Új privát üzeneted érkezett!

Akkor jöjjön a táblázat:

Friss babák
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
Gigi 28 2004.október 28. 39+6 Olivér 3700 59
Márti05 31 2004.november 1. 38+2 Brigitta 3450 50
Marica 35 2004.november 13. 40+4 Mariann 4200 53
Anikó 28 2004.november 14. 40+2 Krisztina 2800 53
Bringa 29 2004.november 18. 39+3 Bernárd 3400 54
Kata 28 2004. november 20. 39+5 Patrik 4000 53
Saxi 31 2004.november 27. 38+2 Liliána 3000 50
</pre>

Még kismamik:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Zsuzsi 29 ápr. 2. 2-3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>

Hűha, én vagyok a következő!!!!!!
babar

Szia Barbi!Kép
Remélem nálad és nálam csak vihar előtti csend van.Kép

Én is attól féltem pénteken,hogy ha menni kell akkor cefre szagú apával megyek a szülőszobára.KépKép
A tiéd ma szenved?Az enyém még ma sincs teljesen jól.Kép
Hát bizony,bizony te vagy a következő a sorban!Kép

Andit rábeszéltem,hogy menjen el a Praxisba.
Na tegnap megtette.Eredmény:3008g picur 36+6 hetesnek hozta ki a gép"ami szerintem hülyeség"na mindegy,és már csak 10mm a tágulat.Tehát szűkül össze szerencsére.De az a doki se javasolja a forgatást!KépEnnek ellenére biztos megcsinálják neki.KépDe legalább már nyugottabb mint volt.KépÉn mindenesetre most is mondtam neki,hogy hadja ott a dokiját!Én biztos nem szülnék nála!Na,puszika!
Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja!Gigi!Kép
Ugye van még más kaja is amitől lesz tejcsim mert én utállom a grízes tésztát?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Igen Dia. Pl. állítólag az avokádó is szörnyne gyarapítja a tejhozamot. De ha jobban belegondolunk, szegény jó tehenek füvön élnek, mégis remekül produkálnak. Kép

Én ezt a fordítást nem vállalnám be. A barátnőd tiltakozhat egész nyugodtan, JOGA VAN HOZZÁ: Az ilyen-olyan tágulatok meg régen (UH előtt) ki sem derültek, azt szépen helyreálltak.

Tegnap este én sem vágytam szülni menni, szerintem nekem kellett volna vezetni, ha nem akarom, hogy a férjemnek ne legyen többet jogsija. Előre inni a medve bőrére? hát nem szép!

Arra gondoltam még, nyugtalan kismamik, hogy ez a boldog várakozós adventi időszak sosem tr majd vissza. Koszorú, kalácsillat, gyertyafény, és nem csak a Kisjézus, akinek a születését várjuk. Van benne valami nagyon szép. EL is megyek koszorút csinálni. Meg narancsba szegfűszeget dugdosni. Jók legyetek, jól legyetek!
sofka

Dia!

Úgy mindjárt egyszerűbb, ha helyben van az a mérő. Igen olvastam, hogy kórházundorod vanKép De ha jól emlékszem legutóbb nem volt magas.
Azt nem mondtam, hogy nem értelek meg, csak neked is van még két hét a kiírt időpontig, de ebből még lehet 3 hét is, ha a baba úgy akarja. Kész rémálom a túlhordott idő és csak felkészíteni szerettelek volna, hogy bizony ez is előfordulhat.

Én egész éjjel jóslófájásokkal küzdöttem, de nem tudom mennyi időnként jöttek. Mindig felébresztettek, ránéztem az órára, elmúlt, én visszaaludtam és mire megint felébredtem elfelejtettem mikor is volt az előzőKép Ezt játszottam kb éjféltől hajnal 5-ig közben 3x voltam pisilni is. Reggel 7-kor kelt a gyerek, persze nekem is kelni kellett, "Anya kaka-kaka" (anya kérek kakaót). Gyors pelenkacsere, átöltöztetés pizsiből, aztán magamat is átöltöztettem, kávét készítettem és már hirtelen fél 8 lettKép 8 körül újra kezdődtek a jóslófájások és 11-ig jöttek. Többnyire 5 percenként, de mikor már épp kezdtem magam beleélni, hogy de jó, mert erősödnek az apró fájások, abbamaradt jó 20-25 percre. Én meg csak ekkor mertem elmondani a családnak is, hogy mi volt. Amíg normális tudok lenni fájások alatt és ha kell beszélni, ha kell nevetni és megy, akkor az még nem szülés, az meg kinek jó, hogy negyed óránként kíváncsiskodjanak, hogy mi van.

Egyébként ha most éjjel szülünk, nekem is "cefre szagú" apával kellett volna mennemKép Hajnal 3-ig kimaradt, piáztak egyik haverjánál, meg játszottak az X-box-szal.

puszika

Kép
sasha

Sziasztok Csajszik!Kép
Sofka!Kép
Az avokádót se szeretem.KépAkkor velem mi lesz?Egyek füvet?Kép
Sasha!Kép
Igen,a múltkor kivételesen jó volt a vérnyomim.Kép
Én a kaka-kakára azt hittem,hogy kakilni kell.KépKép
Tök jó ha már 5 perceseid voltak reggel!KépIgaz ti nem első szülők "szerintem"már jobban tágultok.Szorítok!KépKiváncsi vagyok kinél szülsz majd.Majd megírod?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Saxi
Nagyon gratulálok a kis Lilihez, gyönyörű baba!!!Sok boldogságot Nektek!
puszi,
bringa (és a 10napos Berni Kép)
bringa

Dia, félre tréfa, ha érdekel, majd utánanézek a kajáknak. De emlékeim szerint a lényeg, hogy rendszeres időközönként juttass be vmit, és még rendszeresebben igyál. Pl. szopi előtt-alatt jó ha van meletted egy pohár víz, könnyebbn jön a tej. És a szülés után nem érdemes gyümölcslézni, mert a szervezet élvezettel raktározza a fölös kalóriákat, a babók hasa meg sokszor pont attól fáj. Sőt, az ún. szoptatós teától is fájhat... Nekem bejött az earl grey, vagy a sima víz. Kép
sofka

Dia!

