Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Limo, nagyon ugyesen lepeget mar Berci es olyan igazi kis Bercis. :lol: Nekem meg nem sikerult felvennem, Boti ahogy meglatja a fenykepezot, lemegy 4kezlabba es sprintel hozzam. :D
Jo duma, amit a pasikrol irtal, hangosan rohogtem, Tomi kerdezte is hogy min, de nem reszleteztem neki.... :D :wink:

Dia, koszi. :oops: Bar en nagyon nem igy erzem, de tudom, hogy csak en tehetek rola. Nyaralas utan nagyon komoly valtoztatasba kezdek, muszaj lefogynom. Pont ma voltunk vasarolni, mert semmi nyari cuccom nincs, ami jo lenne ram, itt ugye nem kell, max egy ket halaszgatya, szoknya melegebb napokon, de abba otton megsulnek. Szoval elmentunk, de nem vettem semmi. Ami tetszett az carul allt, ami meg jo volt, abba ugy neztem ki mintha varnam a kistesot....
Na, nyavajgast befejeztem, mert amugy tok jo kedvem van, alig varom hogy induljunk haza. :lol:
Kepeket hozzal majd gyerkocokrol, varjuk. Fulecske jobban van?

Claire,
nekem kuld el legyszi a szamod, en is megadom az enyemet, aztan egyeztetunk. Mint mar irtam, nem igerhetek semmit, de nem rajtam fog mulni. :wink: A mosogatogep-pakolas biztos jo moka a gyerkocoknek. :lol:

Evi, nem tudod veletlenul, hogy ezek az akciok meddig tartanak a rossmanba? Mert akkor nem viszek innen tapszert.
(A Clarika es a Te telefonszamod megvan gmailrol, elmentettem oket, jelentkezem majd otthonrol.)

Csillag, ez a torta nagyon klassz lett. En ma azt talaltam ki, hogy focilabda-tortat csinalok. Charlotte torta lenne, csak azt nem tudom, hogy mibol csinaljam a kulsejet? Az ok hogy feher marcipannal bevonom, de hogy lesznek rajta fekete "pottyok"??? Nincs veletlen otleted?

Tunde, Zoe megivott majdnem 2 liter teat,nem semmi.. :shock: De hat ha szomjas. :D

Woody, jo hogy jottel. En is mndig eltoprengek, hogy honnan van ennyi energiajuk ezeknek a csopsegeknek, foleg ugy este 8-fel 9 fele, amikor mar 6 oraja nem aludt es meg mindig porog, maszik, lepeget, pakol es pakol. En meg mar alig vonszolom magam. Sokszor jobban elfaradok estere, mint mikor 12 oraztam meloba. :oops: :(

Ja es majdem kihagytam, Reka is milyen ugyes, megneztem a videot a blogba. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

És teszek képeket is :)

Így pakol:

Kép

Kép

Anyának kukucskálok:

Kép

Így szokott pancsolni, ha jó az idő:
Kép

Édes kis Törpém
Kép

Anya, jövök hozzád -egyszer majd, most még add a kezed- :)
Kép

No, eldugulok. :oops: Holnap igyekszem jönni. Bencén múlik, a meleg miatt hol 1 órát, hol 3 és felet alszik napközben (ő már csak 1x). :?

ui.: más is szenved a hisztivel? Ha valamit nem engedek meg, vagy elveszek tőle, hát azt a hisztit... Úgy sír, ki is feszíti magát... Múltkor felvettem, próbáltam elmagyarázni neki, hogy mi az amit szabad és mit nem, és miért (azért érti ám, mert mikor csinálja és rászólok, mondja hogy nem nem, és közben vigyorog, folytatja, nagy zsivány ám! :D Vasárnap a Zarában elvette tőlem a kardigánt, amit választottam neki, egy fogason volt, az tetszett neki. A pénztárnál oda kellett adni, hát olyan sírás, kiabálás lett belőle, (pedig direkt más játékra kicseréltem neki ami volt nálunk) hogy szegény eladó csaj elkezdett kapkodni, gyorsan visszaadta a ruhát, de nem az kellett neki, erre a másik eladó csaj adott neki egy fogast, abban a pillanatban csend és nevetés lett, mindketten nevettek és megkönnyebbültek, mondták, milyen édes. :) -én inkább pirultam... :roll: -

