Új privát üzeneted érkezett!

Ez a laptető Anné. Ha a többiek nem bánják. Engem annyira zavar, mikor elveszem a laptetőt a próbálkozóktól. Olyan lelkiismeret furdalásom van ilyenkor. És már az előző oldalt is lenyúltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaj de kedves vagy Vicky!! Nagyon köszönöm!!! Ma már nem voltam úgy letörve. Kedden találkoztam egy régi fórumostársunkkal, kaptam tőle 15 szem orgametilllt, így el tudtam kezdeni szedni már szerda reggel. És azért is jó, mert lehet csak szombaton tudok menni a megrendeltért. És olyan jó volt talizni Vikussal, már szép a pocija, 5 hónapos, és iszonyat nagy lelki erőt adott nekem.
Ma du. meg egy másik kedves fórumostársammal voltam jógázni, majd bele haltam, de most annyira jól érzem magam. Úgyhogy szépen kihasználom az időt, amíg nem kezdhetünk, úgy döntöttem most jógára állok rá, mert nagyon sok csípőnyitás van benne, és ez most úgy érzem kell nekem. És ma vettem egy csodaszép jógaszőnyeget!!!!! Nagyon örülök neki!! :))

Vasika, köszi tőled is a jókívánságokat!! Amúgy hátulról észre sem vettem hogy terhes kismama áll előttem, csak mikor a recin mondtad Irénkének akkor figyeltem fel a pocakodra :))
ann74

Etna, sok szerencsét a műtéthez!! Hamar túl leszel rajta, alszol egy jót, aztán jöhet a manó.
Hanna, jól teszed hogy leszakadsz a netről, olvas jókat, nézz jó filmeket, foglald le a gondolataidat, ne kelljen agyalni.
Babicsek, na ugye mondtam, hogy bármikor megjöhet  Fura, hogy néha miknek nem tud örülni az ember.
Colin, nyugodtan panaszkodj, hiszen ezért is vagyunk itt egymásnak. Sajnos szar egy világot élünk, de most erről inkább többet nem is akarok írni, csak felhúzom magamat.
A beülti utána fekvés, nem fekvés kérdés örök téma. Nagyon érdekes amiket írtatok, és tényleg egymásnak nagyon ellentmondóak. De sokból az szűrődik le, hogy talán majdnem mindegy hogy 2 hétig fekszik az ember, vagy 4-5 napig, a nagyon fontos talán az h ogy a gondolatai ne ekörül járjanak állandóan..bár ha ezt vki elmondaná hogy lehet csinálni, azt megköszönöm. Én próbálok relaxálgatni, minél többet kellene, hogy már úgymond reflexből működjön a lazulás.
ann74

Ann: Örülök, hogy Vikus jól van. Jöhetne mesélni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Látom, szépen alakul a topik élete, jó sokan vagyunk, üdv az újaknak és gyors babásodást mindenkinek! :lol:

Bocsi, hogy így eltűntem, de az elmúlt héten alig éltem :roll: :evil: Előszőr napkig lázas voltam, de semilyen gyógyszer sem bírta levinni. Se zuhany, se hűtőfürdő se semmi. :evil: :twisted: Már szédelegtem, alig bírtam létezni. Megjártuk az ügyeletet is :roll: aki egy kis hasnyomkodás után a sürgősségi nőgyógyászatra utalt azonnal. Hiába mondtam, hogy csak érnek a petécskéim, szerintem amikor meghallotta, hogy kezelésre járok, nem vállalta a felelősséget, tovább irányított :roll: :evil: Na, ott néztek is, hogy miért náluk kötöttem ki. A vizsgálat után (szintén össze-vissza nyomkodtak, nekem az szinte mindig érzékeny, hátha még direktbe beletalálnak) csak annyit mondott a doki, hogy nem lehet kizárni a gyulladást :oops: :shock: És ez az orvostudomány ma?! :shock: :evil: Kaptam antibiót, de csak két napig szedtem :oops: mert aztán olyan hasmenésem lett, hogy akkor meg az vett le a lábamról. Nem is igazán az volt a baj, hanem hogy olyan hasi görcseim voltak, hogy szinte fetrengtem. :evil: :twisted: Tegnap már magamnál voltam kissé, és végre végigaludtam az éjszakát, úgyhogy kezdek újra a régi lenni :lol: :lol:

Most megpróbálok visszaolvasni és reagálni kicsit :oops:
thimmy
Gárdony

Witch
Hajrá kistesó! És sok sikert az apafa találáshoz! :lol:

Hannna
Popód jobban van már? Használtak a házi praktikák?

Babicsek
Sajnálom, hogy nem sikerült! Januárig kitartás, messze van még, de addig is jön egy szép ősz, a tél, az ünnepek… Azért sz.r, hogy ennyit kell várni!

