Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Segítenék, de nem tudok... hogy milyen vizsgálatot hol érdemes megcsinálni, de mivel nem vagyok pesti, így nem vagyok benne járatos...

Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezt az őszi időjárást naggggyon-nagggggyon unom már és úúúúúúúúúúúúgy úúúúúútáááááloooom. Miért nem süthet már a nap? Gyerekeket (Barbus, Zitus, Botika) is gondolom megviseli ez az idő.

Brigi:
Úgy, ahogy Orsi mondja, kérj időpontot valamelyik BMC-s számon. De ha esetleg valamelyik BMC-s dokihoz elmennél magánba először, lehet, hogy nem kellene konzira olyan sokat várnod. Én ezt tudnám ajánlani.

Vicky:
Sajnálom! Az egyik legrosszabb érzés, amitől az ember nagyon el tud szomorodni, az, ha olyanokban csalódik, akiket barátainak hitt.
Olvastam Barbus blogján a bejegyzést, teljesen igazad van. Nehogy már még bocsánatot kérjen az ember, mielőtt a véleményét kinyilvánítja? (Bár a történetet nem ismerem, de kár szerintem erről beszélni.)
Mit csináltok Barbussal az ilyen napokon, mikor nem tudtok kimenni? Gondolom, ilyenkor nyűgösebb, nincs meg a napi kilométere.
cicamica0104

Sziasztok!!

Ti engem még nem ismertek.2008.02.25.-én jártunk a BMC-be elöször a párommal mert 2 év próbálkozás után sem jött össze a gyermek. Minden vizsgálaton átestünk de semmit nem találtak. A Zeke szét rakta a kezét,hogy most akkor mi van. 1 év phi következet. Anyósnál laktunk 5 hónapot aztán vettünk lakást persze svájci frank alapú részlettel ami pont most duplázodott meg már mint a törlesztő összege. Na de nem sírunk. Pont egy évre rá mentünk vissza,hogy akkor most lépjünk. Zeke inszemet javasolt mivel,hogy lombikra nem vagyunk jogosultak. 2009.03.19 meg is történt az inszem. 2009.04.06 kiderült,hogy sikerült a baba. Nagy boldogság volt!!! Persze sajnos a család nem mindig támogatott minket. Na de mindegy. Most van egy gyönyörű Duracel nyuszi kisfaim aki 2009.11.26.-án született. Gyors szülésem volt. 25.-én éjfél körül el kezdet folyni a magzat víz 3.15 becsekoltunk a János kórház szülészetére és 6.19 kor megszületett.
A másik forumon csak olvasó üzemmodban voltam. Kétszer szólaltam meg de egyszer sem vettek észre. Volt egy pár idegesitő emberke az biztos.
galorsi Zita nagyon kis szép lányka!!
cicamica én is ezt javasolnám amit a Brigi írt neked.

Kép
Kép
colin

Hirtelen belölem ennyi elég.
Remélem majd szépen lassan megismerek mindenkit ha befogadtok persze. Sürün nem tudok itt lenni mert nagyon lefoglal a kisfiam és ha itthon van a párom akkor nem nagyon megy a gép. Most Forma1 van azért tudok itt lenni.
vicky te akkor is egy Duna felöli boszorka vagy!! :lol: :lol:

Most 4 napig nem leszek itthon mert megyünk Sopronba.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Üdv.
Zs

Kép
Kép
colin

Colin:
Üdv itt Nálunk. Nagyon édes kisfiú Ákos!

Jó nyaralást kívánok, aztán majd jelentkezz! Jövő hétre már jobb időt mondanak, bízzunk benne. (A Forma 1 nálunk is megy most. )

Tesót akartok, vagy majd később?
cicamica0104

Cicamica: Köszi a szavaidat, már nem nagyon foglalkozom azokkal, akik nem kíváncsiak ránk. Akik meg igen, ők írtak nekem.

Colin: Örülök hogy írsz, bár mi napi kapcsolatban vagyunk. Remélem jó időtök lesz a lehetőségekhez képest.

Ákos az én kis vejem, ugye milyen édes? Kár hogy már nem fogunk annyit találkozni (már ek is kezdte Barbust lecserélni Csengére, de nem haragszunk :) ) ha Barbus elkezdi a bölcsit.

Ma budakalászon voltunk játszóházban. És nagyon jól éreztük magunkat. A gyerek is és mi is nagyon elfáradtunk. Majd teszek fel a blogra képeket meg videót este.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Évek óta írtam ide, de ez most nekem is sok lett! Aki engem ismer, tudja, hogy nem szoktam csesztetni senkit, sőt!

