Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm nektek a köszöntést a gyerekek nevében is, már pihengünk a nagy ünneplést követően
.
Szenzációs érzés, hogy egy napon van a születésnapjuk, szeretném a magamhoz ölelni a világot, olyan boldog vagyok ezektől a drágáktól
. (nincs nevetve sírós smájli, ide az volna való)
Nemsokára megyünk nyaralni a Balcsira, úgy látom, hogy jó idő lesz, halleluja, aztán suli.
Mindenkinek aki még utánunk ünnepel, nagyon boldog születésnapot!
Jaaaa, ami nagyon fontos, nagyon jó lehetett a pécsi szülinap, szuperek a képek, tündériek a gyerekek, egytől-egyig, sajnálom, hogy nem lehettünk ott!
Ősztől valszeg aktívabb leszek, amint beindul újra a suli.
Amit még akartam:
Ircsi,
nagyon sajnálom a tesóbaba dolgot!
Mikor lesz lehetőségetek újra próbálkozni?
Dia,
Bence kezdi most a sulit? Ha igen, várja? Izgultok ti is? Nyaralás jó volt? Merre jártatok?
Évi,
nagyon jók a képek, szuper lehetett a nyaralás! Édes Tomi a tortájával
Limo,
nagyon jó lett Berci tortája, látom élvezettel kapta szét, még nem mondtam gratula neki is a járáshoz!
Woody,
de jó, hogy ott voltatok a pécsi talin! Nagyon szépséges Lili, és milyen kis ügyes, hogy már egyedül próbálkozik a járással.
Mares,
jól olvastam, hogy hazajutottál végül Gergővel? Ügyes kismanód van, kösd föl a gatyát, mert ha már térdel, akkor hamarosan mászni is fog!
Olivér is kis husi, de úgy közlekedik mint egy nyíl...
Nklári,
küldök nektek egy kis jóidőt! Nagyon drága pici fiatok, azok a kék szemek! Jó volt itthon? Ki tudtatok kapcsolódni picit?
Clárika,
jól láttam a szülinapos képeken, hogy Anti is itthon volt? De jó, akkor együtt tudtatok ünnepelni, Rékus szülinap, te névnapod, boldogat így utólag is! :wink
Ennyire emlékeztem, így jár aki ritkán jár erre..
na megyek, mert még van mit rámolni, majd válogatok pár képet és dobok fel, de lehet, hogy már csak a nyaralás után.
Pussz