Új privát üzeneted érkezett!

Én is benne vagyok!
Ma is cici nélkül ment aludni,evvan,pontot teszünk a végére.Legalább nem kell rohannom haza pénteken(Zumba est,fél 9-ig)leteheti az apja simán.

Ünneplés megvolt,Tomi elég jól bírta...(úgy a feléig :) )
Uuuuh és ettünk tortát is,nem pici szeletet

Csinoskáim

Kép

Kép

torta,na a díszítés gáz(az itt előforduló tortákhoz képest)na de a mienk :) még lehet tökéletesíteni,Tomi szülinapra tervezem is.

Kép

Kép

Limo,recept:
Egy kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral,kirakjuk szorosan babapiskótával. 1 kg almát lereszelünk,2 dl vízben megpároljuk, közben elkeverünk 2 vaniliás pudingport 2.5 dl vízben,hozzáadjuk az almához és sűrűre főzzük,cukorral,fahéjjel ízesítjük,rá a piskótára,megint egy réteg piskóta,megint krém.Hagyjuk kihűlni majd tejszínhabot készítünk a tetejére,díszítjük és pár órát hűtőbe tesszük,szépen lehet szeletelni is.Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tündi,már nem zavar annyira a kedves kommentelő(Kata...)de tegnap nem volt jó olvasni.Este csak ez járt a fejemben. Hogy egyrészt én hónapok óta úgy érzem elég jól boldogulok és Tomi tök jó baba erre jön egy hsz-miszerint ilyen nehezen bírok Tomival akkor... aztán,hogy alkalmatlannak érez még egyre,ezzel azért azt is leirja sztem h.rossz anyának tart...mellesleg,neki van 2,tehát nálánál is kevesebb vagyok,hiszen nem vagyok arra alkalmas,amire ő igen...és biztos van igazsága,de én nem tehetek róla hogy az első hónapok ilyen marha nehezek voltak,Tomi is nehéz baba volt,és nálam is játszott a baby blues...leirtam a blogban de néha úgy érzem nem kellett volna,pedig szerintem az is hasznos ha az ember nem csak a rózsaszín felhőről ír...ami nincs is mindenkinél...na,mindegy...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tünde
Miket eszik?
Reggelire eszik egy zsemlét paradicsommal, teavajjal, sonkával/szalonnával :oops: ma pl lekvárosat akartam adni neki, de nem tudtam letekerni a tetejét :evil:
Tízóraira valami gyümölcsöt.
Ebédre amit éppen főzök. (lecsó tarhonyával, husi rízzsel,...)
Meg van hogy még megeszik egy pudingot. Ma pl evett.
Uzsira tejterméket. Ma pl 2 kekszes krémtúrót meg egy kis joghurtot is evett.
Vacsira meg szintén valami szenyát.

Szóval azt amit én, de én nem uzsizok, se tízóraizok.

Ma is próbáltam neki a tápszert, belekortyolt, majd ellökte, s rázta a fejét, hogy NEM! -ekkor tettem bele egy kis macikávét (egyik ismerősömnek a doki javasolta), de úgy se.... ezzel el is fogyott az összes tápszerminta....

Ezért ki se váltom!

Ma együtt fürödtünk, s nem bukott rá a cicire... szóval ENNYI ...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tündi!....Szerintem én is kidőlnék....nálam az alkoholizálás a csokilikőrt jelenti :wink:

Évi!....Szépek vagytok!....Nem csodálom, hogy kiakadtál a hsz-on.
Lehet az első időszakotok nehezebb volt, de egymásra hangolódtatok, és már rendben minden. Talán a maximalizmusod is nehezített a dolgon, de szerintem a 2. babánál mindenki lazábbra veszi. Illetve úgy tapasztalom, hogy már most lazábbak vagyunk. És ne egy névtelenségbe burkolózó kommenttelő ítélje meg az anyaságod!

Éppen tegnap este elmélkedtem, hogy hogyan is voltak az első napok, hetek.....hááát úgy rémlik nálunk az valami furcsa állapotban telt. Olyannak tűnik az az időszak, mintha nem is ebben a dimenzióban éltünk volna.
limo73

Nagyon köszönöm mindenkinek! :D

Évi, nagyon szép tortát csináltál. Tuti nagyon fini volt.
Köszi a tali infot, majd kaphatok egy telefonszámot, ha bármi történik. Meg privibe is jöhet, hogy pontosan hol lesz a helyszín.