Vasika
Jó, hogy jöttél újra! Jessz, már csak három hét, de izgi! A név szuper választál lett, és gratu, hogy átvetted az irányítást! :lol:

Ritabmc
Ha a forgalmazó céget ismered és megbízol benne, akkor jó lehet a vitamin (én pl Ökoneteztem egy ideig, ők is hoznak be Amerikából termékeket, szerintem megbízhatóak), ellenkező esetben én is elgondolkoznék…

Nyulacs
Jó hallani rólad, örülök, hogy jól vagy! Meddig fogsz dolgozni?

Ann
A pihi miatt szerintem se legyen lelkifurdalásod, ha erre volt szükséged, hát erre. Az egy hónap pedig gyorsan elrepül, meglátod, én sem hittem volna, de így volt nálam is.

Galorsi
Zitusnak jobbulást!

Kakti
Ezek szerint jól álltok a vizsgálatokkal!

Na eddi jutottam most, mennem kell készülődni! Azt még nem tudom, hogy milyen napom lesz, mert van mit bepótolnom a kiesés miatt, de igyekszem.

Ja, a szerdai vizsgálatot lekéstem, mert még nem mertem autóba ülni. Tegnap bementem, a mnyh. 9 mm, van egy 19 és egy 15 mm- s tüszőm, de mivel ez már csütörtök volt, S az inszemet hétfőn már későinek találta, termináltat javasolt tüszőrepesztővel. Kérdeztem, ha nem sikerül, megint ki kell hagyni egy hónapot? Azt mondta nem, mert stimu nélküli hónap volt :shock: Mire én: de Sz ügynök egy hónap pihit mondott az előzőkor is, a válasz: Ja, akkor igen! Na szép, van aki pihentetne, és van aki nem :shock: twisted:
Mivel nem akarok még egy hónapot várni, ezt inkább kihagytam, az elmúlt évek függvényében nem adtam sok esélyt a termináltnak, úgyhogy inkább nem kaptam gyógyszert :? Ha szerdán be tudtam volna menni, pénteken lett volna az inszem :? :( Na mindegy, most az egészségem fontosabb volt :oops: Azért a hétvégén belehúzunk, hátha csoda történik, ha meg nem, akkor a harmadik napon mehetek Sz-hez.
thimmy
Gárdony

Thimmy, tényleg fura vizsgálatokban volt részed a sürgősségin. Sok orvosnak lila f_ngja nincs a meddőségi hormon kezelésről és nőgyógyász létükre a beültetésekről. Pedig mi is tudjuk már hogy nem egy nagy ördöngöség. Azért örülök hogy jobban lettél. És ezek szerint végül nem is tudtad meg mi okozta ezt a nagy lázat és utána a hasmenést. Én szorítok ezerrel hogy a terminált sikerüljön. Ugyan olyan esélyes szerintem mint az inszem. Popikád a párnára és akkor be tudnak könnyebben úszni a kisfickók.
Vicky, lehet hogy törölték mert hiába kerestem utána nem találtam a hsz-t. Nagyon remélem hogy jobban van.
Ann, én még mindig nagyon mérges vagyok magamra amiért nem néztem körül. Sokáig fogok ezen mérgelődni. Annyira jó lett volna....

Még a fekvés-nem fekvéshez egy ici-picit hozzáfűzök. Hogy ha van rá lehetőség akkor mindenképp jó ha fekszik mindenki. Az nem árthat. Én is feküdtem amennyit csak bírtam. Annyira készültem már arra a két hét pihire hogy nekem marha jól esett. Igaz, 10-20 percenként jártam pisilni, de tudtam pihizni is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok!

Köszönöm a kedves szavakat, és igyekszem bekapcsolódni, ha nem bánjátok. Túl sűrűn nem tudok jönni mostanában, de igyekszem :).

Vasi!

Lassan itt az idő :) Annyira örülök nektek :)

Timmy!

Sajnálom a betegséget. Én a stimumnál az ügyeleten kötöttem ki, mert almanagyságú lett a petefészkem. Nem is tudták vissza tenni a manókat, mindet fagyasztani keleltt....

