskáéknak így utólag is! Kép Hűha! Az már egy mérföldkő!Kép
Kutyás kép: édes!Kép

És boldog hófordulót a többieknek! Kép

Orsi: de jó neked, hogy átálltatok a 4 órára! Irígykedem ám! Kép Most a tejmizéria miatt totál káosz a szoptatási idő. Abszolút igény szerint szoptatok! Kép

Ildikó: hétvégén eszembe jutotál, amikor itt nagyon hamar sötét lett du.; vajon nálatok mikor sötétedik most? És hogy bírod?

Süncsi: lám-lám ezek a gyerkőcök tudnak viselkedni! (Amikor nagy hasfjással bevonultunk a kórházba, meg se nyikkant egész nap, szépen aludt, és szépen evett).
Hozzátápi: a védőnénink azt mondta, hogy almát semmiképpen ne adjunk elsőre, mert magas a savtartalma. Sütőtök, s.répa krumpli. Ezek legyenek először. Nekünk csak januárban lehet elkezdeni a hozzátápit, de addig itt is visszaolvasgatok, meg utána nézek több helyen.
Első fogKép

Kinga: még nem próbáltuk az Aptamilt, de most csüt. óta semmilyen tápszert nem fogad el, de a mérleg nywelve sem ment felfelé...Kép
Ügyes vagy, hogy baba mellett még tanulsz is. Én februárban iratkozok vissza, de előre parázok, hogyan fogok vizsgázgatni, meg szakdogát írni.
BébiúszásKép

Rita: copfos LilisKép

Bori: 2, azaz KÉT fog! Kép

Vali: egyszerre a 2 fog!Kép Nagyon közeli időkben születtek ezek a fórumos babákKép
Karácsony: Nálunk is haonló a helyzet. Szüleim, nővéremék hajdúságban, Nyírségben, párom szülei Balaton mellett. Nálunk nem férnek el, csak külön-külön. Mi meg nem szeretnénk - ki tudja milyen időben - utazgatni. Az se, ha csak az egyik helyre megyünk, mert akkor megsértődik a másik. Az sem jó, ha a szüleim jönnek fel és anyósékoz esetleg mégis lemegyünk, mert akkor a tesómék maradnak egyedül (tesóm, plusz két gyerek). Párom szülei csak párom bátyjával jönnének (elvált, egyedül él), viszont akkor nem férünk el. Mi is azt szeretnénk, hogy hármasban itt vagyunk szenteste.
gyerkőcök a fotelbenKép

Swen: hason kúszás-technikaKép KiabálásKép Ákosnak is folyamatosan jár a szájaKép
Én biztos, hogy nem csaplak agyon azért, mert szereted a telet. Mert én is szeretem! Igaz csak akkor, amikor jó sok hó lesett és tiszta hideg idő van, és ropog a hó a talpam alatt.Kép

Zita: nem féltem magunkat, a tápszerek egész tárháza vár még ránk! Kép Kép

Nanda: barátnődKép halkan jegyzem meg, hogy ezt felelőtlenségnek mondanám, a doki és a barátnőd részéről is!) Remélem teljesen egészségesek mind a ketten!

Panó: mesélj az úszásról!

És lassan jöhetnek a karácsonyi menüötletek! Kép Jó-jó, majd én is kitalálok egyet! Kép

Sokan távol voltak hétvégén is! Gyertek! Pitypang, gyere, alig írtál!Kép
Hadd ne soroljam fel a többieket! Kép De sokan vagytok ám!

Kisdió

Kép
kisdió

És ma vagyunk 4 hónaposak:
Kép
Kép
Kép

Kép
kisdió

Kisdió
Ákos képei nagyon cukik!
Gratula a 4 hónaphoz!!!Kép
Szopcsi ügyben pedig az a lényeg, hogy még van valamennyi tejed és azt akkor add, amikor bírod, ne aggódj az időpontok miatt!Kép

Most mennem kell fürdetni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Kész lettem az ígért honlappal. Akinek tudtam, annak elküldtem emilben. Volt pár ember, akihez nem találtam emil címet:

Rita, Timi, Dzscsiga és Annikó

Ha valaki tudja esetleg a címüket, küldje már tovább nekik is! Vagy, ha itt olvastok küldjetek egy emil címet! Rita te biztos olvasol!!! Ha rajtuk kívül még valaki nem kapta volna meg, az küldjön nekem egy emilt.

Pussz:
Szilvi
lino

Szia Szilvi!

Az en e-mail cimem: rjeney@cora-h.hu

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jo reggelt!