Lányok, legyek a pia felelős a bulira? Ha már lehet akkor igyunk egy kicsit. :lol: :lol: :lol:
Van itthon Baileys, és tojáslikőr. Limo neked milyen csokilikőr legyen? :P
Tudom durva napközben inni, de hát 1 évesek a babák/gyerekek! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!.......A Baileyst és a tojáslikőrt is szeretem... :oops: csak édes legyen :wink: egy kupica után mindegyiktől nagyon tudok mosolyogni!
limo73

Woody hozzad! Apa vezet! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tündi én is kidőlnék sztem, főleg, hogy nem is tudom mikor érintette alkohol a számat :D

Clárika
Kép
clárika

Enikőnek, Bálintnak

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, Miki
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon jók a képek! Annyira szép gyerekeink vannak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Tomi egy egészséges, vidám kisbaba... Te igyekszel mindig a legtöbbet, legjobbat megadni neki... Szuper anyuja vagy!
Egy dologban tudsz javítani... lazíts egy kicsit... nem kell mindig maximalistának lenni... és a lazításhoz igeniis jól jön, jó ha van több gyerek :lol: :wink:

Clarika
Chloe is hasonlóan eszik... annyi, hogy én adok neki tejet, kakaót is :oops: :wink:

Hogy ti milyen jók vagytok! No szesz... én időnként engedélyeztem magamnak egy-egy pohárka bort, vagy sört...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Chloe még a hagymaszárat is eszi...
ÉS... nő a haja, és hátul olyan aranyosan kunkorodik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Kunkori Chloe :)
Egy egy pohárka bort én is ittam,1-2 alkalommal.

Woody,durva napközben inni,jaaaa,lehet,sok durva dolog van mostanában mifelénk nem? :lol:

Limo,igen,mintha nem is én,mi lettünk volna akkoriban...valami összefolyó káprázat az egész :) és megy alatta az Álomszép zene mert mindig azt nyomattam :)

Bálint és Enikő isten éltesse sokáig benneteket!!
Kép

Kedves Zugolvasónak üzenem,a torta megtalálható a hálón "Torta Doktor módra címmel de már egyszer írtam itt is,a krémhez csak 6 dl tejet javaslok és egy kis keményítőt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.08.03 06:30-kor.

evilany

Sziasztok!
Utólag is Boldog szülinapot az ünnepelteknek!

Szilvás-Enikőnek és Bekri-Bálintnak Nagyon boldog Születésnapot!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon boldog szülinapot kívánok Enikőnek és Bálintnak! :)

Ircsi
Igen, lassan én is megpróbálom neki.

Clárika
Kép
clárika

Én babatejet adtam,simán is,kakaóval is,de nem igazán tetszik neki

evilany

Szisztok!

Gyors kukk, aztán majd később jövök ha tudok.

Enikő és Bálint: születésnapotok alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép

királylány

sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Enikőnek és Bálintnak!

Limo detto! az eleje teljesen homályba vész... főleg az első 3 hónap... csak képek ugranak be... úgy sajnálom, hogy nem vezettem naplót... egy csomó mindenre nem emlékszem... :(
a fene gondolta, hogy így lesz... néha nézegetem a képeket, és még az is fura, hogy milyen volt a gyerek...

Woody mindkettő jöhet, el fog fogyni!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ircsi nem jóság kérdése... nem szeretem se a bort, se a sört, a párom semmit nem iszik... egyedül csak nem állok neki tequilázni... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Ircsi nem jóság kérdése... nem szeretem se a bort, se a sört, a párom semmit nem iszik... egyedül csak nem állok neki tequilázni... :wink: :lol:

na de mire valók a babatalik :lol: :lol: :lol:

evilany

Enikőnek és Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Tündi!...Nekem is csak "képek" ugranak be....és az érzés, hogy baromira féltem (pedig már mondták, hogy nincs mitől) és alig mertem boldog lenni.
Ital dettó...majdnem....párom sörözni szokott, de én se sör, se bor, se más....egy kezem elég lenne, hogy felsoroljam, az elmúlt két évben mikor "ittam"....Szoktam mondani én kólával mérgezem magam :)

Most jöttünk a dokitól Berci az éjjel lázas lett, 38,8....levittem, hogy nézze meg a száját, nehogy amiatt legyen valami gond....de az úgy tűnik rendben van, bár elég "jól" néz ki....van egy kiskörömnyi hosszúságú harapásnyom, és felszakadt a fogsor és az ajak között az a kis valami középen....ahhoz elég ronda, hogy fájjon neki.
Picit piros a torka (Évi!...nem fagyiztunk :wink:), nem igazán derült ki, hogy mitől lázas, de min. hőemelkedése most is van (alszik, nem akarom zaklatni) Pénteken kell visszamennünk.
limo73

evilany

Sziasztok!!!