Megyek aludni, mert a fiúk már rendesen beelőztek. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, jo hogy jottel, szuperek a kepek, ingazi kis huncut ez a gyermek. Csak gyors reagalas, mert mar en is megyek aludni, amit irtal Bencerol, az egy az egyben igaz Botira is. Remelem a tapasztaltabb Anyukak majd elmondjak, hogy mi a teendo, engem is erdekel Vagy csak egyszeruen kinovik? Hmmm.
Ma, amikor nem engedtem neki hogy a hutot nyitogassa es kipakolja, eloszor toporzekolt, de ugy igazibol, aztan ledobta magat a foldre es elkezdett hisztizve sirni. :( nem szoktam hagyni, hogy kisirja magat, megprobalom elterelni a figyelmet, de egyre nehezebben megy vagy egyaltalan nem. Es akkor egy ido utan abbahagyja, :?

Klári
nklari80

Gergőnek

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jók a képek! Nagy csibész az összes gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Klári,rossmann akció hétfőtől szombatig

Tündi :wink:

Barbcsi 40 kg :shock: :shock:

Ma van apám első évfordulója :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Gergő baba

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Gergőnek boldog szülinapot!!!

nálunk a hiszti nem olyan veszélyes, néha van, de nem túl gyakran... viszont csíp, markol, harap... :( ha mondom neki, hogy nem szabad, vagy fáj, stb, akkor csak nevet...
játékból csinálja, nem dühből... néha amikor a karomban van, akkor is csípi a felkaromat, miközben kapaszkodik... komoly fájdalmat tud okozni...
erre valakinek ötlete?

Kép
gtunde75

Boldog Születésnapot Gergő!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nagyon boldog 1. szuletesnapot kivanunk Gergo babanak!!!!

Klári
nklari80

[quote="evilany"]
írta:
evilanyKlári,rossmann akció hétfőtől szombatig

Koszi, akkor vetetek Anyummal. :wink:

Tundi, Boti azt is csinalja, valamelyik nap lekaparta a bort az orromrol, persze nem direkt, de nagyon fajt. Le is vagtam rogton a kormet. 8) En is varom az otleteket. :wink:

Klári
nklari80

Sziasztok!

Tündi: pont tegnap gondoltam, na írok neked sms-t vagy valami, de inkább nem akartam zavarni, nehogy rosszkor írjak... de úgy örülök, hogy minden okés veletek! Nálunk is ez van, ha itthon van api, akkor igen keveset kapcsolom be a gépet, ha kislánya is itt van, akkor végképp alig... Zoé aztán iszik!!!! :) de jobb is, mint hogy Gergő meg alig... kivesz az észből ezzel... ha van kedve iszik ( reggel-este) ha nincs akkor köpi ki.... felnőtt kaja :) tegnap bekaptam egy picike tojásos nokedlit , kezemben volt Gergő, hát csak úgy köpte ki a cumiját, hogy héló, én is kérek!!! :) Harapás: konkrétan Gergő imádja harapni a vállamat, nyalogatni, a kezével játszik az karizmomon, hogy ugráltatja... néha meg belefúj a kezembe, meg cuppog ott és akkor röhög magán, hogy milyen jót csinált velem :D Írtad, hogy a talin ( most én nyárira gondoltam) a törpék majd futkároznak... :) Gergő meg majd ül és a többiek futnak körülötte :) mert kizártnak tartom, hogy a kúszás-ülés dologból 3 hét alatt több legyen... ( vagy én vagyok túl pesszimista?)

Nklári: itt , Keszthelyen, még van pár táp, ami még akciósabb... mert ugye ami lassan lejár, vagy közelít, azt leviszik... pl. Hipp HA-s táp ( HA-s van GErgőnek csak MIlupa) az kb 600 t a 2000 valamennyi helyett! meg volt jóéjt grízes üveges kaja, talán Nestle 199 ért ha jól emlékszem.. szóval ilyen újságban nem hírdetett akciók azért én úgy látom mindig vannak a Rossmann-ban....

Barbcsi: minitali :) jó lenne... én meg majd jövök felétek vonattal max :) Szerintem van annyi kg Gergő is , mint BEnce... :) de ugye egy ideje doki-védőnő nem látta, csak én érzem, hogy húúúú leszakad a karom... 40 kg... húúúú.. akkor nem lehet könnyű Bence neked... én mérlegre nem merek állni, képeken takarásban, ha mamákkal kamerázunk nem mutatom magamat... ( szerintük sokat sokat fogytam) elvileg kértem beutalót vérvételre, de mivel költöztünk, nem mentem el... meg hát reggel, 7re nem tudok elmenni, hacsak valaki nem vigyáz Gergőre, mert Ő ugye 9-10 között szokott felébredni...

