Sziasztok!
Vagyok én is, csak olvasó üzemmódban!
Megvolt a nyaralás a Balatonon. Nagyon jó volt. A nagyok már egészen elvoltak Apával, Marci volt az enyém, de ő is nagyságrenddel jobban bírta, mint tavaly. Jött, ment, élvezte a vizet, homokozott stb. Megint egy csomó benyomás ért a nyaralás alatt kisbaba témában. Előbbre persze nem jutottam, de azért érdekes életképek villannak az ember elé ilyenkor. Sok-sok kisbaba, pocakos mama, komplett család.... A legjobb persze mikor 4 kisifú mellett a strandon anya tolta a picilányt... De volt olyan is, hogy annyira csúnya kislányt láttam (jó, tudom nincs ronda gyerek, na, de ő mégis...), Ráadásul anyja, apja nem volt ronda, hogy elrettentem, mi van, ha nálunk tényleg a fiú vonal a sikeres, a lányok valamiért vagy nem lennének egészségesek, vagy pl tényleg rondák lennének.
Ezen kívül Marcival böcslizünk. Már egyszer ott is maradt egyedül. Bőgött, de nem egyfolytában. Szerintem menni fog, pár hét és megszokja. A többiekkel készülünk a sulira. Meg nekem is kezdődik szeptembertől a heti két nap meló. Persze most azt mondom minek vállaltam el, púp a hátamra, de pár hónap múlva tuti ebbe is belejövök és később áldom az eszemet, hogy nem szalasztottam el a lehetőséget.
Humadene! Teljesen egyetértek veled és átérzem a gondolataidat. Hát hogyne örülne az ember az akárhányadik fia is születik, a lényeg, hogy egészséges. (tudnék mesélni a munkám kapcsán is, de most a bölcsiben is van beteg gyerek, szóval....) Én tuti nem bírnám ki, hogy ne kérdezzem meg. Vagy folyton az uh-monitort lesném, felismerek-e valami tartozékot. Tényleg a nagyszülők végül tudják már?
Nekem olyan rendes volt most anyukám ebből a szempontból. Azért már Marci előtt is megmondta, de nem durván, hogy a mai világban bevállalni kettőnél több gyereket, merész vállalkozás. Viszont ahogy egyre többször emlegetem neki a kislány dolgot még ő bíztatott, hogy még ne mondjak le róla, van még 4-5 évem, hátha úgy alakulnak a dolgok, hogy meg lehet még próbálni. Meglepődtem.
Laura! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Most amúgy csak és kizárólag a lányos Jónás hónapokban próbálkoztok? Vagy a többi hónapban is megy, csak a peteérés figyeléssel, ecetes vízzel stb? Mátéd úgy jött össze ugye, hogy egyszercsak feladtál minden praktikát és hopp ott is volt?
Kia! Nagyon szépek a gyerekek!
Napsugár! Hívd fel az ovit! Mondd, hogy neked most szólnod kell a munkahelyeden, hogy mi a helyzet, nem tudsz tovább várni.
Ági! Remélem minden rendben volt a genetikán! A kislányoknál gyakrabban előfordul alacsonyabb AFP érték minden gond nélkül. Tuti nincs semmi baj.
Akarya! Drukk továbbra is. Ne izgulj, inkább lazíts és élvezd az első baba gyártás örömeit, mert ilyen felhőtlen időszak többet sose lesz, a tesók nem hagyják majd!
Üdv: