Új privát üzeneted érkezett!

Jucus!
nagyon arik vagytok!

Mást most nem tudok írni, este "buli" volt, utolsó a köv. 1 évben(??), kész vagyok, jajj. Kép
neet(40)
neet

Sziasztok! hát, még mindig úgy érzem magam, mint kb. egy hónapja... ma beszéltem anyukámmal, ő mindhármunkkal túllépte a kiírt időt, legalább 1 héttel. szóval ha az alma nem esett messze a fájától, akkor még elszórakozom itt egy darabig Kép

Babarózsa, küldök smst, ha dobsz egy telcsiszámot emilben! persze a papa is várja már Istit, de azt mondja, keddig még bírjam ki, mert holnap fontos tárgyalása lesz Kép

Johanna, a kis pöttyök a bimbóudvaron faggyúmirigyek, amelyek esetleg most egy picit meg vannak duzzadva. nekem is vannak, és ártalmatlanok.

Jucus, olyan klassz a kép! Ez a Soma egy gyönyörűség! Biztos jó testvérke is lesz!

Mindenkinek köszi a drukkolást! Kép Neet, meg vagy még?
votiv

votiv 8)
votiv

az emlegetett Kép
leelőztél! akkor minden ok? fájások?

votiv 8)
votiv

Votiv:ok
mindjart megyKép
igaz jovoheten elutazom, de lesz net

Kép
babarozsa

Votiv!

Köszi Soma nevében is!Most még-már várja a tesot de majd kiváncsi leszek,hogy mi lesz ha valóban itt lesz velünk PannaKép

Jucus
20170114224602

Szia Votiv!
Megvagyok, de képzeld, már akkorákat rúg a pici, hogy komolyan fáj. Biztos megsértődött, mert este nem nagyon aludtunk. Kép
Na, majd ma bepótoljuk. Ha vársz egy hetet, mehetünk együtt nyögni. Kép
neet
neet

Jucus, nagyon helyes az elsoszulott Kép Kép Es nemsokara mar ket ilyen tundered lesz Kép Annyira tetszett a fototok, hogy rogton kerem en is egyet a paromtol es mar le is csereltem a profilomban. A cime lehetne "Igy irtok Ti", mivel epp Titeket olvasunk a nyuszimmal meg a cicammal Kép

Votiv, az en lanykam is egy hettel kesobb indult, cseppet se aggodj, inkabb aludj jo nagyokat. Kar, hogy a pihenest nem lehet ugy eltenni, mint a gyumolcsoket, olyan jo lenne neha megbontani egy befottet vagy lekvart belole Kép
moosejaw

Moosejaw, de edes ez a a kepKép

Kép
babarozsa

Sziasztok!

A 800 Ft-os apacuccot nem kell meg venni, ha viszel magaddal. Ez csak egy lehetőség.
Most legutóbb azt mondták, hogy kórházi hálóinget ne várjunk mert vhol eltűntek.
Neet, ha apa csak vajúdáson lesz ott, akkor talán kap egyszer használatos zöld "zoknit". Legalábbis így gondolom.

Lányok, vki tud vmi hevenyészet rajzot, vagy útleírást adni, hogy merre találjuk a szülésznőket? Mert jövő héten tervezzük, hogy meglátogatjuk őket, és egyben nst-re bejelentkezem.
A bártfaiban UH-n egy 36 hetes babáról gyönyörű képet csináltak, jobb volt, mint a 4d-s. Legalábbis az előadáson ilyet mutattak, aztán ki tudja?

Zanza (34)
zanza

Helló Lányok!

Mostanában nem sokat írok, nincs időm, de azért olvasok! Kép

Nagyon izgi, hogy Votiv, és Neet már bármikor szülhetnek. Kép
Bár már én is ott tartanék, március még olyan messze van.

Nagyon édik a képek. Kép

r
ruzicsky

sziasztok!
Szokott valaki közületek a Bikás játszótéren sétálgatni a babájával? Múltkor mentünk arra (fiam 6 hónapos) és egy csomó kismamát láttunk, de nem tudom, h esetleg innen ismerhetem-e Őket.

