Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam itt,nem jó a gépem kölcsön gépem van itt most is estére,nálunk is zajlik az élet Lili szépen növöget,jár,bár félve és egy nyelven már folyékonyan beszél nem tudjuk milyen nyelv az de nagyon tudja mondani:)a telefnom is bekrepált érintő képernyő szuper.Lilinek leveték a vért etél allergiára,tej tojás sárgája és fehérje is egyre jobb néha sírva fakadok ezen,most csak ennyire telet életjel magamról/magunkról mindenkinek szuper nyarat sok-sok boldog szülinapot akinek lesz és volt és sok puszi nektek amint lesz géépem jelentkezem.

Kép
bévi

Sziasztok,
csak egy gyors életjel, megérkeztünk,az úton minden rendben volt,Botikám elég jól viselte. Szuper jó itthon. Gyermekem élvezi a nagy teret és a sok embert maga körül. :lol: :lol: Bocsi,hogy elhoztuk magunkkal a rossz időt... :oops:

Csillag, amit irtál az ismerősödről, az tényleg igy van kint. Engem úgy küldtek haza anno, hogy már elfolyt a magzatvizem es csak akkor "mehettem" vissza, amikor 3 perces fájásaim voltak... :( nagyon más kint a rendszer.
Mindenesetre remélem jobban vannak már baba mama.

Woody, Bon Jovi koncert, irigy,irigy... :oops: Biztos nagyon jó volt. Én is szeretem, és bár hete ott volt Bristolba, ahol élünk,DE egy nappal a koncert előtt tudtam meg, igy lemaradtam róla. :cry:

Tündi, sok sok boldogságot kivanok szülinapod alkalmából!

Képek gyerköcökről nagyon aranyosak.

Másfél óra alatt sikerült ezt a pár sort lepötyögnöm, Boti 2x is felébredt és keservesen sirt, nem tudom mi lehet az oka,csak a pocikára tudok gondolni, már tegnap éjjel is ez volt. :cry: De napközben semmi gond,nagyon jó az étvágya, csak úgy tömi magába a sok finom gyümölcsöt. (valószinű ez a ludas)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Gyors bekukk....

Gyerekek szépek, okosak, ügyesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyaralóknak nagyon szép napokat kívánunk!

Csomagolok... este repülünk Budapestre.... holnap délelőtt már ott leszünk... és megyünk Debrecenbe... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Brikkancs: BENCÉNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!
Kép

Reméljük csak vírus okozza a fosit....ha nem akkor terítékre került ismét a tejallergia a családban :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

Brik,Bencét isten éltesse sokáig!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boldog szülit!:)

babaimádó
Kép
babaimado

Brik, BENCE NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Bévi, jó hogy jelentkeztél! :wink:
Sajnálom Lilinél az allergiát. Remélem kinővi, hiszen nagy esély van rá!

Csillag, szerintem menjetek el vérvételre és nézesd meg! 1 éves kor után már jobban meg tudják mondani az allergiát. Lehet, hogy a sok bukás is ezért van.

Mi is megyünk szeptemberbe vérvételre. (glutén és tej-et is néznek) De nálunk még tejterméket nem eszik, vagyis egyszer-kétszer kapott már laktózmentes tejfölből a főzibe. Doki engedélyezte. :wink:

Babaimi, mesélj mi van veletek?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Klári, jó hogy otthon vagytok!
Igen kint is volt Bon. És tavaly 6 koncertet is adott Londonba, de akkor pocakkal nem mentünk. :wink:

Ircsi, jó utat nektek!
Nővéremék meg szombaton érkeznek. :wink:

woody

Sziasztok

Boldogat a szülinaposnak!!!!!!!!!!!!! :)

Bévi, nektek aztán kijár..... :(

Csillag
Gergőnek jobbulást!

Ircsi
hű....de jó :)))))))))))))))))

Voltunk dr néninél mérésen.
74 cm és 7200 g.
Normális tartományba esik bele, de szeretné egy hónap múlva látni, s elküldi vérvételre.....

Véleménye szerint diétásan eszik. Ezt a következőkből szűrte le:
Reggeli: 8órakor tejpép, vagy zsemle teával (általában még szopik is)
tízórai: 10 órakor gyümölcs (van h 2 banánt is megeszik)
ebéd: főzelék husival, vagy üveges vagy amit mi eszünk.
uzsonna: joghurt, krémtúró, vagy vmi ilyen...tegnap pl mindkettő .
Vacsora: szopi
És amit még összekoldul napközben.