CSillag: Gergő!!!!!!!!!!! EGy éves vagy drága "TESÓ":) sok sok sok pussszika ( mi max súlyba hozunk be titeket)

Limo: az mi az "gyagyázik"?

Gergő is hisztike... ha nem hagyom , hogy a két "modern" erkély ajtót egymáshoz ütögesse ( félek h az üveg ki fog törni), akkor kész van... meg ha a konverkor kis lyukacskáiba nem túrkálhat, ha a porszívó zsinórját nem piszkálhatja , amikor én porszívózok...ha a falból kiálló telefonzsinór csatlakozót nem macerálhatja.. (hason van ilyenkor, fejét le a földre, és sírás.... mert a GONOSZ anya NEM-engedi neki)... próbálom csak mondani neki, hogy NEM... hihetetlenül komoly arccal, de néha majdnem röhögök, mert ha odamegyek és elveszem a kezét onnan, akkor csak röhög, gondolja játszok vele :) hát korban le van maradva GErgő, de csibész, mint az apja!

apa sokáig dolgozik... egyedül egész nap... Tündi, Clárika le a kalappal, hogy ti mennyit vagytok babókkal egyedül! csak itt rossz, nincs ismerős.... akivel tudnék kicsit napközben bandázni

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: sajnálom... :cry:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Nklari-ötlet:
Megcsinálsz 2 félgömb alakú Scharlotte tortát (én gyümicsöpögtetőben szoktam)-bevonod fehér marcipánnal és egy másik marcipánt megszinezel egy csepp ételfestékkel(kb 200 forint-vagy kakaóporral-igaz akkor nem fekete lesz hanem sötét barna)kinyújtod és kivágod belőle a fekete foltokat a labdára :)
Én így csinálnám :)

Bercibó nagyon ügyes :)

Bence nagyon édes...ahogy kipakolt-valami haláli pasas...Gergőm is szereti az újságokat :)
Hiszti...ne is mondd Barbcsi-már a hajam égnek áll :(
Akaratos,hisztis...terrorista(szó szerint)...remélem hamar kinövik

Köszönjük a köszöntéseket :)

Egy évvel ezelőtt :)
Kép
:)
Kép
Csudi járgány :)
Kép
maszatosan
Kép
Így kell kinézni egy tortának????
Kép
Szülinapos birodalma :)
Kép
Szülinapos újabb verse :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-szomorú :(
SAJNÁLOM :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

....hogy az én nagy gyerekemmel mindig történik valami :(
röviden:
segíteni akart elcipelni(gurítani óvatosan) egy kamion kereket a játszóterünkről,hogy ne legyen baleset.Aki odacipelte(12 éves kiskölök-4 éve van a bögyömben) félúton odarongyolt Laca mellé(Laci azt hitte mégis segít neki)....lódított egyet a keréken...és az célegyenesen vagy 50-100méterre eltalálta az Árpád suli bejárat melletti teli ablaküvegét :(
Gyerekem hiába futott a kerék után....az gyorsabb volt és célbatalált :(
Most polgári peres úton tisztázzák a dolgokat (bíróság!!!)
áááááááááááááááááá
Szerintetek érhet még valami "csapás"
Szétszedem a kiskölköt....
Utána arra mászkált-mondtam neki húzzon el ha nem akarja hogy megcsapkodjam....lejött apukával (nagy kemény kan c*****) és hogy én letekerem az apja ***** stb...olyan cirkusz volt kint....húúúúúúúú na kijött a vérem :)
Most mehetünk majd bíróságra...
De rendes volt a suli Igazgatója-azt mondta a biztosító kifizeti....kíváncsi vagyok mi lesz belőle...
áááááááááááááá
Hajam kihullott az idegtől :(

(bocsi csak megint jól összejöttek a dolgok)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Barbcsi, nagyon jók a képek! :D
Hiszti, nálunk tegnap a tescoban csinálta ezt. Gyertyát vettem a tortára és azt akartam kifizetni és pont az volt mint nálatok, kicseréltem másra, de az nem kellett. Volt ám üvöltőzés.
Nálunk még az is van, ha kicsit hangosabban szólok rá itthon, hogy nem szabad, mivel tényleg valami nagyon veszélyes dolgot csinál, akkor erősen és hangosan elkezd azonnal sírni, de akkor olyan megvigasztalhatatlan sírással. :?