Claudia!
A Bártfai UH-on csak a szonográfus látja a baba arcát. Nekünk volt egy rémisztő esetünk ott, így nincs jó véleményünk róluk. Csak beijesztettek, h baj van pedig nem voltak biztosak benne. Még aznap elrohantunk 4dimenziós UH-ra és kiderült, h semmi baja nem volt a gyerkőcünknek.

Zanza!
Minden hónapban egyszer van kismama klub, ahol megismerheted a szülésznőket. Te már eléggé a végén vagy, nem tudom, h fogadnak-e. Azért próbáld meg!!!
Üdv, Pat
pat

Moosejaw!

Édes a kép!

Én holnap megyek 28 hetes UH-ra a Bártfaiba majd beszámolok!

Jucus
20170114224602

Jucus, én is megyek UH-ra, lehet, hogy összefutunk? Kép
egyébként még mindig semmi...

votiv 8)
votiv

Votiv!

Hány órára mész?Én 1/4 3-ra.

Jucus
20170114224602

Johanna!

"Lányok: normális az, hogy a mellemen ma a bimbó környékén felfedeztem kis pöttyöket, kinövéseket. Olyan pattanás szerűek, de mégsem azok. Tudom, hogy már más is irt róla. De azért jobb ha megerősitetek, hogy ez a dolog velejárója. " --> Johanna! nem úgy volt, hogy te még nem vagy terhes? Kép))) Vagy már megint keverek mindenkit mindenkivel?? IGEN, összekeverlek valakivel, és folyton neked írok dolgokat, amiket nem is neked szánok. Nem vagyok normális Kép))
Múltkor nekem is nőttek ilyenek, egy rakáson két három mini darab. Viszket, mint a fene.

ancsipancsi

Moos! Látom új képet tettél fel. Marha jól néztek ki, a lányod igen nyugodtnak tűnik!

Jucus! Hát ez a kép tök jó! Milyen szépek vagytok együtt! Én - mint Jucus mamus - kissé idősebbnek saccoltalak Kép), de hát valójában itt mindenki mama Kép. (mármint kivételpancsi erősíti a szabályt.)

Votiv! Üdvözlöm Istit!! Kép Ösztökéld kicsit a kibújásra.

ancsipancsi

Ancsi!

A látszat csal!Tényleg idősebb vagyok:35Kép
De azért jól esett!

Jucus
20170114224602

Dehogy vagy 35! kb. 25 Kép))) Amúgy marhára ismerős vagy valahonnan, nem láthattalak valahol a XI. kerületben valamilyen szolgáltatói szférában? Tök ismerős az arcod!!

ancsipancsi

Sziasztok!
Még mi is egyben. Votiv, kitartás! Többiek, jó pocakosodást és/vagy babázást. Kép
neet(40)
neet

Moosejaw!
Most láttam a képeteket, nagyon aranyosak vagytok! Mennyi idős a babád????
Üdv, Pat
pat

Jucus!
Nem is vagy 35! Még a férjem is azt mondta: jéé? Tudod, a Hban összefutottatok (-tunk) a kismamaklub után, meg megmutattam neki ezt a képed. Na, ha én 7 év múlva ilyen leszek (kívül-belül is!) meg leszek ekégedve, ezt vedd nyugodtan bóknak. Kép

Moosejaw!
Végre a te képedet is láttam, arik vagytok cicástól, nyuszistól. A cica mit szól a picihez? Nem féltékeny? A kutyusom most kezdte el látványosan szaglászni a pocakom, kb 1 hete, de eddig tudomást se vett róla, ezért furcsa, h most meg így érdeklődik. Kép
neet(40)
neet

szaglássza???? a kutya megérzi! akkor biztos hamarosan kibújás lesz Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

most már tényleg lement a hasam, mert hogy az előbb kis híján belepottyantam a vécébe, annyira átrendeződött a súlypontom Kép

délelőtt megjártuk a szokásos kálváriát, nst, uh (Jucus, kb. fél 10-kor voltunk), doki..

