Új privát üzeneted érkezett!

Képek a picasan

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Pffúúú....fárasztó nap volt... :) :) Köszönjük a jókívánságokat!

...és készülünk a holnapra, Apa itt hajtogatja mellettem a díszítést, és közben mondja a magáét.... :oops: a franciasalihoz a zöldségek főnek, nagyüzem.....

A videó nagy siker, még Apának is tetszik, pedig ő nem szereti az ilyen csöpögős dolgokat. Kritika: pont ennek a bu.... a zenéjét kellett választani, erre a Kék Osztriga bárban találkozik két bajusz,.....mondja ezt egy óriási Queen rajongó!

A babapiskótás tortát én csináltam, finom volt, csak szétesős :)

Kép

Bár szóltam a mamáknak, hogy csinálok tortát, azért nem bírták ki, hogy ne hozzanak....most este már legszívesebben sót ettem volna.
Kép Kép

Kép
Ajándékok
Kép Kép

Kis diétás szalonna bőr
Kép

Évi!....Hiányoztatok!....Örülök, hogy jól éreztétek magatok, szépek vagytok a képeken. Az egyiken Tomi olyan igazi nagyfiú!

Segítek kicsit Apának, már nagyon reklamál....
limo73

Limo,torták,húú ez igen!! Szalonnabőr,ne is mondd,Tomi heti étrendje,khhhhm hagyna maga után kivánnivalót :)
Holnap majd az én uram ha felfúj 30 lufit mit fog vajon mondani? :lol: :lol: :roll:
Remélem visszarázódunk az itthoni létbe,az éjszakák borzalmasak voltak,alvás szempontból,ma már 2xaludt itthon de mindkétszer nagyon sírva ébredt,meg van kavarodva.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Évi üdv újra a fedélzeten! ;) lufik :arrow: majd segítünk!!!

Limo nekem is sok munkaórám van a feliratban... :wink: :lol:

Klárik boldog névnapot utólag is!

Kép
gtunde75

Sziasztok, Üdv Pécsről. :lol: :lol: :lol: :wink:

Borzalmas csiga a net itt a hotelben...
de a lényeg

Berci, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kláriknak, Boldog névnapot!

Évi, torta csodaszép volt!

És Limo persze a tiéd is! :wink:

Megérkeztünk, minden ok volt idefélé, csak az M0-on volt egy jó nagy dugó, de szerencsére észrevettük, így kerültünk egy kicsit, de legalább hamarabb fent voltunk az autópályán.
Délután pihiztünk sétáltunk itt a környéken majd csobbantunk a medencében. :D

És holnap akkor találkozunk, majd hívok valakit hogy pontosan akkor mikor lesz a rendezvény!
Ja lányok, és persze előre is köszi, hogy így készültők. Aranyosak vagytok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!.....Üdv Pécsen!....és köszi!

Díszek, saláta készen....rumli felszámolva, én lezuhanyozva....lassan araszolok az ágy felé....mire odaérek lassan megkezdi a nagyfiam az éjszakai menetet. Évi!....Berci itthon sem alszik rendesen, sőt majdnem jobban aludt Pesten, meg anyáméknál, mint itthon.

Na elhúzok aludni, mert csak ülök itt, és bámulok ki a fejemből!
limo73

Zoénak nagyon boldog szülinapot!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Kiskópé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chloe is ébred mostanában éjszaka... :?
Felsír, nyüszizik, fel kell venni... kicsi szeretgetés után aztán visszaalszik... Rosszat álmodik (de miért álmodna rosszat)? Ádám szerint olyankor ellenőrzi, hogy ott vagyunk-e... nem szöktünk meg...

Limo
Berci kész férfi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Közös szülinapozáshoz nagyon jó szórakozást kívánok!
Várjuk ám a sok-sok képet! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
képek lesznek!
Jaj már úgy izgulok!Claire-el beszéltem,szükség esetén navigáljuk őket.
Sütik kész vannak,kakaós alapon gesztenyekrémes,ill.citromos-narancsos süti.Csinálok még szendvicset,Tomi épp alszik,Miki szépítkezik :)

evilany

Sziasztok!

