Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap lecukroztam 20kg sárgabarackot, ma megfőztem lekvárnak és elraktam + ma is lecukroztam 20kg sárgabarackot (ebben több hibás kivágni való volt), holnap megfőzöm és elrakom, de ha nekem ezt még1x kitalálja valaki, hogy lekvárt főzzek 3 gyerekkel (egyedül), azt megnyúvasztom!!!! Hallani sem szeretnék többet sárgabarackról! SOHA! :wink:

Kia, tényleg szépek a gyerkőcök! Szépen gömbölyödik a pici lány! :P

Humadene, sajnálom, hogy ilyen a helyzet az ősökkel. Azért irigyellek, hogy kimondtad, amit gondolsz nekik. Ha én ki merném mondani mostanában, hogy mit érzek, lehet rám még jobban megharagudnának. :roll: Jó nyaralást! Hétfőn írj!!!!

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

HALIHÓ!

TALÁN EMLÉKEZTEK MÉG RÁM...MONDJUK ELÉG RÉGEN ÍRTAM UTOLJÁRA...

CSAK SZÓLNI SZERETTEM VOLNA,HOGY JÚLIUS 20-ÁN 23:11-KOR 3100 GRAMMAL ÉS 48 CENTIVEL MEGÉRKEZETT LACKÓ ÚRFI...

MINDKETTEN JÓL VAGYUNK,GYEREKEM EGY ZABAGÉP ÉS HÁL' ISTENNEK TEJECSKE IS VAN BŐVEN.

ÉS Ő ITT AZ EMLÍTETT FIATALEMBER:
Kép

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Húúú Majga GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyönyörű! :wink:
Jól ment? Minden rendben volt? Tesók mit szóltak? Mesélj....

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Majga szívből gratulálok Lackóhoz! Szüléstörténetet is írnál?
Kia, hogy milyen nagy lány lett már Liza!
Napsugár, én csak egyszer 15kg barackot készítettem lekvárnak, de a végén már én is a pokolba kívántam az egészet. Persze télen jó lesz kibontani a finom baracklekvárt... :)
Nálunk a legnagyobb fiú van bezsongva a teknősökért, szeretne kerti tavat, teknőssel, halakkal... félek hogy elvinné őket a szomszédbeli kutya-macska-róka... ezért kinéztem nekik sünit! Mi a véleményetek?
http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/afrikai-feherhasu-torpesun-haziallat-kisemlos/1825/

Humadane, sajnálom hogy ilyen a kapcsolatod a szüleiddel, de örülök hogy a negyedik babával igazán felnőtt lettél és boldog vagy! Kíváncsi vagyok a nemére, írj mindenféleképp!

Hju merre lehet? Szeretném megtudni tőle azt a címet, de nem reagál... Valamelyikőtök tudja mi lehet vele? Vagy a barátnőjének az orvosának a címét nevét? Fontos lenne, mert mindjárt itt van a mi hónapunk...

Meskete, de jó, akkor kb. ugyanott tartunk. Én is sokat fejlődtem az utóbbi hónapokban, úgy érzem nem dőlne össze a világ egy újabb fiúval. :)
Nagy fiú volt úszótáborban, reggel vittük du. hoztuk, mint az ovi... tetszett neki, de valami mégsem volt kerek, mert az utolsó két napon nem szeretett volna már menni... lehet hogy kicsi még 4.5 évesen hozzá, majd jövőre meglátjuk.

3+1
laura0606

Sziasztok!

Mi is elveszőben...:-))

Nyaraltunk (vagy inkább teleltünk?) Balcsin, most meg be vagyunk zsongva itten a sok szülinaptól...:-))

Majgának szeretnék most csak gratulálni, csodaszép kisfiad született!!!

Illetve, Kia apró hercegnője is tündéri és szépen kerekedik!

Laura, pont a napokban beszélgettem tesómmal....házisünikről!! Ő mesélte hogy lehet kapni puhatüskéjű (nem vitaminhiány miatt!!:-)) ) kézhez szokott, simogatható, állati cukkancs süniket. Ez is tündéri, de az tényleg nem szúrós és abszolút gyerekbarát. Ha érdekel megkérdezem hol és mennyiért meg mit lehet róla tudni még...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szia Zso, igen érdekelne ez a fajta süni is! Megkérdeznéd? Köszönöm!
laura0606

Merrefelé laktok? Hidegkúton van a volt.
Állítólag azóta születtek még más fajták is, mert ez amiről írtam hófehér...a másik meg "süniszínű" Tesómat akkor zaklatom egy pontos címért meg telószámért.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Majga! Persze, hogy emlékszünk!!!! Tündéri fiúcska! Jó egészséget és sok-sok örömet nektek!!!! Ha van kedved és időd gyere néha közénk a "fiús-mama" klubba. Ha jól emlékszem te így is szeretted volna, hogy 3 fiad legyen!!!!