volt 1 horror: beszálltam a Bártfaiban a liftbe (tudjátok, a nagy liftbe, amiben a hordágyasakat is szállítják), és benyomult egy csomó ember, és engem betoltak hátra, és ettől tökre rosszul lettem lelkileg, hogy összenyomnak, de ez még a legkevesebb, mert úgy betoltak, hogy kinyílt a hátsó fal, és én beestem a lift hátsó részébe Kép Kép Kép nagyon betojtam, és olyan kellemetlen volt az egész. ezek után mentem fel nst-re, gyalog, és szegény Isti is úgy berezelt, hogy tíz percig meg se nyikkant.

egyébként minden ok, sőt: Isti feje beilleszkedett, kicsit nyitva a méhszáj, rendszertelenül, meg gyenkécskén, de fájásaim vannak, és volt egy pici véres váladék is, szóval megy valami tágulás.

csüt. hatalmas melegfront várható (hajrá Neet!) - ha esetleg addig nem bújna ki Isti, de a doki szerint hamarabb találkozunk! Kép búcsúzóul azt ajánlotta, hogy bújjunk össze papcival... Kép

Moose, iszonyú jó a képetek! irigykedem, de már nemsokára nekem is lesz Istis fotóm Kép

még írok, ha bírok Kép
üdv mindenkinek, és köszi a drukkolást!
votiv (+3 nap Kép)

votiv 8)
votiv

Votiv, menjél apához, aztán ösztökéljétek a gyereket. A liftes ügyben egyetértek veled, egyszer egy villamoson így jártam, éreztem, hogy le akarnak taszítani a lépcső felé Kép) (pont az ajtónál álltam hátul), egy anya a gyerekét felültette a hátsó ablakba, elkezdett neki mesét olvasni, én meg halál idegroncs lettem, hogy egyre csak nyomnak lefelé, aztán egyszer csak elájultam, be a lépcsők közé. Mivel az egészből csak az ébredést éreztem, így nem volt olyan kínos, mintha mondjuk elestem volna. rosszul voltam, valamint hülyének éreztem magam.
A mellettem lévő kölyök jól megijedt, én meg sajnáltam őt, pedig lehet, hogy nem lett volna baj, ha ők nem toloncolnak, és hoznak ilyen kellemetlen szituba.

ancsipancsi

Köszönöm,köszönöm,köszönöm!
Ancsi!
A kerületben vibrálok Somával de nem szolgáltatók sehol semmitKép

Viszont ma nagyon gáz lett a terhelésescukor eredményem,holnap reggel a diabetesz szakrendelésen kezdekKép
Valaki jár/járt hasonló cipőben?Utálok már előre diétázni!

Jucus
20170114224602

egyre jobbak a fájások! és valahogy most elkezdtem izgulni, mintha ez már "komoly" lenne Kép de nem akarom elkiabálni...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Katatonia!Levél ment, nézd meg a postád Kép
Ildi!
Tényleg elég közel vagyunk,majd nyögünk együtt Kép Papis szülés lesz? Nálunk igen. Már alig várom.Hétvégén bevásároltunk rucikat a babónak, teljesen lázba hozott, már úgy megnézném rajta :D
Hajrá Votiv,ne izgulj,szerintem sokan szorítunk nektek! Isti, mindent bele! Kép
Ltündi

Votiv!
Tényleg a doki javasolta a mórickázást??? Kép
Mer' akko'....
Kép Kép Kép
neet
neet

igen, határozott orvosi javaslat volt!
csak rajta Kép

votiv 8)
votiv

Jucus, nekem maradt a diéta, de eddig javuló tendenciát mutatok, most már "csak" 6,6 lett - igaz 7,8-t is produkáltam már. Kép

Votiv, szerintem csütörtökön már javában babázol Kép

Köszi Pat, voltunk már 2x is szülésznő ismerkedésen, de mindenkiben más jót találtam, így nehéz dönteni.
zanza

Zanza!

Bővebben?Ez éhgyomri érték?Nekem az 7.6 lett és a 120perces meg 11!Diéta milyen?Könnyű betartanod?Nem baj ha majd zaklatlak egy kicsit evvel kapcsolatban?Persze majd holnap okosabb leszek!