Kölesgolyó, buláta: nem jó ha ezt eszi a gyerek, mert csak megtelíti a gyomrát, s nincs tápértéke.
Tej: fokozatosan lehet neki adni, pudingban, stb. először vmi sütibe adjam neki....

Na szóval ilyeneket mondott, meg írt fel TÁPSZERT!
Beszarás....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,a kölesgolyóval kapcs.igaza van mondjuk,hiszen ezt a fogyókúrázok is azért eszik h.eltelitődjenek vele.De a gyerekek meg szeretik..
Gondolom ara gondol h.diétás,hogy nem elegendő a tápérték,engem is ezzel csesztetnek,a védőnő is mondta,Tomi május óta alig hízik(200 gr) mg kéne legyen ugye a napi 3-5 dl tejalapú folyadék...hát arra esély sincs...Nekem a gyümölcsre is az mondták,önmagában nem étel,azt csak úgy eszegetheti napközben is,de ne az legyen az étkezés(persze ás a helyzet nagy súlyú babáknál)
Én próbálgatom,vettem folyékony tejpépet,meg ilyen 10 hótól adható tejalapú leszoktatós tápszert,folyékony,hát belekortyol és tolja el.Úgy eszi meg max ha teszek bele darált kekszet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Halika!

Bencének boldog szülinapot!

Bévi!....tényleg rendesen kapjátok a feladatokat!

Nklari!.....Üdv itthon! A rossz időt meg küldjétek vissza, bár engem nem zavar, de a nyaralóknak nem kívánok rosszat.

Clárika!....Berci is hasonlóan eszik, bár mennyiségileg biztos többet, (egy joghurttal nem is érdemes neki kezdeni az uzsinak) de Réka majd' 3 kilóval kevesebb, mint Berci. Amit leírtál az egyáltalán nem diétás, meg ha ennyi elég neki, akkor mit csinálj? Tápszert én még adok reggel, este, ezt a vitaminok, stb. miatt adom neki....bár néha már kap helyette (vagy keverve) vaníliás tejitalt.
limo73

Csak nem értem, ha szopik, minek tápszer....
meg azt se, ha megeszik 200 ml joghurtot meg 100 ml krémtúrót, az kapásból 300 ml.... ez nem elég????? uzsonnára? -ami ugye nem főétkezés?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,ez egyrészt nem folyékony,másrészt sztem ez a napi 1 szopi,már inkább csak ciicizés,attól függetlenül,h nálunk is pont így van,de nincsenek illúzióm :) nem tudom elképzelni hogy 24 órát tárol a cici tápértékdús és tápláló tejet... :? de majd megnőnek a mieink is :)
Mikor mehetünk ma?Tomi már alszik :)

evilany

És azt mondták nekem,h.kis súlyú babáknál minden étkezés fő étkezés,hiszen míg csak szoptak is az volt...

evilany

Szerintem ha Réka éhes lenne, azt észrevennéd, mert követelné a kaját. Talán azért írt tápszert, mert arra gond lehet nem elég a szopi mennyisége, vagy tartalmassága.
Berci tízóraira csak gyümit kap, és nálunk nincs nasi ill. minimális....pár szem kölesgolyó hangfogónak, ha éppen az esti hírműsorok alatt kezd el sikoltozni.
limo73

Az a agáz ezekkel a fényevő gyerekekkel (hehe)hogy nem igen jelzik ha éhesek,doki is ezt mondta.Sokszor hallom hogy korog a gyomra :shock: és játszik...most pl kb 4 kanál joghurt-banán-kekszdara volt a tízórai...és alszik :roll: és reggel se evett sokat,100 ml ilyen foly.tápi+kekszdara

evilany

Berci ma reggelire evett 200 ml tápszert, tízóraira 1 barackot, az ebéd paprikáskrumpli lesz (ő is abból kap babásítva) uzsi a tali miatt perec vagy valami ilyesmi lesz, a vacsi ma zabpehely joghurttal és tápszer.
limo73

A doki azt mondta, hogy felejtsem el a tejpépet, mert már nem neki való....
Réka jelzi ha éhes! Nem kicsi hangot ad neki!!!!! :D

Amúgy meg többet eszik mint nővérem majdnem 2 éves lánya... :shock:
Ha korban ugyanott nézzük, akkor is többet eszik Réka, mégis a Csenge már 10 kg volt egy évesen....