Nem szerencsére viszonylag jól tűrte a másnaposságot! Nem volt semmi nyüglődés! Nyüglődtem én helyette! Kép
Ma mi is adventre készülődtünk délután. Megcsináltuk a koszorút és feldíszítettük a lakást, persze a girlandok felakasztását a párom vállalta! Olyan szép lett, hogy el is érzékenyültem. Már hármasban fogunk karácsonyozni, ez fantasztikus dolog!
A férjem is nagyon élvezte a készülődést, mondván, hogy csinosítgassuk a lakást a babó érkezésére!
A mai napot viszonylag jól viseltem, bár mintha egy kicsit kezdene belassulni a gyerkőc és a szám is kezd feldagadni! Na jó nem látok rémeket! Fájásaim nincsenek csak néha rendesen bekeményedek!

Dia! Ha a Tamás nem kap homeos bogyót nagyon szívesen elküldöm postán. Ha elsőbbségivel adom fel, akkor elvileg már másnapra ott van! Arra gondoltam, hogy a felét bepakolom egy vaniliás cukor tasakjába és úgy be tudom tenni egy borítékba. Különben is kb. 250 bogyóka van egy ilyen üvegben és ennyit tuti nem fogok megenni!
Dobj sms-t ha kell a bogyó és írd meg a címedet!

Gigi!
Én imádom a grízes tésztát! Jó sok lekvárral! Nyam-nyam!

Puszi
Barbara
babar

BarbaraKép

Grízes tészta: én is szeretem szerencséreKép
Most, hogy írtad, hogy feldíszitették a lakást, rájöttem,hogy talán nekem is hozzá kéne már látnom. Nincs koszorúnk sem. Na majd ha jön az anyu, akkor gyorsan elmegyek és veszek egyet.

DiaKép
Sofkának igaza van, nekem is azt mondta a gyerekorvos, hogy ne is kisérletezzek a tejserkentő teákkal. Csak igyak-igyak. Meg enni kell rendszeresen. Néha iszok egy kis körtelét, de én az Óbudai Gyémánt babavízet iszom. Az is fontos, hogy ne igyál szénsavasat.
Olyan furcsa a természet, hogy el is intézte, hogy ne kívánjam. Régen nagy kólás voltam, most meg nem is bírnám meginni.

Futnom kell, kajás a törpi.

Puszi

KépKép
gigi28

Jó reggelt Kismamik!Kép
Sofka,Gigi!Kép
Köszönöm a tanácsokat.KépAz evés és ivás mennyiségével szerintem nem lesz gond nálam.Kép
Szerencsére nem vagyok szénsav mániás Sőt,ezzel se lesz gond.A babavízre én is gondoltam és a rózsaszín Theodórát szeretem.Dee vettem egy doboz tejserkentő tea granulátumot is ami hidegvízben oldódik,majd eldől használom e.

Barbi!Kép
Komolyan 250db bogyó van abban a kis üvegben?
Én pedig azt hittem,hogy kb:30-40.KépAz Arnica Montana 15CH sikerült beszerezni,a másik ma kiderül.Ha nem kapunk Írok.Köszi előre is.Szombaton 5 gyógyszertárban voltam de sehol nem volt.Kép
Ti nagyon ügyesek vagytok,a lakás is kész az ajándékok is.KépNekünk még sehol semmi.De a héten már én is belevetem magam a vásárlásba Tamás bánatára.KépKép

Nálam semmi változás.Az éjszakám is jó volt azt leszámítva,hogy megvagyok fázva.Ugye nem lesz baj belőle?Már tea undorom van.KépMa mondtam picurnak,hogy legalább a dugómat lökje már ki.Kép
Az én picurom egyáltalán nem akar lassulni.Régen arra vágytam,hogy mindig motoszkáljon mert akkor voltam nyugott.De nem kellene már lassulnia??
Sok puszi!Dia 37+5

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!Kép
Most telefonált Tamás,hogy a Széna téren sikerült vennie D12 és 5Ch bogyót.Azért köszi,hogy felajánlottad aranyos vagy!KépAz 5CH-ból vajúdás alatt óránként vagy félóránként kapjak be és mennyit?Ezeket a bogyókat szopogatni kell?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

A bogyogyókat tedd a nyelved alá és hagyd, hogy elolvadjanak.

Puszi, G

KépKép
gigi28

Gigi!

Én sem vittem túlzásba az adventi koszorú készítést. Kicsit leporoltam, új gyertyák és kicseréltem a szallagokat. Azért szép lett a lakás. Este nagyon bájos, mikor világítanak az apró izzók a kerti fenyőkön!

Dia!
Örülök, hogy kaptatok bogyókat. Az 5CH-ból fél óránként kell bekapni azt hiszem 5 bogyót, de ez nem biztos. Majd otthon megnézem az okos könyvemben!
Nagyon fontos!
A bogyók bevétele előtt és után 10 percig nem szabad sem innod, sem enned különben nem szívódik fel rendesen. A fogmosást pedig kb. 1 órával előtte vagy utána kell végezni. Nem szeretik a mentolt!

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok!

Na, végre megint tudok írni. Ui. az történt, hogy a múlt héten végre párom rászánta magát a kis szoba kifestésére. Persze, mint mindig most is adódtak plusz problémák, így csak vasárnap estére lettünk kész teljesen, és állt vissza a számítógépes rendszer. Igazából még nem a baba fogja használni a szobát, hanem mi, csak nem akartunk akkor felfordulást csinálni, amikor már itt a trónörökös. Kicsit a hálót is átrendeztük, ui. úgy döntöttünk, hogy legalább fél éves koráig velünk fog aludni. Bár van légzésfigyelőnk, azért egyszerűbb lesz hozzá felkelni, és figyelni rá, mintha másik szobába lenne.
Ja, és köszönöm mindenkinek a köldökzsinoros, és UH-os hozzászólásokat. Tényleg megnyugtattatok! Olyan jó, hogy vagytok, és meg lehet veletek mindent beszélni.

Dia

Örülök, hogy az utolsó vérnyomid ilyen jó lett! Ezek szerint már meg sem kottyan neked a doki látogatás. A végére csak hozzá szoktál. Kép
A vizesedés az nálam érdekes. Egészen mostanáig nem is tudtam, hogy az jelentkezik nálam is, mert igazából nem látszik rajtam, csak valaki írta a zsibbadást, és a kezem, a lábam az nekem is zsibbad, ha sokáig fekszem. De én eddig azt hittem, hogy csak bénázok valamit, és elalszom a kezem...ui. mióta terhes vagyok, a fülem is rendszeresen elalszom. Kép Fogalmam sincs, hogyan csinálom.