Tünde, nálunk is megy a harapás a vállba. Ha mondom nem szabad, csak nevet rá, sajnos. :?
Nem semmi mennyit iszik Zoé… Ügyes kislány!

Clárika, megbeszéltem férjemmel és nálunk is egy kis waldorf manó lesz az ajándék. Megtaláltam a lány e-mail címét is, és már írtam neki.
Köszi, az ötletet! :D

Évi, sajnálom…. :(

Limo, Berci milyen ügyes. És az a mosoly, hát komolyan mondom megzabálom. :D
Már alig várom az augusztusi szülinapozást, most is szállást nézek Pécsre. Van egy akció a szallasoutleten és várom, hogy van-e akkor szoba.

Lányok tényleg mindenki ott lesz majd a pécsi csapatból a bulin? Remélem igen, mivel szeretnélek titeket személyesen is megismerni. Persze mást is aki jön!
Majd megírjátok, hogy pontosan hol lesz és majd kaphatok priviben valakinek a számát is, ha véletlen nem találnánk oda. Én is persze megadom. :wink: Ja a mobilomat Lili ledobta, így most szervizt keresek, remélem még meg tudják csinálni…. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,a pécsiek közül szerintem mindenki itt lesz,és ha jól tudom,még Calire-ék,Barbcsiék, és persze bárki aki jönne..!A zárt helysznt is intézzük,eső esetére

Hiszti,ne is mondjátok.

evilany

Én is , én is vagyis mi is mi is ott leszünk! engem nem érdekel hogyan, de viszem a Törpémet :) legalább majd talán tanul valamit a futó-jövő-menő babóktól!

Csillag: bakker, ez a torta olyan szép, hogy rendelek tőled... polgári per... húúú... szegény... gondolom h égnek áll a hajad

Woody: akkor ezek szerint a 2010-es babák harapnak :))) Gergő is imádja a bal vállamat-kezemet "enni" :)

és ki mit csinál a hisztivel??? mert ahogy Woody is írta, hogy ha hangosan vagy hirtelen odaszólok neki, mert hipp-hopp csinál valamit ( mondjuk elkezdi a zsinórokat enni) akkor volt igen, hogy elkezdett sírni ! ( mármint azon hogy hangosan szóltam rá!)

Évi: parizelt ti esztek? mintha azt olvastam volna... májkrémeket is lehet már Gergőnek? még nem próbáltam, vajas kenyér persze jöhet, sajt mikor milyen kedve van.. és tényleg, a joghurtból milyet kell venni? mert már régen próbálnom kellett volna adni neki, de hát valahogy elmarad? :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag!.....Gergőnek boldog szülinapot!!!!! Sok-sok puszi!

Nklari!......csak a humorát ne veszítse el az ember!! :wink:

Barbcsi!.....Még hogy a műcici nem a sajátod....úgy kifizeted, mint a sicc!!! Hiszti kérdés: első körben próbálom elterelni, de ha már nagyon belemerül, akkor otthagyom....érdekes közönség nélkül nem is érdekes!

Mares!....gya-gya-gya-gya....még biztos nem azt jelenti, hogy gyagya :)

Woody!....Örülnék ha jönnétek, szívesen megismernélek téged, titeket is!
limo73

Mares,adtam parizert,Pick-est.Májkrémet is adtam bár azt még nem szabadott volna(... Joghurtból én először Jogobellát adtam ami kiütötte,mint kiderült,barátnőm kislányát is,azóta danone-t kap,kicsit folyós úgyh.tejpéppel vagy keksszel.Epres,málnás kivételével mindet adom.

evilany

Mi már 2-3 hónapja esszük a párizsit(pulyka) és a tesco-s mjkrémet :) imádja :)
mi ettünk már epreset és málnásat is...babakajában is van ilyen...nagyon fincsi :)
persze minden baba más...
Gerit pl a fondan ütötte ki :( (színezve volt)-pedig csak keveset tettem bele...épp egy késhegynyit...amit felvett a kés

Mares...ha gondolod megbeszélhetjük a tortát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Csak bekukk.....

Majd jövök bővebben csak most nincs időm. Fülecske úgy néz ki rendbe jött. Köszönöm kedvességtek.

Évi :cry: Őszintén sajnálom......