Nagyon boldog 1. Szulinapot kivanok. Zoe. Berci. Tomika. Rekus. Es mindenki masnak, akit lehagytam!!
Car h nem lehetunk veletek, hianyoztok!?

Minden babika es torta csodaszep!!

Nagyorom viszont nekem, h gergo tegnap eleteben eloszor felterdelt a a pelenkazonal es ugy pakolt! El vagyok ajulva, elfogult anyuka vagyok :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Juuuuj Dóri küldött pár képet!!Megmutathatom:...???

Kép

Kép

Jó a buli:
Kép

evilany

Zoé! Nagyon boldog szülinapot!

Évi!....Szépek vagytok...naná, hogy mutathatod a képeket!!!

Mares!....Ti is hiányoztok...néztem tegnap a facebookon a képeket Gergőről, hááát olyan nagyot nőtt. Mikor elmentetek még "baba" volt, most meg már olyan nagyfiús.

Ircsi!....Éppen reggel mondta anyukám, hogy milyen komoly fényképek is készültek róla. Rengeteget változott az elmúlt 2-3 hétben, talán nem is annyira külsőre, mint viselkedésben tudásban.
Párodnak igaza lehet, Bercinek is elég ha megsimogatom, és alszik tovább. Még az elalvásos fázisban is előfordul, hogy kinéz, hogy ott vagyok e.
limo73

Kép

evilany

Off,nagyon,nagyon feszülnek a cickók,utoljára akkor volt ilyen mikor Tomival várandós lettem :oops: :roll: (meg persze szopi elején de az más)

evilany

Kép Kép
Kép
limo73

egy kupac gyerek! :) :) :)
Kép
Kép

Kép
gtunde75

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :)

IRCSI
:cry: :cry: :cry:

Mai tali
Örülök, hogy megismerhettelek benneteket is! :)

Sajnálom a gondokat és kitartást!
Egyszer fenn, egyszer lenn!
Csak POZITÍVAN!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Claire,Woody,email címet kérnék a képek miatt.

evilany

Csajok!

Nagyon nagyon szépek a gyereke, anyukák, apukák, és eltelt egy év!!! Úristen!!! :) jaj... na még pírni kezdek itt reggel, szóval nagyon szépek a képek, és nagyon hiányoztok...!!!

Limo: igen... alakul. talán Dévény torna meghozza a jó hatását, és lassan mászni majd állni és járni fog! Berci kész ÚR!!!! Főleg az ülésben :) mamák meg ilyenek! Nálunk Gergő nagynéném születésnapján született! Már most félek, hogy mekkora felhajtás lesz, mert neki nincs gyereke, minket gyerekeként szeret, mi gyerekeinket meg imádja, és pont az ő szülinapjára született Gergő :D...

Clárika: jól látom, a képen, az egy Rékus pocó :) édesem, tünemény még mindig és hát csinos , mint egy NŐCIKE!!!! Tesódék hogy vannak???

Évi: Tomika ... csudijófej... olyan nem szólok sokat de akkor nagyon jót mondok típusnak néz ki... aki pontosan akkor cselekszik, ha érdemes és van hozzá társaság meg van aki vevő rá... ( ha butaságot mondtam bocsika, de Tomika én mondom nagy ARC!!!)

Tündi: Zoénak milyen szép hosszú szőke haja van!!! ahogy látom felfedez mindent, egyedül, önállóan ( van egy kép Limo albumában, ahol a fák között van Zoé...:D) ( Tündi te meg sokat fogytál... nem??? helyzet nálatok pároddal, meló téren?)

Claire: jaj, ez nem ér, így totálisan nem tudom, hogy ikrek , kis ikrek közül ki ki ? Jóni , Nonó... élőben láttam, képeken nem látom... ááá de ahogy nézem Eszter ismét intézkedett... nagyon közvetlen aranyos lányka, és hát be nem áll a szája, ami szintén tök jó!