Akinek nem inge...
Miért nyilvánítotok a másik fórumról, ottani pár emberről véleményt, anélkül, hogy ismernétek őket? Nem tudjátok a régi történetet sem teljes egészében, pont úgy, ahogy a mostaniét sem.
Én védeni nem óhajtok senkit, támadni végképp nem.
De bakker!!! Nem unjátok még, hogy ezen csámcsogtok???
Ezért jött létre ez a fórum???
Nem kéne túllépni már ezen???
Nem lenne jobb azzal törődni, hogy segítsétek egymást a babavárásban, a beavatkozások szünetében???

Pá Drágáim!
sajt@

No, ezen érdemes gondolkodni azoknak, akik eddig nem így tettek!
Köszi!

Pá Drágáim!
sajt@

Tényleg igaza van Sajt@-nak abban, hogy hagyjuk már ezt az egészet és törődjünk a segítséggel és a támogatással. Oké?

Eszter: Nem tudom szoktál-e még itt olvasgatni, de ha igen, akkor egy kis segítség kellene a pcoses fórumban. A D vitamin kúráról volt mist szó és már nem emlékszem a te értékeidre és hogy mennyit is szedtél. Megírnád nekem akár priviben? Előre is köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Ne haragudjatok rám de nekem már nincs ehhez gusztusom. Soha életemben nem utáltam senkit és mindenkit meghallgattam de ami ezeken a fórumokon van már tényleg nagyon siralmas.
Nem értem miért várja el bárki is hogy vele értsen egyet??? Annyira tökéletes lehet valaki hogy mindig igaza legyen???
Én azzal értek egyet aki hasonlóképpen gondolkodik mint én. Sokszor elfogadom azt is aki nem ért egyet velem. Nem kell egyformáknak lennünk. A másik csoport bebizonyította hogy nekik egyformáknak kell lenniük és ugyanúgy kell gondolkodniuk hiszen nem győznek menekülni.
Drágáim, felnőtt emberek vagyunk, szükség van erre? Miért ne írhatnák ide bármilyen véleményt?
Vissza lehet olvasni, senki nem szidott senkit csak egyszerűen leírták a véleményüket. Ez miért csámcsogás???? Arról beszélgetünk ami foglalkoztat minket. Miért ne tehetnénk ezt? Folyamatosan jön valaki és kéri hogy hagyjuk abba. Miért???? Én még soha nem akartam senkit sem kizárni, de mióta visszajöttem én azt veszem észre hogy itt nem lehet más véleménye senkinek sem mint egyes embereknek. Nem lehet senkinek sem rossz napja. Ahelyett hogy megnyugtassatok bárkit is akinek épp rossz napja van lehurrogjátok.

Viky, borzasztóan sajnálom. Amikor én csatlakoztam ehhez a fórumhoz nem voltak ehhez hasonló megnyilvánulások. Nem tudom mi történt mire visszajöttem.
Sajnálom az ujjakat mert azért jöttem vissza hogy nekik segíthessek és hogy lássák megéri harcolni. Nekem a régi csapat nagyon sokat segített. Kihalt az a jó kis csapat, sajnálom.

Ha nem írhatom le a véleményem és ha nem írhatom le mit gondolok bármiről is ami szóba jön akkor miért jöjjek? Az eltávozottak szelleme itt lebeg folyamatosan és megmondják hogy miről beszélgethetünk..... nem tudom mire jó ez. Ők azért mentek el innen mert megkértük hogy ne bántsák azt akinek most nagyon fáj.

Mindenkinek sok sikert kívánok azoknak is akik utálnak ismeretlenül is.
Csajok, ha szükségetek van segítségre nyugodtan kérdezhettek priviben. Sűrűn megnézem az üzeneteimet, megpróbálok segíteni.
Ne haragudjatok rám de tényleg nincs türelmem már ehhez. Ez már nem vicces. Úgy érzem legyőztek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lányok!

Eddig a "kinek nem inge..." szólás alapján csak egy-két szóban reagáltam a történtekre, de Vasika minden szavával egyetértek! Az eltávozottak szelleme itt lebeg folyamatosan és megmondják hogy miről beszélgethetünk..... Ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni! :D :lol:

Továbbra is kiállok a szavak szabadsága mellett! Ezeknek a fórumoknak éppen ez a lényege!