Bocsi, most csak ennyi. Megyek dolgozni, de majd jövök :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Donoka
Nagyon édi a kicsi fiad! És már el is kelt, nahát?! Nem semmi! A fogantatása tényleg kalandos volt! :lol:

Hannna
Akkor hétfőre mennek a drukkok! Három bébi, gyerünk! Pihenj utána sokat, tudod, folyadék és fehérje ezerrel! Aztán várunk majd a zebrás teszttel! 8) :lol:

Vasika
Igen, végül is nem derült ki, mitől volt mindez, de szerintem már nem is fog. Tudod, csak legyintünk, hogy benyeltem valami vírust. Abban viszont szerintem biztos lehetek, hogy nem nőgyógyászati oka volt a láznak, mert az nem járt volna hasmenéssel. :oops:

Viszont egyre jobban vagyok, úgyhogy ma már hagyom a diétát a fenébe, mert nagyon ki vagyok már éhezve az ízekre! :lol:
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Thimmy: örülök, hogy jobban vagy! Nincs is gyógyítóbb egy fincsi husi levesnél!!!!! Sajnálom a kimaradt inszemet! Hátha most sikerül a terminálttal!!!
Még dolgozom egy ideig, kb október közepéig. Úgy terveztem, hogy meghagyok 10 nap szabit, és majd akkor kiveszem. Persze, ha az orvos korábban ágyba parancsol, akkor hallgatok rá! Nem kockáztatok annyit! Nem tudnak annyit fizetni a munkahelyemen. Kedden megyünk uhu-ra! Már úgy várom! :) Teljes lázban égek! Meg ráadásul kezdjük a lakás felújítást is! Mindjárt kezdem zsákolni a ruhákat. Azt még megengedik! :) :D :D

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!!!
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Nekünk ezen az uh-n derült ki Barbus neme. Nagyon jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Hát én is kíváncsi vagyok, hogy maradt-e a fütykösünk! :) Remélem megmutatja majd a Kicsikém! :) Remélem a Doki bácsi is hozza a formáját, mert akkor sokat fogunk nevetni! Olyan jó végre egy olyan orvoshoz menni, aki viccelődik a rendelésen! Ő az első orvosom akihez szívesen megyek! :)
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Drukkolok akkor, hogy maradjon a fütykös. Én is szeretek a mostani dokimhoz járni. Az elején kicsit flegmának tűnt, de utána kiderült, hogy ilyen laza.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak gyorsan írok, mert Lili már menne fürcsizni.
Szóval a chlamydia-eredményem már megérkezett postán: egy bazinagy - (negatív) jel van rajta! :)

És Colin kedvvért Lilim és apája:
Kép

Több képet a blogunkon talál, aki kíváncsi rá! Cím alant. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Lili édes nagyon :)

Nyulacs!

Az én dokim is nagyon kedves volt, mindig az ultrahangoknál, és jó ha egy dokival jól ki lehet jönni :) Drukkolok a "fütykös"-höz.

Thimmy!

Örülök, hogy jobban vagy :)

Már alig várom, hogy mehessek vissza a tesó(k)ért. Persze néha azért meg meg rettenek, félek a csalódástól...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Csak csendben jegyzem meg: a fenti kép nyaralás alatt készült - bár a ruházatból ez nem egyértelmű... :)))

És még vmi!
A gyógyszer csere-beréket inkább priviben intézzétek, mert könyörtelenül kivágják a moderátorok!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!

Akkor ti is júli 18-25 közötti időszakban nyaraltatok? Sajnos a mi nyaralásunk is elég rosszul sikerült, már 3.nyáron... Nem tudom hova kellene menni nyaralni, vagy mikor???

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

sziasztok csajok!

holnap műtenek, én nyitom reggel a műtőt. teljes generál lesz :D witch remélem holnap is humoránál lesz a dokker, mert lehet, hogy altatás után elküldöm az anyukájába. állítólag sajnos én káromkodom altatás után és sírok is egyben :shock: de gondolom más is beszél hülyeségeket. de nekem már több doki is mondta, hogy szegény édesanyját ne szidjam már annyira :D lehet, hogy a tudatalattim utálja az összes orvost :D
hát ez az új módszer csajok... nem kapok beöntést, ki kellett váltanom egy potom 3 ezres hashajtót, ami kipucol. na az köhögéscsillapítónak is elmegy, mert ha köhögnék befo..nék :D tehát ha azt nézzük kettő az egyben. este be kell mennem vérhigítót kapni, de akkor is rámjön, akkor kint megyek be, mert ezt nem lehet visszatartani. most keddig nem ehetek, ez szomorú :lol: éjjelre hazajöhetek és reggel 6-ra vissza, mert 8 körül indul a buli.

witch!
no para, megint szülünk, nincs mese! remélem megint jól jön ki a dolog és pár nap lesz köztünk. (konkrétan 1 hét volt) kedden várlak, de addig még hívlak. ha esetleg holnap neked is hülyeségeket beszélek a telefonba, akkor még nem vagyok magamnál. :D

nyulacs!
jó pakolást és ha már egyszer majdnem mutatta a kukiját, akkor az marad is annak :D

-12 kg-nál tartok, ez még hashajtás előtt volt :D remélem a 4 liter víztől, amit meg kell innom nem leszek súlyosabb :shock:
na megyek csomagolni, sajna nem nyaraláshoz.

kakti!
édes a kiscsaj, grat a nega eredményhez.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna33: Ügyes legyél holnap! Hát nem semmi lehet az a hashajtó. :) Az altatás utáni félrebeszélés pedig belefér. :lol: De elképzelem a szitut magam előtt és csak :lol: :lol: :lol: vigyorgok.

kkati: Micsoda kék szeme van a kislányodnak! Gondolom tőled örökölte, mert az apukájának úgy látom nem kék. Nagyon aranyos!