Gigi

A kutyák mellett vannak érvek, és ellenérvek. A szőrözésnek én sem örülök, de mivel mi panelban lakunk nem kivitelezhető, hogy kirakjam őket. Főleg a nagyobbik kutyám, egyszerűen nem szeret kint lenni. Sétálni azt igen, de neki annyi elég is. Anyuék kertes házban laknak, de ott is mindig bent lebzsel. Biztos azért van, mert talált kutya, és most örül szegény, hogy nem kell kint lennie. Kép A szőrmentesítéshez majd sokszor fel fogunk mosni, és ki lesznek tiltva a kuttyok a szobákból. Már edzük őket. Egyenlőre úgy gondoltuk, hogy a gyerek szoba, az egy teljesen steril szoba lesz, ott csúszhat-mászhat, meg a nappaliban, ha meg már tud járni, akkor meg ugyis mindegy. Egyébként sajnos az allergia szerintem nem azon múlik, hogy van-e melletted állat. Én már csak tudom, mert az vagyok (sőt asztmás), és pl. allergiás vagyok a macska szőrre, pedig soha az életemben nem volt macskám, és szinte nem is voltam olyan helyen, ahol lett volna macska. Egyébként azokat a betegségeket, amik tényleg árthatnak a babának, nem a kutyák, hanem a macskák terjesztik. Én is sok dokinak mondtam, hogy van kutyám, de eddig mindenki azt mondta, hogy az nem baj, csak figyeljek oda, hogy azért ne nyalogassa a babát. Ezt meg persze megteszem. De az is biztos, hogy minden orvos más. De nekem az a véleményem, hogy csak az mondja, hogy rakd ki az állatokat, aki igazából nem is szereti őket, vagy elitéli, ha bent vannak a lakásba. De ez az én véleményem, és, ha te úgy érzed, hogy az a jó, ha kiteszed, akkor tedd azt. Mindenkinek megvannak az elképzelései, még lehet, hogy az enyimé is változni fog. Kép Egyébként most azon vagyunk, hogy 1-2 éven belül sikerüljön kertes házba költözni, ott azért többet lesznek majd kint...vagy nem. Anyuék nagy kerti kutyái szintén bent vannak. De mi csak ilyenek vagyunk. Kép

Saxi

Nagyon-nagyon gratulálok a picurihoz!!!! Legyetek nagyon boldogok, nincs is szebb ajándék egy babánál!!!! Kép

Puszi, Zsófi
mzsx

Helló!

KutyatémaKép
Érint minket is, hiszen van kutya. Eleinte én is próbáltam eltiltani, de azt kell mondjam hiú ábránd volt, ha azt hittem, hogy a gyerek majd ott lesz ahol én gondolomKép Egy mászó babát sem lehet már ajtó nélkül benttartani egy szobában. Az elsődleges célpont meg a kutya leszKép Gond egy szál se, profi vagyok kutyaszőr szájból való eltávolításábanKép
Mindenki megnyugtatására a gyerek még nem allergiás, sőt még betegséget sem kapott el. De szegény kutya bezzeg nem úszta meg a felsőlégcső hurutot és a tüszős mandulagyulladást... KépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,Jó reggelt!Kép
Na,amint látom megint én vagyok az első.Állapot változatlan,egyre jobban vagyok.KépKépKi érti ezt??
Holnap reggel 5-kor kelek.KépVérvétel,CTG és persze az a fránya vizsgálat.Kiváncsi leszek most mennyi lesz a vérnyomim.KépAbban bízok,hogy 7-kor még félig aludni fogok és ezért alacsony lesz.Kép

Zsófi!Kép
Üdv ismét közöttünk!Kép
Nekem semmim nem zsibbad se nappal se éjjel.Akkor ugye én tényleg nem vizesedem?
Veled mi ujság?Készülődik a babasarok?Nálunk is az a helyzet,hogy velünk fog aludni"még nemtudom meddig"a hálóban picur.Igaz,van külön szobája,de még nem szeretném külön tenni.KépDe egyenlőre nálunk is az ő szobájában van a számítógépes rendszer.Kép

Kutya:Hát én el se tudnám képzelni a lakásban a kutyát pláne panelban nem.KépÉn vidéki"lány"vagyok és ott van is kutya de soha nem volt a házban.Na de ez csak az én véleményem.

Barbi!Kép
Na,tegnap megértettem,hogy hogy fér abba az üvegcsébe 250db bogyó.KépNem olyan az üveg mint az Arnikának és a bogyó is kisebb ebben.Vagyis olyan miniatűr,hogy nagyítóval kell bevenni.KépKépElkeztem szedni,majd kiderül használ e.Én tegnap este olyan de olyan ügyes voltam!Kép
4 óra alatt letudtam a család karácsonyi ajándékát.KépMost már tényleg mehetek szülni,mert minden kész már semmiért nem kell izgulnom.Kép

Sok sok puszi mindenkinek!Kép
A szófosi már megint beindult nálam.Bocsi.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Kutya: nálunk az a baj,hogy eszméletlenül hullik a szőre. És hát ugye én elképzeltem, hogy ugyis fent van a gyerekszoba, lent nyugodtan el lehet. Csak épp napközben a picur lent van a nappaliban. A szőr meg csak hult, hult. Állandóan tarkarítani erőm meg időm sincs. Meg az a baj, hogy ő olyan, hogy imád bent lenni, de ha a többi kutya ugat, akkor neki azt meg kell néznie. Na az meg, hogy szopi közben ugráljak neki, nem megy. Úgyhogy most az a megoldás, hogy nappal kint van, éjszaka meg bent alszik. Vett a férjem egy gyerekajtót az előszobába, azt elhúzzuk és ott alhat. Ja meg még a külső szobában a kanapé is az övé lett.Kép Úgyhogy nincs kutya sorsaKépKép De ez még jól is jött, mert most akarjuk a kanapét lecserélni, legalább nem mászik rá.