Igy konnyu aranyat loni Kép, mindenki el van foglalva Lino web-oldalaval, ugye?
Tetszik??? NEkem nagyon, teljesen odaig vagyok! KOSZONJUK SZEPEN!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Végre érem! Kép

Lino naggggyon ügyes vagy! Szuper! És köszönjük!
Kép Kép

Kisdió

Kép
kisdió

AndriskanakKép BOLDOG NEVNAPOT !!!
szoszi
szoszi

Szoszi! En meg nem lattam a web oldalat. Arra varok, hogy valaki elkuldje nekem a linket. Kép

Suncsi: Andriskanak sok boldog nevnapot kivanok!! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Elkuldtem !!!!!
szoszi
szoszi

SziasztokKép

Olyan rossz, hogy itt már mindenki a honlapról beszél én meg nem láttam, mert nem kaptam emilt.Kép

Linó
Írtam emilt Neked, hogy nem kaptam meg a honlapot! Légyszi küld gyorsan, kifúrja az oldalam a kíváncsiság!!! Annyira szeretném már látni!!!Kép

Úgy néz ki ma nálunk nyűgös nap lesz és ölbebaba.Kép A ti prüntyőkéitek nem níűgösek? Van valami front?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Swen, Szoszi: Koszonom a linket!! Kép

Lino: Szuper a honlap!!! Kép

Orsi: Nem vagy egyedul. Lili is olbebaba mar 3 napja. Es nagyon nyugos. Kép De neki a fogai. Latszik mar, hogy jonni fog, de meg nem akar kibujni. Kép Lehet, hogy hetekig se fog. Kép De szerencsere az ejszakak tovabbra is szuperek.
Ma megyunk az 5 hos szurira! Drukkoljatok nekunk. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szöszi
Nekem nem nyitja meg azt az oldalt, amit elküldtél!Kép Pedig ezt írom be és valami egészen más jön elő, valami Personal web.Kép Én vagyok a béna???

PuszikaKép

Orsi

avocado

Lányok
Nem tudom Ti hogy néztétek meg az oldalt, de nekem nem adja ki, bejön először egy oldal, hogy ezt nem találja és rögtön vált valami personalnet oldalra. Sajna én nem fogom tudni megnézni.KépKépKép Most nagyon rossz kedvem lett.Kép Miért pont nekem nem sikerül?Kép

Orsi

avocado

Szöszi
Annyira drága vagy, hogy felhívtál!!! Nagy puszi érte, majd személyesen megkapod!Kép

Linó
Szuper a honlap!!! Újra elolvastam a szülésem, és az a fotó a végén!Kép Jó sokat dolgozhattál vele, hogy mindenkinek fényképet is tegyél oda, nagyon szuper lett!!! Köszönjük szépen!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Lanyok!
Kinek van eloltoltos mosogepe? Probaltatok mar ele ultetni a gyereket, mikor mos? Az enyem megkovulten bamulja, leszereltem vagy 10 percre vele...Kép

Kerdes: MI a helyzet a futyi-huzogatassal...Tudom, kenyes tema, ahany doki, annyi fele jotanacs. A mienk szerint a "mi futyink" eleg szuk, es furdesnel visszahuzva kell megmosni. Szerintetek??? Persze, nem rangatni, eroltetni...hat, nem tudom. Szerintem, ha szuk, akkor szuk, majd becsipik, jobb, mint ha bereped, nem? Apa szerint viszont ha jol csinaljuk, a bemetszes elkerulheto.
LinoKép, Te most ebbe ne szolj bele, nem vagy kompetens!!!Kép

szoszi
szoszi

Hello Csajok!

Öt hónapos szurin túl vagyunk, Botond baba elég jól viselte pici sírás után mosolygott a doki bácsira.Kép Kúp beadva, láb borogatva, séta indul.

A szívtelen anyja így ünnepli az öt hónapos babáját....Kép

Szöszi! Fütyi: mi fürdésnél nagyon óvatosan, de mindig picit húzogattuk/juk s mostanra olyan szépen csúszik is, már úgy látszik a közepe, ahol majd csúsznia kell hátra, már remélem érted...de elvileg még nem kell. Az biztos, hogy a köldökét sem mostam úgy külön egy ideig, s mégis egyszer csak észrevettem, hogy bizony azt sem árt néha-néha alaposan úgy a csonk alá benyúlva kitörölgetni fülpiszkálóval, mert alá gyűlik a trutyi.

Nyűgi: nálunk is ez van vagy három napja: ölbebaba, ezt szerelem le a sétával. Doki szerint a fog még nem most fog kibújni, úgyhogy edződünk még.Kép

Linoka! Honlap szupi!!!!!! Le a kalappal!!!! Nagyon-nagyon ügyi vagy!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Mi is voltunk az 5 hos szurin. Szegenykem 3-at kapott, mert egy az agyhartyagyulladas elleni.
Sirt, amikor kapta a szurit, de ahogy felvettem mar o is mosolygott. En is adtam neki kupot, biztos ami biztos.

Swen: Nyűgi nalunk is uzgyanaz mint nalatok. Kép Es ugyanazt mondta a doki nekunk is. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

A levelezőm meghibbant! Elvileg mindenkinek elküldtem, 35 embernek, erre azt jelzi, hogy csak 15-nek Kép Légyszi-légyszi írjon aki nem kapta meg, addig én is próbálok bogarászni, hogy kinek nem ment el a honlap címe!

Pussz: Szilvi
lino

Swen, Rita
5 hós szuri:Kép Remélem nem lázasodnak be! Milyen kúpot adtatok? És rögtön utána?
Nemsoká nekünk is jön a 4 hónapos, már előre félek, mert dupla lesz!Kép Az agyhátyagyulladás elleniről fogalmam sincs, mert ugye várhatnék vele 1 éves koráig, de mivel Karcsi állandóan gyerekek között van nem tudom, hogy nem hozhatja-e haza a bacit?Kép Meg kell kérdeznem a dokinénit, majd ő kiokosít.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Haliho,

végre itt vagyok. Hétvégén Apukaja megbetegedett, ugyhogy 2 gyerekem voltKép Szerencsére nem lett komoly (kopp), de a plazacicazas elmaradtKép

Köszönjük a gratulaciot fog-ügyben. Azota kibujt a masik is alul.

