Új privát üzeneted érkezett!

Babaimi már kap,védőnő szerint mehet arról nem is beszélve amennyi tojást ad látott :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szülinapos csemetéknek és névnaposainknak nagyon boldogat!!!

éppen tegnap kerestem, hogy mikor vannak Joniék szülinapja

Ircsi!....Berci már jól van, olyan 1,5 napos beteg volt....lekopogom eddig hamar átvészeltünk mindent.

Babaimi!....Lényeg túl vagytok rajta!! Azért egy puszi jár a kis gyógyultnak! Berci is papírfüggő, mintha nem kapna enni....ami doboz, az jöhet, mindent szétrág, mint egy kiskutya. Most kivételesen éppen az asztalterítőt szedi le, és mondja neki a magáét.
Én is adok már tejet, és tojást is (fehérjével) úgyhogy erre nem kell tekintettel lenni a tortánál.
limo73

Nonó, Joni NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Krisztiknek BOLDOG NÉVNAPOT!

Babaimi, sajnálom a betegséget. :(
Én sem adok neki tejet és tojást sem... A babapiskotába van, tehát ez nem jó.
Én neten néztem egy receptet, kb olyan lesz, de én egy kicsi kutya alakú tortát csinálok közé pedig pudingot, de az is szójatejből lesz.
http://babakonyha.blog.hu/2009/04/06/el ... ojasmentes
Ma csinálom meg, hiszen holnap egy perc időm sem lesz....

Évi, nagyon köszi a számokat. Én is elküldöm azért majd az enyémet...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Elolvastam a babapiskótát(piskótatalér)ami van itthon,összetevők:tojásmassza(tojássárgája+cukor) :arrow: azt meg kaphatnak...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

evilany

Nincs meg vkinek a tábla amit anno csináltam?...g-ről eltűnt, és a gépen meg ami megvan vmi furcsaság történt vele(a szülés napja helyén x-ek vannak :? :? )be akartam szúrni...

evilany

Sziasztok

Boldog szülinapot a most ünneplő babáinknak!!!

Krisztik!! Boldog névnapot!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ezt találom csak
tábla
ebben is van születési dátum mondjuk

evilany

Babapiskóta: én eleinte tej és tojás mentes kekszet, meg piskótát vettem, most már a rendeset kapja.
Próbáltam a tejet, 3 napig kapott, nem volt baja tőle, azóta viszont nem issza meg. Most tápozunk megint.
Tojást evett már, pl bundás kenyéren, nokedlit is kapott, palacsintát imádja :)

Clarika, hogy van Réka??
Csillag mi lett Gergő pöttyeivel?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Palacsintát Tomi is evett :oops: :)

bakker..http://koponyeg.hu/t/Balatonlelle

evilany

Sziasztok minden kedves topic babának akinek már volt és akinek még csak most lesz Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk !!! Kép Boldog születésnapot az összes babának !!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Woody, ezt a tortát én is nézete, de a szójatejnél elbizonytalanodtam. 2 receptet próbáltam ki tésztára az egyik xar lett, a másik tűrhető és teszteltem egy saját krémet 3 ízben, mind jó, íyg az lesz sztem. De ha találok jobbat, akkor az:)).

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Ciss, ez nagyon szép, ilyet kerestem, de nem leltem:)

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, tablókép :lol:
Sajnálom az időt, de csak vasárnap és hétfőre mondanak rosszat. Utána már szupi lesz. Lehet hogy fürdeni nem lehet, de legalább lehet nagyokat sétálni és felfedezni a környéket. Az eső szerintem csak a gáz!
Jó nyaralást!!!

Babaimi, én ennek a tésztának a felét csináltam most meg és tök finti lett szerintem. Kis kutya formába raktam, hiszen Lili kedvence a kutyánk :) . Sajnos a közepe a nyakörvnél nem lett a legszebb, de én azt csináltam, hogy vanília pudinggal kentem be a kutyust. (holnap rakok fel képet)
Ja és a puding is laktózmentes és gluténmentes Sparba lehet kapni, és tejszínhabot, vajat, tejet is. Ott le is van írva, hogy ha nem laktózmentes tejjel csinálod, akkor lehet szójatejet hasznáni. Szerintem a puding is fini lett, most ettem belőle.
A dísz nálunk aszaltgyümi lesz a kutya orr, farok, szem stb... körbe meg alulra rakok majd holnap friss gyümiket amit szeret (banán, körte, (aminek nincs sok leve).
Hát ennyi, ez a torta csak az ővé lesz!
A felnőttek az én szülinapi tortámból esznek, de az is közös mivel az is kutyás és Lili neve is rajta lesz, csak az a cukiból érkezik. Ahonnan az esküvői tortánk volt. :lol: :wink:

Nagyon édes a nagylány! :D

woody

Woody,pont vas-hétfőre jó idő utána végig 20 fok,esős... :?

evilany

Évi 1312551569.6861.xls

Nekem ez a táblázat van...