Jucus
20170114224602

Hu, vegre itt vagyok. Egesz nap nem ertem el a tarsalgot, pedig nem volt semmi gond a netemmel. Azt hittem, mar valami karbantartas volt itt, de latom, hogy Ti tudtatok ma hasznalni. Fura. Unalmamban a babaszoba.hu topic-jaiba is bekandikaltam, de hogy ott mennyi butasagot lattam, hat tobbet nem kalandozom el, az biztos.

Koszonom a bokokat. A "nyuszi" es a cica neveben is Kép

Votiv, nagyon drukkolunk, de minden rendben lesz, cseppet se aggodj! Nyugalom es kitartas, mindjart atolelheted Kép Es akkor a friss apuka jon nekunk egy fotoval (mert Ti eloszor csak enni meg aludni fogtok, ne is probalj majd massal foglalkozni).

Pat, mi az a Bikas jatszoter? En Obudan setalok, van is nalunk valami nagyon tuning jatszoter, de nem tudom, hogy hivjak. Egyebkent penteken volt negyhonapos a lanyka .Ezerrel gyakorolja a hatrol hasra fordulast, meg kezben tartva is, meg eves, pelenkazas kozben, hat ez elegge megneheziti a dolgokat. Ha hasta er, akkor meg vadul kuszni kezd, de az meg nem nagyon megy. Akkor is csinalja amikor mar hullafaradt, sir is kozben marhaul, de azert erolkodik egyfolytaban, nem hagyna abba Kép

Neet es Vollard (bocs, hogy meg nem irtam eddig), a cica rendes tag. Regen a pocakomnak is dorombolt. Rogton bemutattuk a kisembert, mikor hazahoztuk, de kezdetben tartotta a tavolsagot es furdes alatt meg el is bujt (mert eleinte a gyerek vegiguvoltotte), de most mar neki is hizeleg. Egy idoben lopkodta a lanyka plussallatait (es a szajaban hurcolta a lakasban, mikozben keservesen nyavogott, sajna ezeket ugy gyartjak, hogy mindnek olyan szerencsetlenelhagyottmacskakolok abrazata van, amitol meg egy exkandur is ketsegbeesik es probalja biztonsagos helyre vinni oket a lakasban), de mostmar csak a sajatjat menedzseli. Az o lurkoja altalaban az enyemmel egyidoben szorul gyamolitasra, de szerintem inkabb csak akkor jut a papa eszebe, hogy foglalkozzon vele, mikor minket enni stb. lat Kép Egyebkent nagyon szeretetehes az emlos, sokszor mellenkbujik, ha pedig latja, hogy nincs a kezemben a baba, rogton dorombolva az olembemaszik. A gyerkoc mostanaban kezdi figyelni a macskat (ha voroscirmos lenne, vagy legalabb csak egy kicsit piros, biztosan mar hamarabb eszervette volna), mar ketszer ra is nevetett Kép Persze azert aggodom kicsit, de nem a rafekszik-para miatt (hiszen ha lerakom a gyereket, a macska enram akar vegre fekudni), hanem mert nemsokara elindul a mano es majd tele lesz a szaja szorrel...
moosejaw

Neet, es mit csinalt a mano, mikor megszimatoltak? Az en babam elkezdett mozgolodni, amikor a macsek dorombolt neki.

Ja, es nem hiszem, hogy eletkortol fuggo, mennyire konnyen razodik bele a kedvenc az uj eletbe. Az en macskam mar 8 es fel eves, de nem egy oregur tipus, sokal inkabb idetlen kamasznak tunik, ahogy teljes grafttal vegigrobog a lakason, amikor valami kepzeletbeli partnerrel uldozosdit jatszik Kép

Szerintem eleg egy szimat hazaerkezeskor, meg sok-sok simogatas a kutyusnak, amikor alszik a baba es minden rendben lesz. Ha eleinte kicsit feltekeny is, de kesobb mar kivalo jatszotarsat fog tisztelni benne Kép
moosejaw

Végre itt!

Azt hittem, lemaradok a lényegről, de úgy látom ez még csak a "beijesztős" fázis.
Ha valamelyikőtök nem jön, akkor drukkolunk.

