Sziasztok!
Először is, kicsit megkésve bár, de
BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT GERGŐ!!!
Csillag! Én annyira nem örülök ennek a lehűlésnek...
Egész nap csak szakad az eső, ki sem tudunk menni.
Míg nagyon meleg volt, legalább reggel,este kint lehettünk, most akkor sem. Plusz ez a hülye net is c@rakszik, hol van, hol nincs, már 3x szakította félbe a videófeltöltésem.
Plusz tegnap előtt olyan vihar volt, hogy nem mertem aludni, reggel Bence is sírva ébredt arra, hogy úgy dörgött az ég, hogy még a szobaajtónk is beleremegett!
Úgyhogy jó idő gyere vissza!!!!!!!!!
Dicséretet köszönjük! Hát, remélem Bence is gyorsan kinövi ezt a hisztit, már mondtuk neki, hogy csak a lányok hisztiznek.
(ha majd lesz lányunk, nem tudom, neki mit mondunk.
)
Nekünk is ilyen triciklink van, Bence imádja!
Per
Klári! Ugyanez van nálunk is hiszti terén. Tegnap a törlőkendőt tömte a szájába, míg én pelusoztam, elvettem tőle, erre kifeszítette magát, szabályosan toporzékolt a lábával és nem sírt, hanem visított, kiabált!
Először próbáltam a múltkori módszert, hogy felvettem, elmagyaráztam nyugodtan, hogy mit lehet és mit nem, miért nem, de duzzogott, rám se nézett, ekkor letettem a földre és integettem, hogy elmegyek. Egy pillanatra abbahagyta, felnézett, hogy most mi van?, aztán jött utánam, akkor azért sírt, vegyem fel. A végén egy kis hideg vízzel megmostam az arcát finoman. (nem vagyok az öntsük le vízzel híve...) Azt hallottam -egy gyerekpszichológus mondta múltkor a tévében-, hogy ilyenkor hagyni kell, és megunja. De ha kiabálunk vele, annál jobban belelovalja magát, és az nem jó. (plusz még nem tudja a stresszt/feszültséget máshogy levezetni -mint mi felnőttek- csak sírással.) Csak gondoltam, ha valakinek van valami humánus módszere, azt megoszthatná, mert nagyon nehéz ilyenkor megnyugtatni és én sem szeretem sírni hagyni, de lehetetlen még kicselezni is más játékkal.
Pakolás: ez nálunk is így megy, Bence segít (ki)pakolni. Kompjegyet ugye vissza tudod cserélni? Én is úgy szoktam, hogy a natúr joghurtba teszem a gyümölcsöt.
Igaz, Bence ilyet még nem evett.
Évi! Igen, sajnos csak annyi vagyok.
Nem tudok hízni, pedig szeretnék!
Bence is egyre nehezebb, már a negyede a súlyomnak...
Apukád: őszintén sajnálom!
Nekem a papám évfordulója volt márciusban, és elég nehéz volt nem sírni azon a napon.
Akit múltkor feltettél ide, teszveszest, rendeltünk tőle elemes vonatpályát (egyenlőre Tomi örömére
, meg csúszdát, utóbbi lesz Bence szülinapi ajándékának egyik része.
Tündi! Bence is úgy tud csípni, harapni, hogy megmarad a nyoma.
És hiába szólok rá, vagy csípek/harapok vissza vagy ütök egy kicsit a kezére, kinevet... De játékból csinálja ő is. Én is kíváncsi vagyok.
Mares! Igen, minitali nagyon jó lenne!
Én is gondolkodtam már rajta, hogy ki kellene vizsgáltatnom magam, miért nem hízom sosem. (komolyan, csak a terhesség alatt híztam, előtte sosem, és most sem - jó, tudom most a szopi miatt is-. De régen, mikor beteg lettem, azonnal fogytam 2(!) kg-t, aztán alig győztem visszaszedni.) Ircsi, mit gondolsz?
Nálunk is Tomi sokáig dolgozik, és nagyon hiányzik! Nem tudom, hogyan bírja Clárika, Tündi, de nekem ez is sok, olyan jó lenne, ha többet lehetne velünk!
Gergő kényelmessége
pasiból van!!!!
Woody! Akkor hiszti ügyben kezet foghatunk. Csak ha máshol csinálja, azt nem szeretem, hogy az emberek úgy néznek ránk, hogy húú szegény gyerek vagy húú hallgattasd már el...
Én meg vért izzadok, szétpirulok, mire meg tudom nyugtatni.
Nálunk is sír, ha hangosabban szólok rá, ilyenkor mindig bújik hozzám angyalom.
Pécsi szülinap: nagyon remélem, hogy eljutunk! (egyenlőre nem tudom, kap-e szabadságot akkor Tomi, úgyhogy drukkokat kérünk!!!)
Limo! És ha otthagyod hiszti közben, akkor nem megy utánad sírva, hogy vedd fel? Mert nálunk ez van...
Nap képe: nagyon nagyon szuper!!! Igazi zsivány Berci is, ahogy elnézem!