Sziasztok!
Na, végre megint tudok írni. Ui. az történt, hogy a múlt héten végre párom rászánta magát a kis szoba kifestésére. Persze, mint mindig most is adódtak plusz problémák, így csak vasárnap estére lettünk kész teljesen, és állt vissza a számítógépes rendszer. Igazából még nem a baba fogja használni a szobát, hanem mi, csak nem akartunk akkor felfordulást csinálni, amikor már itt a trónörökös. Kicsit a hálót is átrendeztük, ui. úgy döntöttünk, hogy legalább fél éves koráig velünk fog aludni. Bár van légzésfigyelőnk, azért egyszerűbb lesz hozzá felkelni, és figyelni rá, mintha másik szobába lenne.
Ja, és köszönöm mindenkinek a köldökzsinoros, és UH-os hozzászólásokat. Tényleg megnyugtattatok! Olyan jó, hogy vagytok, és meg lehet veletek mindent beszélni.
Dia
Örülök, hogy az utolsó vérnyomid ilyen jó lett! Ezek szerint már meg sem kottyan neked a doki látogatás. A végére csak hozzá szoktál.
A vizesedés az nálam érdekes. Egészen mostanáig nem is tudtam, hogy az jelentkezik nálam is, mert igazából nem látszik rajtam, csak valaki írta a zsibbadást, és a kezem, a lábam az nekem is zsibbad, ha sokáig fekszem. De én eddig azt hittem, hogy csak bénázok valamit, és elalszom a kezem...ui. mióta terhes vagyok, a fülem is rendszeresen elalszom.
Fogalmam sincs, hogyan csinálom.
Gigi
A kutyák mellett vannak érvek, és ellenérvek. A szőrözésnek én sem örülök, de mivel mi panelban lakunk nem kivitelezhető, hogy kirakjam őket. Főleg a nagyobbik kutyám, egyszerűen nem szeret kint lenni. Sétálni azt igen, de neki annyi elég is. Anyuék kertes házban laknak, de ott is mindig bent lebzsel. Biztos azért van, mert talált kutya, és most örül szegény, hogy nem kell kint lennie.
A szőrmentesítéshez majd sokszor fel fogunk mosni, és ki lesznek tiltva a kuttyok a szobákból. Már edzük őket. Egyenlőre úgy gondoltuk, hogy a gyerek szoba, az egy teljesen steril szoba lesz, ott csúszhat-mászhat, meg a nappaliban, ha meg már tud járni, akkor meg ugyis mindegy. Egyébként sajnos az allergia szerintem nem azon múlik, hogy van-e melletted állat. Én már csak tudom, mert az vagyok (sőt asztmás), és pl. allergiás vagyok a macska szőrre, pedig soha az életemben nem volt macskám, és szinte nem is voltam olyan helyen, ahol lett volna macska. Egyébként azokat a betegségeket, amik tényleg árthatnak a babának, nem a kutyák, hanem a macskák terjesztik. Én is sok dokinak mondtam, hogy van kutyám, de eddig mindenki azt mondta, hogy az nem baj, csak figyeljek oda, hogy azért ne nyalogassa a babát. Ezt meg persze megteszem. De az is biztos, hogy minden orvos más. De nekem az a véleményem, hogy csak az mondja, hogy rakd ki az állatokat, aki igazából nem is szereti őket, vagy elitéli, ha bent vannak a lakásba. De ez az én véleményem, és, ha te úgy érzed, hogy az a jó, ha kiteszed, akkor tedd azt. Mindenkinek megvannak az elképzelései, még lehet, hogy az enyimé is változni fog.
Egyébként most azon vagyunk, hogy 1-2 éven belül sikerüljön kertes házba költözni, ott azért többet lesznek majd kint...vagy nem. Anyuék nagy kerti kutyái szintén bent vannak. De mi csak ilyenek vagyunk.
Saxi
Nagyon-nagyon gratulálok a picurihoz!!!! Legyetek nagyon boldogok, nincs is szebb ajándék egy babánál!!!!
Puszi, Zsófi