Sziasztok!
Mi is mindent köszönünk, email címet küldöm!
Tök jó volt látni Titeket élőben, és az a rengeteg készülés
fantasztikus!
Apukák
sebaj, jövőre már fociznak a skacokkal
A családom utólag felfalta a sütiket, lelkesek vol
tak, köszi. Kicsit furán írok, mert Nonó segít
Rengeteg dolgot láttunk azért Pécsett, persze 3 nap kevés rá, de nagyon jó benyomásokat szereztek. Meg persze mi is, csak mi tudtuk, hogy szép. A fejlődésen viszont ámultunk-bámultunk. Szinte felsorolni sem tudom, h mi mindent láttunk, még tegnap is mászkáltunk egy kicsit, a TV toronyban is fent voltak, szóval azt hiszem sűrű, de jó hétvége volt. szállásunk kevésbé, de ott úgy sem nagyon voltunk
És hát a lényeg, hogy nagyon helyes volt ez a nagy kupac gyerkőc így együtt! Még csak néhány képet néztem, enyémek még le sincsenek töltve, de majd küldöm.
Évi! dóri képei is tök jók! sajna minket nem tudott már bevállalni, nagyon tele volt
, így most nem leszünk művészien megörökítve az utókornak, csak amatőr módon, de ezt azt hiszem mindenki túléli
/mikor beszélgettünk, akartam kérdezni, h van-e vkinél tesó-projekt, de aztán nem akartam tolakodó lenni
, ha igen, előbb-utóbb úgyis kiderül
/
Csini Tomi új szandija!
Mares! Hiányoztatok!
Hajfestés
Nonó mindenből pakolást készít arcára-fejére, gyanús, hogy attól ilyan szép a bőre, lehet, h szabadalmaztatom
Ikrek: nagyobb ikrek: Eszter, a nagyszájú, és Ádám, a szemüveges.
Kisebb ikrek: Joni-Nonó. Legnagyobb laklim: Ábel, másik nagy: Dávid. Nem vagyunk egyszerű eset.
Tulképpen ezért is nem kértem Éviéket, h talihoz segítsenek odajutni, mert nem akartam bonyolítani az életüket, velünk meg elég bonyi
, pedig olyan aranyos volt, egyből mondta, h szívesen odajönnek a kolihoz!
Évi! ezúton is köszi
!
Woody! Odafelé mi is a dugó-kikerüléses módszert választottuk, de hazafelé sajna egy elkerülhetetlen dugóba futottunk bele
!
Ha van kedved, mi majd itt bp-n is talizhatunk!
Eldugulok!
Claire