Gergőnek:

Kép

királylány

Csillag,a babakaja más,abban csak gyümölcsvelő van,apró magvak nem.
Tényleg,bukás?

Dia,a képek nagyon jók!

evilany

Számomra a nap képe:

Kép

Mi meg Sparos májast eszünk, meg mindenféle májkrémet....a szalámik nemigen jönnek be. Nem tudom miért, ha megérzi, hogy ott van kiköpi, szintén ha a májkrémeshez adok paradicsom darabot azt is, de ha csak a levébe mártom a kenyeret, úgy jó. Érdekes, mert a perecet simán harapja, elrágja. Epret, málnát nem kapott, csak olyan epres cuccot, ami nem darabos, pl. danon nap, mint nap.
limo73

Évi
Bukás:
HÁLA ISTENNEK NINCS :) :P
Legalább is most hogy kapja dokinő által felírt savcsökkentőt :)

(fura...néha "hiányzik" )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote]C írta:sillag,a babakaja más,abban csak gyümölcsvelő van,apró magvak nem.

Tudom Évi-nem is azért írtam...csak mi már eszünk mindent :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő sem eszi a paradicsomot... :( de a levével ő is jól elvan :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon ritkán olvasok bele a blogokba....mivel itt bőgök, lehet inkább most se tettem volna, igaz akkor nem tudom meg MILYEN SZUPER CSAJ VAGY CLARIKA!!!!!!
(oda nem tudok írni, nem akarok regisztrálni)
limo73

sziasztok
Kikában 07.18-07.24 minden bébi textiliára -20% kedvezmény

Dm-ben pampers premium care 104 db-os dobozos változat 6500 ft(pont beváltásával akár 3900 ft)

evilany

Limo: ez a kép nagyon cooooooooooooooooool :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

14:30 óta alszik! Mit csinálok vele este? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!.....Köszike!.....este meg majd buliztok :wink:

Tegnap Anyómnál voltunk, Berci úgy kipurcant, hogy este 7 előtt aludt, 11 körül felébredt, fel akart kelni, de nem bírt, menet közben elaludt.
limo73

Sziasztok,

csak gyors bekukk. Nekiálltam pakolni, bár elég eredménytelenül, mert amit én berakok a böröndbe, azt Boti kiveszi... meg belemászik, kinyitja, becsukja, nagyon tetszik neki az új játéka... :lol: :lol: asszem akkor folytatom, ha már elaludt. :wink:
Képzeljétek, milyen agyatlan vagyok, hétfőn megvettem a kompjegyet, tök örültem, hogy milyen olcsón megúsztam, erre tegnap nézem, hogy rossz hétre vettem, jövőhét péntekre... :roll: :(
Csillag, köszi a tortaötletet. :D remélem sikerül. Azért majd úgy csinálom, hogyha nem, akkor legyen időm egy másikat is összedobni. :wink:

Limo, szuper ez a kép. :lol:

Clárika, szegény nagyid. :(

Ja, még a jogurt témához annyit akartam, hogy én natúr joghurtot veszek és abba teszem a gyümit. Nem tom miért, valahogy így alakult. (talán mert én nem nagyon szeretem a joghurtot és nem tudom melyik milyen :oops: )

Na,mentem, mert elkezdödött a cirkusz, bár fogalmam sincs hogy miért.

Klári
nklari80

Sziasztok!
Csillag, Gergőnek utólag is nagyon sok boldog szülinapot! Vagány nagyon az 1 évesed! A torta szuper volt (képek alapján), nyami-nyami.

Évi, sajnálom :cry: !

Limo, klassz a kép, nagyon édes!

Nklári, jó pakolást (így nem egyszerű!)

Minden kisded szépséges!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Nklari sikerülni fog!!! :)
Rossz hétre :(
Kicserélik ugye?

Limo-Beri édes lehetett
[quote] írta:felébredt, fel akart kelni, de nem bírt, menet közben elaludt.

Évi-mit csinálsz a babatextiliából? :)

Képek Nagyon JÓK! :D

mééééééééég :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó ez az idő :) (Nekem)
Nyitott ablaknál-Geri betaknyosodott :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok
[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
Évi-mit csinálsz a babatextiliából? :)

én aztán semmit,de ebbe beletartoznak a babaruhák,pelus,ágynemű stb.

evilany

hja-értem... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Nklari: bakker, és cserélik???