Babaimi
Szegény Fanni! Szerencsére túlvészelte...
Én már adok tejet is, tojást is...
Szép kislány! És ő is hogy megnőtt már! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szójatej: érdemes vele vigyázni! (egyik ismerősöm adta a kislányának... a kicsinek nőni kezdett a melle... nagyon sok a növényi ösztrogén benne... :? )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Vagyok, létezem, csak sikeresen átvészeltük az első 6 hetet és végre a háztartást is tudom újra vezetni, meg jönnek sorban a látogatók.

Én egyszerűen mindenkinek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, hogy gondoltatok rám a névnapomon, nagyon jól esik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
kriszti0921

Ircsi ez is szuper!

Tina akkor te nagyon ügyes vagy :shock: :wink:

evilany

Évi, nagyon sokat segít ám a férjem. A ház körül kint mindent megcsinál, vigyáz Tamira amíg én pl elmegyek nagybevásárolni (így gyorsabb), meg amíg főzök... délutáni alvás közben még porszívózni is lehet (sőt, jobban alszik Tami :wink: :lol: :lol: :lol: ), meg ami nem jön össze, azt nem vesszük észre :wink: :wink: :roll: :wink:

Kép Kép
kriszti0921

sziasztok!

csak gyors bekukk, amíg apa zuhanyzik...
Zoé is beteg, az elmúlt éjszakánk rettenetes volt, azt hittem a foga jön, de hajnali 3-ra be is lázasodott...
folyik az orra, és egyszer napközben is felszökött a láza, meg most estére...
a kedélyállapota viszont szerencsére nagyon jó, nem is látszik rajta, hogy baja van, csak akkor ordít, ha orrszívózom...

minden név- és szülinaposnak nagyon boldogat!!!

Bamaimi milyen szép kis hölgy lett a manódból!!! gyere sűrűbben! betegséget sajnálom, ne legyen többet ilyen, csak azt kívánom!!!

Évi a vészjelek ellenére nagyon szép nyaralást Nektek!!!

Kép
gtunde75

Tina!....Kiscsajod egyszerűen csoda szép!....helyes hozzáállás, hogy ami nem készül el, nem veszitek észre :wink: ...én a mai napig így vagyok.... :oops:

Évi!....Nektek nagyon szép napokat kívánok, fütyüljetek az időjárásra, örüljetek egymásnak, pihenjetek, kiránduljatok, puszi!!!
limo73

Tündi!....Zoénak is jobbulást, remélem hamar túl lesz rajta. Nálam eltűnt a vonalzód, többiek nálatok megvan?
limo73

Zoénak jobbulást,nálam sincs vonalzó.

evilany

Woody Lilijének
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Tamara gyönyörűséges!

Tünde
Jobbulást Zoénak!

Rékus???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

köszönjük, már jobban van, csak orrfolyás van még..

Woody Lilijének boldog szülinapot!!!!

Kép
gtunde75

Lilinek boldog szülinapot!

Várjuk a "kutyusos" fotókat!
limo73

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagyotok, köszönöm Lili nevében. :lol:

Két kis kép, ezeket még a rendezvény előtt csináltam.
Kép
Kép
A közös tortáról a kép még a gépben van, de nagyon jó lett az is...
A család most ment csak el, kicsit fáradt is vagyok/unk. (2-től itt voltak)
Minden nagyon szuper volt. Majd még mesélek, csak most megyünk pihizni egy kicsit....

woody

Tivadarnak és Bencének
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Sziasztok!
"Ma jöttünk meg Balcsiról, ott ünnepeltük a törpék 1. szülinapját! Nagyon helyesek, jól bírják a nagy családdal járó gyűrődést, úgy látszik értik, hogy 5.-6. gyereknek már létfeltétele az alkalmazkodás. Egyébként ügyesek, már Joni is jól mászik, mindenütt feláll, Nonó már kapaszkodás nélkül is feláll, és sokáig egyensúlyoz. Joni még mindig tartja 2kgos súly előnyét :-D, és foga is dupla annyi van, mint Nonónak. Mindkettő próbál utánunk mondani dolgokat, sőt énekelni is (pl hinta-palinta). Nonó ráadásul "táncol"is, emelgeti a lábát, billeg, illegeti magát, egy vicc az egész csöpp lány :-). Joni olyan, mint egy kis maci, és nagyon elmélyülten tud tanulmányozni dolgokat! Hát röviden ennyit róluk.
Ami a nyaralást illeti, jó volt együtt lenni, minden nehézségével és alkalmazkodásásval együtt, de inkább őszölés volt, , főként első héten. :-(. aztán 1-2 napra kitört a nyár, így aztán a piciket is meg-meg mártottuk a Balatonban."

