Hu, vegre itt vagyok. Egesz nap nem ertem el a tarsalgot, pedig nem volt semmi gond a netemmel. Azt hittem, mar valami karbantartas volt itt, de latom, hogy Ti tudtatok ma hasznalni. Fura. Unalmamban a babaszoba.hu topic-jaiba is bekandikaltam, de hogy ott mennyi butasagot lattam, hat tobbet nem kalandozom el, az biztos.
Koszonom a bokokat. A "nyuszi" es a cica neveben is
Votiv, nagyon drukkolunk, de minden rendben lesz, cseppet se aggodj! Nyugalom es kitartas, mindjart atolelheted
Es akkor a friss apuka jon nekunk egy fotoval (mert Ti eloszor csak enni meg aludni fogtok, ne is probalj majd massal foglalkozni).
Pat, mi az a Bikas jatszoter? En Obudan setalok, van is nalunk valami nagyon tuning jatszoter, de nem tudom, hogy hivjak. Egyebkent penteken volt negyhonapos a lanyka .Ezerrel gyakorolja a hatrol hasra fordulast, meg kezben tartva is, meg eves, pelenkazas kozben, hat ez elegge megneheziti a dolgokat. Ha hasta er, akkor meg vadul kuszni kezd, de az meg nem nagyon megy. Akkor is csinalja amikor mar hullafaradt, sir is kozben marhaul, de azert erolkodik egyfolytaban, nem hagyna abba
Neet es Vollard (bocs, hogy meg nem irtam eddig), a cica rendes tag. Regen a pocakomnak is dorombolt. Rogton bemutattuk a kisembert, mikor hazahoztuk, de kezdetben tartotta a tavolsagot es furdes alatt meg el is bujt (mert eleinte a gyerek vegiguvoltotte), de most mar neki is hizeleg. Egy idoben lopkodta a lanyka plussallatait (es a szajaban hurcolta a lakasban, mikozben keservesen nyavogott, sajna ezeket ugy gyartjak, hogy mindnek olyan szerencsetlenelhagyottmacskakolok abrazata van, amitol meg egy exkandur is ketsegbeesik es probalja biztonsagos helyre vinni oket a lakasban), de mostmar csak a sajatjat menedzseli. Az o lurkoja altalaban az enyemmel egyidoben szorul gyamolitasra, de szerintem inkabb csak akkor jut a papa eszebe, hogy foglalkozzon vele, mikor minket enni stb. lat
Egyebkent nagyon szeretetehes az emlos, sokszor mellenkbujik, ha pedig latja, hogy nincs a kezemben a baba, rogton dorombolva az olembemaszik. A gyerkoc mostanaban kezdi figyelni a macskat (ha voroscirmos lenne, vagy legalabb csak egy kicsit piros, biztosan mar hamarabb eszervette volna), mar ketszer ra is nevetett
Persze azert aggodom kicsit, de nem a rafekszik-para miatt (hiszen ha lerakom a gyereket, a macska enram akar vegre fekudni), hanem mert nemsokara elindul a mano es majd tele lesz a szaja szorrel...