DiaKép
Irigyellek,hogy letudtad a karácsonyt. Nekünk valami őrült tempóban kell elintézni. Bár ígyis egy szopit majd üvegből kell az anyunak elintéznie. Elég fura megszokni,hogy nem mész oda ám ahová akarsz, mert időre vissza kell érni. Sőt, el se mehetszKépKép

Egyre botrányosabbak a szopikáinkKép Ma több mint egy órát tartott. Eszik, elalszik. Na akkor böfizik, még eszik. Na azt hiszem, hogy már jóllakott, akkor a szemei kipattannak. Beszélgetünk, nézelődünk. Na akkor most már csicsika. Ja de ő még éhes. Eszik rá egy tizet, huszat és nézelődünk. Nekem meg közben fejnem kéne, hogy legyen estére tejci.
Segítség!!!!!!!!!!!!!!! Így, ha még mell előkapó anyuka lennék, akkor sem tudnánk sehová menni.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi, nyugi! Döntsd el, hogy mitz szeretnél. Ha igény szerint szoptatni, akkor hagyd őt a saját ritmusában. Ha időre, akkor próbáld háromóránként etetni, csak akkor ha jelzi, hogy nagyon éhes, akkor előbb. Egyébként simán bezavarhat a cumisüveg, lehet ám, hogy arra vár a kis beste, azon nem kell annyit dolgozni.

Dia nem irigyellek a holnapért. Nekem a tegnap du volt hasonló.

Írnátok 38 hetes bpd értéket? Referenciának? Utána és is elárulom.
sofka

Sziasztok!

Gigi!
Egy cipőben járunk, nekem rendszeresen csinálja ezt Krisztikém. A legrosszabb, amikor a hajnali 4-es szoptatásnál igyekszik ezt kivitelezni. És ha nem adok neki cicit, akkor meg egy idő után szörnyen elkezd sírni. Én sem tudom, mit lehetne vele kezdeni sajnos.

Dia!
Remélem, a vérnyomásod rendben lesz, nem lesz semmi gond. Hátha tényleg a korai kelés megtéveszti a vérnyomásod, és nem megy fel. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó és Kriszta baba
pancsa2

Sziasztok!

Na, megvolt a mai nap kálváriája. Kép Ma voltam először CTG-n. Nagyon élveztem, bár a picurkát föl kellett rázni (szó szerint), mert nem igazán akart mozogni. Kép Erre a szülésznő egy kicsit megmozgatta a hasamat. Na, erre nagy nehezen fölébredt, és produkált jó pár értékelhető mozgást. Kép Egyébként nagyon kiakadtam, mert úgy tűnik a kicsi fiam nagyon kapaszkodik. A C értékem még mindig pont ua., mint 6 hetes terhesen. Kép De, ma vettem málnalevél v. eperlevél (tudom is én) teát, és azt fogom iszogatni. Ja, meg természetesen folyamatosan győzködöm, hogy jó lenne otthon karácsonyozni. A kórházban már csak úgy hívnak, hogy "karácsonyi anyuka". Kép

Kutyákról

Nekem az az elképzelésem Kép, hogy láttunk az IKEA-ban ilyen rácsos ajtót, ami kb. 1m magas, és azt szerelnénk fel a szobákra, így azok úgy működnének, mint egy nagy járóka. Kép Kép Persze aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy csak álmodik a nyomor. Kép

Sasha

Azt hiszem a szőr kiszedése nekem is jól fog menni, mert már 5.-es korom óta van kutyám, és már elég sok minden megéltem. Kivéve, ami most jön. Kép Kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak kijönni egymással, bár roppant jámbor kutyáim vannak. De majd összeszoknak, biztos fogják élvezni a lányok (kutyák), hogy valaki sokat foglalkozik velük...bár eddig sem panaszkodhattak.

Dia

Valószínű, hogy akkor tényleg nem vízesedsz, bár én is csak light-osan. Eddig kb. 10-11 kg-ot híztam, és igazából nem látszik. A vízesedés meg találn onnan látszik, hogy kicsit pufibbak az ujjaim. De nem vészes.

Ja, képzeljétek el, van egy tök aranyos történetem. Egy ismerős kisfiú (4 éves) mostanság egyre gyakrabban piszkálgatja, meg húzogatja a kukiját, és a szülei szóltak neki, hogy azért ezt nem kéne...erre ő..."De anya, ez nekem olyan jó!" Kép Kép Miből lesz a cserebogár. Kép Kép Aranyos lehetett.

Na, puszi mindenkinek!
Zsófi
mzsx

Sziasztok Csajok!Kép
Most jött be a babanet reggel óta.Kép
Szóval,nem akarom elkiabálni,de 4 óta olyan gyönyörű fájásaim vannak 8 percenként.KépIgaz,nem vészes kilehet birni.Na de mi van ha úgy járok mint Gigi és nem is nagyon erősödik a málnalevél tea miatt?Na mindegy,a szülésznőm ma éjjel ügyeletes jó lenne talizni.Kép
Zsófi!Kép
A kisfiús sztori nagyon tetszik.KépKép

Anikó!Kép
A vérnyomid szülés óta rendben van?

Gigi!Kép
Én is csak azért tudtam le tegnap a vásárlást,mert megbeszéltük a családdal,hogy az idén nem visszük túlzásba az ajándékozást.Tehát mindenki csak apróságokat kap.Ja!Emlékszel arra a vastag együttesre amit a La Halle-ban vettél velem fehér.Na pesze,hogy nem birtam ki tegnap és én is vettem Dominak.KépKép
Sajnálom,hogy kínlódtok a szopival!KépRemélem hamarosan belerázódtok.Puszi Olinak.

Mindenkinek sok puszi!
Barbi merre vagy??Ugye nem szülsz?Várj meg légyszi!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nekem se jött be egész nap a babanet, így nem tudtam nektek irogatni.

Dia!
Ne aggódj én megvárlak, bár szerintem Te hamarabb elintézed a dolgokat!
Andival mi van? Sikerült a fordítás? Beszéltél azóta vele?
Ügyes vagy a bevásárlással. Mi még holnap megyünk egy kört, aztán már nem szívesen indulok neki a városnak.
Pénteken megyek UH-ra és CTG-re és sajnos a férjem nem tud eljönni velem, így kénytelen leszek egyedül bevezetni a belvárosba. Ennek annyira nem örülök, mert itt a környéken még elkocsikázom, de az őrültek közé nem szívesen megyek be.