Gyertek bármikor!
Rékus még mindig nem alszik... nem szokott ilyet csinálni...nemtom mi van

Clárika
Kép
clárika

csörrentsetek ha itt vagytok, mert levettem a kaputelefont!

Clárika
Kép
clárika

Tomi most kel.

evilany

Clárika, ezt én sem értem.
kb. ennyit eszik Lili is (ok, ő tejterméket nem eszik) de a dokinő szerint elég neki a reggeli 180ml és az esti 210ml táp...
Ja és nekem azt mondta a doki, hogy sokat eszik fogjam vissza.
8450g volt 2 hete.
Vicces :lol: :lol: :lol: mindenki mást mond.

Nálunk a mai 10órai 3 sárgabarack és egy csomó dinnye volt.
akkor ez nem kaja, ez tiszta vicc...

Én tuti nem adnék Rékának tápot, ha eddig sem kapott. Már 1 éves nem kell neki, már ihatna tejet is kb...

Ha éhes Rékus, akkor azt meg jelzi neked az tuti! :lol: :lol: :lol:

woody

Na, a tejpép nem neki való a tápszer meg igen??? :roll: :roll:

evilany

Woody,hát önmagában a gyümölcs nemigazán...ez mondjuk igaz(nem véletlenül fogyok a gyümölcsnapokon...gymivacsikkal...)

Nekem a tejet a védőnő 15 hónapos korig nem javasolja.
Tényleg mindenki mást mond(de pl tejből készült puding mehet :) )

evilany

Na megnéztem mit is írt fel a doktornő!
LACTOGEN AR tápszert .... bukás ellen....
[b]EZ HÜLYE![/b]
Már vagy fél éve nem jött vissza belőle semmi!

Clárika
Kép
clárika

Nem is fogom kiváltani!

Kérdeztem tőle, hogy, most erre a 2 hétre adjak neki tápszert? Erre azt mondta, ezt adjam 3 éves koráig.... na meg mit nem.... :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Nem tudom mit keresek még mindig ennél a dokinál..... :shock:

Clárika
Kép
clárika

Mi csak 3 körül érünk oda, 2 körül ébred, eszik és megyünk.

Ez tényleg érdekes, hogy a tejpép nem való, a tápszer igen. Én már adtam tejet Bercinek, de még tápszert is kap.

Nézzétek meg a fotókat Tomin vagy Rékán az látszik, hogy alultáplált? Az én fiam eszik mégis sokszor látszanak a bordái :?
A vitamin és ásványi anyagokra tényleg figyelni kell, de ha máshogy nem megy, mert válogatós a gyerkőc, majd' kap valami vitaminpótlást, aztán úgyis folyamatosan változnak.
limo73

Nálunk a vasbevitel problémás,mert szinte semmi olyant nem eszik :(
Tomi mondjuk eléggé lepasszolt de ez csak ruha nélkül látszik...kis fokhagyma valaga van meg beesett poci :) de hát megy mint a veszedelem :) (mégse kelt fel,csak nyekergett)

evilany

Clárika!.....Azért azt írta fel, mert az írható fel ebben a korban olcsón (961,- Ft/doboz) talán csak egy árnyalatnyival sűrűbb a másiknál.

Tej - tápszer?.....Ha azt mondanák, hogy lehet tejet adni, kinek adnák el azt a sok tejpótló port, italt amit gyártanak?
limo73

Ja, és ne adjak neki se teát, s e gyümölcslevet, csak nagyon ritkán!
Vizet igyon.
Hát abból nincs meg a szükséges, sőt vízből örülnék ha meginna napi 2 dl-t. teából viszont megvan az 1 liter!

Clárika
Kép
clárika

[quote="limo73"]M írta:limo73i csak 3 körül érünk oda, 2 körül ébred, eszik és megyünk.

mi is kb úgy vagy kicsit előbb.Elég borult az idő,fúja szél,lehet buszra szállunk.

evilany

Igen mert eltelíti a gyomrát a cukros lötyi,de itt se megy a víz,csak a 1/3 Kubu-babavíz v.tea.Ebből napi kb.2-3 pohár,az 3-5 dl :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.07.28 12:12-kor.

evilany

1 éves baba étrendje
Vida gi - baba receptek, Hozzátáplálás - 2007 11 10 | 30 komment

Az egy éves babák többsége ideális esetben még naponta 1-2 alkalommal szopizik vagy tápszert kap. Ezen a téren azonban hatalmas eltérések lehetnek.