A névnapi gratulaciokat is köszi!

Lino,
végre sikerült megnéznem a honlapot! Nagyon klassz lett! Füü, mennyit dolgozhattal vele! Minden elismerésem!

Rita,
copfos Lili nagyon nagylanyosKép
Gratulalok az elsö almapüré evéshez! Nalunk ma volt meg (névnapja alkalmabol) az elsö répapüré-evés. Ö is evett elég rendesen, rosszabra szamitottam. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy hany kanallal, mert mindig csak a kanal végéröl evett egy picit, ha sok került a szajaba, nem tudott mit kezdeni a dologgal.
Az atalvas egyszerüen szuper!

Szöszi,
fütyi-kérdésben én is tanacstalan vagyok, én eddig nem csinaltam semmit. A 6 havi oltason megkérdem a dokinénit, még jo, hogy felhoztad a témat!
A rizspehely: én a védönénitöl kaptam egy kis mintat, vizzel fogom megfözni (esetleg anyatejet is lehet beletenni), tehéntejet Andriska 1 éves koraig nem kaphat. Majd leforditom az egész hozzatapis tajékoztatomat (allergia-veszélyeztett gyerekeknek), Borinak is igértem.
A pehely markaja Bimbosan, ez egy svajci termék, ugyhogy nem biztos, hogy otthon/felétek is lehet kapni.
Mosogép: jo ötlet, csak nekünk lenn van a hideg pincében.. nincs vmi hasonlo gyerekleszerelös ötleted?Kép

Orsi,
Andriska is eljatszotta velem kb 3-4 honapos koraban, hogy aludt egyet-egyet hosszabban.
Ha egyszer vagy kétszer kel, az még egész elviselhetö ahhoz képest, ami nalunk most a fogkibujas elött ment kb két hétig. Elötte meg a natha miatt..
Napközbeni nemalvas: lehet, hogy egyszerüen csak nyügös napjai vannak. Remélem elmulik hamar! Az a jo, hogy legalabb a kocsiban alszik!Kép

Bori,
nagyon-nagyon aranyos a kép Dorcirol. Igaza van Ildikonak, van benne az apjabol, föleg ezen a képen, de a szeme a Tied! (1000. véleményKép)
Igen, igen, harapdal és SZUUUUR!
Errefelé azért ajanljak elöbb a zöldséget, mert a gyerekek altalaban könnyebben elfogadjak a gyümit, és nehogy az legyen, hogy nem szeretik meg a zöldséget. Persze, ha nem fogadna el a répat, akkor én is almaval kezdenék.
A répahoz par nap mulva süritésnek krumplit fogok adni.

Ildiko,
ooo, de kar, hogy lemaradtal a bulirol.
Tomi cégénél is lesz egy hétvégés buli a hegyekben, egyelöre ugy néz ki, hogy mind a 3man megyünk.
Ruzs-akcio még folyamatbanKép

Mucska,
ez a Ginos kép nagggyon édes! Ginoval ezek szerint nincsen gond.
En meg sem probalom ezt a sütit, ha ez még Neked is nehéz...Kép

Vali,
olyan édesek ezek az ikrek! Nagyon szépen fejlödnek és Nektek is gratulalok Tomika fogacskaihoz. Kivancsi vagyok, Alina mikor kezdi! Szopcsival nagyon ügyi vagy!

Swen,
na, végre itt vagy!Kép
70 cm? Mar jo nagy a fiad! Andriska mostansag nagyon leallt, mikor beteg volt két hétig egy g-mot sem hizott. Aztan a mult héten mar igen, de nem sokat. Mar nagyon kell a hozzatapi nekünk.. a cicim is nagyon be volt durranva a hétvégén.
Nagyon sajnalom, hogy nem jössz a taliraKép
Zsuzsinak én is akartam irni.
Nagyon-nagyon aranyosak a képek Bocifantrol!Kép
Svajcban még nincs ho, marmint itt lent, a hegyekben mar biztosan. Egyébként a svajci tél (persze a lenti) enyhébb, mint a magyar!

Pitypang,
Liza nagyon ügyes baba, csak nézek!

Zita,
rizspelyhet megirtam Szöszinek.
Köszi, hogy megint bevallaltad a tali-szervezést!
Tudsz véletlenül vmi honlapot a magyar kötelezö oltasokrol? Össze szeretném hasonlitani az ittenivel. Azt hiszem, még nem késtem le semmiröl.
Te milyen fakultativat adattal/adatsz be?

Nanda,
a baratnöd története tényleg nagyon szomoru voltKép Majd irjal roluk, nagyon szoritok nekik!
Nem semmi a lanyod ebben a csizmaban! (akarcsak magamat latnam kislany korombanKép) Maxi meg meggyurnivalo!Kép
Itt nagyon kaka az idö par napja, lehet, hogy ezt érzi Maxika.