CSillag: mert már azt sem lehet tudni, h az ember h öltöztesse őket! Ma kivételesen kint hidegebb volt, mint bent a DM-ben! Pedig ott ugye máskor megy a légkondi, tehát most azért rohantam, hogy ki ne melegedjen máskor meg azért hogy meg ne fázzon! :)

Emberek, Gergő iszonyat kényelmes! Ma gondoltam odébb teszek pár kedvenc játékot, rá a medence szélére (nappaliban fel van fúja a békás medencéje),hogy majd akkor ülésből oldalra fordul és talán nyúl utánuk és talán, esetleg lesz belőle 4kézláb, erre Ő odahajol, játékot nem éri el, a medencét igen, és inkább a medencét húzza magához hogy a játékot elérje !!!!áááááá kis kényelmesem!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Először is, kicsit megkésve bár, de BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT GERGŐ!!!

Kép

Csillag! Én annyira nem örülök ennek a lehűlésnek... :? Egész nap csak szakad az eső, ki sem tudunk menni. :( Míg nagyon meleg volt, legalább reggel,este kint lehettünk, most akkor sem. Plusz ez a hülye net is c@rakszik, hol van, hol nincs, már 3x szakította félbe a videófeltöltésem. :( Plusz tegnap előtt olyan vihar volt, hogy nem mertem aludni, reggel Bence is sírva ébredt arra, hogy úgy dörgött az ég, hogy még a szobaajtónk is beleremegett! :shock: Úgyhogy jó idő gyere vissza!!!!!!!!! :)
Dicséretet köszönjük! Hát, remélem Bence is gyorsan kinövi ezt a hisztit, már mondtuk neki, hogy csak a lányok hisztiznek. :D (ha majd lesz lányunk, nem tudom, neki mit mondunk. :D)
Nekünk is ilyen triciklink van, Bence imádja! :wink:
Per :evil:

Klári! Ugyanez van nálunk is hiszti terén. Tegnap a törlőkendőt tömte a szájába, míg én pelusoztam, elvettem tőle, erre kifeszítette magát, szabályosan toporzékolt a lábával és nem sírt, hanem visított, kiabált! :( :cry: Először próbáltam a múltkori módszert, hogy felvettem, elmagyaráztam nyugodtan, hogy mit lehet és mit nem, miért nem, de duzzogott, rám se nézett, ekkor letettem a földre és integettem, hogy elmegyek. Egy pillanatra abbahagyta, felnézett, hogy most mi van?, aztán jött utánam, akkor azért sírt, vegyem fel. A végén egy kis hideg vízzel megmostam az arcát finoman. (nem vagyok az öntsük le vízzel híve...) Azt hallottam -egy gyerekpszichológus mondta múltkor a tévében-, hogy ilyenkor hagyni kell, és megunja. De ha kiabálunk vele, annál jobban belelovalja magát, és az nem jó. (plusz még nem tudja a stresszt/feszültséget máshogy levezetni -mint mi felnőttek- csak sírással.) Csak gondoltam, ha valakinek van valami humánus módszere, azt megoszthatná, mert nagyon nehéz ilyenkor megnyugtatni és én sem szeretem sírni hagyni, de lehetetlen még kicselezni is más játékkal. :(
Pakolás: ez nálunk is így megy, Bence segít (ki)pakolni. Kompjegyet ugye vissza tudod cserélni? Én is úgy szoktam, hogy a natúr joghurtba teszem a gyümölcsöt. :wink: Igaz, Bence ilyet még nem evett. :oops:

Évi! Igen, sajnos csak annyi vagyok. :( Nem tudok hízni, pedig szeretnék! :cry: Bence is egyre nehezebb, már a negyede a súlyomnak... :oops:
Apukád: őszintén sajnálom! :cry: Nekem a papám évfordulója volt márciusban, és elég nehéz volt nem sírni azon a napon. :(
Akit múltkor feltettél ide, teszveszest, rendeltünk tőle elemes vonatpályát (egyenlőre Tomi örömére :lol: , meg csúszdát, utóbbi lesz Bence szülinapi ajándékának egyik része. :)

Tündi! Bence is úgy tud csípni, harapni, hogy megmarad a nyoma. :( És hiába szólok rá, vagy csípek/harapok vissza vagy ütök egy kicsit a kezére, kinevet... De játékból csinálja ő is. Én is kíváncsi vagyok. :)