Kia! Nagyon édesek együtt a gyerekek! Gondolom azért van most elfoglaltságod, ritkábban is jössz. Azért kialakult már valami féle napirend? Mennyire vagy fáradt? Éjszakák?

Laura! De jó téged is látni! ! Teljesen rendben van, hogy Peti így viszonyult az úszótáborhoz! 4 és fél évesen még igazából vízhez szoktatásról beszélünk, persze tanulnak siklani, helyes vízfekvést, helyes kéz-láb tartásokat. Belekezdenek esetleg a hát, vagy mellúszásba, de 5-6 éves kor előtt még nem igazán érett a mozgáskoordináció sem a konkrét úszáshoz és maga a figyelem, feladattudat, a monotóniatűrés (ami az úszásnál nem kevés kell) még szintén éretlen. De a vízzel barátkozni jó, szerintem, bármely életkorban.

Napsugár! A lekvárfőzést ne is emlegesd! Még pár éve, mikor Csongi volt kicsi, mi is főztünk (azóta csak azért nem, mert mindig ellát bennünket a család és nem fogyna el). Kedves férjuram elvállalta a kavargatást. No, hát egy óvatlan pillanatban otthagyta, a lekvár felfortyant teljesen és kiforrt a fazékból, bele a gázrózsába. Órákon keresztül locsolgatta forró vízzel (a cukrot az oldja, a mosogatószer kevésbé) és itatgatta fülpiszkával a ragacsot a gázból....

Zsó! Téged is ritkán látni! Remélem azóta nyugalom van felétek, senki nem hasogatja föl az állát, nem keveredik nagyobb balhéba! A srácoknak boldog szülinapot!

Humadene! GYere este! Képzeld, ma azt álmodtam, hogy kislány a baba és írtad, hogy Emese!!! Hát kíváncsi vagyok!!!!

Mi szombaton megyünk a Balcsira! Valamivel jobb időnk lesz, mint amik eddig voltak, de azért még ez sem lesz igazi kánikula. Ilyen nyárra rég emlékszem, hogy ennyire kitartóan hideg lett volna.
Nyaralás után meg kezdjük a bölcsibe szoktatást Marcival. Be vagyok tojva. Ennyire pici gyerekem még nem járt bölcsibe... De végülis mindig van visszaút. Ha nagyon nehezen megy majd, vagy télen sokat beteg, akkor itt a bébiszitter, majd az idén még vele lesz.

Szerintem Bascha babája is megszületett már! Reméljük hamarosan jelentkeznek!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

ewrtrtzufg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:53-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Köszönöm!

Majga
GRATULÁLOK a 2 hetes nagyfiúhoz!
Sok Boldogságot Nektek!

Napsugár!
Jó kis munka lehetett a befőzés... :roll:

Laura
A süni is nagyon jó háziállat... főleg, ha lesz olyan, amit Zsó írt....
Jó lenne már nekünk is valamilyen háziállat... de Apa még ellenzi :roll:

Zsó
Boldog Szülinapot az ünneplőknek!

Köszi Meskete
DRUKK a beszoktatáshoz!

Már egyre jobbak a napk, éjszakák..
.... bár a mai éjszaka nem volt a legjobb...

Liza nem lett lázas szerencsére, de éjjel 3 óránként evett - tegnap kapta meg a 2 hós szurikat és az első rotát.
Ügyes csaj volt - alig sírt...
Már 56 cm és 5600 g. (nőtt 6 cm-t és 2200 g-ot) :D ...bár le van maradva Levitől... ő nagyobb volt... :lol:

Levi "dolgozik"... még ezt a 3 hetet bölcsiben tölti...

Humadene
DRUKK!
Remélem Hunor jól tudja! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy megszületett a kisfiam július közepén, most már 2,5 hetes. Nagycsalád lettünk. eléggé zsúfoltak a napjaink, amikor a 2 nagyobb is itthon van és nem éppen a mamánál nyaralnak.
A kicsi és én is nagyon jól vagyunk, élvezem a babázás örömeit.
majd ha tudok, jövök még.

sziasztok!
Bascha
bascha
Budapest

Sziasztok!