Kép
babicsek

Etna:
drukkolok a műtéthez!

Witch:
júl.25.-aug.1. volt a nyaralás. Egy azaz 1 db napsütéses délután jutott nekünk. :)

Babicsek:
Nekem is kék a szemem valóban, de nem ennyire, mint neki. Apucinak zöld szeme van. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babicsek: Hát nem tudom az én gyerekem honnan szedte a külső jegyeit, mindenki érdekesen néz ránk. Kaktiéknál legalább az ő szeme kék, nálunk csak az anyukámé. És a páromnak volt szőke haja kicsinek, de most egyikünkre sem hasonlít a gyerekünk.

Kakti: Lili még mindig nagyon édes. Remélem gépetek hamar meggyógyul.

Etna: Drukk a holnapi műtéthez, nem irigyellek, de remélem meg lesz az eredménye.

Nálunk nincs semmi különleges, a hétvégén itt volt anyósom unokázni, most meg csütörtökön megyünk haza a nagyikhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti!

Mi 18-25-ig voltunk, és nekünk is csak egy napsütéses nap volt :) Sajnos...

Etna HÍREK!

Voltam ma Etnánál a kórházba, jól van, csak csúszott az ő műtéte egy nagy műtét miatt. Kicsit megviselt volt, de ez így szokott lenni Rendben van mindenn nála :)
Holnap megyek és haza viszem :)
Szerintem ő is jelentkezik hamarosan :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nyulacs
Drukk a holnapi uhu-hoz! A lakásfelújításnál csak óvatosan, érd be a zsákolással, a többi nem kismamának való! :lol:

Kakti
Látom, gyűjtöd a negatív leleteket, ügyes vagy! :lol: Lili nagyon cuki! Sajnálom, hogy a szabitok alatt ilyen ramaty idő volt, ezen a nyáron nem lehet kiszámítani, hogy mikor hogy alakul az idő :oops: :evil:

Witch
Csak pozitívan! A csalódásra még csak gondolni sem szabad!

Etna
Most már biztosan túl vagy mindenen, remélem, minden rendben Veled! Ez a hashajtó nem egy olcsó mulatság, lehet, egy kis ricinusolajjal olcsóbban megúsztad volna, és a végeredmény nem kétséges :oops: :lol: -12 kg, azta, gratulálok! :lol: :lol: Csak így tovább, ha még szükséges 8)

Vicky
Egy-két jegyet csak fel lehet ismerni a lánykádon 8) :lol: Amúgy van az úgy, hogy a genetika átugrik egy generációt :lol: És minden családban van egy nagybácsi-nagynéni, akire rá lehet fogni, hogy rá hasonlít a kicsi 8) :lol: :lol:

Hát, hogy spontán összehoztunk-e valakit a hétvégén, az majd kiderül. Túl aktívan nem voltunk :oops: :roll: nálam kb. vasárnapra állt helyre teljesen a rend, bár rendes kávét még azóta sem ittam (már több, mint egy hete), egyenlőre csak a Ricorét tudom meginni. A barátnőm férje is hasonló cipőben járt a múlt héten, úgy látszik, volt valami fertőzés féle.

Lányok, a Spar-ban lehet kapni előre bepácolt tarját a húspultban, hát az valami isteni finom. Nem szoktunk ilyen kész dolgokat venni, de kellett valami gyors kaja, és még mindig ez volt a jobb választás, mint a mélyhűtött csibefasírt-féleségek, ebben több a hús :lol: :lol: Aki vállalkozó kedvű, kostolja meg! Nyami :D :lol:
thimmy
Gárdony

Witch
Köszönjük a híreket! Szuper, hogy minden oké! Reméljük, gyorsan regenerálódik majd a csajszi! :lol:
thimmy
Gárdony

Köszönjük a híreket és jobbulást Etnának. Pusziljuk.

