Na, már megint nem alszanak...Nem értem mi ez a lázadás! Ráadásul Bátor vagy 10x kelt éjjel. Úgy hogy én is kipihent vagyok és az idegeim is teljesen rendezettek.
Enikő: Légyszi menj el a dokidhoz és nézesd meg a méhszájadat, mert Bátor is így indította a 34. héten. Majdnem megszültem! Nem biztos, hogy elég a Pipolphen! Lehet keményebb gyogyi kell!
Nálunk is az akarom, nem akarom dac van. Borzalmas. Nincs messze a faluház ahonnan a kaját hozzuk, de 2 óra kell hozzá, hogy haza érjünk.
Ildi: Én is valami gyógynövényteát javasolnék a Milupa kész teák helyett. A csipkebogyi nagyon fincsi. Naturlandosat vegyél.
Bea: Sztem nyugodj meg, a ritka kaka is normális. Főleg ha a doki is ezt godnolja.
Kriszti: Bátor Maltofel szirupot kapott és folsavat, de még nem kapott. Ma már fog. Zoli szülei Öcsödön laknak. Az én anyukám Szegeden, a szomszédban lakott.
Megyünk pénteken,nem tudod lesz Miku buli!
A Waldorf módszerről olvashatsz a honlapjukon. Már régen jártam arra, keress rá.
Vandinak nagyon sok boldog második szülinapot kívánok!
Angi: Fló nem Waldorfba fog járni, mert messze van és nem akarom suliba is oda jártni. biztos jó, de nem ebben a rendszerben. Ha pl. Svájcban vagy valami normálisabb oktatáspolitikájú országban laknánk biztos nem számítana az a prá kilóméter. Egyébként a Rigó utcában van szegeden. Az isi meg a Napos úton. Mimaradunk algyőn, majd középsuliba bejárnak a kölykök. A követelmény ugyanaz, és nem hiszem, hogy az óvónők és a tanárok sokban különböznének. Talán itt jobban oda tudnak figyelni a gyerekekre, hiszen kevesebb ovis és diák van. (Van honlap is.)
Mi az az ICQ?
Csajok van egy kérdésem: Tud valaki olyan gyerekdokit aki a homeopátiát is ismeri?! Szoptatás párti és nem akar rögtön antigyogyót és húst meg sajtot tömni a gyerekbe?
Kivagyok....Bocs a panaszért. Flóra extra hisztis volt ma. Bátor is...Front van.
Az idő pocsék. De hogy írjak jót is, tegnap kaptam a Kismamától egy ajándékot, nyertem az anyatejkvízen! Tök boldog voltam, még sosem nyertem semmit. főleg arra vagyok büszke, hogy az anyatejkvízen nyertem.
Gabi3