És anyukák jól láttam, volt koccintás!?? ?:D helyes... nagy-hosszú-örömökben gazdag egy év volt ez nektek is! Megérdemlitek!

Tora csodás volt és látom apukák is jól érezték magukat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,Gergő nagyon ügyi,gratula!
Koccintás,igen,csokilikőr,1-1 pohárka...egy év???? miről beszélsz? :lol:
9 hónap PLUSZ 1 év!!
Apukk szegények csak hümmögtek meg jeen voltak de nem találték fel magukat no nem baj egy évben egyszer jelen lehetnek :) gondolatban biztos mind meccsen volt vagy otthon a kanapén :)
Hiányoztatok :(

evilany

Mares!....Akkor erőt neked is a szülinapozáshoz!!! Én kifáradtam az "ünnepségsorozatban"...és még ma este is lesz egy kör....de oda már mi megyünk, mert kiskutyát is nézünk. (nem nekünk, csakúgy)

Hát igen Apukák.....bár párom azt mondta, annyira nem is volt rossz, mint amire számított. A kis kedves!

Megint nem lesz gépem, lehet pont nem leszek ha valakinek szülinapja lesz. Így előre gratulálok mindenkinek!
limo73

Évi: édesek lehettek apukák :)))... ti is nekem... ismét azon vagyok h valahogy haza menjek csak tudnám h bírja ki a 4 órás vonat utat Gergő???mit lehet vele kezdeni egy szuttykos vonaton ????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Itthon! :D

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent!
(megyek pakolni, de addig is két kép)

Hát nem édesek.... :lol:

Kép

Kép

woody

Sziasztok!

Még nem jutottam a visszaolvasásig. Tegnap délután érkeztünk haza a nyaralásból.
Minden érintettől elnézést kérek, hogy megkésve, de

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok sz egyéveseknek: Lili, Bence, Tomi, Petra, Bercibó, Zoé, Réka, Nonó, Joni....

Kép

királylány

Képzeljétek Berci egyedül evett 4 kanál joghurtot!!!!....most a zöldborsót pakolgatja bele a kanálba, csak az kigurul :) ....amúgy most a franciasaláta maradékból nyalakodik...és azt is kanállal!
limo73

Limo miért nem lesz géped?:(

Dia isten hozott :)

díszítettünk,(Limo köszi!)
Kép

Tomi fogta a széket ::)

Kép

Kép

új szandi
Kép

Áhhh 98% felhasználás a picasan...mit tegyek..nyissak újat..?Pfff

Na mindegy.Tettem még képeket a nyaralósba,rólunk is,és a mai szülinap is fent van

Kép

Kép

Még a hajában is...
Kép

evilany

Évi: jaj, megzaba a kis drágát!!! :D... új hajfestési módszert használ, és neki a csokoládé szín jön be :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Mi is mindent köszönünk, email címet küldöm!
Tök jó volt látni Titeket élőben, és az a rengeteg készülés :D fantasztikus!
Apukák :lol: sebaj, jövőre már fociznak a skacokkal
:lol:
A családom utólag felfalta a sütiket, lelkesek vol
tak, köszi. Kicsit furán írok, mert Nonó segít :lol:
Rengeteg dolgot láttunk azért Pécsett, persze 3 nap kevés rá, de nagyon jó benyomásokat szereztek. Meg persze mi is, csak mi tudtuk, hogy szép. A fejlődésen viszont ámultunk-bámultunk. Szinte felsorolni sem tudom, h mi mindent láttunk, még tegnap is mászkáltunk egy kicsit, a TV toronyban is fent voltak, szóval azt hiszem sűrű, de jó hétvége volt. szállásunk kevésbé, de ott úgy sem nagyon voltunk :D
És hát a lényeg, hogy nagyon helyes volt ez a nagy kupac gyerkőc így együtt! Még csak néhány képet néztem, enyémek még le sincsenek töltve, de majd küldöm.

