Új privát üzeneted érkezett!

Háát, Limo, rajtam nem múlik, küldök én hideget. De hidd el, ez se jó. :( A kánikulát én se szeretem,de ami itt van, azt még kevésbé. Ma is 13 fok van és esik. :cry: Szegény kisfiam teljesen meg van gajdulva, hogy egész nap be van zárva ebbe a a pici lakásba.

Mi is ma voltunk dokinál, Boti 10,6 kg. És kapott 3 oltást!!! Próbáltam ott alkudozni, hogy 2 is elég lesz... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Szülinaposoknak: SOK BOLDOGSÁGOT!

Kicsit már megint lemaradtam...

SZupi édesek a gyerekek, jó lehetett a tali!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!
ÉLJENEK A SZÜLINAPOSOK!
(szép méreteket olvasok itt, hát ilyen ez a mai fiatalság)

Kicsit rohamvást vagyok, tegnap bevásároltam 6 gyerek kíséretében :roll: , mondhatnám segítségével :lol: , aztán csúszdás játszó a Hakógyári szigeten, különböző barátokkal. A hétvégén meg két, szélesebb családdal eltöltendő program van, mindkettő jó, de kicsit elő kell rá készülni, még így is, h nem én vagyok egyiken sem a fő szervező, csak "alvállalkozó" :lol:. Úgyhogy mindenkinek szép hétvégét, ha addig nem jönnék.
Képeket még nem töltöttem le :oops:.
Ha neketek vannak, kérlek küldjétek el az emilemre, videó is jöhet! Köszi!

Claire
claire

Claire elküldve! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Köszi! :D

C
claire

Olivérnek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Olivér baba bolodg születésnapot!!
Kép

többiek?Mindenki jól van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Olivérnek nagyon boldog születésnapot!

Kép

királylány

Olivérnek és Ilangnak is nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!

Kép
gtunde75

Jaaaaaj igen,hát Ilangnak is!!Hiszen egy napon születtek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm nektek a köszöntést a gyerekek nevében is, már pihengünk a nagy ünneplést követően :) :) .

Szenzációs érzés, hogy egy napon van a születésnapjuk, szeretném a magamhoz ölelni a világot, olyan boldog vagyok ezektől a drágáktól :D :D . (nincs nevetve sírós smájli, ide az volna való)

Nemsokára megyünk nyaralni a Balcsira, úgy látom, hogy jó idő lesz, halleluja, aztán suli.

Mindenkinek aki még utánunk ünnepel, nagyon boldog születésnapot!

Jaaaa, ami nagyon fontos, nagyon jó lehetett a pécsi szülinap, szuperek a képek, tündériek a gyerekek, egytől-egyig, sajnálom, hogy nem lehettünk ott!

Ősztől valszeg aktívabb leszek, amint beindul újra a suli. :roll:

Amit még akartam:
Ircsi,
nagyon sajnálom a tesóbaba dolgot! :cry: :cry: Mikor lesz lehetőségetek újra próbálkozni?

Dia,
Bence kezdi most a sulit? Ha igen, várja? Izgultok ti is? Nyaralás jó volt? Merre jártatok?

Évi,
nagyon jók a képek, szuper lehetett a nyaralás! Édes Tomi a tortájával :wink:

Limo,
nagyon jó lett Berci tortája, látom élvezettel kapta szét, még nem mondtam gratula neki is a járáshoz!

Woody,
de jó, hogy ott voltatok a pécsi talin! Nagyon szépséges Lili, és milyen kis ügyes, hogy már egyedül próbálkozik a járással.

Mares,
jól olvastam, hogy hazajutottál végül Gergővel? Ügyes kismanód van, kösd föl a gatyát, mert ha már térdel, akkor hamarosan mászni is fog! :wink: :wink: Olivér is kis husi, de úgy közlekedik mint egy nyíl...

Nklári,
küldök nektek egy kis jóidőt! Nagyon drága pici fiatok, azok a kék szemek! Jó volt itthon? Ki tudtatok kapcsolódni picit?

Clárika,
jól láttam a szülinapos képeken, hogy Anti is itthon volt? De jó, akkor együtt tudtatok ünnepelni, Rékus szülinap, te névnapod, boldogat így utólag is! :wink

Ennyire emlékeztem, így jár aki ritkán jár erre.. :wink: :wink:

na megyek, mert még van mit rámolni, majd válogatok pár képet és dobok fel, de lehet, hogy már csak a nyaralás után.

Pussz

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lillianna baba,boldog születésnapot!!!

Kép

evilany

Liliannának
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Merre jártok? Hogy vagytok?

Mi jól vagyunk, Chloe csajosodik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

BOLDOG SZÜLINAPOT LIli!