Jucus! MoosejaW!

Nagyon édesek vagytok.

Clau!

Te meg nagyon szép.

Engem meg kirúgtak. Kép
Mondtam annak a szemétnek -bocsi-, hogy felejtsék el azt a szlogent, hogy "szigorúak vagyunk, de igazságosak", mert egy terhes kismamát kirúgni karácsony elött minden, csak nem igazságosság.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska! Egyrészt sajnálom, hogy ez történt, másrészt te se sajnáld, hogy megszabadultál ezektől a tetves dögöktől - bár tudom, hogy jobb lett volna gyed után Kép És milyen ürüggyel tettek ki?

votiv 8)
votiv

közben én itt lassan, de biztosan vajúdom Kép

votiv 8)
votiv

Pipocska!
Nem jutok szóhoz, amit írnék, azt kiszűrné a rendszer, meg egy terhes nő ne káromkodjék annyira... itt egy csomó síp helye van... érted?!
Kép Kép Kép

Votiv!
Honnan tudod? Mennyire lassan? Akkor nem vársz meg? Jóvan, megjegyeztem... Kép

Moosejaw!
A cicus is édes lehet, meg a "nyuszid" is.
neet
neet

Elkezdtek mellébeszélni, de leállítottam őket, hogy tudom mire megy ki a játék.
Az üzletvezető rúgott ki.
3 napja a tulajdonostól ígéretet kaptam, hogy maradhatok, bejelent, és végig csináluk.
Hát ennyit az adott szórol.
Egyébként a másik topicba is írtam /ahol lenni szoktamKép /, mert az egyik lány írta, hogy mennyire kellemetlenül érinti, hogy a kolléganőjét, aki másfél éve ott dolgozik kirúgják.
Ő pedig elötte is itt dolgozott, de 3 hónapja ment vissza, gyedről, és nyáron megint szülni fog.
Mégsem őt küldik el.
Írtam neki, hogy ne érezze magát rosszul, mert a munkatársa hamarabb talál munkát, mint ő pocakkal.

Ezt a másik topicból másolom ide, mert nincs idegem mégegyszer leírni, de azért szeretném ha tudnátok.
Úristen!
Ha ilyet más mesél, nem hiszem el.
Adott fel nekem a párom hírdetést,délután, amikor felhívtam, hogy kirúgtak, hogy itthon végezhető számítógépes munkát, vagy bedolgozást keresek. Erre most 22. 58-kor csörög a telefon, hogy olvasta a hírdetést, és tudna ajánlani otthoni telefonos munkát.
Szerintetek?!
Telefonszex.
Mondom: "kismama vagyok, úgyhogy NEM élnék a lehetőséggel"
Erre a fószer: " ezt nagyon sok kismama csinálja"
Erre én: letettem
Ha eddig nem volt hányingerem egész terhességem alatt, hát most van.
Persze az ha más csinálja nem érdekel, és prűd sem vagyok , de ezt az én gyomrom nem veszi be.
Komolyan nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek!

KépKép

Kép
Kép
pipocska

Na megyek lefekszem!

Ha esetleg kórházba indulás van, legalább annyit pötyögjetek be, hogy: kórház
Az is jó, ha ennyit tudunk, amíg újra nem kerültök gép közelbe.

Hajrá Kép Kép

Kép
Kép
pipocska

Pipocs, en sem jutok szohoz! Ez verlazito!! Szoval azert tehettek meg, mert meg nem voltal bejelentve? Ez valami utolso kis jellemtelen ceg, vagy nagyobb, multi?

Votiv, millio drukk!! Vajon most hol tartotok? Kép
moosejaw

Tudom, hogy konnyu ilyet mondani, de probalj megnyugodni, mert az idegesseg art a babanak!