Ezt még tegnap este írtam, csak szétesett a net :(

Azért nem kell minket sajnálni, a gyerekek jókat kártyáztak, ha esett, a 7 éves lányom verte a mezőnyt pókerben :lol:
Csak azt sajnálom, hogy olyan kiszámíthatatlan és esős volt az idő, hogy kirándulni sem jutottunk el, pedig kinéztünk néhány szép kis helyet.

Ma kaptak hintákat, kevésbé jó konstrukció, mint a régi, mert gyerekek nehezebben tudják átszerelni :cry: . a bébiknek kényelmes és jó lesz, az tuti.
Ugyanis itthon anyósomékkal ma köszöntöttük őket!

Woody és a többiek! Köszönjük a jó kívánságokat, és mi is hasonlókat kívánunk minden most 1 évesnek!

Pécsi szállásunk lefoglalva. Hol tart a szervezés? mit kell vinnünk? Hova kell mennünk? Megköszönöm, ha küldtök infókatg, akár priviben is, hogy felkészülten érkezzünk!Lehet tudni, hogy hány bébi lesz?

Torta: mi Balcsin köszöntöttük őket, csináltam nekik 1-1 kis kerek puding formát, amikor kiborítottam, körbe raktam babakeksszel, gondoltam abban az 1% tej már nem árthat. Amúgy én risztejet használtam, kevésbé karakteres, mint a szója, meg az eléggé allergizálhat is. Sima vanília pudingból volt, abban a kukorica keményítőn és a vanílián kívül talán nincs is más. cukor helyet xilitet tettem bele. Nagyon finom volt. Kaptak rá 1- kis gyertyát, meg 1-1 marcipán figurát (Micimacó és Malacka :lol: ). Hagytuk, hogy egyedül egyék.... Majd meglátjátok a képeken :lol:.
Amit anyósom csinált mára, abban meg laktóz mentes tej volt!

Ma megmértem őket, tehát íme az 1 éves méreteik:
Jonatán: 9,81kg, 78cm, 8 fog, 46-os fej. (súlyát majdnem meg3x-ozta!)

Noémi: 7,63kg, 70-71cm, 4 fog, 44-es fejecske :D .

Na, eldugulok :lol: Claire
claire

Ja, és Kriszták, Krisztinák: BOLDOG NÉVNAPOT!
Ezt itt Joni írta hozzá :lol:
C
claire

Szülinaposoknak nagyon boldogat!!!

Claire!....A helyszín a hét elején fixálódik....lett egy új helyszín, és még az árat kell konkretizálni.
Résztvevők: Évi, Tündi, Klári, Mares, Woody, ti és mi, ez tűnik eddig fixnek. A kínálat az összedobott eszem-iszomból alakul, lesz: fasírt golyó, szendvics, francia sali, kukorica, rágcsálni valók, torta, szesz :D
Esetleg az üdítőt kéne bevállalni. A "program" délután lenne. Dióhéjban ennyi! Ti már szombaton jöttök vagy vasárnap?
limo73

Szombaton! Igyekszünk korán indulni, bár a szállást csak 2től foglalhatjuk el, de az nem baj, nem muszáj ott kezdenünk! Egyébként a Laterum Kollégiumban leszünk.
Szívesen hozok üdítőket, de mégis mennyit? És vmi kívánság, hogy milyen legyen? Majd még kitalálok vmi szállítható finomságot :D
Várom a további infókat!

Claire
claire

sziasztok!

Jobbulást Zoénak!

Boldogat az ünneplőknek!

Mi is jobban vagyunk, napjában már csak egyszer van széklete ami hígabb, de azt már betudom a fognak, hamár úgyis könyékig a szájában van... :D
Láza nem volt.

Tegnap voltunk lakodalomba, nagyon jól éreztük magunkat.
Volt egy Rékus korabeli kisfiú, mondanom se kell, hogy Rékám "betámadta" :) Ment, fogta a kezét....