Bascha! Gratulálok a babához! Ezek szerint rendben vagytok, rendben ment minden! Ha van időd tényleg gyere és mesélj milyen volt a szülés, hogy fogadták a tesók a Kicsit!

Humadene! Nektek is nagyon örülök, mármint, hogy rendben volt minden! Akartam is kérdezni, hogy tutira megmondják ennyi idősen a nemét? Pont a múltkor láttam a tévében, hogy a magzatok a 13. hétig tökéletesen egyforma nemi szervekkel rendelkeznek. Majd ekkor kezd el leszállni a fiúk heréje és nőni a kukac (ami nálatok nem lesz ugyebár :wink: )

Kia! Milyen nagy már ez a lány! Teljesen kialakultak a kis vonásai is, igazi csecsemő, már nem újszülött. Nagyon hasonlít Levire, illetve rád.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Bascha, GRATULÁLOK!!! :D :D :D Jó lenne, ha mesélnél! :P Képek? Vigyázzatok magatokra! :wink:

napsugár08

Sziasztok!

Köszönöm!

Bascha
Nagy Gratula! :D
Sok Boldogságot Nektek!
Ha ráérsz gyere...

Jó hétvégét...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok! Már nagyon régen olvasgatlak titeken, azóta, hogy elterveztük, hogy 2 fiam után (9 és 7és fél évesek) jöjjön a 3. baba. Természetesen álmaink szerint kislány! (Áginak hívnak, 36 éves vagyok)
Nagyon sokat segítettetek nekem abban, hogy eljutottam odáig, hogy ha a 3. kisfiú lesz, tudok neki ugyanúgy örülni, nem életem tragédiájának fogom fel! :) :)
Most viszont leírnám nektek, hogy nekünk milyen praktika jött be, ugyanis most voltam a 18. heti uh-n, ahol másodszor is megerősítették, hogy KISLÁNYUNK lesz! :) :) :) :) (hátha valakinek én is tudok segíteni)

Szóval:
1. én mértem a hőmérsékletemet (Czeizel dokibá elmélete és tanácsa alapján), ami szerint egész jól be lehetett lőni a peteérést (természetesen ahogy lenni szokott, az utolsó 2 hónapban minden felborult, és előrébb jött 3 nappal a pé), de én használtam mellette a ovust teszteket is (nekem pontosan jelzett), és így tudtam, hogy mikorra számoljak. (Pé előtt 2 nappal voltunk együtt)

2. ugye mindenki ajánlja a magnézium és kalcium gazdag ételeket. Hát mi nagyjából így is étkezünk (ált. csirkehúst eszünk, nagyon sok salátát stb.) ennek ellenére én vettem be külön magnézium és kalcium tablettát. Gondoltam ártani nem fog.

3. hüvelyöblítés: 1l vízhez 1 evőkanál 10%-os ecet. Ezzel öblíteni úgy, hogy amikor a fele lefolyt, elzártam a csapot, összeszorítottam a combom, és hagytam 5 percet hatni az ecetet. Utána a maradék ecettel még öblítettem. 20 percen belül kellett együtt lenni, állítólag addig van hatása...

Remélem tudtam segíteni, és még egyszer köszönöm nektek a sok segítséget, amit az elmúlt egy évben ismeretlenül is nyújtottatok nekem!

Ági
agi1974
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Ági, szívből gratulálok Neked! :lol: Örülök, hogy összejött Nektek! Jó hallani, hogy 2 nappal a pé előtt is sikerülhet a kislány.

Írtam már, hogy a férjem engedelmével nem kezdtem el szedni a gyogyó második levelét? (Így legalább tudom figyelgetni a pé-t. :P ) Teljesen kikészített, éjszaka nem tudtam aludni a hasfájástól, napközben a hőhullámok, stb, szóval maradt a sima (óvszer, vagy megszakításos) védekezés. Szeptember 2-án megyek nőgyógyászhoz, megnézetem magam. A hőhullámok még mindig nem múltak el :roll: , remélem megmondja az okát. Néha még a hasam is szórakozik, lehet tényleg klimaxolok? :wink: :roll:

Ti hogy bírjátok ezt az időjárást? Kezd tele lenni a hócipőm... :roll:

napsugár

napsugár08

Sziasztok!
Én is új vagyok itt, hasonlóan Ágihoz. Pár napja olvasgatlak titeket. Két fiam van, 8 és 3 évesek. Most tervezzük a 3. babát. És - nem meglepetés- elsősorban lányra "gyúrúnk". A másodiknál is először azt gondoltam, hogy fiú után jöhetne lány, de amikor megtudtam, hogy fiú lesz, örültünk neki, főleg a párom. :)
Most úgy vagyok vele, hogy nagyon szeretnék egy kislánynak is az anyukája lenni, és a párom is szívesen megtapasztalná milyen lányos apukának lenni...
A Jónás naptán nekem augusztusra lányt jelzett. A menstruációm 4. napjára esett a Jónás nap (aug.7.) és akcióztunk...
Nagyon izgatott vagyok, de nagyon lassan telnek a napok, már alig várom, hogy tesztelhessek...

fontana
fontana4
Sárhida

Sziasztok!

Képzeljétek, belevágtunk! Nem várunk decemberig.
Fontana, Ági üdv! Ági nagy-nagy gratula a kislányhoz!
Fontana, ha nálunk is összejött most, akkor együtt fogunk babázni. :)
Én legkorábban 08.22-én fogok tesztelni... Azt olvastam, hogy a legérzékenyebb 10-es tesztekkel az együttlét utáni második héten már kimutatható, ha összejött.
Én is tűkön ülök!
laura0606

Sziasztok!

Húúúú, Laura, annyira szorítok! örülök, hogy nem vártatok decemberig. Így ha összejön, tavaszi baba lesz! :wink: Akkor 22-én teszt? Írj, amint túl vagy rajta. Addig gondolok rád! Szoktál hőt nézni? Abból is kiderülhet. Nekem múltkor a beágyazódás simán látszott rajta.

Fontana4, neked is szurkolok! Jól jönne egy pozitív Jónásos sztori! (Laurával együtt 2!)

Hogy vannak a pici babák? Meséljetek a picikről! Szépen esznek, alszanak? Hasfájás, stb...?

Humadene, mikor mész újra uh-ra? Szoktam rád gondolni? Jó lenne, ha a 16. héten elmennél! Jobban izgulok, mint te! :lol: :wink:

napsugár

napsugár08

Humadene, javítok! "Szoktam rád gondolni!" :wink:

napsugár08

Szorítok Laura én is Nektek!És persze fontana Nektek is!
Amint időm lesz jövök!
Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:54-kor.
humadene
Jánossomorja

humadene olyan aranyos vagy :)
(mert hogy tök szépet írtál)
akarya

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasom a fórumot (egészen az elejétől), már nemsoká idáig érek. Végig izgultam az eddig veletek történteket, olyan jó volt, mint egy jó regény.
Ami pedig a kislányos praktikákat illeti, nagyon sokat megtudtam, és mindig azt hiszem képben vagyok, de rájövök hogy mégsem teljesen. Pláne hogy mindjárt élesben megy a dolog. Már tiszta gáz vagyok, de az ovu előtti 3. napot kiszámoltam pontosan órára, de pont egy olyan nap reggelére esik amikor nem igazán lesz alkalom. Előző este meg 3 és fél nap lesz peteérésig. Szerintetek 3,5-4 napot is kibírnak a katonák? Vagyis a katona lányok?
Másnak el sem merem mondani, csak Nektek, hogy ennyire taktikázok, tiszta gyogyósnak gondolnának. De tényleg mindent meg szeretnék próbálni, mert attól félnék hogy nem tudnék úgy örülni egy kisfiúnak. Persze amikor olyanokat olvasok mint amit Te írtál Humadene, vagy látom a tündéri kisfiaitok fotóit, akkor kevésbé parázok ilyeneken!

Bascha szívből gratulálok, én is várom a képeket :)

Ági gratulálok a kislányhoz, milyen jó hogy hallunk ilyet is, hogy bejöttek a praktikák.

Fontana, Laura nagyon nagy drukk Nektek!

akarya
akarya

Sziasztok lányok!

Akarya! Igen, nyugi, kibírják azok a katonák! :-) Czeizel doki a bevitt 3 hőgörbém alapján a pé előtti 3. estét számolta! (mondjuk, ha nem ovu tesztezek, akkor tökéletesen pé-n lettünk volna együtt, mivel pont előbb volt a peteérésem 3 nappal. Szóval én ajánlom az ovu tesztet is, hacsak nem úgy látod, hogy napra pontosan mindig ugyan akkor van!) És mivel nekem azért 1-2 nap különbség volt a görbék alapján, volt olyan hónap amikor 5 nap is lett volna!)
Hozzáteszem, hogy kérdeztem Tőle az ovu tesztet, és ő azt mondta, hogy kísérletek alapján nem hozta a kívánt értéket, tehát sokaknál nem működött tökéletesen. Nekem bejött, de előtte azért 2 hónapig néztem, hogy tényleg jól működik-e?