Thimmy: Kicsit zavaró, hogy Barbus ennyire nem hasonlít ránk külsőre. A belső tulajdonságai hasonlítanak rám, a külsők meg a nagyikra. Apának max. a gyerekkori képeire. Bár ő több mint 2 kilóval több volt ilyenkor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon rég nem voltam, remélem azért még szóba álltok velem :D :D :D

Az az igazság, hogy most ugye pihi, majd szeptemberre szeretnék bejelentkezni a konzultációra. Éppen ezért próbáltam kikapcsolni minden gondolatomat, ami a baba körül forog. De mivel sokszor eszembe juttok, hogy kivel mi lehet és sajnos a gondolataimat sem tudom befolyásolni, úgy döntöttem mégis inkább jövök.
Döbbenet, hogy mennyire nem tudok másra gondolni, mindenről az jut eszembe, hogy mikor jön már...
Meg kicsit megint mélyponton voltam-vagyok, hogy ha egyszer mindent rendben odabenn, akkor miért nem sikerül. De majd túl leszek ezen is.

Látom jó sokat írtatok, igyekszek visszaolvasni, és látom jöttek újak is, nekik üdv és sok sikert kívánok!!!

Etna szuper, hogy túl vagy a műtéten, otthon még pihenj sokat, én a műtét másnapját még végig aludtam.
Jó hír, hogy minden rendben, majd ha lesz erőd gyere, mesélj!

pusszantás mindenkinek!
levendula05
Budapest

Levendula
Naná, hogy szóba állunk veled :lol: Gyere csak!
Nekem mindig ezek a várakozós hetek-hónapok a legnehezebbek, de nagyon rohan az idő. :shock: :oops:
Az meg szerintem tök természetes, hogy minden gondolatunk a téma körül forog, és bár a környezetünkben mindenki azt javasolja, hogy ne erre gondoljunk, azt csak mi értjük, hogy ez lehetetlen :oops:
A műtét után teljesen regenerálódtál már? Időpontod meg van már? Mikor mész?
thimmy
Gárdony

Igen, senki nem érti, miért nem tudjuk elterelni a gondolatainkat. Igazából mióta gyereket szeretnék ez van, csak hol jobban viselem, hol kevésbé, hogy állandóan ezen jár az agyam.
De ahogy telik az idő, és jönnek a kudarcok, egyre nehezebb.
Gondolom ezzel mindenki így van, aki hasonló gondokkal kűzd.

A műtét miatt már jól vagyok. Egy héttel utána már olyan mintha nem is lett volna :D

Időpontom még nincs, csak szeptemberben akarok menni. Addigra össze is kell kaparnom magam, mert ilyen pesszimista hangulatban nem kéne nekiállni a lombiknak :roll:

Thimmy olvsom, hogy most elmaradt az inszem, sajnálom, hogy beteg voltál. Remélem már minden ok! Akkor most megint várakozás a következő ciklusra... kitartás.
levendula05
Budapest

Sziasztok. El sem hiszem Zita ma 2 hónapos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és túl vagyunk a kicsicsaj első nyaralásán. Balcsin voltunk, hát nem eccerű kérdés egy ekkora pöttömmel, de nagyon jó volt, főleg, hogy egész álló nap hármasban lehettünk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Etna örülök, hogy túl vagy a műtéten!! :lol:

Mindenkinek gyors babásodást!!!! >>

puszi:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi: Gratula Zitának. Lassan mentek az első oltásra, edzd a lelked, ha még nem vagytok túl rajta. Egy 1,5 éves gyerekkel sem volt egyszerű nyaralni, pedig mi csak 3 napra mentünk.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajócák!

élek, virulok, bár mivel laparra mentem gondolom ,hogy nőgyógyászati műtétem lehetett, de nekem a torkom lett ko. kaptam egy vírusfertőzést, +valamit elbarmolhattak az altatásnál, mert a műtőből kijövet nem volt egy szál hangom sem és még rohadtul fájt is. mintha savval locsolták volna minden egyes nyelésnél. én tudom, hogy laparnál fáj a torok, de ennyire még soha nem fájt a másik 2 laparom után :shock:
úgyhogy ezt is sikerült nem egyszerűen megúsznom :roll: tegnap már a házidokinál ültem, mert tiszta dagadt volt a szám és tele apró pici hólyagokkal. most aeriust kell szednem és ecsetelnem. baszki, ha beteg akar lenni az ember, menjen kórházba.

egyébként már tegnap a játszótéren "pihentem", mert botikám senkivel nem volt hajlandó lenni ,csak velem. megviselte a távollétem. jót nevettem a pihenj sokat kívánságon, én is erre gondoltam, hogy majd ez lesz, de nem jött be. witch hazafuvarozott, jamika hatalmas forma kiscsaj, úgy tette-vette magát, mint egy nagy nő. :D aztán jött a nagy találkozás az én szerelmemmel, hát szem nem maradt szárazon, az erkélyről kiabált, hogy hazajött az én ajakám. (az én vagyok) hát az ilyen pillanatokért megéri a szenvedés.

levendula!
most én is ott tartok, mint te, hogy nem találtak semmit és minden ok, de akkor hol a gyerekem? talán jobb lett volna, ha találnak valami kis pici bibit, azt orvosolták volna és utána jöhet a tesó. de így nem tudom mi lesz.