Évi! dóri képei is tök jók! sajna minket nem tudott már bevállalni, nagyon tele volt :( , így most nem leszünk művészien megörökítve az utókornak, csak amatőr módon, de ezt azt hiszem mindenki túléli :lol:
/mikor beszélgettünk, akartam kérdezni, h van-e vkinél tesó-projekt, de aztán nem akartam tolakodó lenni :), ha igen, előbb-utóbb úgyis kiderül :D /
Csini Tomi új szandija!

Mares! Hiányoztatok!
Hajfestés :lol:Nonó mindenből pakolást készít arcára-fejére, gyanús, hogy attól ilyan szép a bőre, lehet, h szabadalmaztatom :lol:
Ikrek: nagyobb ikrek: Eszter, a nagyszájú, és Ádám, a szemüveges.
Kisebb ikrek: Joni-Nonó. Legnagyobb laklim: Ábel, másik nagy: Dávid. Nem vagyunk egyszerű eset.
Tulképpen ezért is nem kértem Éviéket, h talihoz segítsenek odajutni, mert nem akartam bonyolítani az életüket, velünk meg elég bonyi :lol: , pedig olyan aranyos volt, egyből mondta, h szívesen odajönnek a kolihoz!
Évi! ezúton is köszi :) !

Woody! Odafelé mi is a dugó-kikerüléses módszert választottuk, de hazafelé sajna egy elkerülhetetlen dugóba futottunk bele :( !
Ha van kedved, mi majd itt bp-n is talizhatunk!
Eldugulok!

Claire
claire

Borisznak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hello!

Akkor aki kimaradt (bocsánat):

Fanninak, Timinek, a ma ünneplő Borisznak és akiket megint nem említettem név szerint:

Kép

Kláriknak pedig nagyon boldog névnapot kívánok szintén utólag:

Kép

királylány

Gyerekek gyönyörűek!!!!

Már nem is babák :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!....Tök jó lett a díszítés, és nincs mit! A laptopom képernyője nem jó, most kölcsön gépem volt, de vissza kellett adni....Igen, Tomi hajfestési ötlete kiváló...lehet ki kéne próbálnom....vagy csak a csoki pakolást!

Ircsi!.....Igazi kis hölgy!

Borisznak boldog születésnapot!!
limo73

Díszítés Éviéknél is szuper volt, meg a közös szülinapon is! Én is szeretek díszítgetni, nálunk idén elmaradt, mivel Balcsin voltunk, viszont így széles családi körben köszöntöttük őket!

Limo! azt hiszem a helyet Te szerezted, az is szuper volt, köszi, a gyerekeim külön lelkesedtek az ugrálóért!

claire
claire

Sziasztok, megnéztem a képeket, és nagyon szépek vagytok, minden babát (és szüleiket is) a jóisten éltesse jóóóó sokáig!!!

Tündire alig ismertem rá... mikor fogytál le ennyire? 8)

Kép Kép
kriszti0921

Tényleg nagyon szuper volt minden! Nagyon köszi ismét!

Évi, most néztem a Dóri képeket. Eszméletlen szuper mind!
Ja és családi szülinap is jó lehetett. A díszítés nagyon jó!
(e-mail címem küldöm és majd én is küldöm a képeket)

Limo, Berci ügyes kis srác. :D

Tina, Tami milyen nagy lett már. Nagyon kis cuki. :lol:

Ircsi, de csini Katus!

Claire, tali naná! :lol:

Nálunk is zajlanak a dolgok! Az én drága kislányom egyedül áll!
Annyira kis cuki és lépett felém 3 pici lépést is. :lol: :lol: :lol:

woody

sziasztok!

[quote="kriszti0921"]
írta:
kriszti0921
Tündire alig ismertem rá... mikor fogytál le ennyire? 8)

az elmúlt néhány hónapban... :wink: :D :D :D

Woody na a kis Lili elirigyelte a gyaloglást a babatalin?!?!

