sziasztok lányok!
timmy nagyon drukkolok, hogy most minden ok legyen. szerintem a gyógyszerelésre odafigyelnek, hogy nehogy baj legyen.
vicky !
vigantol, basszus, ez nekem eszembe sem jutott
nekem anno rencz rita rögtön vérvétel nélkül kiutalta a d vitamint, de az horror összeg volt. most szedek elevitet, az elég szerinted? vagy simán igyam a gyerek vigantolját?
lovely!
képzeld, a tudtod nélkül segítettél, elmentem a helyre amit írtál, hogy csinálják meg a vérvételt az immunológiával és a végén a mávban az immunológián kötöttem ki és aug 22-én a drnő minden vizsgálatomat megcsináltatja tb alapon. tök véletlen volt, a részleteket majd priviben.
lányok nekem volt ginevac kúrám, 2x kellett megvenni, minden nap adni izomba és akkor volt 16 ezer. az első ampullát a férfinek is kell adni és a többit csak magadnak. én nem tapasztaltam semmit tőle, még vagy 2 évig kellett várni, hogy legyen boti
háziorvos is felírhatja. én voltam anno annál a drnőnél az istván kórházban, aki "feltatlálta", sajnos már a neve nem ugrik be, csak a kereszt neve azt hiszem erika. ő azt javasolta, hogy inkább olyanoknak használ, akiknél sokszor van fertőzés, gyulladás, stb. de nem akarok senkit lebeszélni róla, mint írtam, én is kipróbáltam mindent, hogy legyen kölökgólyám.
vasi, remélem nem tűnsz el, mert itt is sokak szeretnek és ilyen viták miatt nem érdemes. bár nekem fogalmam nincs róla mi ez a vita, erről lemaradtam.
azt tudom, hogy ilyen minden fórumon van, pl én is voltam egyszer rossz arc, holott semmi extrát nem tettem. a dokim fórumán összebariztunk egy csajjal, aki kiírta, hogy elcseszték a genetikai vizsgálatát. én meg vasinak meséltem egy másik fórumon, hogy mi történt vele és hogy igenis fontos, hogy ki csinálja a genetikát. erre fb-on felelősségre vont egy 3. csaj, hogy én milyen jogom csinálom ezt és már megmondták nekem, hogy ne írják másik fórumokra
na erre visszaírtam, hogy nyílt fórumon, ha valaki kiírja akkor az már nem titok szerintem, ha az illetőnek valami baja van, akkor majd ő ír és ha így ráér, akkor botit kölcsönadnám neki egy napra, hogy ne tudja az írásaimat olvasgatni. én azon csodálkoztam, hogy hogy van valakinek ideje az én másik fórumra kiírt írásaimat is olvasgatni, cenzúra van? azóta nincs ilyen gond, mert nem írok arra a fórumra. hát nehogy már felnőtt embereknek megmondja bárki, hogy mit írhat? igazam van vagy igazam van?