Ha nagyon szeretnétek kislányt, szerintem menj el hozzá! Nagyon kedves, mindent elmond részletesen, és nem kér egy vagyont!

Humanede! Tényleg nagyon szépeket írtál! :) :) :) :) :) Te mikorra várod a Manócskát???

Fontana, Laura! Megy a drukk, hogy minél előbb sikerüljön!

Én ma megyek nagy genetikára, nagyon izgulok! (Bár 2 hete voltam, (dokim nem hitte el, hogy pontosan tudom, mikor jött össze a Picur, így kicsit előbb voltunk a 18. heti genetikai uh-n. Voltak olyan értékek, amivel így nem értem el a minimumot (dehát fiatalabb is volt, mint gondolták... ), az AFP-m is kicsit alacsony lett (ugye azt is előbb vették le, mivel idősebbnek gondolták), így biztos, ami biztos, megnézzük még egyszer! Inkább többször, mint, hogy baj legyen! Szorítsatok!

Ági
agi1974
Szigetszentmiklós

Ági, jobb lett most már az AFP?

Én reggel tesztelek...
laura0606

Sziasztok!

Most csak benéztem...

Manó ismét bölcsizik... már csak pár nap van és jön az ovi... 1 hét múlva lesz szülői...

Hétvégén esküvőn voltunk..
Levi vitte be a gyűrűt - nagyon ügyes volt... és elkapta a csokrot is (3-at dobott a menyasszony, 1 a Levié lett)

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Na, meséljetek? Jóhírekre vágyom.....:-)

Nálunk most amúgy is kicsit völgybezuttyanás van....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Laura!!!! TESZT????? :lol:

Kia, csodaszépek a lurkók! :wink:
Már mi is várjuk az ovit! Sajna Dávidról még nem tudom, hogy felvették-e, pedig már aktuális lenne a dolog. :? Októbertől ki kéne vennem a szabikat, előtte pedig jeleznem kéne időben a munkahelyemre.

Ági, mi lett a vizsgálatok eredménye? Ugye minden rendben van? :D

Humadene, élsz még? :roll:

napsugár
napsugár08

Sziasztok!

Laura én is izgulok! Teszteltél?

Kia, nagyon cukik a gyerkőcök! Hogy öleli Levi a kicsit :)

Ági mi volt a genetikán? Szorítottam! Köszi az infókat nagyon. Ceizelhez nem tudnék menni mert nem Bp-i vagyok, de nem is baj, mert ovutesztet én is használok. 3 hónapig ugyanakkor volt a peteérés, és mos nagyon izgulok hogy ismét akkor legyen, mert úgy időzítettem az akciózást. Azt szeretném kérdezni, hogy a pé előtti 3. estét pontosan hogy kell érteni? Tehát ha nekem mondjuk csütörtök reggel van peteérés, akkor mikor van a pé előtti 3. este? Fú élesben már annyira nehéz! Tervezgetni sokkal könnyebb volt. Most annyira izgulok, hogy jól időzítettem-e. Kérhetek én is egy kis drukkot csajok? :oops:

7végén eszembe jutottatok, mert szerintem csak Ti értenétek meg a hülyeségem. Van egy felfújhatós medencénk, vígan elvoltam benne mikor eszembe jutott hogy tettünk bele klór tablettát, ami biztos valamilyen kémhatású. Édes volt a férjem, megnézte és mondta hogy lúgos, mire én gyorsan kipattantam belőle, mert hogy az kisfiús víz . Az ecetes öblítést nem terveztem, de egy lájtosat csak beiktattam mégis az akció előtt, úgy megijedtem a lúgos kémhatástól. Őrület! :)

Azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy Ti nem féltetek az első baba bevállalásakor? Tiszta para vagyok! Egyik pillanatban nagyon vágyom rá, másikban meg úgy félek! Ez természetes szerintetek?
akarya

Csajok, negatív lett. Még van egy kis remény mert pénteken -nem- kell megjönnie... de gondoltam már kimutatná...hát nem.
Úgyhogy pénteken kiderül.
Pedig 10es érzékenységű, a fogantatás utáni 10.napon már eredményes tesztet használtam. :(

Mindenkinek megy a drukk!
Pánik normális Akarya, ne izgulj lazíts!

