sziasztok csajok!
na végig bírtalak olvasni titeket, jó pörgés van! ez a fekvés sztori tök érdekes, botinál végigfeküdtem a 2 hetet, előtte az ikreknél is és mindig megmaradt. az orvosok, akikhez jártam mindegyik azt mondta, hogy nem kell feküdni. most győrben is ezt mondták, hogy nem kell feküdni. a bmc-s lombik után feküdtem és még csak el sem indult semmi, a fagyiknál nem feküdtem és valami elindult
de akkor most mi van? közvélemény kutatást kell tartani
tehát én feküdtem botival, többiek?
méhpempő kapszulát szedtem végig egész terhesség alatt, ami 1300 ft volt. meg (nem tudom rendesen leírni a nevét, bocsi) süssler sóból az 1 és 11-es számút. az egyik méhnyálkahártya erősítő a másik meg magát a méh falát erősíti. de ez homeopátiás szer, meg kell kérdezni telefonon a szakembert, hogy mit javasol. vagy, ha olyan a gysz tár ahol ismerik ezeket a termékeket, akkor megmondják. nekem nagyon bejöttek. ha lesz végre tesó, akkor megint ezeket fogom szedni. a méhpempő még immunrendszer erősítő is, én nem voltam végig beteg. az elevitről én le voltam állítva ,mert nagyon éhes voltam tőle.
szerintem utána kéne nézni, mert van valami lombikosokat segítő alapítvány, aki tényleg csak az anyagiak miatt nem tud belevágni, annak igazán ajánlhatnának valami alternatívát. ez tényleg katasztrófa, hogy emberi sorsok függenek 100 ezres gyógyszerektől. ennyit igazán megérhetnénk a tb-nek, hogy ténylegesen legyen igyen az a pár alkalom, ami valljuk be, tök kevés.
holnap bevonulok a kórházba, alibizni, mert nem tudom másra venni azt, hogy miért kell bemennem. hétfőn megműtenek, de péntek este már haza is mehetek és úgy kell hétfőre visszamenni,
akkor ezek szerint hétvégére jár nekem a kaja is
mit szólnának, ha bemennék szombat reggel reggelimért, meg az ebédemért, hogy az nekem jár?
ja és még a fekvés témához annyit , h egy tök jó fej csajjal voltam együtt lombikozni és végig feküdte a két hetet és semmi. most meg hívott, hogy terhes, spontán. igaz ,hogy most 50kg-okat emelt a maga 55 kg mellé
mert építkeznek és azt sem tudja, hogy hányadik napon volt az urával, mert a következő lombikra összpontosított. tehát ennyi a titka, nem kell görcsölni. amikor görcsölt a témán, akkor 3 embrióból nem maradt terhes, most meg egy kis akicó apával és ott az eredmény
nálunk ez eddig soha nem jött be