Ma volt az első olyan napom, hogy egész nap itthon voltam! Nagyon furcsa volt. Eddig mindíg szerveztem valami programot magamnak, vagy bementem dolgozni, de ma lustiztam. Sokáig aludtam, utána varrtam egy kicsit, főztem ebédet, majd ledőltem - aludtam 1,5 órát. Most pedig vettem egy jó kis fürdőt, mert nagyon keményedett a hasam.
Nem segített semmit, most is kőkemény.
Valamit nem tudok! Milyen a fájás? Az ténylegesen fáj vagy csak bekeményedik a pocak. Persze ez a keményedés nem kellemes, de fájdalmasnak nem mondhatnám!

Gigi!
Drukkolok, hogy összeszokjatok szopi terén. Én is arra gyúrok most, hogy minél többet pihenjek, mert utána úgy sem tudok majd! Kép
Ez a szoptatás olyan kényes téma. Valahogy anyáink mindíg arra emlékeznek, hogy nekik milyen könnyen ment, most meg elég sok kínlódást lehet hallani. Vagy lehet, hogy mindent megszépít az emlékezés? Kép
Kutyu kényes kérdés. Szerencsére nálunk Dömperke kert-lakó, csak néha Anyu engedi be, mikor esetleg fázik a kicsike! Kép (90 kg)
Nálunk is az emeleten van a gyerekszoba és én is lent szeretném majd napközben a picit magam mellett. Miben tárolod? Kiságy, járóka, mózeskosár?
Ugye nálad volt, hogy azt hitted szivárog a magzatvized? Aztán csak bővebb vizes folyásod volt. Na nekem ez most elkezdődött és annyira idegesít, állandóan rohangálok a wc-re megnézni, hogy vajon mi folyik! Kép

Zsófi!
Nekem is múltkor fel kellett rázni a Szonját, de ő nem nagyon aktivizálta magát. Egy picit mocorgott, majd visszaaludt. Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogy mit mondhat magában! Kép

Sofka!
Én pénteken tudok majd 38. heti bpd értékkel szolgálni!

Nekem is beindult a szófosi!

Puszi mindenkinek:

Barbara
babar

Dia!

Még valamit elfelejtettem a homeos bogyókkal kapcsolatban!

Nem érintkezhet fémmel! Tehát müa. kanállal vagy a kupakjából vedd be!

Puszi, jó tágulást! Kép
babar

Sziasztok!

Hű, mik nem történnek pár óra alatt, amíg nem vagyok.

Dia

Mi van veled? Még a végén meglesz a gugolás eredménye? Kép Irigykedem ám nagyon. Nekem ma CTG-n mutatta a szülésznő, hogy az, meg az a kiugró, az egy-egy erősebb összehúzódás, és majd így kezdődik a szülés is. Mondtam, hogy az jó, mert semmit nem éreztem belőle...csak nehogy lemaradjak a szülésemről. Kép Kép Bár azt hiszem nem lesz ilyen mázlim, és egyébként is meg lettem nyugtatva, hogy "ne aggódjon kismama, azt érezni fogja". Kép

Barbi

Én csodálkoztam ezen a felrázáson, mert itt nem az a lényeg, hogy a szívhangot nézzék. Nem értem, hogy szegény gyerek miért nem aludhat. Nekem pl. reggel, és utána délutántól szokott aktívabb lenni. Dél körül nem. Ma meg 1/2 12-kor voltam CTG-n. El tudom képzelni, hogy mennyire föl lehetnek háborodva a törpik ilyenkor. Kép Kép
Te, ez a Dömperke milyen kutyus? Bernáthegyi vagy valami hasonló? Nem egy csöppség az biztos. Kép

Puszi, Zsófi
mzsx

Dia, Te ilyenkor már itt szoktál lenni. Valami hír?
sofka

Sziasztok!

Lányok, a mai meg a tegnapi napunk valami kész kabaré. Szegény kiscsajszim egyszerűen nem marad meg, nem alszik, folyton enne, és szörnyen üvölt. Nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Mikor meg teleeszi magát, akkor meg fáj a pocakja. Szóval tanácstalan vagyok, és szörnyen fáradt.

Dia!
Lehet, hogy ma már meglesz az örömöd, és babázol? Kép

Puszi mindenkinek
Anikó és a kis éhenkórász Krisztikéje
pancsa2

Sziasztok Csajok!Kép
Már nagyon álmos vagyok"5-kor keltem"de nem húzom az idegeiteket amíg felkelek ezért leírom most mi a helyzet.
Szóval:Tegnap amint írtam 4-től 8-ig 8 perceseket produkáltam.Aztán hirtelen elmúlt.Kép"Pedig már örültem.Kép"
Ma megvolt a CTG ami jó,vérnyomit már nem is mértekKépcsak beírták,hogy 130/80,aztán jött a nagy fehérKép"rendes volt mert addig nem vette fel a köpenyt amíg vizsgált.KépEredmény:2 ujjnyira nyitva vagyok és a feje már be van fordulva a szülőcsatornába.KépHURRÁ!!!Na,persze tudom,hogy ezzel még végig is húzhatom,de mégis egy kis reménysugarat ad.KépKérdezte a dokim,hogy még mindig nem szülünk?Erre mondtam neki,hogy ha rajtam múlna már most haza se mennék a szülőszobáról.KépKépKülönben anno a védőnőm ezt a hetet mondta a szülésemnek,mert az első mozgástól ez a 20. hét.Majd kiderül ha beborul.Kép
Barbi!Kép
Andi holnap reggel fekszik be forgatásra.Este majd bemegyünk hozzá,hát ő úgy készül,hogy biztos megszül a forgatástól.Kiváncsi leszek.Kép

Tegnap "szerintem"nekem tuti,hogy a bogyó hozta ki az esti fájásokat.KépMondta a doki is ,hogy nyugottan szedjem mert ártani nem árt.A tenyeremből nyalom fel.KépAz jó?
Fájás:Keményedik a hasad a szokásos módon csak erősebben és közben fáj a derekad és nyilal le a végbeledhez.Vagyis nekem ilyenek voltak.De azért még olyan fájdalom volt,amit ki lehet birni.Kép
Állítólag az IGAZI olyan lesz,hogy nem marad abba mindig lesz csak hol erősödik,hol gyengül.