3+1
laura0606

Sziasztok!

Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban!
Megvolt a nyaralás a Balatonon. Nagyon jó volt. A nagyok már egészen elvoltak Apával, Marci volt az enyém, de ő is nagyságrenddel jobban bírta, mint tavaly. Jött, ment, élvezte a vizet, homokozott stb. Megint egy csomó benyomás ért a nyaralás alatt kisbaba témában. Előbbre persze nem jutottam, de azért érdekes életképek villannak az ember elé ilyenkor. Sok-sok kisbaba, pocakos mama, komplett család.... A legjobb persze mikor 4 kisifú mellett a strandon anya tolta a picilányt... De volt olyan is, hogy annyira csúnya kislányt láttam (jó, tudom nincs ronda gyerek, na, de ő mégis...), Ráadásul anyja, apja nem volt ronda, hogy elrettentem, mi van, ha nálunk tényleg a fiú vonal a sikeres, a lányok valamiért vagy nem lennének egészségesek, vagy pl tényleg rondák lennének.

Ezen kívül Marcival böcslizünk. Már egyszer ott is maradt egyedül. Bőgött, de nem egyfolytában. Szerintem menni fog, pár hét és megszokja. A többiekkel készülünk a sulira. Meg nekem is kezdődik szeptembertől a heti két nap meló. Persze most azt mondom minek vállaltam el, púp a hátamra, de pár hónap múlva tuti ebbe is belejövök és később áldom az eszemet, hogy nem szalasztottam el a lehetőséget.

Humadene! Teljesen egyetértek veled és átérzem a gondolataidat. Hát hogyne örülne az ember az akárhányadik fia is születik, a lényeg, hogy egészséges. (tudnék mesélni a munkám kapcsán is, de most a bölcsiben is van beteg gyerek, szóval....) Én tuti nem bírnám ki, hogy ne kérdezzem meg. Vagy folyton az uh-monitort lesném, felismerek-e valami tartozékot. Tényleg a nagyszülők végül tudják már?
Nekem olyan rendes volt most anyukám ebből a szempontból. Azért már Marci előtt is megmondta, de nem durván, hogy a mai világban bevállalni kettőnél több gyereket, merész vállalkozás. Viszont ahogy egyre többször emlegetem neki a kislány dolgot még ő bíztatott, hogy még ne mondjak le róla, van még 4-5 évem, hátha úgy alakulnak a dolgok, hogy meg lehet még próbálni. Meglepődtem.

Laura! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Most amúgy csak és kizárólag a lányos Jónás hónapokban próbálkoztok? Vagy a többi hónapban is megy, csak a peteérés figyeléssel, ecetes vízzel stb? Mátéd úgy jött össze ugye, hogy egyszercsak feladtál minden praktikát és hopp ott is volt?

Kia! Nagyon szépek a gyerekek!

Napsugár! Hívd fel az ovit! Mondd, hogy neked most szólnod kell a munkahelyeden, hogy mi a helyzet, nem tudsz tovább várni.

Ági! Remélem minden rendben volt a genetikán! A kislányoknál gyakrabban előfordul alacsonyabb AFP érték minden gond nélkül. Tuti nincs semmi baj.

Akarya! Drukk továbbra is. Ne izgulj, inkább lazíts és élvezd az első baba gyártás örömeit, mert ilyen felhőtlen időszak többet sose lesz, a tesók nem hagyják majd! :D

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, igen Jónás napokon voltunk együtt (lányos) és peteérés előtt 6 ill. 4 nappal. Más praktika most nem volt.
Pénteken meglátjuk megjön-e.

Meskete, milyen fura én is ezen agyaltam hétvégén... barátnőm nálunk volt a kislányával, édes kislány, de szerintem nem szép. Anyukája persze el van ájulva tőle. Úgyhogy arra jutottam, hogy akármilyen is lesz a lányom, úgyis nekem ő lesz a legszebb.
Viszont biztos fura lenne egy kislányt pelenkázni, 3 fiú után.
Kia, megszoktad már hogy lányod van? Nem volt furcsa először pelenkázni?