Az is lehet, hogy már egyáltalán nem szopik és a tápszert is elutasítja, ebben az esetben tejjel, tejtermékekkel, illetve magas kalciumtartalmú zöldségek fogyasztásával biztosíthatjuk a szervezet kalciumigényét.

A kalcium mellett az egyéb tápanyagok, vitaminok bevitele is fontos, ezeket legkönnyebben zöldségekkel pótolhatjuk. A hónapok óta fogyasztott főzelékek mellé most már becsempészhetünk az étrendbe másféle elkészítési módokat is, hiszen a pici 1 évesen már ügyesen rág és szívesen fogadja az önállóan ehető, kézzel megfogható rágcsálnivalókat is.

Rakott zöldségek Adhatunk neki rakott zöldségeket (brokkoli, karfiol, kelbimbó, kelkáposzta, tök stb.): ezek elkészítése rendkívül egyszerű, a vízben puhára párolt zöldségeket kikent kőedénybe, üvegedénybe vagy tepsibe lerakjuk, szósszal nyakonöntjük és tejfellel megkenve, sajttal megszórva 20 percig sütjük az előmelegített sütőben (amíg a tejfel meg nem sül, a sajt le nem pirul). A szósz többféleképpen készülhet:

Húsból: egy fej vöröshagymát megpirítunk kevés olajon, hozzáteszünk fél kiló darálthúst, kevés sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, esetleg tejfellel összekeverjük, így adjuk a zöldséghez.
Sajtból: egy fél liter tejet 2-3 evőkanál liszttel csomómentesen elkeverünk, sóval borssal ízesítünk, amikor már jó meleg hozzáadunk 20 deka reszelt trappistát és ízlés szerint 2 gerezd összetört fokhagymát, addig főzzük, amíg a sajt szét nem olvadt benne.
Tejszínből: 3 deci tejszínt kevés sóval, borssal, oregánóval ízesítünk és 1 evőkanál liszttel sűrítünk

A variációk száma gyakorlatilag végtelen, csak arra kell ügyelnünk, hogy ne legyen túlságosan fűszeres a szósz.

Felfújtak Ha a kicsi nem szívesen eszik zöldségeket, akkor kicsit ügyeskednünk kell, hogy bele tudjuk őket csempészni az étrendjébe. A felfújtak jó megoldást jelethetnek. Az alaprecept igen egyszerű: az alaposan megfőtt zöldséget (spenót, brokkoli, sóska, répa, tök, spárga stb.) összeturmixoljuk, 3 egész tojással (nagyjából fél kiló zöldség esetén) és 1 evőkanál liszttel keverjük, ízlés szerint fűszerekkel, fokhagymával ízesítjük. Kikent üvegtálban, jénaiban vagy akár muffinformában 20-30 percig sütjük. A kicsi kockákra vágott darabokat vacsorára, uzsonnára vagy az ebéd mellé köretként tálaljuk.

Levesek A legtöbb gyerek szereti a leveseket, azonban a kicsik felettébb ügyesen tudják kiválogatni a zöldségeket a léből. Ilyenkor jó megoldást jelenthetnek a krémlevesek, amikbe beleturmixoljuk a zöldségeket. Levesgolyóval vagy galuskával a válogatósabbak is szívesen megeszik. A legkönnyebb módon úgy tudunk krémlevest készíteni, hogy a zöldséget puhára főzzük (fokhagyma, hagyma, brokkoli, póréhagyma, vegyes zöldségleves, spárga, zeller stb.), jól összeturmixoljuk, főzhetünk bele kevés krumplit, így rögtön sűrű lesz vagy kevés tejszínnel a turmixolás után tovább forralhatjuk. Ha tejszínt teszünk bele, akkor érdemes kicsit utánfűszerezni.

Tészták Zöldségekből szuper szószokat is készíthetünk tésztafélékhez, ezeket szívesen eszik a gyerekek.

Melyik zöldség milyen vitaminokat tartalmaz?

Brokkoli
béta-karotin, B-, C-, E-vitamin, folsav, kálium, kén, kalcium, foszfor.

Karfiol
B2-, C-, K-vitamin, folsav, kalcium, vas, fehérjék.

Kelbimbó
béta-karotin, B6-, C-, E-, K-vitamin, magas fehérjetartalom, cukor, klór, jód, kén, kálium.