Ircsi! Miért, mikor nem volt az :wink: :lol: :lol:?!
(Én is mindig vigyorgok, hogy Nonó mennyire lányos, Joni meg mennyire pasi, tényleg döbbenet. Még jó, hogy nem fordítva :lol: !)

Ja, és jó a párnája is! :lol:

Sucer! Jó időt neketek! Ahhoz képest, h amikor mi voltunk azt mondták, hogy nem is lesz már igazán nyár, ahhoz képest nem úgy lett, tehát hátha...

C
claire

Sziasztok!

Olivérnek és Ilangnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Lilliannanak is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Sucer, jó idő lesz végig! Tök szuper!

Klári, Boti kis cuki! Jó kis szülinapi parti volt!

Ircsi, igazi kis hölgy már a lányka.

Mi jól, hétvégén nagyszülőknél voltunk meg itt volt a környéken családi nap és oda sétáltunk el (volt állatsimogatás is). Lilinek nagyon tetszett.
És persze minden nap volt nagy fürdés a medencében. Végre jó idő van, így kiraktam neki és volt nagy pancsi. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Ilangnak uólag kívánok boldogságos születésnapot (szánom-bánom, hogy lehagytam, épp csak bekukkantottam akkor -is-)

Lilinek is szintén nagyon sok boldogságot kívánok!

Katus mindig is csajos volt :wink:

Claire ja-ja még jó, hogy nem fordítva van :lol:

Sucer nagyon jó pihenést kívánok nektek.
Bence még nem megy suliba, most lesz nagycsoportos :wink: Az ovit sem igazán várja.....még két hete lesz itthon aztán kezdődik a "hajtás" megint.

királylány

Évi, jól látom az egyik blogod címét???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És ezt csak így kell megtudni?

Mesélj!!!!!!

woody

Jó reggelt,

ÉVI, azta, de jóóóóó. :D :lol: :lol: Szívből gratulálok!

Tőlem pont tegnap kérdezte meg egy apuka a játszótéren hogy mikor lesz kistesó, mire én rávágtam, hogy soha. Ő meg csak mosolygott, hogy jaja, persze, majd meggondolom magam. De én nem hiszem. :oops: Itt kint legalábbis tutira nem.

Köszi Woody, igen, jól sikerült. :lol: Boti nagyon élvezte a tejszínhabos torta tapicskolását. A focilabda tortám inkább a felnőttek körében aratott sikert, a marcipánba nem tudott belenyúlkálni. :lol: :lol:
Jó hogy tudtok még kint pancsizni.

Ircsi, Katus tényleg csajszis, de szerintem is már régebbóta. :D Mit is mondtál mikor költöztök Usába?

Mennem kell, nem hagy Boti gépezni. :( :(

Olivér, Illang és Lilliana - nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Klári
nklari80

Kicsit zizi vagyok, tegnap lejöttem csavarogni, persze közbe ide is bekukk, hát nem bezártam mindent úgy, hogy elfelejtettem írni.....hogy is bírtátok ki e nélkül! :D

Szülinaposoknak BOLDOGAT!

Nklari!....Nekem küldheted a hideget, én már az őszre készülök, erre most hőségriadóval riogatnak! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Évi!....Kis titkolózó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Nem tudom eldönteni, hogy merjek e gratulálni, de szorítok, hogy ezt mielőbb bátran megtehessem!!!
limo73

:wink: :wink:
thx..
Figyeltem,ki a szemfüles :) jelentem,Ircsi az :)
A 4.héten járunk,épp most marad ki..(de már 1 hete majdnem poz.a teszt :) ) sejtettem már amikor jöttünk haza a nyaralásból...balatoni gyerök :)

Ircsi,cialány :lol: :lol: édes!!

Limo,csütörtökön tali nálunk!

evilany

Évi, azért én sem voltam rossz :wink:
A csajokkal ilyenkor azt szoktuk mondani, hogy halk GRATULA!!!

Mikor mész dokihoz, 1 hét múlva?
(olyan izgi)

Én is, én is, én is.... Remélem nálunk is hamarosan ismét csoda lesz... :wink:

woody

Woody,persze h.nem :) kibökted sitty sutty :)
Dokihoz,majd 2-3 hét múlva..mire ár szívverés is van,ne kelljen 2x enni...Tomi mellett...mindig be kell majd vetni vkit.
Remélem Lilinek is mielőbb lesz kistesója!!!!
(bár,gatya felköt :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.08.22 17:02-kor.

evilany

Hát én is remélem, mivel szerdán már beköltöznek a pocakomba.
És remélem 9 hónapig marad/maradnak is... :wink:

woody

Uuuuuuuúúú :) Woody akkor együtt szülünk :) (majdnem :) )

evilany

2 hét különbség :)

Kép
hűű ez szupi lesz!!Még simán belefér a májusba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.08.22 11:12-kor.

evilany

Igen :wink: , olyan csodás lenne. :lol:

woody

Woody
Drukkok, babaragacsok mennek!