Szerintem amúgy már rég továbbléptünk volna, ha időről-időre nem figyelmeztetnek minket, hogy hagyjuk már abba. De ezek mellett nem lehet mindig szó nélkül elmenni. Ha visszaolvastok, semmi dúrvát nem találtok itt, és aki később szólt hozzá, az is csak azért tette, mert akkor kapcsolódott be a fórum életébe szabadság vagy egyéb elfoglaltság miatt.

Hagyjuk, hogy a fórum élje tovább az életét, amiért létrejött, és ne hagyjuk, hogy olyan régi segítők, mint Vasika is, emiatt kilépjen! Hiszen mindig vannak olyan kérdéseink, amire csak a régi motorosok tudják a választ. Mire mennénk nélkülük?
thimmy
Gárdony

"Hagyjuk, hogy a fórum élje tovább az életét, amiért létrejött"

Ezzel én is egyet értek. Sajnálom, hogy tényleg nem lehet túl lépni ezen a dolgon, nem tudom miért kell ez. A zárt fórum előnye, hogy ott mindenki azt mond, amit csak akar, hiszen mi nem tudunk róla, hogy ott mennyire téma ez a dolog. De talán ha ti nem foglalkoztok velük, akkor majd ők sem. Mi meg használjuk a fórumot a még meddő társainknak segíteni. Nagyon sajnálom, hogy megint itt tartunk. Ha lenne végre ennek a .... babanetnek moderátora, akkor ezeket a vitatkozós hozzászólásokat már mind törölte volna, ahogy régen is kellett volna. És még mindig egy boldog társaság lehetnénk és a személyes viták mentek volna priviben. Tényleg evezzünk már más vizekre.

Vasi: Én azért szeretném, hogyha lecsengenek itt a dolgok és a babától lenne időd, majd gyere és mesélj. És lesz ám cipőrendelés majd újra, szólok ha tudok ezzel kapcsolatban valamit. Priviben azért majd szeretnék tudni róla, ha már kint lesz a kis Dalbírka. :D Puszi nektek és minden jót.

Meddőségis téma: a pcos fórumon felmerült ez a D vitamin hiány kérdése. Ti hallottatok már róla? Eszternek pont ezzel kapcsolatban üzentem és köszönöm is az infókat. Szóval állítólag a D vitamin hiány okozta zavarok megakadályozhatják a teherbe esést, ha jól gondolom. Szóval aki nem csináltatott még ilyen vizsgálatot, annak lehet hogy érdemes lenne megnézetnie.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.08.01 11:52-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Az előző ciklusban én is gondoltam rá, hogy megnézetem, de el sem jutottam a dokihoz :oops: :? Viszont a letroxból is az utolsókat szedem a héten, úgyhogy ha mást nem, hát a körzetit mindenféleképpen meg kell látogatnom a napokban. Ha ő is adhat beutalót, akkor kérek tőle. Hogy ilyen összefüggések lennének, arról még nem is hallottam :roll: :shock:
thimmy
Gárdony

thimmy: Állítólag a pcos és a D vitamin hiány közt van összefüggés. Ha az nincs neked, akkor nem biztos hogy ezzel gond van, bár ennyire nem mentem bele a dolgokba. Egy tanulmány szerint a met és a D vitamin kezelés kiegészíti egymást és így hatékonyabb a kezelés.
vicky79
Budapest III. kerület

Ezt találtam, tartsa magát mindenki ehhez.

A babanet moderálási alapelvei

1. Szeretnénk, ha a Babanet társalgója a lehető legszélesebb szólás és véleményszabadság fóruma lenne. A topikokat a hozzászólók alakítják. "Hatalmi eszközökkel" (törlés, kitiltás) csak a legvégső esetben szeretnénk élni.

2. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a mások emberi méltóságába gázoló, bűncselekmény gyanús, kifejezetten romboló szándékúnak érzett hozzászólásokat töröljük. Az iróniát, gúnyt, indulatot azonban mindenkinek el kell viselnie, de azért lehetőleg ne sértegessétek egymást.

Mindezeket elfogadom, a regisztrációmra az alábbiak ismeretében kerül sor:

Mint a Babanet regisztrált felhasználója beleegyezek és elfogadom, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot sem küldök, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.
Elfogadom, hogy a Társalgó adminisztrátorának jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

Aki meg akarja nézni a többit alapelvet is, az keresse a "segítség" rovatban.
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Vicky és többiek!

Ugyan nem a szülészetek fórumot moderálom, de régóta olvastam a topikot-egy időben magam is érintett voltam.

Kérem, hogy amennyiben úgy érzitek "elszabadult a pokol", keressetek priviben-akár engem, vagy bármelyik moderátor társamat-hogy segíthessünk!