Holnap meg irány a balaton!
Majd vasárnap érkezünk a talira!!!! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én látom Tünde vonalzóját.
Limo a tiedet viszont még sose láttam.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Claire!....Teljesen mindegy, hogy milyen. Talán legyen ilyen is, olyan is. Mennyit? ...ez jó kérdés, a mennyiséggel én is gondban vagyok. Éviék a Laterummal szemben laknak, lehet meg is fog keresni.

Klári!...Jó utat, szép nyaralást!

Most nekem is látszik Tündi vonalzója! :)
limo73

sziasztok!

Claire és Woody azt beszéltük meg, hogy olyan 2 körül ébredeznek a kölkök, és akkor utána indul a buli, akár le is fixálhatnánk a 1/2 3 vagy 3 órát kezdési időpontnak, aztán ha valaki megcsúszik, akkor sincs tragédia...
Annyit módosítanék a Limo által írtakhoz, hogy úgy rémlik, mintha Mares azt írta volna, hogy nem tudnak jönni, mert ha le is jönnek Pécsre, pont akkor indulnak vissza... :(
szóval várhatóan 7 szülinaposunk lesz! :)
kb 12 felnőtt és még az ikrek tesói...(gondolom jönnek ők is...illetve inkább úgy fogalmazok, hogy remélem jönnek ők is! :wink: :lol: )
ha jól számolok, akkor kb 23-an leszünk... :D

Kép
gtunde75

Clárika szuperjó nyaralást Nektek!!!

Kép
gtunde75

Clarika
Érezzétek jól magatokat!

Bizosan nagyon jó lesz majd a pécsi szülinapozás :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen, Évi ajánlotta a szálllást :D
Én teljes családdal érkezem, 3 napos hosszú hétvégét töltünk ott. Nem tudom a hely milyen nagyobbaknak, mert azt is lehet, h minket csak kitesznek ott, bekukkantanak, aztán mennek az apjukkal vhová.
Ami az időpontot illeti nekünk majdnem mindegy, mert nem igazán szabályos a napirend mifelénk :oops:, ennek minden előnyével és hátrányával együtt.

Mares! Legalább egy kicsit, na, igazán, léci-léci :)

Woody! Ti mikor jöttök-mentek? Aznap?

Csillagék? Nem lesznek?

Claire
claire

Nagyon boldog szülinapot kívánok Nonónak, Joninak és Lilinek!!!
Szokás szerint pár nap késéssel, de itthon még annyira sem jutok gép elé, mint eddig. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Claire, sajnálom a balatoni rossz időt, de azért látom jól éreztétek magatokat. :D
Mi is valamikor szombat délután érkezünk és hétfőn indulunk csak haza. Én még soha nem voltam Pécsen, ezért még maradunk 1 napig várost nézni. Férjem persze ismeri, mivel oda járt egyetemre. :D

Évi, Clarika jó nyaralást! És nagyon jó időt kívánok!

Limo, Tüni köszi az infokat.
Nekem tökéletes fél 3-tól. Én lánykám is fél 2 után ébred.
Azért még én is nézek itthon valami rágcsálni valót, ha már friss sütit, kaját nem tudok vinni. Na és persze a szeszt. :wink:

Mares, tényleg gyertek csak oda egy fél órára! :lol:

Ircsi, már csak 3 nap! :lol: :lol: :lol:
Teszteltél már???
Érzel valamit?

woody

Timikének és Edömérnek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="woody"]C írta:woodyÉn még soha nem voltam Pécsen, ezért még maradunk 1 napig várost nézni. Férjem persze ismeri, mivel oda járt egyetemre. :D

?

jól meg fog lepődni, hogy mekkorát változott a város!!!! :D :D :D :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Katka Timikéjének és Bmass-Edöjének boldog szülinapot!!!! :)
Utólag a többi ünnepeltnek is nagyon boldog első szülinapot!!!!

Ránk jár a rúd... :(
Nem elég a lépcsőházban való gyújtogatás miatti káosz....vasárnap az autónk bal első kereke elszállt...még jó hogy nem volt bent Geri....egyszer csak azt vette észre Tibi,hogy a kerék előtte gurul...vagy 30-40 métert csúszott kerék nélkül :(

áááááááááááááááá

Alapjában megvagyunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szülinaposoknak sok boldogságot!!!
limo73

Én 98ban, amikor az első fiamat vártam, akkor voltam utoljára Pécsett, és már nagyon kíváncsi vagyok! :D

BOLDOG SZÜLINAPOT TIMI, EDÖ!

Claire
claire

Csillag! :shock: :( Nem sérült meg senki?
claire

Tünde, az tuti! :lol: :lol: :lol:

Boldog Szülinapot Timi és Edö!

woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?