Linda,
balszerencseKép
és hogy nem latlak a talinKépKép
mi szabin leszünk, de egyébként nem tudom, hogy menne, mert Tomi atlagosan este 7kor ér haza. Ma is lemondott valamit, hogy idöben itthon lehessen, ami kb este 6 orat jelent.
Dani mar teljesen jol van?
Gergö szép nagy! Mit jelent, hogy rosszak az éjszakak? Sokszor ébred?

Kisdio,
gratulalok a 4 honapos Akoshoz! Edesek a képek, ugy birom, ahogy mosolyog!

Öt hos szuri? Nalunk ilyan nincs is! Csak 2, 4, 6 hos...

Rolunk még annyit, hogy Andriska mar meg tud fordulni a hatarol a hasara (ezt is megéltükKép), mar rendszeresen csinalja. Visszafordulni nem tud. Egy ideig eljatszik hason, meg a popsijat emelgeti (en ezen olyan jokat szorakozom, szerintem nagyon vicces, föleg mesztelenül), aztan kajabal anyanak, hogy vissza akar fordulni.Kép
En ennek a hasrafordulasnak annyira örültem!

A fogzast én inkabb éjszaka éreztem meg.. de azt rendesen!
Nap közben egyre jobban elvan, sokat eljatszik egyedül, én is a földre teszem, igy mozoghat kedvére, biztonsagban van és engem is lat, ahogy vasalok vagy jarkalok körülötte. A konyhaban is sokszor inkabb a földre teszem, van padlofütés + a vastag, bélelt jatszoszönyeg.

Es van egy uj szokasa, amit én nagyon dijazok: délutan mostansag akar 2 orat is alszik egyfolytaban, délelött 45 percet. A sétaink mostanaban gyorsak, vagy kendöben vagy a babakocsira szerelt hordozoban. En mar a sportkocsit varom...

Zsuzsa teljesen eltünt...Kép

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Pano,

visszakerestem, hogy csak rosszul emlékeztem, vagy tényleg irtal az uszasrol. Gratulalok Beninek!Kép

Azt hiszem egyelöre nem fog a répa..
Itt üt az ölemben és rotyogtat...Kép

Süncsi és Rotyogi
süncsi

Sziasztok Lánykák!

Csak gyorsan röviden:GERGŐKÉM ELSŐ LETT AZ ISKOLAI MATEKVERSENYEN!!!!Olyan büszke vagyok Rá! Kép

Süncsi Andriskájának nagyon sok boldogságot kívánok!

Linokám!
Még épp csak belekukkantottam,de GYÖNYÖRŰŰŰ!
Nagyon szépen köszönjük!Kép

Puszi Nektek:Anikó
vakili

Sziasztok!

Süncsi Andriskának boldog névnapot kivánok!

Nálunk minden rendben, holnap megyünk méreckedni.

A sütit nem nehéz megcsinálni, csak azért irtam le igy ,hogy bizti mindenkinek jó legyen. Mert én is utálom, ha kapok valami receptet és nem az lesz belőle amit szeretnék.

Hófordulósoknak gratula!

PusziMindenkinek!

Andi

Andi
Kép
mucska

Süncsi
Andriskának boldog névnapot!Kép

Anikó
Puszika!!!Kép

Orsi

avocado

Süncsi!

Itt: http://www.babaszoba.hu/services/vaccination találsz oltási naptárat, benne az itthoni kötelezőekkel. Az csemetéim a Meningitec/Menjugate (meningococcus C által okozott betegség elleni) szurit kapták még meg a kötelezőekkel együtt. Meg később az Encepur nevezetű oltássorozatot, amely a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás megelőzésére van.

Fütyi-ügyben:
http://www.babanet.hu/faq/sebesz07.php
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=339

Szép álmokat!

Zita
pzita

Sziasztok,
Csak gyorsan visszaolvastam,nem tudok reagálni,megyünk lefeküdni a csajszival.Ma Maxikám megkapta a 4 hós szurit,nagyon jól viselte,azonnal kapott kúpot,így majdnem egész nap aludtKépMaya viszont nem javul,ma el kellett vinnem mellkasröntgenre,és gégészetre,mert nagyon csúnyán köhög.ArcüreggyulladásKépÚjabb antibiotikumok,és gőzölés sós vízzel.Hideg,párás szoba éjszakára.KépÚjabb 2 hét itthonKép,de azt hiszem ebben az évben már nem kockáztatok ,nem akarom,hogy karácsonyra egy újabb vírussal legyünk gazdagabbakKép

Sajnos nem tudtam senkinek írni,bocsánat,holnap megpróbálok jönniKép

Süncsi,
ANDRISKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!Kép
nanda

Most megint van egy kis időm. Ma nagyon sima napunk volt, így még fáradt sem vagyok. A csibészeim mostanában különbözőreformokat szeretnének, például alvás helyett játszani, úgyhogy néhány este küzdöttünk most velük, amire már nagyon rég nem volt példa.

Én elkezdtem tornára járni, tegnap step aerobikon voltam, még OTT is folyt rólam a víz, de olyan jól esett egy kis kimozdulás és a hátamnak is jót tett.