Most hétvégén "állítólag"olyan front volt,hogy úgy mentek szülni a csajok,hogy fájás óne csak elfolyt a magzatvíz.Kép
Ja!És okosodtam is ma.Szóval én mindig azt hittem,hogy csak akkor nyílok ha majd elmegy a dugóm.De neem!Úgy is lehet nyílni,hogy majd csak a szüléskor megy el a nyákdugó.Ki érti ezt?Kép

A pisilős,folyásos,vizes izé nálam is jelentkezet és már a második csomag betétet használom el.Kép

Juj lányok bocsika,hogy már megint szófosim volt!KépKépDe ti is írjatok sokat,sokat,sokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Ma itt volt a barátnőm és tök jó volt!!!KépKépKép

AnikóKép
Tegnap éjszaka azt hittem, hogy megőrülök. Éjfélkor felébredt Olivér és fél négyig nyüglődött. Szegény férjem járkált vele, aki éjjel egykor jött haza, és ötkor már kelnie kellett. Semmi nem volt jó. Enni nem akart. Csak az tetszett neki, ha karban van. A végén ültem vele az ágyon és bőgtem. Legszivesebben elmenekültem volna. Aztán aludt hatig, utána evett valamennyit és nyolcig fent volt. Mondtam neki, hogy eladom egy fél disznóért, na erre meg teli szájjal elkezdett röhögni. Kilenckor ébredt, hogy halál éhes, erre háromnegyed órán át bénáztunk, szinte semmit nem evett. Aztán fél 12-kor tíz perc alatt lerendeztük és azóta alszik. Ki érti ezt???? Remélem az éjszakai borzadály ma nem ismétlődik meg.

BarbaraKép
Nekem volt ilyen folyásom. Nem túl kellemes. Ráhozza az emberre a frászt.

DiaKép
Na látod, tágúlsz rendesen. Hátha te is gyorsan lezavarod az egészet.Nekem sem ment el a nyákdugom.

Na most sietek. Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Én úgy emlékeztem,hogy neked elment a dúgód.De jól van ha nem akkor nyugott vagyok.KépMeséltem ám rólad a dokinak és a szülésznőnek!KépMert mondta a doki,hogy ha itt az idő és menni kell az egészen más fájás lesz azt megérzem.Erre mondtam neki,hogy mi van ha a teától nekem is csak olyan ligh-os lesz mint neked volt/itt elmeséltem a sztorit/.
Aztán nem tudom,hogy az jelent e valamit,hogy reggel 5 óta ettem 3 fornettis pogit és azóta semmit.Mert egyszerűen nem vagyok éhes viszont inni innék állandóan.Szerinted??

Nagyon sajnállak az éjszaka miatt!KépOlvasni is sok volt,hát átélni.?Szerinted mi lehet a baj?Védőnőt kérdezted?Front?Mert szerintem ez nem csak a szopi bénázás.De légyszi azért ne add el pláne egy fél disznóért!KépKépMikor kapok újabb képeket?KépSok sok puszi!Dia 38+0

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megérkeztünk,végre itthon.Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat,nagyon aranyosak vagytok.Még nem volt időm mindent visszaolvasni,de remélem hamarosan sikerül.

Lenne egy nagyon fontos kérdésem,hátha tudtok segíteni.Beindult a tejcsi de nem ártana egy kis rásegítés,van CH-5 homeós bogyóm de nem tudom,hogy mennyit kell belőle bevenni,két napja szedem napi 2*5-öt remélem ez nem sok.Ha valaki tudja a helyes adagot légyszi írjátok meg.

Előre is köszi,ha tudok jövök,de most le kell pihennem mert nagyon kivéreztem és még elég gyenge vagyok.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.

Dia!

Szorítok nagyon.Puszi.
saxi

Sziasztok!

Nálam megint nem működött a babanet délelőtt, ezért most tudok csak írni!

Dia!
2 ujjnyi tágulás az már valami. Remélem nekem is biztatót fog mondani a dokim! Lehet, hogy mégis hatnak ezek a bogyók?
Andinak drukkolok!
Nálam most elkezdődött egy torokgyulladás! Persze mikor kezdődjön, mikor az ember alapból nem tud aludni, hát most még rátesz a torokfájás! Kép
Ezerrel iszom a hársfa teát és vettem homeos bogyót rá!
Állítólag jövő hét elején lesz front! Szerintem az lesz a mi időnk! Kép

Gigi!
Legalább egy egész disznóért add el azt a gyereket, ha már így kiröhögi az anyját! Kép
Elég rosszul hangzik ez az éjszakai bulizás! A legszarabb, hogy nem tudod mi a baja! Lassan már mi is itt tartunk és akkor lehet holtkórós anyukák klubját nyitni!

Zsófi!
Nekem is hasonló időbeosztásban él a kistörpém! Valahogy mindíg olyan jókat tud szunyálni a vizsgálaton. Ezért egyszer megpróbálták felrázni, utána hagyták is aludni!
Dömperke moszkvai őrkutya, ami a bernáthegyinek és a kaukázusi farkasölőnek a keveréke! Gyönyörű!

Puszi

Barbara
babar

Saxi!

Az okos könyv szerint: URTICA URENS naponta 2-3x5 golyócska!

Sok sikert, pihenj sokat!

Barbara
babar

Barbi!Kép
Szerintem tuti,hogy a bogyó segít!Köszi,hogy ajálottad!KépMost barnázok és alig tudok ülni,mert nyomja a nunimat picur.KépSzorítok,hogy te is ilyen jó hírekkel gyere pénteken!KépÉn szombaton megyek ismét.Aztán hétvégén de legkésőbb jövő héten szeretettel várlak egy talira a szülőszobán férjestül!!KépKépKépDe jó lenne!

Én most lábaltam ki a torok fájásból igaz csak 3-4 napig tartott.Részvétem.

Sofka!Kép
Nekem nincs 38.heti BPD érték csak 37.heti az 90mm.Remélem segít valamit.KépHogy vagy?