Évi: tünemény Tomika én mondom egyre szebb, egyre jobb, egyre ügyesebb! ( annak ellenére hogy nem kell neki anyja keble... bocsika, de annyira nevettem, előttem van, ahogy mondod ezt ...:D) ... ja, és nagyon csinik ezek a pasik... :D de TE hol vagy a képekről!?

Clárika: akkor minden babika NAGY már, lassan leszoknak ciciről-tápiról, és mint a nagyok mennek aludni :D ... akkor ha már nincs Rékánál cicire ugrás, és mondjuk jó idő is lenne, akkor lehetne strandolni :) ( különben tápiknak, bár van kivétel, de ritka caaaaar az íze ám!!!)

Limo: Berci jobban? alszik még? hmm...nyám, mármint torta recepted... én is szoktam iylet, illetve van még egy 5letem... beteszem ide a képet... ( sajna, én úgy látom, nagyon valószínű, hogy nem tudunk ott lenni, mert ha 7végre haza is jövünk,általában délután 2-3 felé , mikor Gergő már álmika, jövünk vissza Keszthelyre.... sííííííííííírok... mindenről lemaradok.... na nem rinyálok, teszem a képet:

Kép
majdnem az, mint amit te csináltál, alul darált keksz+gesztenyepüré, tetején az almás-vaníliapudingos truty, aztán tetejére egy sor hátartási keksz, majd vanília puding majd eper és kocsonya...( nem sütős gyors kész torta)

IRcsi: na igen... buta nick név, de már megszoktam, régóta ez van... a rendes keresztnevemet nem is igen szeretem ... jaj, kunkorka haaaaaaaaaaaaaaaaaj :) cukorfalat!

Nklári: hát bakker, itt minta tél lenne a Balcsin, nem??? mondjuk tegnap volt jó idő... azért remélem jól töltitek az időt!

Tündi: akkor én zug-alkesz-ivó vagyok... apával néha a 2%-os citromos-Borsodi mellett döntünk egy egy hosszú hét után.... de én attól is néha kész vagyok! szerintem sima kóóóóóla is kiütne bor nélkül :)

Woody: "pia felelős", mint egy sima házibuliban :)))) ... aranyos :) tényleg, én itt , Keszthelyen, még nem vittem Gergőt dévény tornára, gondoltam kicsit szokja a helyet... de egy hónapja lassan már nem volt tornán... szerinted itt is vigyem? mert még csak kúszik... tegnap kb 5 másodpercig mintha 4kézláb lett volna.. annyira vinnyogtam örömömben a strandon, hogy minden német vendég csak nézett :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello!

Gyors kukk csak.....

Hát én nagyon szeretem a Sangriát. Szoktam is esténként egy-egy félpohárral isziogatni, igaz mióta Áron megvan azóta nem, de előtte.....a vérnyomásomra is jó, mert a béka segge alatt van. Nagyon szeretem még a gintonicot és a különböző gyümölcsös sörök is jöhetnek.

Limo Bercibónak jobbulást! Szegényke.

Ircsi Katusnak nagyon aranyos a haja. Áronnak vizesen göndörödik :lol: olyan, mint egy kisördög.

Évi mikor indultok nyaralni? Mi vagy vasárnap vagy hétfőn, attól függ a Gábor barátjának a felesége megszül-e szombatig, mert akkor nagyon meg kell ünnepelniük a kisfiú születését. :lol:

Pasik nagyon csinosak :)

Nekem meghalt a telefonom. Semmi baja nem volt. Jött az egyik barátnőm, lementem a ház elé, mert nem akart feljönni és amikor visszajöttem világított a kijelző. Próbáltam a billentyűzárat kioldani, de nem ment, gondoltam lefagyott. Kikapcsoltam. Azóta nem tudom bekapcsolni. Bevittem a pannonba, megnézte a srác, de nem lehet megcsinálni. Fasza. Vehetek újat. 30.000ft ami tetszik, mert akkor már gagyit nem veszek, jártam már így egyszer. :evil: Szóval most nem lehet elérni engem. Olyan, mintha a fél kezemet vágták volna le.....