Humadane, csodálom a higgadtságodat. Én biztos az uh képen kutatnám a nemi jellegre utaló jeleket. :)
laura0606

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:55-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de elkaptam egy jó kis náthás- lázas gyerekvírust, 3. napja nyomom az ágyat. A gyerekek persze 2 nap alatt túl voltak rajta, én meg szenvedek....

Pénteken minden rendben volt a genetikán, bár a kisasszonynak nem igazán tetszett, hogy vizsgálni akarják, és szépen befeküdt a gerincem felé. Alig akart megfordulni, majd megmutatta magát, a doki gyorsan lemérte amit kellett, majd újra megmutatta a szép formás popsiját és gerincoszlopát! :) :) :)
Lényeg, hogy sikerült mindent megnézni, minden tökéletesnek tűnik!

Laura! Annak idején nagyfiammal pont a menzi várható napján csináltam tesztet. 10-es használtam én is, és nem mutatott semmit, így nyugodtan elmentem egy karácsonyi bulira. Rá egy hétre derült ki, hogy mégis ott van a pociban! Szóval még van remény!

Humanede! Én azt hiszem nem bírnám ki, hogy ne kérdezzem meg... Nálunk, amikor megkérdezte a doki, hogy szeretnénk-e tudni, mi lesz, egyszerre vágtuk rá a férjemmel, hogy persze! Nekem annó a kisebbik fiamnál kellett az a pár hónap, hogy elfogadjam, hogy újra fiam lesz, hogy nagyon- nagyon tudjak örülni, egy újabb fiúcskának. És azt hiszem, ez most se lett volna másképp. Persze hogy imádnám az újabb kicsi fiamat is, dehát az álom egy leányzó volt... Azt hiszem, Ti ezt megértitek, mire is gondolok! És hát mivel én már 37 leszek idén, nekünk már tuti nem lesz több babánk, már a korom miatt se. Nem merném bevállalni. Most is sokkal parásabb vagyok, mint a fiúknál voltam. (Hozzáteszem, kislány korom óta mondom, hogy nekem 3 gyerekem lesz. Annó mindenki csak mosolygott rajta, és mondták, hogy ez még változhat. Aztán amikor kiderült, hogy a második babánk kisfiú, anyukámnak csak annyit küldtem sms-ben, hogy előbb utóbb nagycsaládosok leszünk! Ő rögtön értette, hogy fiú unokája lesz. :) :) :)
agi1974
Szigetszentmiklós

Lányok, ma reggel, két nappal a -nem várt- menstr előtt 10 perc után halvány két csík...
Férjem szerint ez már nem a valós eredmény, mert 5 percet ír a teszt, hogy addig mutat valóst. Nem tudom mikor lett két csík, mert megcsináltam, láttam semmi... elmentem zuhanyozni és kb 10p után újra megnéztem, akkor halványan ott volt a második...
már nagyon várom a pénteket, hogy megjön-e.

Azt gondolná az ember, hogy három gyerek után már egyértelmű mikor jött össze a baba, és nem izgul... de én úgy izgulok, mintha az első tesztet csinálnám életemben... ! :D
laura0606

hú Laura, nagyon izgulok értetek! Én úgy gondolnám hogy csak van oka annak a második csíknak, nem csak a semmiből jön elő. Ez nem olyan mint az lh teszt, hogy napok múlva is látszik, csak más színű, mint frissen? Gondolom nagyon lassan telnek most a napok, órák :)

Humadene, teljesen normális hogy készülsz és vásárolsz a babának! Nem kell hagyni hogy beparáztassák az embert, fő a pozitív gondolkodás: úgyis minden a legnagyobb rendben lesz! én csípem az agykontrollt :) Szerintem csak sokat alukál most a mini csimota, biztos nagyon melege van.
Remélem a fogorvososdin gyorsan és fájdalommentesen túl leszel, nekem a fogdoki a mumus, még ha az enyém egy tündér is.

akarya
akarya

Sziasztok!

Laura! Az tuti pozitív! :D :D :D Nekem Csongorral volt így, hogy hajnalban kimentem megcsinálni a tesztet, akkor negatív lett, mikor reggel felkeltem, vagyis rá 2-3 órára, ott volt a halvány két csík. És Csongor itt van velünk, él és virul! HCG csak úgy nem keveredik a vizeletbe, csakis attól színeződik el a teszt!
Nagyon izgalmas! Drukkolok nagyon! Persze, ha tényleg baba, akkor már eldőlt, aminek el kellett dőlnie! DE azért veled izgulunk!!!!!