Magánvélemény: sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, régebben számomra ez a topik volt az etalon...

Lizamama
lizamama
Pákozd

lizamama: Sajnálom én is a dolgot, azt hittük egy ideig, hogy a kezünkben tartjuk a dolgokat. Lehet hogy kezdenek mégis kicsúszni onnan, de azt hiszem drasztikus lépésre még nincs szükség. Talán erre a bejegyzésre végre lecsillapodnak a kedélyek. Köszönjük a segítséget és szeretnénk újra olyan csapattá lenni, akikre büszkék lehetünk/nek mások.
vicky79
Budapest III. kerület

Ha minden igaz, szerdán megyek a BMC-be, kezdjük a második inszemet. Eddig Sz ügynökhöz jártam, de úgy tudom, ő szabin van, így más vesz kezelésbe majd.
Az első hónapban a merional-ra 4 tüszőm lett, a másodikban a puregonra 7 :roll: :? Így a harmadikban stimu nélkül futottunk neki és egy tüszővel mentem inszemre (ami sajna nem sikerült).
A kérdésem az lenne, hogy van-e még másik gyógyszer, ami szóba jöhet? Illetve, ha máshoz kerülök, mennyire veszik figyelembe az állandó doki elképzeléseit?
Félek, ha erőltetik a gyógyszert és én megint sok tüszőt termelek, le kell állnunk és jön a fogamzásgátló. Azt nagyon nem szeretném :oops:
thimmy
Gárdony

Én nem értem, :shock: mi itt tök jól elvagyunk, szépen lassan jön egy-két új emberke, megy a dolog szépen a medrében..... aztán miért jön mindig valaki a múltból itt vagy odaát, hogy rendre utasítson???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: de erre nem is kérek válaszokat, csak magamnak tettem fel a költői kérdést. :roll:

Colin, gratulálok Ákoshoz, nagyon szép kissrác :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Mi is Zekéhez járunk. :D

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Thimmi mennek a drukkok szerdára!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bizony ha sok tüsző érik, leállíthatják, de volt már olyan is, még itt olvastam régebben, amikor mi is kezdtünk, hogy lombikot csináltak. Szerintem bárkihez kerülsz, az is ugyanolyan körültekintő lesz, szerintem nagyon aprólékosan adminisztrálnak, tudni fogják, de te is mondhatod!

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Sziasztok,

előbújok én is.
Vasikáé: tessék jönni továbbra is. Én nem veszem magamra amiket itten beszólogatnak nekünk, Te se (Ti se) tegyétek. Én azt gondolom, nem bántottunk senkit, csak leírtuk, hogy mit gondolunk dolgokról. Ez egy nyilvános fórum (és nem egy zártosztály, akarom mondani egy zárt fórum :D). Oszt akinek nem tetszik az meg szíveskedik mást olvasgatni. No erről ennyit 8)
Thimmy: mennek a drukkok szerdára. Kíváncsi vagyok kihez kerülsz. Z dokihoz biztosan nem, mert ő szabin van már. Sajnos inszemem nem volt, nem tudok okosat mondani.
Vicky: igen, én az Eszter blogjában olvastam, el is mentem D vitamin szintet méretni. 3200 ft a Laboratórium Kft-nél, ott a legolcsóbb. Nekem 32 lett a szintem, nem túl jó bár sokat napozok mert vitaminokat is szedek. Elkezdtem a Vigantol cseppeket inni, én napi 2 cseppet. Háziorvos írta fel, recept nélkül nem adnak.

Javaslom minden próbálkozónak a Gynevac szurit, nagyon sok mindenkinek segített már teherbe esni. A lombik esélyét is állítólag duplájára emeli. Én már beadattam egy szériát, most kapom az ismétlőt. Nehogy már ezen múljon
:)
Vendég

Lovely: Nekem elég egyszerű vigantolt íratni, hiszen Barbusnak is adnim kell még 3 éves koráig. Ha kell cdak írj. :)

Vasi: Tényleg gyere, talán nyugi lesz már.
vicky79
Budapest III. kerület

Lovely, Gynevacot fel kell iratni? Háziorvos? mennyibe kerül?És miért ilyen jó?
arya82
Miskolc

Vasika:
el ne tűnj!!!

Timmy:
akkor holnap lesz a nagy nap. Egyébként én csak merionalt kaptam+tüszőrepit. Szerintem az a doki, akihez holnap kerülsz, biztosan bele fog nézni a régebbi stimulációs lapjaidba. Nyugi!!!! (Bár tudom, könnyű azt mondani.)

