Sziasztok!!!
Évi: tünemény Tomika én mondom egyre szebb, egyre jobb, egyre ügyesebb! ( annak ellenére hogy nem kell neki anyja keble... bocsika, de annyira nevettem, előttem van, ahogy mondod ezt ...
) ... ja, és nagyon csinik ezek a pasik...
de TE hol vagy a képekről!?
Clárika: akkor minden babika NAGY már, lassan leszoknak ciciről-tápiról, és mint a nagyok mennek aludni
... akkor ha már nincs Rékánál cicire ugrás, és mondjuk jó idő is lenne, akkor lehetne strandolni
( különben tápiknak, bár van kivétel, de ritka caaaaar az íze ám!!!)
Limo: Berci jobban? alszik még? hmm...nyám, mármint torta recepted... én is szoktam iylet, illetve van még egy 5letem... beteszem ide a képet... ( sajna, én úgy látom, nagyon valószínű, hogy nem tudunk ott lenni, mert ha 7végre haza is jövünk,általában délután 2-3 felé , mikor Gergő már álmika, jövünk vissza Keszthelyre.... sííííííííííírok... mindenről lemaradok.... na nem rinyálok, teszem a képet:
majdnem az, mint amit te csináltál, alul darált keksz+gesztenyepüré, tetején az almás-vaníliapudingos truty, aztán tetejére egy sor hátartási keksz, majd vanília puding majd eper és kocsonya...( nem sütős gyors kész torta)
IRcsi: na igen... buta nick név, de már megszoktam, régóta ez van... a rendes keresztnevemet nem is igen szeretem ... jaj, kunkorka haaaaaaaaaaaaaaaaaj
cukorfalat!
Nklári: hát bakker, itt minta tél lenne a Balcsin, nem??? mondjuk tegnap volt jó idő... azért remélem jól töltitek az időt!
Tündi: akkor én zug-alkesz-ivó vagyok... apával néha a 2%-os citromos-Borsodi mellett döntünk egy egy hosszú hét után.... de én attól is néha kész vagyok! szerintem sima kóóóóóla is kiütne bor nélkül
Woody: "pia felelős", mint egy sima házibuliban
))) ... aranyos
tényleg, én itt , Keszthelyen, még nem vittem Gergőt dévény tornára, gondoltam kicsit szokja a helyet... de egy hónapja lassan már nem volt tornán... szerinted itt is vigyem? mert még csak kúszik... tegnap kb 5 másodpercig mintha 4kézláb lett volna.. annyira vinnyogtam örömömben a strandon, hogy minden német vendég csak nézett