Megyek a dolgomra....

királylány

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek - aki gondolt rám - utólag a köszöntéseket, jól esett :) Pár napig nem volt netem, most meg Diához hasonlóan a telefonom adta meg magát (Korinna belevágta a kutya vizes tálkájába a barátnőméknél :lol: ), cserére még várni kell.
Itt minden rendben, telnek a napok.

woody: Kép

clárika: na ez a tápszeres dolog érdekes, szerintem hagyjad. Réka nem néz ki rosszul egyáltalán. Rékus kajája nagyon hasonlít az én lányoméhoz.

Évi: Korinna amikor kellett volna sem hízott 30 dekáknál többet, aztán az utóbbi időben belehúzott. A múlt hónapban igaz megint "csak" 25 deka a súlytöbblet, de nekünk pont elég. Most 8300 gr körüli a súlya. Hosszú távon már nem lesznek ekkora eltérések szerintem, bár alkati kérdés is. Gratulálok az első lépésekhez és az évfordulóhoz! :D

Dia: torta nagyon jól néz ki, a kimaradt kakaón csak vihogtam, mert már én is jártam hasonlóan... Szépek a fiúk! ;)

limo: sajnálom a véres "jelenetet"hasonló volt már nálunk is, de szerencsére az ijedelem volt a nagyobb. Berci már nagyon ügyesen jár.

szamoca: gratulálok a kiscsajhoz!

Ircsi: a következő tizenakárhány naphoz drukkolok ;)

Enikőnek és Bálintnak boldog születésnapot kívánok!

A közös szülinapozásról mi szerintem lemaradunk - már ha maradt az aug 14-i dátum - mert 13-ra esküvői meghívást kaptunk Győrbe és akkor maradunk anyuéknál hosszú hétvégére...

:?
bettinyo

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Nem érzek semmit....

Évi
Milyen az a babatej?

Limo
Jobbulást Bercinek!

Betti
Neked is mostanában volt a szülinapod?
Erről lemaradtam :oops: :cry:
Utólagosan is nagyon boldogat kívánok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia,telefon :evil: nyaralni szombaton indulunk.
Sangria,tééényleg,veszek is a nyaralásra!

Ircsi,
Kép

Mares,a kedvedért
Képtortád nyammm de mindig is csodás dolgokat sütöttél,jaj de hiányzol :)
4kézlábhoz gratua!!

Csibuc,esküvő,megint :) jó lesz biztos.
Szülinap,nagyon sajnálom :( mármint hogy nem jöttök

Limo Bercinek jobbulást.

evilany

Jó estét!
Most értem haza, ok fél órája. :shock:
Gyors fürdés és alvás Lilinek. Ja és ismét kimaradt a délutáni alvás, hiszen pont akkor menne aludni amikor az unokatesók felébredtek. Hát persze, hogy nem akar hanem játszana velük, hát ez van....
Nagyon jól érzi magát velük, a kissrácot pl elkezdi utánozni mindenre felmászik ahova ő is. (eddig ez nem volt :roll: ) Fotel és a lépcsőnél a rácsra és azt döngeti a két gyerek. Olyan kis cukik. :lol:

Na de a lényeg, akkor a rendeléseket vettem! :lol: :lol: :lol:
Tényleg vigyek még valamit???
És még nem kaptam meg a pontos helyszínt privibe és valakinek a telefonszámát, akit majd hívhatok! :wink: Köszi!

Évi, Gratula Tominak! Ügyes kis sárc...
Te meg tök ügyi anyuka vagy, nem kell figyelni másokra! :wink:

Ircsi, szép Katus haja. Igazi nagylány már. :lol:

Mares, de ügyi Gergő is. :wink:
Én keresnék ott egy dévényest és megnézetném Gergőt. Azért biztos ami biztos alapon. És még az is lehet, hogy azt mondja, hogy nem kell kezelés már neki.

Dia, Betti sajnálom a telefont. Nálunk Lili nekem is ledobta. És ha hív valaki ő nem hall engem. Most viszem majd szervízbe, csak hát le akarom menteni még a képeket. Remélem, nem kell új telefon...