Lovely:
a Gynavac injekcióról már én is sok jót hallottam. Körzeti doki is fel tudja írni? MIlyen időközönként kell a szuri? Mennyibe kerül? (Most látom, hogy Arya is éppen ezeket kérdezi.)
cicamica0104

Erről a gynevac-ról már én is hallottam, azt hiszem Eszterék csináltak ilyen kúrát. Nem hinném hogy fel lehetett írni receptre, mert ha jól emlékszem elég drága volt. De sokaknak segített már, talán egy próbát megér.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok lányok!

timmy nagyon drukkolok, hogy most minden ok legyen. szerintem a gyógyszerelésre odafigyelnek, hogy nehogy baj legyen.

vicky !
vigantol, basszus, ez nekem eszembe sem jutott :roll: nekem anno rencz rita rögtön vérvétel nélkül kiutalta a d vitamint, de az horror összeg volt. most szedek elevitet, az elég szerinted? vagy simán igyam a gyerek vigantolját?

lovely!
képzeld, a tudtod nélkül segítettél, elmentem a helyre amit írtál, hogy csinálják meg a vérvételt az immunológiával és a végén a mávban az immunológián kötöttem ki és aug 22-én a drnő minden vizsgálatomat megcsináltatja tb alapon. tök véletlen volt, a részleteket majd priviben.

lányok nekem volt ginevac kúrám, 2x kellett megvenni, minden nap adni izomba és akkor volt 16 ezer. az első ampullát a férfinek is kell adni és a többit csak magadnak. én nem tapasztaltam semmit tőle, még vagy 2 évig kellett várni, hogy legyen boti
:shock: háziorvos is felírhatja. én voltam anno annál a drnőnél az istván kórházban, aki "feltatlálta", sajnos már a neve nem ugrik be, csak a kereszt neve azt hiszem erika. ő azt javasolta, hogy inkább olyanoknak használ, akiknél sokszor van fertőzés, gyulladás, stb. de nem akarok senkit lebeszélni róla, mint írtam, én is kipróbáltam mindent, hogy legyen kölökgólyám.

vasi, remélem nem tűnsz el, mert itt is sokak szeretnek és ilyen viták miatt nem érdemes. bár nekem fogalmam nincs róla mi ez a vita, erről lemaradtam.

azt tudom, hogy ilyen minden fórumon van, pl én is voltam egyszer rossz arc, holott semmi extrát nem tettem. a dokim fórumán összebariztunk egy csajjal, aki kiírta, hogy elcseszték a genetikai vizsgálatát. én meg vasinak meséltem egy másik fórumon, hogy mi történt vele és hogy igenis fontos, hogy ki csinálja a genetikát. erre fb-on felelősségre vont egy 3. csaj, hogy én milyen jogom csinálom ezt és már megmondták nekem, hogy ne írják másik fórumokra :shock: na erre visszaírtam, hogy nyílt fórumon, ha valaki kiírja akkor az már nem titok szerintem, ha az illetőnek valami baja van, akkor majd ő ír és ha így ráér, akkor botit kölcsönadnám neki egy napra, hogy ne tudja az írásaimat olvasgatni. én azon csodálkoztam, hogy hogy van valakinek ideje az én másik fórumra kiírt írásaimat is olvasgatni, cenzúra van? azóta nincs ilyen gond, mert nem írok arra a fórumra. hát nehogy már felnőtt embereknek megmondja bárki, hogy mit írhat? igazam van vagy igazam van? :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Halihó!
Cicamica: Gynevacot nődoki vagy háziorvos is felírhatja. recept nélkül nem adják a patikákban. Mostani ára 9000 Ft környékén van, ez 5 ampulla, és 10 naponként kell beadatni egy ampullával. Hűtőben kell tárolni, én sajnos kint hagytam a konyhapultomon a 40 fokban 2 hete amikor volt az a nagy hőség és hát mehetett a 4 ampulla a kukába, de ha ilyen trehány valaki akkor úgy kell nekem. Elivleg a pasinak is be lehet adni, én ebben kevéssé hiszek, és bele se ment volna szerintem ebbe a férjem, nem is próbálkoztam nála :)
Etna: majd írd meg, hogyan sikerült a TB-s immunóra bekerülni. Én TB alapon semmit nem bírok kijárni magamnak annyira béna vagyok. Vagy inkább fizetek, mert úgy gyorsabb és egyszerűbb. A TB-s rendeléseken meg olyan hozzáállással találkozom hogy inkább nem megyek. Én elmentem beutalóval 2 hónapja a zalaegerszegi immunológiára. Odamentem reggel fél 8-ra, mondták fél 1 kor rám is kerül majd a sor d.u.. Vártam kicsit, férjem idegbeteg lett (ő kint várt a kocsiban), hogy ő ennyit nem ül, és biztosan nem ez a gondunk, menjünk ne várjunk annyit.
Vendég