22-n immunológia, 26 -n progeszteron nézés szept 8-an győrben sperma és hba teszt, aztán már csak időpont kell a megbeszélésre és szerencse,hogy talán az októberi lombikba beleférünk. vagy nem :oops: itt csak ez a bizonytalanság egy kicsit zavaró, hogy mikor lesz időpont, lesz-e egyáltalán. de én is kell ,hogy bevegyek egy nem görcsölök mindenen drazsét, mert képzeljétek 130 körüli vérnyomás értékeket mértek nálam már 4. alkalommal. eddig nekem 100/60 volt egész terhesség alatt is, most meg ez a 130 nagyon soknak tűnik. bár tudom ,hogy jó, de akkor is, ezt a stressznek tudom be.

na megyek leecsetelem a számat, még jó ,hogy nem nemi betegséget kaptam el, itthon aztán magyarázhatnám a dolgot. bár még nem lehet tudni, hogy mi jön ki később. ha láttok bőröndös nőt egy kua rossz gyerekkel a fején, akkor tripperes lettem :D vagy kankós :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

sziasztok

Etna együtt érzek veled. Az első laparnál csak néztem milyen torokfájásról és köhögésről beszélnek, mert nálam egyiksem volt, hát most a másodiknál kaptam belőle ízelítőt rendesen. Úgy fájt a torkom mint állat, aztán még napokig köhögtem illetve próbáltam visszatartani, mert akkor meg a hasam fájt a köhögéstől. Pár órát nekem sem nagyon volt hangom, de nem is nagyon akartam beszélni, mert olyan álmos voltam. Annyit tudtam kinyögni, hogy kérek fájdalomcsillapítót :)
De hát erre az egészre csak annyit mondanak, hogy az intubálástól van, és majd elmúlik. Jó hogy az altatás mellékhatásai kellemetlenebbek, mint maga a műtét.

Én is megőrülök ettől, hogy nincs baj, minden rendben, baba mégsem jön.

Remélem az új hely bejön nektek :wink: én is hallottam, hogy ott a lombikra sokat kell várni. Miért van ez? Drukkolok, hogy minél előbb kezdhessetek!

Többiek? Jól van mindenki?

Szép napot! 8)
levendula05
Budapest

Sziasztok!

etna: a lényeg hogy túl vagy rajta és minden oké. De ez ténylegnagyon durva, hogy így összeszedtél valami nyavalyát! Jobbulást neked!
De kis cukii lehetett a kisfiad!:D

Én ma voltam UH kontrolon. Most azt javasolták, mivel mindig a méhnyálkahártyámmal küzdünk, hogy elég vastag legyen, szóval azt mondták hogy a következő előtt csinálnak egy endometrium biopsziát a lombik előtti ciklus vége felé, mert az állítólag a következő ciklusban megduplázza a méhnyálkahártya méretét. Ti hallottatok már ilyenről? Vagy volt már ilyen beavatkozásotok?

Voltam a fogdokinál is, betömte, de ma reggel ébredés után hasogatott egy jópárszor bele. Most nemtudom mit csináljak, visszamenjek e. Mert jelenleg nem fáj. De amikor belehasított, majd besz...tam. :?

Mi történt, hogy ilyen kevesen írtok?

Kép
babicsek

Sziasztok!

Most csak röviden mert nem érek rá.

Babicsek, én estrofem tablettát kaptam, az jól megvastagította a mnyhártyát. Nem tudom miért vizsgálgatnak.... amikor van megoldás. Lehet hogy nem jól mondták.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Babicsek!

Én is estrofemet kaptam Jamina előtt :)

Lányok!

Most csak gyorsan, de szorítsatok, ma megyek a nőgyogyimhoz átbeszélni a dolgokat, és utána jöhet a meddőségis orvos...
Olyan a görcsbe van a gyomrom, mint az egész elején, Jamina előtt... :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Hahó!

Olvaslak titeket azért, bár nem igazán irok.

Babicsek - a fogdokker miatt irok. Ha egy pár napon belül nem mulik el ez a hasogatás, akkor saját tapasztalat, hogy gyökérkezelés - ha eddig nem csinálták meg. Az én tömött fogaim közül már csak 1 van simán tömve. (Sajna az első implantátum is már bekerült, viszont hála: nagyon jól sikerült - ősszel folyt köv.)

