Béku!
Sejtem, mire gondolsz ezzel a "terhedre" van az érdeklődés dologgal.
A barátnőm 42 hétre szült, és az utolsó 3 hét azzal telt, hogy kivétel nélkül mindenki rácsörrent naponta, meg sms-ezett, hogy "na???még 2in1????" Ő ettől falnak ment. Abban az állapotban, mikor már legalább 2 hete csak arra várt, hogy meglássa a kislányát, mindenki érdeklődését bizgatásnak vette...és ugyanazok a poénkodások mindenkitől... fárasztó is lehet olykor.
Szülés után, meg mindenkitől megkapta a navégre hozzászólásokat, majd jött a következő napirendi pont: "van már tejed??? miért nincs? mikor lesz?"
kicsit kiakasztó volt számára az az időszak!
Nekem egy olyan időszak volt az életemben eddig, mikor senkinek nem vettem fel a telefont...szülés után... de az más volt...
Magamat ismerve, hasonló kategória vagyok/leszek, mint Andi! Nagyon igénylem, hogy mások jöjjenek, velem legyenek, ... nem bírom túl jól a kórházat egyedül. Nálunk tuti ugyanaz a szitu lesz, mint Andiéknál volt. Egyágyas, és reggeltől estig Anyu és Lac felváltva, ill. együtt
Pihi:
köszi a kérdést Lányok!
Jó volt kicsit kettesben
(utoljára kettesben
)
Az idő elég gány volt, de első nap szuper nyári idő volt, szerencsére akkor bejártuk a gyalog megközelíthető helyeket
aztán második nap volt vihar is, de 4-5 órákra kisütött a nap, és azt kihasználtuk
Ma meg lett volna még kedvünk csatangolni, és hazafelé kicsit letérni az utunkról, ha látunk valami izgi, megnézhetőt, de olyan pocsék idő volt, hogy siettünk haza.
Sokat pihiztünk, pancsiztunk, ettünk.
A diétát megpróbáltuk tartani, több-kevesebb sikerrel ment is. Azért voltak benne bűnözös részek dögivel, mert a félpanzió már csak ilyen
Kihagytam a tamponos védelmet. A 23 fokos medencében pancsikoltuk órákat, relatíve kevesen voltak, és annyira veszélytelennek éreztem a dolgot, hogy nem biztosítottam túl a kérdést... nincs is semmi gond. Utána alapos zuhi volt, meg biztos ami tuti alapon vittem egy doboz Canestent...még volt itthon, de hála Istennek nem kellett használni
Andikám!
Köszönöm az sms-t
nagyon jól esett
Ugyanezzel a gondolattal indultunk neki a dolognak, hogy ez az uccsó kettesben
Képzeljétek, volt lent két család gyerekekkel, mindketten ikrek
egyik pár: lány-lány, másik fiú-lány
cukik voltak nagyon
Hazafelé megálltunk vásárolni itt Miklóson, és amikor mentünk be a boltba, Lac odaszaladt az ajtóhoz, hogy segítsen egy csajnak, aki gyerekekkel és szatyrokkal küzdött...ott is ikrek voltak, egy fiú-egy lány
majd jött utánuk egy néni, unokával, aki közölte a kisfiúval, hogy gyere Noel
Mondtam Lacnak, hogy nagyon jól nyomjuk ma
csupa ikrek, és még a név is stimmel az utunkba kerülő gyerekeknél
Clara!
Nagyon szép a pocid
Még 2-3 hét és 100% hogy méretileg is szuperek lesznek a srácok, akármikor érkeznek is
Béku!
Neked a hasid most feljebb van????
tökre olyan volt a képen, mintha kicsit fentebb lenne
Így a végén fog felköltözni Maja a galériára???
Rodi!
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
hűűűű, vissza kell olvasnom, mert a többit elfelejtettem