LINO: KÖSZÖNJÜK A HONLAPOT!!!!!!!! Nagyon tetszik !!! Hiányoltalak ám!!! És Panót is . Mi van veletek????

Mucska: Köszi a receptet. Én nem láttam az iker showt, vendégeink voltak, milyen volt??

Nanda: Végül is mi lett? Adtál tápszert a picurinak?? Én nem tudom mihez kezdenék akkor, mert nincs itthon semmi, csak a lefagyasztott anyatej, de arról azt halottam, hogy megváltozik az íze fagyasztás után, ezért nem vagyok benne biztos, hogy elfogadnák-e. Bár egyre többször morfondírozok azon, hogy jó lenne, minél tovább szoptatni, annak ellenére is, hogy így mindig hozzájuk vagyok kötve.

Szöszi: Köszi, szerintem neked is menne élőben is az iker dolog. Hidd el nagy élmény látni ahogy egymással játszanak már. Alinának nem tudjuk kell-e még korrekciós műtét, majd később derül ki, mikor az arc fejlődése befejeződött, először ez 3 éves korában nézhető meg, de több orvos ismerősünk azt mondta, ne foglalkozzunk ezzel tinédzser korig, akkor ha még szükség lesz rá, egy műtéttel végleges eredmény produkálható.
Andriskának boldog névnapot!

Swen: Te vagy az első, aki azt mondja rám hasonlít az egyik gyerekem. Mind a kettőről azt mondják tiszta apja!
Unikum: robalizáló, vírusölő, depresszió ellen is kiváló, kár hogy én nem szeretem. Aranyosak a képek!!!

Kisdió: Nem is tudtam, hogy ti is arra a környékre valók vagytok!! Képek nagyon aranyosak, gratula a 4 hónaphoz!!

Most felteszem, majd még jelentkezem!

Vali
cvali

Sziasztok!

Csak nem egy arany????

Anikó! Hatalmas gratula Gergőnek!!!! El is hiszem hogy büszke vagy rá!Kép

Rita! Hogy vészeltétek át a szuris éjszakát? Nálunk minden rendben van, láz most sem volt. Remélem Lilinél sem.Kép

Orsi! Kúp: fél Germicid szuri utáni tisztába tételnél, plusz este lefekvés előtt. Lehet, hogy Gergőd is fel sem veszi a duplát sem.Kép

Süncsi! Rotyogi.Kép Gratula a második fogacskához na és a forgáshoz!!! De tudod egyáltalán nincs lemaradva semmiről.Kép Készülődtök már hazafelé? Boldog névnapot Bucifántnak!!!! Apának meg jobbulást!!!

Vali! Szerintem Tomikát sem tagadhatnád le, de ő inkább az apukája. Alina viszont tiszta te vagy.Kép Tornáért irígyellek.Kép

Nanda! Az egész családnak mielőbbi gyógyulást!!!

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szöszikém! Na erre varrjál gombot! S ne mondd, hogy te előbb keltél, meg reggelizel meg hasonlók...KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Anikó
Ne haragudj, hogy ilyen figyelmetlen vagyok!Kép Nagy-nagy gratula Gergőnek!!! Nagyon ügyes, elhiszem, hogy büszke vagy Rá!Kép Bencuskád hogy van? Éjszakáitok? És Kata? Na és akkor már a párodról se feletkezzek meg!Kép Szóval írj magatokról!Kép PuszikaKép

Swen
Gratula az aranyhoz!Kép
Jó, hogy nem lett lázas Botond.Kép És a lába sem dagadt be? Mert Gergőnek a múltkoritól napokig volt egy göb a lábában.Kép Sajnos nem tudom, hogy lehetne hatékonyabban borogatni.Kép

Gergő éjszaka megint nyugtalanabb volt, felkelt többször, Karcsinak kellett visszaaltatni. Cicit direkt nem adtam Neki, tudtam hogy nem éhes és nem akarom, hogy rászokjon a többször kelésre. Nem tudom mi lehet, lehet hogy melege van, próbálunk rájönni. Vagy a hülye időt érzi.Kép

Most mennem kell, nyűglődik.

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szep jo reggelt. Kép

Orsi: Lilit nem viselte meg a szuri. Csak egy kupot kapott a szuri utan es aludt is 4 orat. Kép De ejszaka valtozatlanul jol aludt. Azt hiszem most mar mondhatom, hogy az en kislanyom 5 honapos koratol alussza at az ejszakat. Tegnap is 9-kor aludt el es ma reggel fel nyolckor kelt. KépAltalaban 9-tol reggel 6-7-ig alszik. Biztos lesznek meg kiveteles napok, de mar pentek ota ez van. Kép

Napkozben azert tovabbra is nyugos, olbe-baba. Kép De mar latom a foganak egy reszet, marmint az attetszo iny alatt, csak nem akar kibujni. Talan ezt is erzi. Kép

Swen: Botond gyonyoru. Kép Lilinek se volt laza. Kép

Vali: Irigyellek a step-ert. Kedvenc tornam. En meg csak a kondival kezdtem es mellete a fogyokurat. Kép A step olyan lehetetlen idokben van, pont furdeteskor, hogy nem tudok elmenni. Kép

Na megyek, hiv a Lili. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Olyan béna vagyok, elfelejtettem írni, hogy Gergő ma 15 hetes!Kép

Gratula minden hétfordulósnak! Swen, Linda, Panó.Kép

Rita
Örülök, hogy Lilinek sem volt láza! Úgy irígyellek az éjszakáidért! De egyszer talán majd mi is alhatunk egy jót.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Micsoda kihalt a topik megint. Lili most alszik, igy van idom.
Mar nagy elvezettel eszi az almat. Kép Ma is egy fel almat megevett es utana meg szopizott is. Kép
Januartol mar mas eteleket is kiprobalunk. Kép
Sargarepat, krumplit.