Vicky: köszi a recept felajánlást, most egy dbig elég lesz a Vigantol :)

Ja, és van egy honlapja a gynevacnak, ott minden infot leírnak. Meg egy csomó fórumon is beszélnek róla. Engem meggyőzött- nekem mindig volt pl. folyásom, néha sikerült összeszednem kis gombát ott lent szóval ártani nem árt, nekem legalábbis. Ja, és hólyaghurutra is jó, én ha vizes fürdőruhában napoozok kicsit, már érzem hogy fáj a hasam, Most is pl. :?
Vendég

Arya: lactobacillus van benne, segíti rendbetenni a hüvelyflórát. Vagy valami ilyesmi :)
Vendég

Etna: Igazad van. :) Eszternek azt a vigantolt adták ha jól tudom, amit a kölkök is kapnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megjártam ma a BMC-t. Már a váróban látszott, hogy sokkal kevesebben vagyunk, mint máskor. Az asszisztensnő ijesztgetett, hogy sokat kell várni - S ügynökhöz kerültem. De nem is volt hosszú a várakozás, már a közlekedés is tök simán ment, és parkoló is több volt szabad a korházban, mint máskor 8) :lol: Hiába, nyár van! :D
S nagyon aranyos volt, mosolygott! A 4. napon a mnyh 5 mm, és két tüszőm van, egy 5 és egy 6 mm-es! Ha mindkettő megnő, akkor dupla eséllyel indulunk! Látta a korlapomon a doktornő, hogy stimu nélkül ment az inszem az előző esetben, és mondta is, hogy akkor most is így lesz :lol: :lol: Egy hét múlva megyek újra. Próbálgatom számolgatni a napokat, hogy jövő hét végére, vagy az utána jövő hét elejére nőnek-e meg a tüszők, hogy mikor lehet az inszem? :oops:

A szűrővizsgálatokkal kapcsolatban annyit sikerült kiderítenem, hogy a körzeti nem adhat beutalót D vitamin szint ellenőrzésére. Hihetetlen, hogy szinte minden jogot elvettek tőlük, már csak szakorvosok adhatnak beutalót! :evil:
thimmy
Gárdony

Egyszerűen nem érek ide.:shock: Zitus nagyon nyugtalan, nyűgös két napja. Lehet pocó. :( Már kínomban elkezdtem méregetni, hátha nem elég a tejci, de úgy tűnik nem az a gond....

Etna igazad van!!!

Thimmi hajrá két tüsző!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi: Espumisan, infacol? Nekünk annó beváltak a pocakra.
vicky79
Budapest III. kerület

Espumisan eddig bevált, szerintem nem pocak, inkább ez a fos idő. Engem is kikészít, nemhogy ezeket a pici manókat.

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi: Hát ez tény.

Nem nagyon pörög egyik fórumom sem. Most mi van? Már azt hittem az arculatváltáskor nem lehetett hozzászólást írni, de nekem is sikerült. Mi újség csajok? Senkivel nem történik most semmi?
vicky79
Budapest III. kerület

Helló Csajok,

tényleg pang a fórum. Itt a lustábbak maradtak úgy látszik, meg a zugolvasók :D
Kedves Zugosok, bújjatok elő Ti is, várunk szeretettel mindenkit :)
Thimmy: gratula a tüszikékhez. nem semmi, inszem stimu nélkül így kell ezt csinálni :)
Vendég

Sziasztok lányok!
Én szívesen mennék veletek tovább,ha az újak és persze a régiek is befogadnak újra.
mi Zeke dr-al kezdünk szeptember közepén.Utsó próbának szánjuk miután kiderült az immun ok.
így ZEke-Fülöp együttműködés lesz.
Majácska megszületett? Tudja valaki?
Nagyon nem tetszik ez a széthúzás! :cry:
Én azt hittem egymásnak segíteni vagyunk itt.Ez régen jól működött! :oops: :oops:
Szerintem minden apróságon ne sértődjünk,hiszen ebben a helyzetben senkinek sem könnyű.
Orsi! többször olvastam a hsz-edet,Szerintem ez nem volt olyan komoly ügy mint a vége lett.Sajnálom! :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok Lányok!