Kelkáposzta
A-, B6-, C-vitamin, kalcium, kén, jód, klór, kálium.

Spenót
A-, B-, C-vitamin, kalcium, vas, kálium, nátrium, foszfor.

Sóska
béta-karotin, C-vitamin, kalcium. A spenóthoz hasonló biológiai értékekkel rendelkezik, azonban

Gumós édeskömény (pl. teának)
A-, C-vitamin, kalcium, magnézium, nátrium, cukor.

Spárga
A-, B1-, C-vitamin, kalcium, foszfor, vas, kálium.

Kukorica
béta-karotin, B-, C-vitamin, cukor, pektin, foszfor, magas szénhidráttartalom.

Borsó
B1-, B2-, C-vitamin, béta-karotin, foszfor, kalcium, cukor, fehérje, magas szénhidráttartalom.

Zöldbab
C-, K-vitamin, béta-karotin, kalcium, cukor.

Cikória
béta-karotin, C-vitamin, foszfor, kalcium, magnézium, vas, kolin, inulin, arginin.

Endivia
A, B1-vitamin, kalcium, vas, kálium, nátrium, magnézium.

Kerti zsázsa
béta-karotin, B-, C-, K-vitamin, kalcium, magnézium, kálium.

Clárika
Kép
clárika

...és Réka még nem is válogatós!
MINDENT megeszik, amit a kezébe adok!!!!

Clárika
Kép
clárika

Na majd talin lecsupaszítjuk őket és hasonlítunk! :D
limo73

hehehe Pucér Baba Klub

evilany

:wink:

Clárika
Kép
clárika

Kép

Clárika
Kép
clárika

Így eszi az almát: (mind ő rágta le)

Kép

Clárika
Kép
clárika

pont, mint egy éhező :) ....megyünk készülni
limo73

Helló-helló!

Brik Bencéjének nagyon boldog első születésnapot kívánok!
Kép

királylány

Sziasztok!

Clárika: 3 éves korig táp??? :shock: én már úgy várom az 1 évet, hogy ne kelljen adnom! utáááááálom.... Gergő mondjuk többet eszik, persze látszik is, nálunk az uszi is főzi szokott lenni és van hogy este a fürcsi előtt kis főzike majd rá a táp! :shock: hát igen Ő Bendőcske :P de mai kajája:
- reggeli 150 táp, hagyott kb 30at
- egy szelet szeletelt korpás kenyér vajjal
-egy danone könnyű és fini joghurt meggyes

alszik 2 órája, most ébredt... de elvan ! pedig már lassan 4 óra!
Vele ez a baj, 10kor ébred, és délután eszik sokat...most kap főzit, majd 7-8 felé főzi , fürcsi és táp...

de a lényeg: Beri-Tomika-Rékus mind mind jó babák, boldogak és kész... Gergő meg így boldog, hogy imád enni :)))) tiiiiitttta apja :)))

PUCÉR KLUBBBBBOS KÉPET UGYE TESZTEK????

Bévi: :( sajnálom az allergiát.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Brik Bencéjének boldog szülinapot!!!

Ircsi, jó utat, és drukk a "kicsikékhez" :)

Nálunk hír: pocaklakó tündérkirálylány, úgyhogy most bódogság van :D:D

Most rohanok, a netem is vacak, de majd jövök bővebben.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gratula Szamóca a kis puncishoz! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Clari hülye ez a doki! A kölesgolyónak igen is van tápértéke, tessék csak megnézni a calóriát benne. 100gr-ban picit kevesebb, mint 400kcal van.

Bence nekem is ilyen fényevő volt, de a doki soha nem cseszegetett érte. Áron meg az ellenkezője, annyit eszik, hogy inkább ruháznám őt.

Szamóca gratulálok! :lol:

Bévi már gondoltam rád, hogy dobok egy sms-t, csak nem jutottam odáig. Sajnálom ezt a sok nyavaját :( Remélem géped hamar meggyógyul és többet írsz. Lilinek puszika.

Ma volt itt a védőnő, kaphat tejet és tojásfehérjét is a gyerek. :D

Csak ezt az oldalt olvastam vissza kutyafuttában, mert annyi dolgom van. Pedig egész délelőtt meg nem álltam.....

királylány

Szamóca,gratulálok a kislányhoz!!!

evilany

Aprónép

Kép

Kép

Kép

Kép

Képa fiúk nagy szerelésben voltak

Réka megszerette a macit:
Kép

evilany

Bévi, de jó, hogy írtál! Remélem, Lilivel minden rendben lesz most már...