Orsi: Nektek is lesznek ilyen ejszakaitok. Biztosan. Latod, nekem is 5 honapot kellet varnom. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Hát én is ebben reménykedem!Kép
Jó, hogy Lili ennyire szereti az almát, valószínűleg nem lesz gond a többivel sem. És kiskanállal adod Neki? Milyennel? Nekem most jött egy ajándék kiskanál a Kismamaújsággal, az jónak tűnik, azzal adtuk be a Konakiont, meg előtte a Calcimuscot is és szépen bevette belőle.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Lili meg alszik. Kép Szoval a kiskanal muanyag kiskanal melyet egy milka husveti csokitojashoz adtak. Kép Ismered? Husvetkor szokott lenni ez a csokitojas. Nagyon finom. Kép
En is rengeteg kanalat kaptam postan mintacsomagokban a kulonbozo tapszergyartoktol. De ez a milkas nagyon jo, igy maradok ennel.

Szerintem se lesz gond mas etelek bevezetesevel Lilinel, mert ugy latom jo etvagya van. Kép
Mit csinal most Gergo?

Lili most mar havonta 400 gr-ot hizik csak. Kép Manoken palyara tor. Kép Tegnap volt 7200 gr es 67 cm.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Mikor írtál Gergő már szopcsizott, de előtte aludt a babakocsiban. Mostanában az van, hogy hazajövünk a sétáról és még 1 órát alszik a babakocsiban. Így megint számolgathatok, megint csúszni fog a fürdés.Kép
Én ma mértem Gergőt és a nem pontos mérés szerint olyan 7800 gramm körül van, de ruhástól ment, azért nem pontos, mert igaz levontam, de így nem az igazi. Majd este fürdésnél megmérjük, de már jó nehéz az biztos, érzem, mikor cipelgetnem kell a kis popsiját.Kép
De Neki erősödnie is kell, hisz Ő a "férfi", Lili meg lehet a kis törékeny "nő".Kép

A mi kiskanalunk Nestle-s.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Újra itt!!!! Mi van veletek, el tudtam olvasni a mai napot, olyan kevés volt!!!!

Képzeljétek úgy tűnik a gyerekeim maguktól beállnak egy napirendre. Délelőtt 10-11 között alszanak el 1-1,5 órára, délután pedig kiteszem őket az erkélyre beöltözve és ott alszanak fél-1-1,5 órát 3 óra után, mind ezt maguktól, sírás nélkül. Persze ez alatt az idő alatt amíg alszanak, csak a házi munkára van időm, de már az is valami.

Ma nagyon nagy élményben volt részem, a gyerekek már régóta játszanak együtt, de ma szó szerint birkóztak és közben mind a ketten hahotáztak. Tomika ráfordult Alinára, ő pedig tolta vissza és csak kacagtak meg kacagtak. Fantasztikus volt!!!!!

Swen: Köszi, végre valaki!!!!!!

Orsi: sajnálom a rossz éjszakátokat. Megmondom őszintén én egyszer próbáltam vissza altatni az egyik gyereket, sikerült is, de 1 óra múlva újra ébredt, akkor úgy döntöttem, hamarabb megy, ha mégis adok nekik enni, tartottam ugyan tőle, úgy mint te, hogy rá szokik a többszöri kelésre, de nem ez történt, a többi napokon ugyan úgy a szokások időben kelt, 4-5 óra között. Még néha előfordul, hogy hajnalban 2 óra körül felébrednek és akkor kérnek enni, de utána reggelig (8-ig) aludnak. Nem jöttem rá mi az oka, de már nem is kutatom. Egyszer próbáld ki, lehet, nálatok is működne.

Rita: Tényleg jó a torna, nagy szerencse, hogy 40 méterre van a lakásunktól a fitnes-center. Én a gerinctornára mentem először, de a férjem azt mondta menjek többször is, így most már befér a step és a zsírégető is. Egyik héten gerinc-step, másik héten gerinc-zsírégetőre akarok menni. Remélem így jó lesz előbb-utóbb a hátamnak is. Addig is az apuka edz a gyerekekkel!!!!
Ma én is próbáltam újra az almát, de szinte undorodtak tőle, de ami érdekes volt, csak a reszeléktől, mikor cikket adtam szopogatni, az nagyon tetszett nekik.

Többiek HOL VAGYTOK?????????????????????????

Vali
cvali

Jó estét mindenkinek!

Csak visszaolvasni volt időm,a válaszokra csak kevésKép

Berni,
Nagyon édes Ákoska!Kép
Tök jó,hogy meg tudjátok oldani a bébiszitit,nálunk a Maya miatt nem lehet,az alvásnál gondok lennénekKépMég anyukámmal is nagy nehezen alszik el.Pedig már nagyon szeretnék elmenni apával moziba,vagy vacsizniKép

LinoKép
Nagyon boldoggá tettél,teljesen meghatódtam a MI kis babás oldalunkon.Igazi karácsonyi meglepi,köszönöm szépen!Kép

Anikó,
Gratulálok az okos nagy fiadhoz,nagyon jó érzés lehetett nekedKép

Süncsikém,
hol vettétek a játszószőnyeget?
Hogy van Andriska fogija?És a Párod?Voltál már plázázni?Kép

Csajok!
Ti mit vesztek az EMBEREITEKNEK karira?
Még valami, tud valaki olyan játszószőnyeget ami olyan takaró nagyságú,és mindenféle activity dolog van rajta?Asszem Kinga említett vmit...

Valikám,
szerencsére még nem jutottam oda hogy adjak neki tápit,de mindig határesetKépAmikor kevesebb van korábban felkel enni,de mindig elalszik baj nélkülKép
Milyen jó,hogy mindent ilyen könnyen veszel,és pozitívan állsz hozzá mindenhezKépEzért ilyen könnyű Neked a gyerekekkel is Kép

Orsi,
irigyellek,hogy ilyen következetes tudsz lenni szopi ügyben,én amikor csak gondolok egyet cicire teszem a Maxit,de talán a félelem is,hogy hamar elfogy a tejcsi,és mint már feljebb említettem Valinak,néha nagyon izgulok,hogy estére maradjon valamicskeKép

Rita,
ÉjszakákKép
Nem volt gond szuri után?
Maxikám mára belázasodott,de adtam neki kúpot,és szerencsére le is ment neki,aludt egy jó nagyotKép

Mucska Andi,
Mi finomat fogsz csinálni karácsonyra?
Kerestek még házat?Vagy most télen nem foglalkoztok vele?

Gratula a hétfordulósoknak:!
Bocsi,de ezeket én mindig elfelejtemKép

Bori,Lino,Panó,Kinga,Timi,Linda,Ildikó,Soraya,Chello,Jerry,Hajnimaci,Zsuzsa,Zsuz si,Zita.....és a többiek,hol vagytok????

Tud valaki valamit Egcsiékről,és Alice-ékról?
Puszi,mindenkinek jó éjt,
Nanda
nanda

Anikó: Gratulálok a kisfiadnak!

Kukac ügyben: én egy vattapamaccsal fel szoktam egy kicsit húzogatni a bőrt a kukacáról, és kitörölgetni a váladékot alóla, de elvileg egy éves kortól mondják, hogy kellene

Linó: nagyon jó a honlap!

Rólunk: tegnap megkaptuk a 4 hónapos oltást, este kapott kúpot, így mára csak 37,5-ig ment fel popsiban, és átaludta az egész napot.
Egy ideje próbálkozik a forgással, nagyon édes. Ha egész testtel fordul akkor sikerül a hátáról hasra fordulni, csak az egyik keze szorul be alá, és az még eltart egy darabig mire kibányássza maga alól. A másik esetben felemeli a lábait a fenekével együtt, vesz egy lendületet és az oldalára fordul. Ilyenkor viszont a lábai derékszögben előre néznek, így nem tud tovább fordulni, és amikor próbálja egyenesbe hozni a testét időnként visszabillen a kiindulási pozícióba, és kezdheti előről.

Elnézést, most csak ennyi

Jerry
jerry

SziasztokKép

Tényleg nagyon eltűnt megint mindenki!

Vali
Nagyon cukik lehettek az ikrek! Van videókamerátok? Mi állandóan előkapkodjuk és videózzuk Gergőt, olyan édes dolgokat bír csinálni.Kép
Visszaaltatás: ez tegnap éjjel úgy volt, hogy 2 órával szopcsi után ébredt és azért azt nagyon kevésnek tartottam volna! Főleg úgy, hogy már 4 órát is lazán kibír nap közben is, de ma volt egy 5 órás is, úgyhogy 2 óra az nem lehet. Persze Ő is felkelt 1,5 óra múlva, de még annyit aludtunk, az is valami.Kép

Nanda
Próbálok következetes lenni, mert Gergő annyira ciciőrült volt és az is, hogy muszáj volt rendszert kialakítani az Ő érdekében. A hasfájás is elmúlt azóta. És a védőnéni is mindig mondja, hogy Ő már elég nagy baba ahhoz, hogy legalább 3, de inkább 4 óránként egyen, amit ugye ki is bír most már simán. Ma volt egy 5 órás is, le is voltam döbbenve.Kép
Karcsinak én egy MP3-as kütyüt veszek karácsonyra, mert azt kérte.Kép Még valami meglepit is ki kéne találnom.Kép

Képzeljétek Gergő 7780 gramm volt az esti mérésnél!Kép Hízik a drágám rendesen!Kép Olyan hurkái vannak a combjain, hogy az hihetetlen! Állandóan puszilgatnám, olyan husika! De a kis arcán nem látszik, nem kelti kövér gyerek benyomását, hál istennek!Kép

Most megyek, mert eredményhirdetés van a Megasztárban.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
nem egy arany reményében jöttem ám....
Szólni akartam, hogy a gyerekeim betegek, már vasárnap óta (Dani már péntek óta), elhalasztottuk az oltást is 14.-re. Dorka rettentően utálja már az orrszippancsotKép
Egyébként sima nátha, némi köhögéssel párosulva, hőemelkedés nincs. Viszont van nyügi a kisded részéről.