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: most lesz majd csak igazán mozgalmas az élet! :wink: :lol:

Claire örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! bizony sokat változott a város! nekünk is tetszik! :D a gyermekeid fantasztikusak! ezt elfelejtettem mondani! le a kalappal! eddig is nagyra tartottalak, de ezután még inkább!!! :) :) :) :)

Zoé ráérzett a legózásra!!! :) összerakja, szétszedi a Duplót!!!! :)
és ma valamikor kibújt az 5. foga, észre sem vettem, hogy mikor... :)

Kép
gtunde75

Tündi: igen igen, nagyon csinike vagy!!! Szuper-fitti anyuka!!!! Grat a lego-hoz!!!! Hát igen, Zoé nagyon ügyeske!

Woody: jaj, kis drága, lépeget... én tutti elbőgöm majd magamat, ha látom, hogy jön felém... na, mindjárt pírok most is...:) de tényleg gratula az álláshoz!

Claire: NOno - Jóni voltak nagyon egyformák a képeken, a bulin, és nem tudtam ki - kicsoda :D... hát, itt az élet szép , mármint Keszthelyen, csak eljutni máshova körülményes.... :(((((

Ircsi: bűbájos Chloe!!!! Ahogy a cicát simizkéli... nagyon édes!!!

Mai atrakció: Gergő babakocsiba kapaszkodva feltérdelt, majd elfelejtette szerintem, hogy mit is csinál, fogott egy játékot a kezeiben, és nem kapaszkodott, úgy térdelt!!! :D kis drága, csak néztem a kis sonkácskámat, hogy miket tud..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: hogy a jó levegő, vagy a balatoni víz, én nem tudom, de Gergőnek amióta itt vagyunk ( július 6), tegnap jött ki a 4., és előtte már volt ugye kettő... kicsit túlhajtja magát.... annak meg örülök, hogy Zoé-nak csak úgy kibújt! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

Utólag is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok a babuciknak!

És köszönöm a névnapi köszöntéseket.

Visszaérkeztünk... :cry: :cry: tegnap 15 fok volt... ááá, hagyjuk is.

Pécsi talis képek nagyon jók. Aranyos a sok gyerkőc együtt.

Évi, én majdnem jelentkeztem, szerettem volna talizni veletek, de Anyukámék lejöttek hétfőn 3 napra, így ez elmaradt.

Ircsi, nagyon sajnálom. :(

Az alvás nálunk se egyszerű. Főleg most, hogy otthon velünk aludt... arra felébred ha kimegyek wcre...

Néhány fénykép, aztán majd még jövök.

Dédivel
Kép maszatosan Kép család és barátok (én fényképeztem, nem vagyok rajta) Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Haza vonatoztam-autoztam, ket atszallas,egyre rosszabb vonatok,Kaposvaron noverem atvett minket autoval, azert nem volt egyszeru, de Gergo nagyon jo baba volt!? ( de azert hetente nem jatszanam el...)

Nklari: de edeske, csupaszon, sapiban :) ... Ott most rossz ido van nalatok?

Limo: egyedul eszik?? Gratula!!

Ircsi: nagyonhamar megnonek!

Aki hosszu 7vegezik, annak jo pihit, masoknak strandot-pancsit a melegben!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,itthon vagytok,mert ma babatali lesz!

evilany

Kinel??? Jaj,dejolenne!! Gergo meg alszik, de szivesen mennenk, ha lehet :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Gergo meg aluszik, de lassan talan majd felebred vegre reggelizni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares sajnos végül is elmarad a mai tali... :( basszus... pedig de jó lett volna...

Kép
gtunde75

Semmi baj... Holnap is raerek :l mais :) ha vk varosban jar :) egy fagyizas v vm :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halika!....Voltunk egy éves vizsgálaton....minden ok! 10560 gr, 81 cm....még a vizelet vitel is jól összejött, második zacsira tökéletesen sikerült!!! Viszont mivel alvásidőre volt az időpontunk, frankón csúszott a napunk, 4-ig alvás volt!

Mares!....Én holnap de. a belvárosban leszek, ha ráérsz és van kedved csörgess meg!!!

Nklari!....Küldhetnél egy kis hideget, mert én úúúúúútálom ezt a meleget!
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?