Saxi!Kép
Örülök,hogy már otthon vagytok!KépJó egészséget kivánok nektek!Kép

Puszi,puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Együttérzek veled. Nekem is felkelt fél1-kor a kicsi, és 3-ig egyfolytában üvöltött. A cicin is, a karomban is. Végül anyukám átjött, és ő is bekapcsolódott a fenékrázásba, meg a férjem is. Aztán 3-kor végre elfogadta a cicit, és bealudt egészen 7-ig. De sokszor én is csak ülök az ágy szélén, rázom a fenekét, és bőgök. És azt is észrevettem, hogy mikor nekem nem alszik a kicsi, neked sem. Lehet, hogy ezt is valami front okozta? Mindenesetre én minden este abban reménykedek, hogy hátha ma éjszaka kicsi nyugisabbak leszünk.
Puszi, Anikó
pancsa2

Sziasztok csajok,
minden uj babanak gratula, az egyben levöknek pedig hajra! Mi is elünk es virulunk, eddig sajna nem volt idöm irni mert vegig vendegeink voltak, most vegre lecsendesült a helyzet.
Abel jol van, epp ma 6 hetes, szepen fejlödik. Hetfön voltunk dokinal, eddig 1,1, kg-t hizott es 8 cm-t nött! Most 4,1 kg es 56 cm.
Tejcivel most epp gondok vannak, mintha nem lenne eleg. Szegenykem a vegere teljesen belelovallja magat es csak hisztizik es szivja de nem jön. Nem tudtok valamit tejtermelesre? Jol jönne. De remelem normalizalodik majd a dolog.
Majd megprobalok kepet is feltenni, de szkennelnem kell, mert nincs digitalis gepünk ugyhogy idöbe telik, mig raszanom magam. Pedig olyan gyönyörü kisfiu!
Na befejezem, puszi mindenkinek, es nyugodalmas jo ejszakat!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Györesz!Kép
Na,ide is írok neked,hogy holnap dudjál mit olvasni.KépSzóval tényleg szép nagyfiad van már.KépApja,hogy viselkedik?Lelked rendben?Nálunk már mindenki tűkön ül,hogy mikor szülök már.Ma még csak a telefonokat kapkodtam.KépDe persze én várom legjobban.KépEz a legrosszabb állapot.Amikor már csillog-villog a lakás ,minden bepakolva,minden megvéve csak a manócska hiányzik.KépNa de majd el jön ez az idő is.Sok sok puszi!Igyekszem többet írni ezentúl.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Pancsa, Gigi
Csatlakozom, a tegnap éjjeli nemalvós-gyerekes klubba Kép

Motiot
Három, illetve hathetes korban van egy fejlődési ugrás, amikor több tejci kell a babának, mint addig. Ha többször teszed cicire pár napig, akkor beáll, s utána megint nyugi lesz. Ilyen van még három, illetve hathós korban is. Szerintem ez lehet nálatok is Kép

Mi jól vagyunk, bár tagnap hasfájós éjszakákn volt.

Kata
Nálatok hogy alakul az összeszokás?

bringa és a majdnem kéthetes Berni
bringa

Sziasztok,

Kata gondolom eleg elfoglalt, a masik topikba is csak futolag irt, ugy gondoltam, hogy megosztom veletek azokat az infokat, amik altalanosak (Betti egy kornyekbeli, 2 gyermekes anyuka, egy faraszto kisbabaval, akit szeretne sokaig es jol szoptatni, mert az elso lurko tapszeres volt. Kicsit kuzdenek, de megy a dolog, cserebe Betti mar kifaradt a 4 orankenti ebredesekbe ejszaka..)

Ime:
"Sziasztok!

Ismét egy gyors bejelentkezés.:-O

Betti!
Tudom,nem vigasztal,de amiket írtál Kevinről(szopi-alvás)olyan,mintha Patrikról írtad volna!
Viszont örülök,hogy tudom szoptatni,mert ha még üvegeket,cumikat kellene mosni-fertőtleníteni,tápszert készíteni -és mindezt éjszaka -jajjj...
Szóval nem vagy egyedül,Patrik,bár nagy mennyiségeket eszik,mégis sokat van cicin.
Ja,és ő is nagyon keveset alszik.
[..]
Kicsit ledöbbentem én is:Patrik hason átfordítja a fejét egyik oldalról a másikra.
Úgy emlékeztem,ez később szokott sikerülni.
Kitartás!(Ezt magamnak is írtam :-O ).
Nem tudok most mindenkinek külön írni,légyszi nézzétek el nekem!

A gyermekágyas osztály számomra tényleg rémálom volt.:-(
Eléggé alkalmazkodó természetem van,a terhespatológián mindenkivel baráti viszonyban voltam.
[..]
Puszi mindenkinek!

Kata"

Udv,
Mica
mica

Hahócsek Dia!

én is még egyben vagyokKép
viszont méhszáj nálam is már nyitvaKép
babóka leszállt, szóval már csak
várom...
annnyira jó lenne tudni hogy mégis mikor
és lehetőleg már ne túl messze legyen az
időpont mikor kibúúújik...jajajjaj
szeretném már megfogni...
puszi,eszti
a pocaklakó tali címszó alatt egyébként megtalálod a képeket te is!Kép

gugolj sokatKép,idd a teát, én is ezt teszem!Kép
esztyx

JAJ Dia!
én már úúgy útálom ezeket az érdeklődő
telefonokat, amellett, hogy jólesnek.
..már én is annyira vágyom/várom...
és annyira nem bírok már kedveskedve
válaszolni mindenkinek, hogy igen, még
mindig egyben..KépKép

ja és szerinted nem jelent semmit, hogy nyitva
van a méhszáj??Képén azt hittem, hogy onnan már...nem sok..
esztyx

SziasztokKép

Tegnap végre emberek közé mentem.Kép
Elmentem vettem a gyerekszobába párásítót. Csekély 25 ezer volt. Igaz vehettem volna 60 ezerért isKép Hátha jobban alszik ha egy kicsit párás a levegő. Anyu vigyázott rá. Mielött elmentem lefejtem egy adag tejet. Na úgy megpumpáltam a mellem, hogy majd be sz.rok. Azóta is tökre fáj és ha abból akar enni, akkor majd kiugrok a bugyimból. TEgnap nem fejtem minden szopi után. Egyrészt mert már rosszúl voltam tőle,meg a barátnőm is itt volt. Na és láss csodát nem kellet pótlást adnom estére.Kép Aztán lehet, hogy tegnap kivételes nap volt és volt elég tej. Remélem ma is így lesz.
Az éjszakánk ma jobb volt szerencsére. Igaz este volt nagy kiabálás. Gyorsan intéztem a fürdést, közben a férjem megitatta teával. Fürcsi, öltöztetés. Már teljesen kész voltunk amikor látom,hogy tök vizes a gyerek feje meg a ruhája. Na persze a teát bukta vissza. De nagyon rendes voltam, mert nem szurtam le a férjem. Csórikám honnan tudná, hogy fürdés elött nem tömködjük a pici pocakat minden hülyeséggel.