Clárika, van egy ismerősünk, akik szintén hasonló "problémával" küzdöttek. Kicsit vicces volt, hogy a mi 10 hónapos fiunk "nagyobb" volt, mint az ő 16 hónapos, de ez van. Nem lehet mindenki óriásbébi. És Réka sokat és régóta mozog, jön-megy, közlekedik, lemozogja, amit megeszik.

Szerintem Bálint sokat eszik (kilóra nem tudom mennyi, nem voltunk fél éve dokinál :oops: de a csuklóm már kezd bedurranni, olyan nehéz a gyermek).

Mostanság Bálint csak úgy eszik, ha közben ő is etethet engem - mondtam már, hogy hamarosan fellépünk a produkciónkkal? :wink:
Tápszert a mai napig kap, kétszer 2,5 decit kb. (3 hónapja nincs szopizás)
Ezen felül 2 deci gyümölcsös valami kései reggeliként, ebédre két deci húsos valami, uzsonnára két deci túrókrém gyümölccsel, vacsorára 2 deci zöldség sajttal. Reggelire és lefekvés előtt a tápszer.

3 éves korig tápszer? Ezen én is elképedtem. Azért az egy cseppet túlzás. Anyagilag is... vagy doki fizeti?

Szamóca, gratulálok! Izgi lesz a két fiú után egy lány! Hogy fogjátok hívni?

Brik, boldog szülinapot Bencének!

Évi, fotón Tomi nem etióp-alkatnak tűnik számomra... :roll:

bekri

Bekri,hogy hogy,nálatok nincs tanácsadás?
Fotó?

Tomi nem etióp :) azt nem mondtam :)

evilany

Sziasztok még ma itt a külcsöngép így írok nektek!

Clarika etetés nevetséges amit mond a doki ne is foglalkozz vele!Nekem Lili nem is eszik tejeset,se tejpépet,mivel ugye most már kimutatott tej érzékeny így nem is fog egy darabig,reggeli kölespép meg gyümi,mivel későn kell igy nincs uzsi 9 kor reggelizik,délben husis bébiétel,délután is 220ml kecskeméti husos mind a kettő vacsi este 9 kor megint pép meg gyümi és 10 kor még megissza a cumis üveg kubut tápszer helyett és éjszaka is iszik kubut ha nem kell fel nyüszizik és adok neki,igaz napközben vizet kap,de ivott már gyümölcs levet is,és mi is 8300gr körül vagyunk kis cingár:)jah és napközben szokott enni még kenyeret,lekvárral,vagy valamelyik nap zsirosan ette,vagy vágok egy darab csirkemell sonkát azt ő elmajszolgatja,krumpli szirom,mivel még a köles golyóban is van tejszármazék igy ezt kapja,de szokot nyalókát is nyalni,eszében sincs tápszert inni igy nem is adok neki nem is fogok,neki a kubu a tápszer 100% higitás nélkül egy 0,33 egy este:)

Brik sok boldogat nektek!!

Ircsi jó utat és remélem minden jól sikerül!

Dia fiúk jól vannak???

Évi Tomi nagyon cuki,hogy haladsz a fogyással??Mert én sehogy sajnos:(

Szamóca szívből gratulálok!

Csillag vetesd le a vért okosabbak lesztek,nektek is van elég!!

Berki nálunk is van ilyen etetős dolog:)

Limo Berci tünemény aranyosak a képek!

NKlari jó kikapcsolódást nektek!

Woddy remélem TE Lilid nem lesz allergiás!Jó lehetett a buli a pároddal:)

Az allergiát komolyan veszem nagyon,sajnálom Lilit olyan szempontból,hogy sok dologtól kell majd meg vonni amit biztosan szeretne,rudi,joghurt,a tojás álltal meg még több,sárgája fehérje is igy nehéz lesz,mert pl van olyan tojás készítmény aminek csak kódja van ráírva a termékre,nem az hogy tojást tartalmaz köszi ez jó dolog azért,nah de ettől ne legyen nagyobb gondunk,megoldjuk,nálunk amugy nagy a boldogság,hárman vagyunk ugye az incidens óta,és minden jel arra utal igy is maradunk!Puszi nektek ahogy lesz gépem jövök!!

Tina hogy vagytok???

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?