Sziasztok!
Sziasztok!
"Ma jöttünk meg Balcsiról, ott ünnepeltük a törpék 1. szülinapját! Nagyon helyesek, jól bírják a nagy családdal járó gyűrődést, úgy látszik értik, hogy 5.-6. gyereknek már létfeltétele az alkalmazkodás. Egyébként ügyesek, már Joni is jól mászik, mindenütt feláll, Nonó már kapaszkodás nélkül is feláll, és sokáig egyensúlyoz. Joni még mindig tartja 2kgos súly előnyét
, és foga is dupla annyi van, mint Nonónak. Mindkettő próbál utánunk mondani dolgokat, sőt énekelni is (pl hinta-palinta). Nonó ráadásul "táncol"is, emelgeti a lábát, billeg, illegeti magát, egy vicc az egész csöpp lány
. Joni olyan, mint egy kis maci, és nagyon elmélyülten tud tanulmányozni dolgokat! Hát röviden ennyit róluk.
Ami a nyaralást illeti, jó volt együtt lenni, minden nehézségével és alkalmazkodásásval együtt, de inkább őszölés volt, , főként első héten.
. aztán 1-2 napra kitört a nyár, így aztán a piciket is meg-meg mártottuk a Balatonban."
Ezt még tegnap este írtam, csak szétesett a net
Azért nem kell minket sajnálni, a gyerekek jókat kártyáztak, ha esett, a 7 éves lányom verte a mezőnyt pókerben
Csak azt sajnálom, hogy olyan kiszámíthatatlan és esős volt az idő, hogy kirándulni sem jutottunk el, pedig kinéztünk néhány szép kis helyet.
Ma kaptak hintákat, kevésbé jó konstrukció, mint a régi, mert gyerekek nehezebben tudják átszerelni
. a bébiknek kényelmes és jó lesz, az tuti.
Ugyanis itthon anyósomékkal ma köszöntöttük őket!
Woody és a többiek! Köszönjük a jó kívánságokat, és mi is hasonlókat kívánunk minden most 1 évesnek!
Pécsi szállásunk lefoglalva. Hol tart a szervezés? mit kell vinnünk? Hova kell mennünk? Megköszönöm, ha küldtök infókatg, akár priviben is, hogy felkészülten érkezzünk!Lehet tudni, hogy hány bébi lesz?
Torta: mi Balcsin köszöntöttük őket, csináltam nekik 1-1 kis kerek puding formát, amikor kiborítottam, körbe raktam babakeksszel, gondoltam abban az 1% tej már nem árthat. Amúgy én risztejet használtam, kevésbé karakteres, mint a szója, meg az eléggé allergizálhat is. Sima vanília pudingból volt, abban a kukorica keményítőn és a vanílián kívül talán nincs is más. cukor helyet xilitet tettem bele. Nagyon finom volt. Kaptak rá 1- kis gyertyát, meg 1-1 marcipán figurát (Micimacó és Malacka
). Hagytuk, hogy egyedül egyék.... Majd meglátjátok a képeken
.
Amit anyósom csinált mára, abban meg laktóz mentes tej volt!
Ma megmértem őket, tehát íme az 1 éves méreteik:
Jonatán: 9,81kg, 78cm, 8 fog, 46-os fej. (súlyát majdnem meg3x-ozta!)
Noémi: 7,63kg, 70-71cm, 4 fog, 44-es fejecske
.
Na, eldugulok
Claire