Mindenkinek ismét köszönöm a köszöntést. :D

ENIKŐ ÉS BÁLINT NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

jó reggelt
Woody még függőben van a helyszín,válogatunk 2 közül,de vmelyik fix lesz napokon belül.Eddig úgy volt hogy a Malomvölgyi arboruétumban lesz a piknik és eső esetén egy kultúrházban a terem,de Limo tegnap talált jobbat ahova Hurcibaba klubba járunk,ott van játszótér,és zárt az egész ill.terme is,de még függőben van ez pár napig.
Tel.szám sztem van gn de küldök neked pü-t a többiek(Limo,Tündi)számaival mert én és Clarika Balatonon leszünk.

evilany

Jóreggelt!

Enyém gyerek fosik!!!! NAGYON.... :(

Clárika
Kép
clárika

Clari,ajajj,van vmi vírus,Enikő is benne volt.

evilany

Sziasztok,

kicsit megint megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok Bálintnak és Enikőnek.

Woody,
nagyon jó lehet hogy együtt a család és Lilinek a gyerek társaság. Annyira édesek tudnak lenni, ahogy a nagyobb gyerekeket figyelik, utánozzák. Most Botinak is kijut ebből, bírom mikor már elfárad sem hajlandó aludni, inkább leül és úgy nézelődik, de lefektetni képtelenség amíg van körülötte valaki. :lol:
Boldog születésnapot kívánok!!!

Dia, sajnálom a telefondolgot, mindig van valami bosszúság. Én itthon egy 10 éves nokiát használok, régi, kopott, de megbízható, ööö, mondjuk naponta kell tölteni, mert lemerül.
Lehet hogy kipróbálom a kúpot, mert a fogára is gyanakszok. Úgy szoktam hogy kap valami vacsit, szenyó vagy krémtúró keksszel vagy amit mi eszünk és közvetlenül lefekvés előtt a tápszert, de így is felébred. Ti hová mentek nyaralni?

Jövőheti pécsi talit nagyon sajnálom, szerettem volna menni, de vasárnap már indulunk vissza. :( Remélem szép időtök lesz. Napközbeni iszogatás... rég volt már olyan. Én egy egy pohár bort vagy sört megittam szoptatás alatt is, persze csak alkalmanként. Múltkor iszonyúan elkezdett fájni a fogam, kiöblögettem egy kis házipálinkával, fuuuu, de mart, fogalmam sincs, hogy tudtam anno meginni. 8)

Ircsi, Chloe haja nagyon édes. :D

Évi, gratulálok a házassági évfordulótokhoz.
Én nem ismerlek személyesen, DE az így is átjön, hogy nagyon jó anya vagy, úgyhogy ne foglalkozz ezekkel a hozzászólásokkal.

Na, mennem kell, felébred a gyermek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!
visszaolvasni most nincs időm, a helyszínre vonatkozókat pont láttam.
Nekünk a szállásunk a Laterum koleszban le van foglalva, tehát aug13-15 irány Pécs! :D :D reszkessetek!
Taliztunk Maressel! :)
Üdv: c
claire

[quote="evilany"]C írta:evilanylari,ajajj,van vmi vírus,Enikő is benne volt.

Zoé is pár hete... elég agresszív vírus volt, egy hétig elhúzódott... volt is visítás a kimart popsi miatt... :(

Clarika sajnálom szegénykét! gyógypuszikat küldünk!!!

Kép
gtunde75

Hello!

Clarika jobbulást a kicsi lánynak!

Évi mi vasárnap vagy hétfőn megyünk :wink:

Nklari Gyulára megyünk a szüleimmel :)

Telefonom meggyógyult. Átfújtam hajszárítóval, most működőképes, egyelőre marad ez, bár nagyon megtetszett az a nagyon drága, de majd eljön annak is az ideje.

Ez a készülék kb két hetes korában landolt egy kancsó forró teában, akkor magyon nehezen sikerült életet lehelni belé ultrahangos tisztítással, Betti figyelmedbe ajánlom hátha segít.

Fiúk elhurcolkodtak itthonról a mamához, gyors rendrakás és leszaladok a kozmetikába.

királylány

MIT LEHET CSINÁLNI SZAKADÓ ESŐBEN A BALCSINÁL??? :cry: :cry:

Klári
nklari80

[quote="nklari80"]M írta:nklari80IT LEHET CSINÁLNI SZAKADÓ ESŐBEN A BALCSINÁL??? :cry: :cry:

...gyereket... :wink: :oops:

Passz...sógornőmék most jöttek haza, egy hétig ültek a faházban. Nem elég, hogy hűvös van, de még esik is. Ilyen picivel így nem egyszerű.