Évi :wink:
Néztem az új dizájnodat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Nov-dec. környékén költözünk.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát egy jó intenzíves mindenre figyel :)

Woody drukk!!!!!
Most feldobódtam :)

evilany

Ircsi, köszi!
Akkor már idén a családdal ünneplitek a karácsonyt, az tök jó! :D

woody

Évi, Woody, én csak itt halkan figyelem az eseményeket, és halkan, de nagyon szorítok :D ! Évi! Mondtam, h már a talin akartam kérdezni, de nem akartam indiszkrét lenni, gondoltam, úgyis kiderül!
Akkor jó is, h már nem szopizik Tomi, lehet, h már érezte, h mi a következő project! Bátrak vagytk, én 12. hét előtt sose mertem mondani, a hülye babonás :lol: , de bejött, mert egyik sem gondolta meg magát, sőt :wink: :lol: !

claire
claire

Én nem vagyok babonás.Mi baj lehetne?... :wink:

evilany

sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol:
ezek a jó hírek teljesen feldobták a napomat!!!
bár Éviről pár napja már tudok... :wink:

Woody drukkok mennek!!!

azért majd tehetnétek fel zebra képeket!!! nosztalgiázzunk!!!

most ahogy ezeket a sorokat írom egész megjött a kedvem... :wink: :lol: de hááát sajnos a jelen körülmények közé nem tudjuk bevállalni...
így hát marad az örömteli irigykedés és a beleélés... :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Körülményeken nem lehet változtatni?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi rajta vagyunk, de nagyon nagy horderejű változások előtt állunk, és vannak külső körülmények, amiken nem tudunk lendíteni (lakáseladás pl...)
de ami késik, nem múlik... 40 éves koromig még bevállalok még 1-et... :)

Kép
gtunde75

most gyors átolvastam a "kisteSHOW"-t... éééés milyen gyönyörűséges zebrákat láttam!!!! :lol: :lol: :lol: jupppiiii!

Kép
gtunde75

Évi, nagy gratula! De jó ilyen hírre érkezni! :D
Woody, neked sok-sok drukk!
Szülinaposokat még mindig Isten éltesse, Olivér, Ilang és Lili!

bekri

Zebra Tündinek :)

Kép
(Tomi kishuga :) )

evilany

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b.. 40 éves koromig még bevállalok még 1-et... :)

juhé!Jó ilyet olvasni

evilany

Évi, halk gratula! (Maccs megsúgta, mikor nála jártam, jöttem mindig kuncogva, mikor árulod el :wink: :wink: )

Woody, drukkjaim!!!!!!!!!!!! +++++++++++

Jajjj, úgy lennék megint babás... :wink: :wink: :wink:

Kép Kép
kriszti0921

Egyik este morajlott a gyomrom meg mittomén,és eszembe jutott hamarosan megint érezhetem a kis rugdalózást bent,úgy megörültem!!

NKlari,mi a 40 fok miatt vagyunk bezárva :( áh,ez se jobb.

evilany

Sziasztok!

Rég írtam, de olvaslak benneteket :oops:

Születésnaposoknak nagyon sok boldogat!!!

Évi, halk gratu, nagyon jó olvasni ilyen szupi híreket!

Woody, drukk ++++++++++++++!!!

Kedvet kaptam én is, nem bánnám, ha csoda történne nálunk is!
Egy hete a védőnőnk is azt mondogatta, rajta kell lenni a dolgon, hátha. (Peti imádja a babákat és a gyerekeket, az utcán is hatalmasakat vigyorog rájuk). Sajna nálunk nem egyszerű...

Péter 15-én 9300g és 73cm volt (hivatalosan). Az 1. éves státuszban ez szerepel. Egyébként 75-76 cm, csak sosem sikerül rendesen megmérni őt. Sebaj.

Kép

Kép

1. fodrászkodás után (majdnem kiskopi lett)
Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Hello-hello!

Bols de aranyos ez a ygerek! Azok a szemek.....a csajokat le sem tudja vakarni majd magáról. Nagyon jó lett az új frizurája. Hogyan viselte?

Tünde 40éves koromig én is bevállalok mégegyet :wink: :lol: Én szeretnék (bár ha a tegnap nap jut eszembe....), Gábor hallani sem akar róla, ha valaki garantálná neki a csajszit akkor igen. Én viszont nem bánnám ha hármaska is fiú lenne....