Figyu, ne kuldjunk rajuk egy munkaugyi ellenorzest? Akar tobb millios buntetest is kaphatnak (ha van ott meg olyan, aki nincs bejelentve, meg biztos akadnak egyeb hianyossagok). Elintezzem? Kép
moosejaw

Na, ez a Votiv mar biztos Istiert ment Kép Kép
moosejaw

neeem, még itt vagyok... Kép

megállás nélkül fájok, de nem elég erősen ahhoz, hogy beinduljon Kép

persze a mórickázásból nem lett semmi, mert egész du/este dolgoztam, mint egy hülye, hogy befejezzem az eheti munkám. tiszta lökött vagyok, mi több, kiábrándító. Isti biztos azért nem jön, mert látja, hogy csak a munkával foglalkozom Kép

votiv 8)
votiv

Pipocskám!
Ezek a szemét állatok! Mondtam én, hogy próba idő alatt is be kellett volna jelenteniük. Előbb várd meg a fizut, csak utána pattogj, mert még azt is megcsinálják az ilyenek, hogy nem adnak!!
Utána el lehet ejteni, hogy aha, én ott dolgoztam, van nyoma a dolognak, úgyhogy járni fog a szám egyes helyeken, blablabla!!! Ezzel a kirúgással az a gáz, hogy a GYED nem jár. Menj el a munkanélkülibe, aztán jelentkezz be mindenképp, mert így a TGYÁS legalább jár!

XI. kerületi kismamák! Múltkor voltam az Önkormiban, és nyomogattam unalmamban a kitett számítógépet, így megtudtam, hogy a legalább 3 éve állandó lakcímmel rendelkező szülő igényelhet születési támogatást, amelynek összege a mindenkori minimum nyugdíj 1,5-szerese.

DOKI: voltam nála. Egy megtermékenyült petesejt próbált volna beágyazódni nálam, de valamilyen oknál fogva nem tudott. Mivel előtte semmi bajom nem volt, így a "rendellenesen hosszú vérzésre" hivatkozva nézte meg a kenetet, amiből kiderült, hogy telis tele van bacival. :/ Kép Gyógyszert most nem szedhetek, mert hátha..., de öblögetnem kell, ami nem valószínű, hogy segít, mert sokan vannak.
Ha nem jön most össze a terhesség, akkor a vérzés ideje alatt kell bevennem az összes tablettát. (egyidejűleg 8 szemet)
Ezek a tetű bacik gátolják a beágyazódást, de elméletileg a vérzés előtt nem voltak.

ancsipancsi

Votiv! :////////////////////
Ne melózz!

ancsipancsi

Igen Votiv, dobod el azt a billentyuzetet de azonnal!! Ja csak a munka miatt, nekunk irhatsz :-)
moosejaw

Votiv!
Don't work, make love!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Gondolom Mr. Votiv már nincs otthon, úgyhogy a make love /pill kizárva...persze ki tudja??? Kép Ha otthon van, akkor adj neki!

ancsipancsi

Köszi a bíztatást csajszik!
Én is arra a megállapításra jutottam, hogy ilyen tetű banda miatt nem fogok idegösszeomlást kapni.
Legalább a picikémnek nem kell az üzletvezető ordenáré dumáját hallgatni, ugymint: "milyen büdös gecik ezek az emberek" "pina, fasz" stb.
Az "ezek az emberek", meg a vevők.

Moosejaw!

Én is gondolkodtam, hogy rájuk kéne küldeni valakit, mert minden bevássárlóközpontban van üzletük./Legközelebb, ha Flamingo cipőboltokban vásároltok jusak eszetekbe.Főleg az Europarkiban/
De a többiek évek óta vannak ott, ők már be vannak jelentve, viszont aki majd a helyemre kerül, az valószínűleg az én cipőmben fog járni.
Annyi eszük azonban van, hogy határozatlan idejű munkaszerződést iratnak alá az emberrel, hogy levédjék magukat.

Ancsika!

Van 150 nap bejelentetem./Ami kell szülés előtt két évvel/ Már csak 30 nap kéne, úgyhogy valamelyik vállalkozó ismerősömmel bejelentetem magam 2 hónapra, kifitetem magam után a járulékot, és akkor több is lesz, mint 180 nap.
Az nem jó?

Neet, Votiv!

Hol tartotok?
Erre mondják, hogy már mindenórások vagytok igaz?

Kép
Kép
pipocska

Nem jusak, hanem jussak

Kép
Kép
pipocska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?