Segítsetek nekem legyetek szívesek-ha tudtok: tudja-e valaki Zeke dr szülési tarifáját? Illetve van-e ilyen nála, vagy ki mit gondol?(egy ismerős kismamának ígértem segítséget)

Előre is köszönöm!
lizamama
Pákozd

lizamama: Én még mikor Barbussal terhes lettem, akkor egy kismamától 130-at hallottam, de friss infót Vasikáé tudna neked írni, de ő most nem jön. Keresd meg talán priviben.

rita: Szerintem az a hozzászólás már csak utolsó csepp volt, nem amiatt lett ez az egész. De én speciel szívesen olvasom hogy mi újság veletek. Mit lehet nálatok tenni ezzel az immunológiai dologgal? Egyáltalán mi ez? Én nem vagyok ezzel kapcsolatban képben. Majácskáról egyébként én sem tudok semmit sajnos, csak hogy nehéz menetük lesz. A kisasszony nem engedelmeskedik az anyukájának. Legalábbis amikor még tudtam róluk, akkor itt tartottak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, köszi írtam neki!
lizamama
Pákozd

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni a következőkkel kapcsolatban?
Volt egy 6 sejtes fagyasztott embrió visszaültetésünk, tegnap voltam vérvételen ahol azt mondták hogy a hcg-m 22,11. Szerintem ez nagyon kevés. Tegnap voltam a 14. napon a beülti után. Szerintetek ezel az értékkel van esély rá hogy megmarad a baba? Volt már itt valakinek ilyen alacsony értéke?

Meg azt nemtudom, hogy a fagyis babák esetleg nehezebben indulnak e fejlődésnek, mint egy normál lombikos beültetés után?
Hétfőn megint kell mennem vérvételre, akkor fog kiderülni hogy mi lesz a továbbiakban, marad e velünk a kis drágánk, vagy mégsem kapaszkodik.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Kép
babicsek

Szia Babicsek.
Nekem is hasonló volt. ET+11 nap HCG 5 volt, ET+14 nap HCG 50, utána lassan ment felfelé. Egészen 400 felé felment pár nap alatt.
Z. doktor szerint, ha valakinek ET+11 nap 14 felett van, abból láttak ők a BMC-ben terhességet. Az alatt nem.
Sajnálom, de ezek a tények. Ahogyan olvasgattam itt a fórumot, úgy emlékszem, akinek ilyen kevés volt a HCG-je abból sajnos nem lett babó. ET+11 napon 40 fölött kell lennie, akár friss akár fagyis a beülti.
Nekem methotrexat szurit kellett kapnom a végén, mert nem ment le magától a HCG-m. :( most jár le a 3 hó és mehetek a fagyikért szeptemberben.
Drukkolok azért Neked, csodák mindig történnek. Majd mesélj mindenképpen, mi a helyzet Nálad.
Vendég

lovely: Köszönöm a választ. Nem is élem bele magam. Eleve ebben a fagyis beültiben nem bíztam igazán. Kíváncsi vagyok hogy mi lesz hétfőn. Szerintem biztos hogy csökkeni fog.

A 14 napon az 50 azért szép. Nekem is azt mondta az orvos, hogy ilyenkor már 100 körül kéne lenni, de legalább 50 jobb lenne.

Mi sajnos csak januárban mehetünk megint rendes lombikra. Volt 4 fagyibabánk, amiből csak ez az egy maradt. :?

De jó a szeptember már mindjárt itt van. :)

Kép
babicsek

Babicsek: Nem akarlak elkeseríteni, de én is csak 30-as hcg-vel hallottam babát. De kívncsian várjuk mi lesz. De a fagyasztottak sem esélytelenebbek a többieknél, ha már vissza lehetett ültetni. Sok babát tudok, akik fagyasztottból lettek.
vicky79
Budapest III. kerület

Babicsek: igaza van Vickynek, sok olyat hallottam, hogy a friss nem sikerült, aztán ugyanabból a ciklusból a fagyis megmaradt.
Sajnálom, hogy januárig várnotok kell, miért kell ez a szünet?
A 4 fagyikából csak ez éledt fel, ha jól értem?
Vendég

sziasztok lányok!