Woody drukkolok!

Barbcsi, Brikk, Vanilla Bencéjének na meg a sajátomnak:

Kép

királylány

sziasztok!

elfelejtettem megírni, hogy pénteken mi is voltunk ám egy éves státuszon!!! :shock:
80 cm és 10300 gramm... :shock:
dokinéni szerint mind méretében, mind mozgás- és értelmi fejlettségében egy másfél éves gyereknek felel meg! :)
nem értem hova siet...

már egyedül motorozik, duplózik, tudatosan bekapcsolja a tv-t, hihetetlen...

Kép
gtunde75

Bencéknek Boldog Névnapot!

Kép
gtunde75

Eltűnt, amit tegnap este írtam :(

BENCÉK: BOLDOG NÉVNAPOT! (nekem egyik sógorom, holnap meg Jonatán, nem az igazi, h ua hónapbaqn avn, amikor született, de a másik karácsony tájára esik. Nem tud vki vmi más Jonatán napról? nálunk majd minden gyerek névnapja át van helyezve, ez -az egyik- defektünk!)

40: én is fogadkoztam, h nem szülök 40 után, és drukkoltam, h addig még becsússzon, hát 3 hónappal a 40. után születtek...

Fiú-lány: hát, mi is így voltunk 2 fiú után, h nagyon szerettünk volna lányt 3.ra, no lett is, meg egy fiú mellé... hm? Dia?? :lol:

Tünde! tényleg nagyon fejlett gyerkőc! igyekszik, érzi, ezt a teljesítmény centrikus világot :lol: !

Bols! Ja, akinek van mit levágni, úgy könnyű :lol: :lol: !

Évi! hugi van tervbe véve, vagy érzel, vagy tudsz vmit?
Szép napot! Kismamák és anyukák, vigyázzatok ebben a hőségben!

Claire
claire

Évi! Lehet, h Tomi érzett már vmit, azért hagyta úgy abba a szopit, ahogy mondtad? Milyen megértő gyerek :) !

C
claire

Boldog névnapot minden kis Bencének!

Vigyázzatok magatokra és a törpékre abban a nagy kánikulában! :?

Woody, én is drukkolok!

Bols, nagyon jók a képek, Péter igazi nagyfiú már. Gyönyörű szemekkel.

Ha minden igaz, okt.1én költözünk egy nagyobb lakásba. 1 nagy és 1 kicsi hálószoba, normál méretű nappali és konyha. :lol: Fél éjszaka azon spekuláltam, hogy hogy legyen, Botinak különszoba vagy rendezzem be a kisszobát kozmetikának és dolgozzak itthon... Mindenképpen el akarok kezdeni dolgozni, csak kérdés hogy mit, meg ugye hogy mikor, hogy oldjam meg... :? Apa hallani se akar a bölcsiről. Áááh, na, mindegy majd lesz valahogy.

Mennem kell, Boti mosógépet szerel... félig benne van már és valamivel kopácsol benne... :lol: :lol:

Klári
nklari80

Bencéknek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Bols, milyen szépséges Peti! Azok a szemek!!!
Hajvágást, hogy viselte?

Tünde, az tuti hogy Zoé okosabb, ügyesebb mint 1 éves gyerekek.
Hamar fel akar nőni a drága és lehet jövőre már bulizni akar menni! :wink

Claire, nálunk nincs semmiféle babona, titkolózás. :wink: Nagyszülők már most tudnak a dologról. Ők vigyáznak majd Lilire az első napokban amikor fekszem. Ja és a vizsgálatnál és beavatkozásnál is így volt/lesz. Férjem dolgozik, tehát gyerekkel 1-2-3 óra várakozás lehetetlen.

Köszi mindenkinek a drukkot, holnap szükség is lesz rá. Remélem, mind a két drágaság szépen felébred! :wink:

woody

Enyém Bence nevében köszönöm :)

Claire nekem tetszene ez a felállás (3ra lány + mellé egy kispasi) :lol:Így mindenki megkapná amit szeretne..... 8) :P

Tünde eddig is tudtuk, hogy Zoé előre jár :D csak ámulok meg bámulok, hogy emnnyire ügyes. Ja! Lehet tényleg bulizni szeretne már :D

Nklari nehéz ügy, de majd csak sikerül dűlőre jutni. :wink:
Kánikula: ne is mondd, annyira türelmetlen vagyok, ráadásul Bencének be nem áll a szája egész nap, Áron meg egyfolytában visít. Készülünk kimenni anyósomékhoz a kertbe, meg ott bent is elviselhetőbb a hőség, de muszáj megcsinálnom a dolgomat :? Megelégelem egyszer és kiköltözünk.....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?