Nekünk jól esett a mai bolond idő, bucira aludtuk magunkat délután :oops:

Rékus hogy van?

Dia!...Köszi!
limo73

Limo... :lol: :lol: köszi az ötetet, de mit csináljak addig a gyermekkel... :roll: 8)

Tegnap délután lementünk a partra, tök jó meleg volt, de a víz még elég hideg, gondoltam kicsit bevizezzük magunkat, de Botinak annyira tetszett a pancsizás hogy rendes fürcsi lett belőle. Aztán utána még 2x. :D Sajna, fénykép nem készült. :?

Klári
nklari80

[quote="nklari80"]L írta:nklari80imo... :lol: :lol: köszi az ötetet, de mit csináljak addig a gyermekkel... :roll: 8)

Hát még azt se lehet... :evil: ...legalább ne esne, akkor kirándulni tök jó lenne....én szeretem ha esik, de utálok esernyővel, ill. csurom vizes babakocsi védővel közlekedni.

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni Pécsre, szívesen megismertelek volna.

Claire!...Üdv újra itt! Majd mesélj milyen volt!
limo73

Claire,remek,én foglak titeket kalauzolni,a Laterum kolesz kb szemben van a házunkkal :) Mares megadta a számod remélem nem baj,14-én megyünk értetek :) még nincs lefixálva de kora du-i kezdés lesz talán..helyszínünk szuper lesz ha a Hurcibabás lesz!

evilany

Krisztijeink
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon sajnálom, hogy nem jöttem megint hosszúm ideig, de szegény Fannus nagyon beteg volt és után a még 2 fog is nekiindult!

DRÁGA 1. SZÜLINAPOT Ünneplők!

NAGYON BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

A nap az égen is neked ragyog,
hisz ma van a születésnapod.
Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg,
senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!

babaimádó
Kép
babaimado

Nonónak, Joninak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Jobbulást Rékusnak!

Évi
Tominak is nő a haja :lol: :lol: :lol:
És egyre inkább kisfiús, nem babás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babatej: átalakított, mindenfélével "dúsított" tej... Én inkább adom a rendes, ténylegesen bio tejet... (tápszer, babatej... szerintem, van valami mellékíze :cry: :? )

Limo
Hogy van Berci?

Mares
Az a torta :lol: :lol: :lol: :wink:

Woody
Aranyosak lehetnek a csemeték együtt!
Élvezzétek!!!!

Babaimi
Szegény Fannus! Mi volt a baj?

A nagy pécsi találkozóról majd várjuk ám a képeket! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok

Jonó és Nonó

Kép

Csillagfény,Tina,Cicc,boldog névnapot kívánok!
Kép

Ircsi,tudom,már kisfiú,nem is babás már az arca..mindig rácsodálkozok..hajjjajjj...:)
Tejet még nem adtam,de lassan elkezdem.

Babaimi,mi volt a baj?
:(

evilany

Keny:
40 fokos láza volt napokig, nem akart lemenni semmitől, ügyeletet hívtam, stb..majd a saját dokin adott anibiotikumot, mert nem akart lejjebb menni a láza, nem evett, nem ivott, majd ez sem volt elég, Cataflam, másnapra full kiütéses, az antib.tól olyna hasmenés, hogy nem győztem mosni és ágyat húzni. Torokgyull., ami ráment a fülére. Közben még 2 fog is kibújt. Nagyon beteg volt. Majdnem kórh.lett a vége, mert nem evett és inni sem akart. Nagyon nehéz volt. Már jól van. Tapétát tép, azt eszi, a könyvét eszi, kábeleket tép, anyafüggő...tömören ennyi. Nem is hízott, viszont nőtt. 78 cm és 8665 g.
Ti nem tojás-, és tejmentes tortát csináltatok? Babapiskótát kaphat a baba??? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Claire-
Joninak és Noéminek Boldog ELSŐ íSzülinapot!
Isten Éltesse Sokáig az ünnepelteket!

Köszönöm én is

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Az ikreknek, Nonónak és Joninak:

Kép

Csillagnak és Tinának:

Kép

Nklári sajnálom a rossz időt. Nincs valami élményfürdő arrafelé?

Babaimi: jó, hogy jelentkeztél. Szegény csajszika, mennyi mindenen átment. Örülök, hogy meggyógyult. Képet esetleg teszel róla?
Nekem azt mondta a védőnő, hogy mostmár kaphat tojást és tejet is (utóbbit még nem próbáltam, de készülök).

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?