BMárti
Gyomorfájás: az elmúlt egy hétben kicsit romlott a helyzet, mert már reggel üresen is tud fájogatni.
Csak az segít, ha az ellenkező oldalamra fekszem (gravitáció besegít), mert akkor egyszerűen nem nyomódik neki annyira a bordáimnak (na de egész nap nem lehet feküdni?!). Nemtom mi lesz még itt később (a pocim felső része csak most kezdett el gömbölyödni, de annál gyorsabban)...
Én is igyekszem odafigyelni, hogy egyszerre ne egyek sokat, de még nem sikerült belőni az ideális adagokat...
Zsuzsa99
Ez egy ilyen veszekedős hétvége volt (front?)...
(Hormonháztartás azóta rendbetéve...
)
Nálunk is betelt a pohár, de aztán tisztáztuk a dolgokat, és utána nagyon jót sétáltunk a Várban, és elmentünk ebédelni is.
Gyereknevelés: nekem anyámmal kell majd megküzdenem (ő nagyon a poroszos nevelés híve). A párommal is lesznek vitáink, de ettől korántsem tartok annyira...
Laga
Melltartó-mizéria: én is 80B-ről indultam, de már 85C-nél tartok, és a köv. biztosan 90-es lesz, mert már ez is szűk kicsit. (A gyomrom nem nagyon tűri... a merevítőt is rég elfeledhettem emiatt, pedig a merevítő nélkülieket nem szeretem.) Iszonyat árak vannak, úgyhogy én már szoptatósat vettem, remélem így sokáig kitart.
Illetve a Quellében van nem kimondottan kismama, de nagy mellekre kiképzett melltartó kisebb méretekben is (egyébként minden szempontból olyan szerintem, mint egy kismama melltartó), egy van belőle nekem, megfizethető és kényelmes is.
Zenehallgatás a szülőszobán? Nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség, de örülök neki! (Tudom-tudom, menjek előadásra, és akkor nem maradok le ilyen infókról.
) Kismagnó szerintem is jobb, ha ilyen hülyén van bekötve a CD! (Miért nem szerelik át?!)
Nikcsi
Enya vagy Enigma? Akkor mi mehetnénk egyszerre szülni...
(Azért inkább nem! A február vége kicsit korai még nekünk...)
KOrai kelés: a kis haramia minden reggel 1/2 6 és 1/2 7 között ébreszt. Annyira szeretnék egyszer újra 9-ig aludni! (És egyhuzamban sokat! Még mindig 2-3-szor kelek éjszakánként általában...)
Torna: pénteken megyünk 4D-s UH-ra, remélem csupa jó hírrel szolgál majd a babával és velem kapcsolatban is, és akkor megpróbálok megint engedélyt kérni a tornára. Bár valszeg én is a de-i csoportba mennék inkább. (CSütörtökön délután tanítok. Azt nem nagyon lehet ellógni!
)
Mucus
Komolyzene? Csellistát vihetek magammal a szülőszobára?
(Na jó, asszem inkább megkímélném ettől a barátnőmet, mert még sosem szült.)