Mindenkinek puszi, remélem, hamarosan tudok jönni reagálni is mindenkire, most csak annyit, Valinak, tényleg nagy élmény lehetett a gyerkőceid bírkózásaKép az enyémek is hihetetlen dolgokra képesek együtt, azt a sikítozást, amit Dorci csinál, ha meglátja a BátyustKép

Mayának jobbulást arcüregileg, mindenki másnak pedig jó erős immunrendszert kívánokKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok !

Bar aranyam mar nem lehet, az is elmeny, ha SwenKép-t beelozom, hat itt vagyokKép.
En sem sokat erek ra, majd leesik a fejem...TEgnap elmentem fodraszkodni, gyerekre Apa vigyazott, ezert most buntiben vagyok Kép, BazsiMano 6-kor ebresztot fujt. Elotte fel5-tol 5-ig ettunk. Este meg szopi helyett sirt, nem tudni miert. Nyugos napjaink vannak, hozhatna mar valaki nekunk 2 fogacskat alulra, mert nehezen birom, kezd az aksim lemerulni!

Koszonom a futyis hozzaszolasokat es a betegeknek jobbulast kivanok !!!

szoszi
szoszi

Sziasztok Lányok!

Talán most sikerül írnom. Réka szopizott fél hétkor, és nem feküdtem vissza aludni. Így már megreggeliztem. Mire ezt leírtam, megjött Csilla. És elmagyarázta nekem, hogy hogyan kell a laptopot kinyitni. Meg hogy mit nem szabad nyomkodni rajta.

Orsi! Nagyon szép súlya van Gergőnek! Biztosan nem kellene bicepszre gyúrnod, ha eltévednél egy konditerembe.

Jerry! Olyan kíváncsi vagyok rátok. Vasárnap nem sétáltok véletlenül tíz óra tájban a Schöp-Mérei felé? Vagy sétáljak én Rékával a Ráday utcában?

Nanda! 30-án elhozod Mayát is? Remélem, gyorsan meggyógyul.
Miért félsz annyira, hogy elfogy a tejcsi? Szépen kérlek, ne tedd! Minél nagyobb a para, annál nagyobb az esély, hogy a sok idegeskedéssel sikerül megvalósítani azt, amitől a legjobban félsz.

Vali! Nagyon aranyosak a képeken a gyerekeid. Én nem tudom kire hasonlítanak, de nagyon szépek, az biztos. Az együtt játszásuk élvezetes lehet. Jöttök 30-án?
Ma én is voltam tornázni. 4 hét kihagyás után. Ráadásul egy gumilabda, izomgombóc nőnél. Ami nem baj, csak ennyi kihagyással valószínűleg két napig izomlázam lesz.

Rita! Szép súlyban van Lili is. Örülök, hogy jók az éjszakáitok.

Swen! Ejnye-ejnye, milyen szívtelen anya vagy te, hogy szurival ünnepled Botond hófordulóját?! Kép

Anikó! Gratulálok Gergőnek!

Süncsi! Fordulás. Kép FogzásKép Kép

Lino! Honlap szuper! Örök hála a fárdozásért:

Linda, Anita, Panó, Szöszi, Kisdió, Mucska és a többiek. Sajnos mennem kell, így nektek csak szép napot tudok kívánni. A betegek gyógyuljanak, a nyűghozó fogak meg bújjanak ki!

Üdv:

Zita
pzita

OrsiKép
Azt elfelejtettem, hogy addig-addig adtam itt a jotanacsokat Neked program-ugyben, hogy Ti mar 4 orankent esztek, mi meg teljesen attertunk az igeny szerintire, van, hogy nyugos es orankent kap..Valamint elaludni is kizarolag cicin hajlando, nappal is, este is...Kép
Hat,en vagyok a "bort iszik es vizet predikal" a topikban...Kép

szoszi
szoszi

Az unicumos meg borivó anyukákhoz stílszerűen, pálinkás jó reggelt mindenkinek!Kép

Szöszikém! Már itt vártam, hogy végre jelentkezz már be, mert nem akartalak minden sikerélménytől megfosztani.Kép Nyűgi nálunk is van még, bár a szurival jelentősen csökkent. Kitartás!!!!!Azért éjszaka alszotok?

Orsi! Gergő súlya meg a hossza nem semmi! Gratulálok hozzá!!! Így külön jó, hogy apa vállát szokta meg alvásilag leginkább.Kép

Bori! Mielőbbi jobbulást a gyerekeknek!!! Remélem a szülők nem kapják el!

Zita! Na végre...jó hogy Csilla elmagyarázta hogyan használd a laptopot, mert már azt hittem nem is jössz.Kép

Jerry! Remélem nálatok sem volt semmi oltási reakció!

Vali! Az ikrek bunyóját én is megnézném.KépNapirendKép

Szép napot mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?