üdv kispatak
meer
Aba

SZiasztok!

Tegnap már nem írtam, csak Etnát hívtam...
Nincs túl jó hírem :(.
Mindent megbeszéltünk a dokival, Skriba dokinénit javasolta, tetszett is az ötlet, még poénkodott is, hogy a műtétek miatti csúnya hegem a császárnál megoldja hogy széplegyen, aztán jött a rákszűrés... Ultrahang: 12 cm-eres ciszta, megint, megint műtét, ez már a 8. lesz a császárt is beleértve... Nagyon elkeseredtem, de a dokim is kiakadt. Éreztem én hogy valami nem oké és mintha nagyobb lenne a hasim egyik oldala, de erre nem gondoltam... Elküldött tumormarkerre... Levetettem ma... Félek... Nagyon... Nem biztos hogy megtudja oldani laparral, mert már volt egy császárom és három nagy műtétem... Akkor viszont sokat csúszik a baba. Viszont utána azonnal megyek a manókért. Olyan boldogan mentem, hogy végre megyek a tesó(k)ért... Erre így járok. Elegem van... De legalább tudom mitől vagyok állandóan fáradt, kiütéses (nálam ez tünet), és hullik a hajam marékba...
Bocsi a panasz áradatért, de kiborultam... 4 év után nagyon rá akartam gyújtani, de megálltam... Szégyenlem, de kész vagyok... :(

Babicsek!

Fog: menj vissza és nézesd meg ahogy Meer írja. Tapasztalat...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Drága Witch, annyira sajnálom, ez tényleg borzasztó. Egyszerűen érthetetlen... Annyira szeretnék valami bíztatót írni, talán azt tudnám, hogy tényleg örülj neki, hogy ott van a kicsitek, és legalább ő ott van és reményt ad, hogy igenis sikerülhet.
Mikor uhuztak utoljára? Valyon mennyi idő alatt jött ez létre? A gyógyszeres megoldásban sem látja a megoldást? Tudod bmc-ben cisztára fel szokták írni az orgametilt, bár a tiéd sajnos valóban termetes, lehet hogy annál már nem is próbálkoznak gyógyszerrel, csak rögtön műtéttel? És mindig cisztával műtöttek?
Kitartást kívánok, sok sok erőt és türelmet!! És ügyes vagy, hogy nem gyújtottál rá és megálltad, továbbra is tartsd magad ehhez. Anyósom 40 éve dohányzik és tüdőrákos lett...szóval semmiképp nem kifizetődő...
ann74

Sziasztok!

Witch Tegnap olvastalak, most akartam írni, hogy jó hireket kapj.
Erre :cry: :cry: :cry: Kitartást, és sok-sok erőt kívánok neked.
Tolódik, de ott lesz az a kis tesó.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Ann!

Köszi az együttérzésed. 2010 szeptemberben voltam utoljára dokinál, mert ugye előtte márciusban kivette a petefészkem, és szeptemberben csak egy rákszűrés és uhu volt. Nem mentem hamarabb (lehet hogy talán féltem is...). Ez sajnos már nagy a gyógyszereshez, így műteni kell. Endometriózisom volt, és cisztáim. 2006 dec.-ben diagnosztizálták, műtöttek 2006 dec., 2007. nov., 2008. dec. Császár és műtét, 2009. nov., 2010. február 26, március 5,6. és most lesz a 8.
Igen, Jamina ad erőt mindenhez. Csak nehéz egyedül, itt a gyerek, aki a legfontosabb, itt a meló se férj, se pasi, a szüleim szerencsére mellettem vannak...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Erika!

KÖszönöm :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, drága, ölellek és nem tudom mit írjak. Tudom, ilyenkor bármit is írok nem sokat jelent. A legjobb ha bízol benne ha kicsit később is jön a kistesó de legalább időben kiderült a baj és remélhetőleg fél éven belül már mehetsz is a kistesóért is.
Sok erőt és türelmet kívánok, ámbár tudom hogy ez ilyenkor nem vigasz. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi!

