Witch
Hajrá kistesó! És sok sikert az apafa találáshoz!
Hannna
Popód jobban van már? Használtak a házi praktikák?
Babicsek
Sajnálom, hogy nem sikerült! Januárig kitartás, messze van még, de addig is jön egy szép ősz, a tél, az ünnepek… Azért sz.r, hogy ennyit kell várni!
Vasika
Jó, hogy jöttél újra! Jessz, már csak három hét, de izgi! A név szuper választál lett, és gratu, hogy átvetted az irányítást!
Ritabmc
Ha a forgalmazó céget ismered és megbízol benne, akkor jó lehet a vitamin (én pl Ökoneteztem egy ideig, ők is hoznak be Amerikából termékeket, szerintem megbízhatóak), ellenkező esetben én is elgondolkoznék…
Nyulacs
Jó hallani rólad, örülök, hogy jól vagy! Meddig fogsz dolgozni?
Ann
A pihi miatt szerintem se legyen lelkifurdalásod, ha erre volt szükséged, hát erre. Az egy hónap pedig gyorsan elrepül, meglátod, én sem hittem volna, de így volt nálam is.
Galorsi
Zitusnak jobbulást!
Kakti
Ezek szerint jól álltok a vizsgálatokkal!
Na eddi jutottam most, mennem kell készülődni! Azt még nem tudom, hogy milyen napom lesz, mert van mit bepótolnom a kiesés miatt, de igyekszem.
Ja, a szerdai vizsgálatot lekéstem, mert még nem mertem autóba ülni. Tegnap bementem, a mnyh. 9 mm, van egy 19 és egy 15 mm- s tüszőm, de mivel ez már csütörtök volt, S az inszemet hétfőn már későinek találta, termináltat javasolt tüszőrepesztővel. Kérdeztem, ha nem sikerül, megint ki kell hagyni egy hónapot? Azt mondta nem, mert stimu nélküli hónap volt
Mire én: de Sz ügynök egy hónap pihit mondott az előzőkor is, a válasz: Ja, akkor igen! Na szép, van aki pihentetne, és van aki nem
twisted:
Mivel nem akarok még egy hónapot várni, ezt inkább kihagytam, az elmúlt évek függvényében nem adtam sok esélyt a termináltnak, úgyhogy inkább nem kaptam gyógyszert
Ha szerdán be tudtam volna menni, pénteken lett volna az inszem
Na mindegy, most az egészségem fontosabb volt
Azért a hétvégén belehúzunk, hátha csoda történik, ha meg nem, akkor a harmadik napon mehetek Sz-hez.