Humadene! Boldog névnapot Detrének! :D
Szerintem normális az 1 kiló hízás! Örülj neki! Én mindig nagyon sokat hízok, több, mint 20 kilót. Nagyon rossz, pedig sosem vagyok kívánós, sosem zabálok, vagy ilyesmi és mégis. Ilyen a genetikám.

Ági! Örülök, hogy minden rendben van a kiscsajjal! Olyan boldog lehetsz most! Egyszer még én is szeretném átélni az életben ezt az érzést! Hátha sikerül!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Laura! De jó!!! Megy a drukk!!!! Valahogy csak odakerült az a második csík... Kell, hogy oka legyen! :-) Teljesen természetes, hogy izgulsz, mint ha először csinálnál tesztet! Egy új életkéről van szó!

Meskete! Igen, nagyon boldog vagyok! :) :) :) :) :) Bár valószínű, hogy ha kisfiú lenne, akkor se sírnék, de így sokkal- sokkal jobb! :) :) :) Ugye érted? :) :)
agi1974
Szigetszentmiklós

Laura, :lol: :lol: :lol: !!! Annyira jó! TUTI +++++!!!! :lol: :lol: :lol: 1,5 naponta megduplázódik a hcg, remélem holnap, vagy holnapután erősebb lesz! De igazuk van az előttem szólóknak, az tuti pozitív!!!! :lol: :wink:
Nekem ma volt az utolsó lányos jónás napom, legközelebb 2012 júliusban lesz, addig nem jelez nemet. Bár ha csak nem nyerünk a lottón, nem is baj... :?

Majga, mizujs a babóval? Mesélj! :D

napsugár

napsugár08

Laura, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy érzel valamit? Valami tünet? Mindjárt megjön érzés, mellfeszülés, nyák, valami?

napsugár
napsugár08

[quote="napsugár08"]L írta:napsugár08aura, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy érzel valamit? Valami tünet? Mindjárt megjön érzés, mellfeszülés, nyák, valami?
napsugár

Alhasi szurkálások, és a nyugodt természetem ellenére hihetetlen hamar felkapom a vizet és igazi házisárkány vagyok.
Legutóbbi baba előtt voltam ilyen elviselhetetlen utoljára. Férjem mondja is, hogy tuti babát várok... amúgy más tünet nincs.
Holnap nem csinálok tesztet, de lehet hogy pénteken ellövöm az utolsó db-ot.

3+1
laura0606

Nem bírtam ki, tegnap mégis megcsináltam az utolsó tesztet... és negatív lett! Ki érti ezt?
Sehol halvány csíkocska, sehol semmi...
Ma lenne esedékes a mensi, de még se híre, se hamva. Remélem nem fog megjönni! Drukkoljatok!
laura0606

Laura:shock: , vettél még tesztet? Csinálsz még? Ugye nem jött meg? Mesélj már! :D

napsugár

napsugár08

Laura! Mi van veled??????????????? Vettél tesztet??????????????? Eredmény?????????????

Tessék írni nekünk!!! :) :) :)
agi1974
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
köszönöm a drukkokat, de sajnos másfél nap késéssel megjött. :(
Pedig már annyira beleéltük magunkat! Na mindegy, marad a december...
Meg tudjátok adni Hju elérhetőségét? Rég nem járt erre...
laura0606

Laura, akkor következőnek még erősebben fogunk drukkolni!
akarya

Laura, sajnálom! :cry: De ez még csak egy próbálkozás volt, fel a fejjel. :D Decemberre pedig tényleg jobban drukkolunk! :wink:

napsugár08

Laura! Sajnálom.... De miért is vártok decemberig? Akkor lesz a köv. Jónás nap? Más módszer???
agi1974
Szigetszentmiklós

Köszi lányok!
Dokim azt ajánlotta, legyen két év a szülések között... és ha decemberben jön össze, ami lányos jónás, akkor kereken két év telne el a két szülés között...
Októberre, mikor a köv jónás napjaink lesznek, szemműtétem lesz, plusz bölcsességfog-műtét, ha ezeken túl leszek jöhet a baba decemberben.
Na és remélem el tudom érni minél előbb Hju-t, hogy kapnék elérhetőséget a barátnője dokijához, hogy elmehessek hozzá...

Napsugár, ilyen sokáig nem lesznek lányos jónás napjaid? Azta... nekem fél év volt a legtöbb!

Ági, milyen módszerre gondolsz?
laura0606

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?