babicsek!
hivatalosan 50 alatti bhcg-t biokémiai terhességnek mondanak, amit a hormonok is előidézhetnek. vannak intézetek, ahol ilyenkor már leállítják a hormont. viszont lett már baba 12-es bhcg-vel is. állítólag ez a rekord eddig. szóval ez attól függ, hogy milyen erős a kicsi és sikerül-e a beágyazódás. egyébként szerintem nagyon jók az esélyeid, ha legalább eddig eljutottál. tehát ha most sajnálatos módon nem jönne össze, szerintem nagyon jó esélyekkel indulsz.
nekem 10 és kezdeti blaszto embriókat raktak vissza és még csak a vérvételig sem jutottam el, 1 hét után véreztem. ez volt a friss lombik, a fagyiknál 10 sejtes volt mind a kettő és 6 nap után véreztem, nekem akkor 8 volt a bhcg-m. tehát totál kémia volt az egész. te még jó vagy!!! a reménykedni kell, mást úgysem tudunk csinálni! pihenj sokat és edd a fehérjét és igyál. segíts neki egy kicsit, hátha... drukkolok!

lányok, kéne egy kis segítség! még az életben nem volt ilyen. lombiknál ugye 5 nappal előbb megjött rendesen, most 1-én kellett volna, egy napig volt egy kis barnázás és azóta semmi. terhes nem vagyok, ez tuti, mert volt spontán peteérésem, csak épp nem repedt meg a tüsző. bent maradt a petefészekben. viszont 15-én lesz a laparom, amit pont a mensihez igazítottunk. de mensi sehol. hasam mindig fáj, fel is van püffedve, ahogy mensi előtt szokott, de sehol semmi. mit kell ilyenkor csinálni? frankón 20 éve mensizek, de ilyenem még soha az életben nem volt. kicsit aggaszt, nem is kicsit, mert mi lesz, ha soha többet nem jön meg. én mindig a legrosszabbra gondolok :oops: ilyenkor hogy menjek hormon vérvételre? sehogy? :roll: ha van valakinek valami jó tippje, akkor várom, mert tiszta para vagyok. eddig órát lehetett volna hozzá igazítani, persze a beültetések kivételével, amikor mindig hamarabb jött meg.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Nekem a pcos miatt rendszeresen kellett gyógyszerrel indítani a mensit. Hívd fel a dokit és ő majd a hormonok alapján megmondja melyik kellene. Nekem a norculut vált be a legjobban, de szedtem már erre proverát és duphastont is. Nálam norculut 5 napig, utána mikor abbahagytam utána jött a mensi. Remélem nem húzza keresztúl a programodat.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok köszönöm a hozzászólásaitokat, nagyon aranyosak vagytok.

etna33: Ne aggódj, az orvosok biztos megoldják ezt a menzis dolgot. Nekem is volt olyan, hogy nem jött meg, volt hogy egy teljes hónap is kimaradt. Én is Norcolutot kaptam, mint Vicky és már jött is piri.

lovely: Hát azért kell várni,, mert én a Káliba járok és az idénre már betelt a férőhely, nem csinálhatnak többet. Erre a januárira is szeptemberben telefonon be kell jelentkeznem. Csak ez a várakozás ne lenne. Igen sajnos a 4 fagyibabánkból csak egy ébredt fel rendesen. Pedig úgy terveztem, hogy kettőt most visszakapok, kettőt meg majd októberbe, ha ez nem sikerülne. Hát lőttek ennek a tervemnek. :?

Nekem februárban volt az első lombikom, akkor 2 blasztocisztát kaptam vissza és velük teljesen negatív volt a vérvétel eredménye. Nem is értem most mi ez.....

És neked mit mondtak? Miért véreztél ilyen hamar a beültetés után?

Kép
babicsek

Babicsek: nem akarsz átjönni hozzánk a bíemszíbe :-)?
Írtam privit.
Vendég

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés:
múlt pénteken megtréfált a természet, és megjött (elsejére vártam). Ezért nyaralás utolsó napján ahogy lehetett (reggel 8kor) kijelentkeztünk a szállodából és rongyoltunk fel a János kh-ba. Úgy tudtunk beesni, hogy a BMC-ben a vércsopimeghatározást már nem is tudták kiírni. De mondták is, hogy az nem is olyan fontos, mert van 2009-ből papírom róla (a gépben 2010-ből is, mert a szülés előtt is csináltak). A laborban már csak laborvezető főorvosasszony írásos engedélyével voltak hajlandóak megcsapolni (sikerült megszerezni ezt is). Pénteken levette a hüvelykenetet a nőgyogyim, és a chlamydia- és rákszűrés minta is már vizsgálódás alatt van - gondolom/remélem. Szóval haladunk. :)

Mi ez a konfliktus itt??? Valaki esetleg felvilágosítana priviben?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babicsek drukkolok!!!!!! ++++++++++++++

Kakti szuperül haladtok!!!!! Ezt gyorsan lezavartátok!!!!!

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?