Sziasztok
Megvagyunk mi is. Elhúztunk anyuékhoz 10 napra. Egy hete jöttünk haza, a múlt hét pedig zűrös volt, nem ültem gép ekőtt 5 percet se. Jó sokat írtatok, elég volt visszaolvasni.......
Tiva legénynek utólag nagyon sok boldog szülinapot.
Dorkaanyu nagyon sok boldog névanpot.
Bocsánat a késésért
Elbilge
Gratula a pocaklakóhoz.
Ildóca
Jó sok barackot gyűrtetek le. Nekem anyu szokta eltenni a téli gyümölcsadagokat. Mázlim van. Hogy otthon voltunk én is segítettem neki. 2 naponta szedtük az uborkát és mostuk. Nagy élmény volt
Szonja szókincse még elég karcsú. Halandzsál egész nap a magamódján. Apa, anya, erre tiszta. Hintapa-hinta, odi-zokni, tetty-tessék, kösz-köszönöm, papp-papa, mamám-mama (anyu nagy boldogsására), kakk-nem (ezt nem tudom honnann szedte) és szuperul tudja rázni a fejét hozzá
atty-kérem (vagy inkább akarom, de most azonnal),Nyannya-Szonja, ubda-labda. Kb. ennyi. Néha mond mást is, de csak egyszer, utána soha többé nem tudom előcsalogatni belőle. Az állathangok se mennek, még mindíg a halacskánál tartunk és ez kibővült a kígyóval
Igazán nem panaszkodhatom, a csendesebbjét tanulta csak meg. Néha megy a farkas, a kutya és az oroszlán. Az állatokat a kutya és a macska kivételével nem ismeri fel. Pedig annyi állatos kacatot vettem már neki, de nem érdekli. Nem is ül le nézegetni, mindíg valami fontosabb dolga akat. Pl szennyestartót kipakolni, szekrény rámolni, plédet lerángatni az ágyról. vizes ruhát leszedni a szárítóról, asztalról újságot leszedni és 1000 darabra tépni és még sorolhatnám....
Szonja azt eszi amit mi, mármint amit hajlandó megenni. Nem főzök fűszeresen és mióta a mi kajánkból kap azóta még jobban visszvettem. Túl sok mindent nem hajlandó elfogyasztani. Pörkölt+tészta, hagymás törtkrumpli+sülthús akármiből, sült hal, fasírt köret nélkül, húsleves, grízgaluska leves. Vírli és marhapárizsi. Jöhet még joghurt, puding, dörmi kismackó, jóreggelt keksz és sós kekszek. Ezekből bármikor bármennyit. Zöldség, gyümölcs, főzelék semmi. Na és a tejszínhab. Kapott anyuéktól mikor kávéztak egy picit. Utána mikor meglátta, hogy kávéznak ott kuncsorgott tőlük mindíg. Először kiakadtam, de végül is keveset kapott és csak 10 napig. Úgy hogy nem szóltam egy szót se, csak néztem milyen boldog mindenki.
Megyek képeket nézni.
Szilvi eszemben sincs sűrgetni, de majd elkűldöd a szigetes képeket