DiaKép
Kitartás! Majd rakok fel képet, csak a fényképező már megint a férjemnél van. Mindjárt jön a gyerekorvos, remélem minden rendben.

Ja tegnap 4,99 kg volt törpikémKép Öt hét alatt hízott másfél kilót. Látszik is rajtaKép

MártiKép
Ezek a babák tényleg furcsák, hogy így együtt nyűgösködnek.Kép Akkor tuti front volt. Meddig ilyen érzékenyek a frontra?

Puszi mindenkinekKép

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!Kép
Na most nem írhatom,hogy én vagyok az első,mert Gigi barátnőm beelőzött.Kép
Gigi!Kép
Puszi.Neked is kitartást!KépVárom a képeket sokat,sokat!Kép

Eszti!Kép
Neked van barnázás?Én is reménykedem abban,hogy a nyitott méhszáj már csak pár napot jelent.Persze ilyenkor az is eszembe jut,hogy Gigi 2 hétig húzta még így.Kép

Tegnap megnéztem a képeket,nagyon tetszik.KépRád voltam igazán kiváncsi..KépNagyon aranyos,szimpi vagy.Ja!És megjegyeztem magamban,jó,hogy nem mentem el a talira mert ti mind manökenek vagytok mellettem.KépNa de tegnap azért örömöm is volt,mert a másik CTG-n még nálam is kövérebb csaj volt.Kép

Telefon:Tegnap már szegény édesanyát sajnáltam,mert annyira itt akar már lenni mellettem,már a háló cuccát is bekészítette..)De mondtam,hogy most fölösleges még jönnie mert nincs értelme.Erre megkérdezte,hogy ha megszülök itt lehet e pár napig velünk?Majdnem sírtam.HÁT PERSZE,HOGY ITT LEHET!!Kép
Puszi,aztán gyere gyakrabban ebbe a topikba is!Kép

Mica!Kép
Puszi.Hogy vagy?Asszonysággal mi ujság?Üzenem,hogy hiányzik!Kép

Barbi!Kép
Merre vagy?Andi szegény már a kórházban van.Este megyek hozzá.Milyen volt az éjszakád?Nekem már megint nyugis volt.Ki érti ezt???

Puszika Mindenkinek!!Dia 38+1

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nálunk minden rendben volt éjszaka azon kívül, hogy alig kapok levegőt!
Remélem mielőbb meggyógyulok, mert nem szeretnék zöld maszkban szülni! Kép
Reggel azt hittem betojok, úgy fájt a derekam - aztán elmúlt - majd visszajött.
Nálam is jönnek a telefonok, emiatt tegnap sikerült a vacsorát is odaégetnem. Ráadásul nők hívnak, akik tudják, hogy milyen idegesítő ez az időszak.
Szonja jól aludt az éjjel. Reggel 1/2 9 körül kelt, most pedig újra visszaaludt!

Dia! Te mit szedtél a torkodra?
Valahogy én is úgy érzem, hogy jövő hét elején jön a gyerkőc!

Andinak kitartás!

Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép
Én sok sok forró teát ittam+ negrot szopogattam.Semmi gyógyszert nem szedtem.Bár szerintem a Septofort torokfertőtlenítő tablettát kipróbálhatod.De ha iszol Robitussin-t vagy eszel Rhinathiol-t már az se csinál nagy bajt hisz már jöhet a babuci.Persze ezek csak száraz köhögésre jók.Jobbulást kivánok!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Drága Dia!

Azt hiszem én mostmár tényleg megzakkanok
a várakozástól, attól félek, hogy lelkileg
annyira kimerít ez a várokozás, hogy
nem tudok már arra se úúgy figyelni, mikor
tényleg eljön...mármint persze biztosan,...
csak szóval jó lenne, hogy előbb, mint
utóbb jönne...szóóóval
én nem tudom mitévő legyek, és az a baj,
hogy már semmisemmmisemmmi más nem bírja
magát befurakodni a fejembe..ha meg mégis tuti hív valaki, hogy na, miújság??
jajajjaj. ..puszi-
bolond babavárótársadKép
eszti
esztyx

Zsófi!

Az egész szervezés és szoktatás kérdése!
Az újszülött még nem tud csinálni semmit azon kívül , hogy ordítKép Én sűrűn mutattam meg a kutyának, később mikor már tudott ülni az ölemben a gyerkőc, akkor meg rengeteget ültem a földön vele és dobáltam a kutyának a labdát. A kutya is élvezte, a gyerek is és így az eb is biztosítva volt affelől, hogy azért mert új "kedvenc" van, ő sincs elfelejtve, hanem lehet együtt is játszani. Azóta persze több kiló szőrt kitépett belőle a kis zsiványom, de ez is elmúlt. Most 2 évesen a gyerkőc labdázik a kutyávalKép Már egész ügyesKép

sasha

Kép
sasha

Eszti!Kép
Olyan jókat rötyögök a leveleiden,köszönöm neked.Kép
Azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen türelmetlen,de Te engem is túl szárnyalsz.KépKépAz én babucim most nagyon nyugis ilyen még nem volt.De már reggel óta mondogatom neki,hogy jöjön ki mert nagyon várom,hogy puszilgassam,meg különben is nézze meg milyen szép ágya van stb stb........Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

TEEE nőszemély!!Kép
Hát most látom,hogy te holnapra vagy kiírva!Hurrá!Akkor érthető a türelmeztlenséged.KépAkkor én maradjak csendben a dec.15-ömmel??KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Barbi!
Olvastad a téli topikot?Osztom az észt a homeos bogyókkal kapcsolatban,pedig mindent tőled tudok.KépPusz

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?