Köszönöm, kedves vagy. Csak tudod elkeserítő... Nem tudom nagyműtét után mennyi ideig tart a várakozás... Remélem ha szeptemberben megnő, januárban kezdhetek...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch: Nekem 7 cm-es még felszívódott, bár akkor terhes voltam Barbussal, lehet hogy nem volt hormon utánpótlás. Szerencsére nekem még sosem akarták műteni. Teherbe esésemkor volt az egyikben egy 7 cm-es, a másikban meg maradt 2 db 4 cm-es. És szerencsére a 12. hétre felszívódtak az üres petezsákkal együtt. Szerintem bepróbálkozhatott volna a gyógyszerrel és legfeljebb nem válik be és akkor marad a műtét, de mondjuk én nem vagyok orvos. Lehet hogy nagyon megterhelné a még maradék petefészkedet. Kitartás, jön az a tesó. Ha nem az idén, majd jövőre. Egyébként a nagy műtéteid az endó miatt volt, vagy a ciszták miatt? IR-t néztek nálad, bocsi de nem emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

witch!
én még mindig nem térek magamhoz. én tuti rágyújtotttam volna, de ebből is látszik ,hogy erős csaj vagy! elhiszem, hogy hiányzik egy társ mellőled és nem is értem, hogy miért nincs, hisz annyira megérdemelnéd. de ha azt nézzük, hogy mennyi pasi van, akik csak sokat képzelnek magukról és már az elején meghátrálnak, akkor azt mondom, hogy nem vesztettél sokat. rendeset nagyon nehéz találni szerintem. jamika (kisanita :D ) nem fog hagyni magadba roskadni és észre sem veszed és máris túl vagy minden rossz dolgon. én örülök, hogy a doktornőt ajánlotta neked a doki, nekem sokkal emberibbnek tűnt, mint z. szerintem ő jobban bele fog tudni érezni a te helyzetedbe. megoldódik ez a probléma is és utána jöhet a menet. fogunk mi még együtt hízni!! :D csókollak és fel a fejjel!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vicky!

Sajnos ez a sokadik cisztám, és nekem 5 cm fölött már nem múlnak el...
A műtéteimnél az első ciszták miatt volt, és ott igazolódott a gyanú az endóra. Azután már csak az endó és ciszták miatt műtöttek, mert rendszeresen volt mindkettő :oops:
IR-t néztek, 2006 óta merkforminos vagyok , napi 3*1000 mgnál tartok, és 160gos szénhidrát diétán vagyok...

Etnám!

Kedves vagy nagyon, mint mindíg :) Kitartást neked is, és remélem jobban leszel, és januártól együtt hízunk :) (csak és kizárólag pocakra :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Csajok!
Etna: örülök, hogy túlestél a laparon sikeresen? Küreted is volt, ha nem titok? Azért kérdezem, mert gondolkodom erősen hogy ha nem sikerül most a fagyis beülti pár hét múlva, én is megcsináltatom. A torkom nekem is fájt altatás után, köhögtem nagyon, a kórházban szegény szobatársan nem aludt tőlem éjszaka :oops:

Witch: nagyon sajnálom, hogy csúszik a kezdés. Beleolvastam a blogotokba, nagyon tetszik. Nagyon szép név a Jamina. Mikorra lesz meg a vv eredménye?

Vasikáé: kinél fogsz szülni, eldöntötted már? Vagy bemegy Z. dokink?

Csajok, hadd kérdezzek vmit Tőletek, bocs ha kicsit undi. Olvastam, hogy kaptatok Ti is Estrofem tablettát beülti előtt. Eddig én is mindig kaptam, most is fogok mert magától nem hízik meg
:wink:
Ami a kérdés, hogy Nektek nem volt tőle sűrű fehér krémes folyásotok? Belőlem abban a 2 hétben szó szerint ömlik a trutyi. Z. doki látta múltkor uhu-n, azt mondta nem baj. Biztos hogy az Estrotol van mert se előtte se utána nincsen ilyenem, és az állaga is mindig ugyanolyan. Tehát nem gomba vagy ilyesmi.
Köszi előre is a válaszotokat.
Vendég

Mármint a nyálkahártyám nem hízik meg :)
Vendég

Lovely!

Én kaptam estrot annó, de belőlem az egész hormonkezelés alatt folyt minden :oops:
Köszönöm a névválasztás dícséretét :)
A vérvétel eredmény szerdára lesz meg... Addig tiszta ideg vagyok...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, kitartást drága. Annyira sajnálom amin keresztül mentek Etnával kézenfogva. Ölellek.
Lovelynekem nem jött semmi míg nem kellett elkezdenem az utrot. De ez nem törvényszerű, ha a doki azt mondta hogy nem baj akkor biztos hogy nem baj.
Z-nél szülök ha nem ma kell elindulnom. Ma nem indulnák el, az tuti. Nem szeretnék az autó úton vagy autó pályán szülni. Witch írta tegnap a fb-on hogy milyen dugó volt a Balaton felé, gondolhatod mi lesz ma Pest felé....
De, egyébként el vagyok keseredve mert párom jövő héten viszi szerelőhöz az autót mert muszáj. Kicsit félek hogy pont akkor kell majd menni. De miért pont most kell????? :? Nem baj, akkor szülök itt Fehérváron.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?