Mares! Igen, minitali nagyon jó lenne! :) Én is gondolkodtam már rajta, hogy ki kellene vizsgáltatnom magam, miért nem hízom sosem. (komolyan, csak a terhesség alatt híztam, előtte sosem, és most sem - jó, tudom most a szopi miatt is-. De régen, mikor beteg lettem, azonnal fogytam 2(!) kg-t, aztán alig győztem visszaszedni.) Ircsi, mit gondolsz?
Nálunk is Tomi sokáig dolgozik, és nagyon hiányzik! Nem tudom, hogyan bírja Clárika, Tündi, de nekem ez is sok, olyan jó lenne, ha többet lehetne velünk!
Gergő kényelmessége :arrow: pasiból van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody! Akkor hiszti ügyben kezet foghatunk. Csak ha máshol csinálja, azt nem szeretem, hogy az emberek úgy néznek ránk, hogy húú szegény gyerek vagy húú hallgattasd már el... :? Én meg vért izzadok, szétpirulok, mire meg tudom nyugtatni. :roll: Nálunk is sír, ha hangosabban szólok rá, ilyenkor mindig bújik hozzám angyalom.

Pécsi szülinap: nagyon remélem, hogy eljutunk! (egyenlőre nem tudom, kap-e szabadságot akkor Tomi, úgyhogy drukkokat kérünk!!!)

Limo! És ha otthagyod hiszti közben, akkor nem megy utánad sírva, hogy vedd fel? Mert nálunk ez van...
Nap képe: nagyon nagyon szuper!!! Igazi zsivány Berci is, ahogy elnézem! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi! Milyen nálatok az idő? Ezt most olvastam :shock:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20110720-halalos-aldozatokat-is-szedett-az-egyesult-allamokban-az-orszagon-vegigvonulo.html

És számunkra a (tegnapi) nap híre:

Bence elengedte a konyhaszekrény ajtaját és teljesen egyedül megtett 3 lépést!!! :wink: :wink: :wink: De nem is inogott, úgy ment, mint aki már hosszú ideje tud, csak lestem! Persze, azóta sem csinált ilyet, de ott, abban a pillanatban eldobtam az almát a kezemből, amit neki készítettem, ő meg nézett rám kerek szemekkel, hogy ez olyan nagy dolog? :D :D :D

És két zsiványkodós kép (tegnapi és mai)

Kép

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,nagyon édes!
A pécsi szülinap amúgy vasárnap lesz,aug.14

evilany

Sziasztok,

Pakolás nagyjából megvan, holnap indulunk, majd otthonról jelentkezem. :lol:
Jegyet kicserélték volna, de akkora, ami nekünk kellett már nem volt, a korábbira és a későbbire meg iszonyat összeget mondott a csaj. Így inkább vettem egy újat, egy másik hajótársaságtól. Kidobtam az ablakon 12ezret. :( Poén, mondom Tominak, hogy mi volt, mire ő, olyan szétszórt vagy... ja, neki könnyű, annyi a feladata, hogy összepakolja a böröndjét, meg holnap bepakoljon a kocsiba. Az összes többit én intéztem, csinálom. És persze mindezt úgy, hogy közben Botika is itt van velem. :twisted: Pasi...

Bocsi, de most csak ennyire telik, megyek átgondolom mi kellhet még.

Klári
nklari80

Tali szuper volt,....köszönjük a vendéglátást!

Nklari!....Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Barbcsi!.....Berci nem jön utánam....elkezdi a sírást, mondom neki, hogy láttam mit csináltál, nem vagyok vevő rá....rám néz, dünnyög, aztán abbahagyja. Eddig ennyi van....lehet lesz még komolyabb fokozat is.

Na totálisan kiakasztottam a páromat....talin beszéltünk a reálhozamról, most regisztráltam, és megnéztem az egyenlegét......hááááát talán egy csomag pelenkát tudunk venni!!!
Ti mennyit kaptok?
limo73

Barbcsi!
Ügyes a fiad!!! Egyébként Joni is ilyen képpel szokott "rosszalkodni", nálunk a mosogatógép a nyerő! Ja, és még a dolog pikantériája, hogy
a két gyerek nagyon jól beleviszi egymást az ilyesmibe, állati édesek, és nagyon csibészek!

Klári! Ha pakolunk, indulunk, utazunk, akkor nálunk is mindig rám kell várni :lol:
Jó utat!

Holnap én is pakolok, 7 (8) emberre, 2 hétre. Irány a Balaton, de az idő

:arrow: :?: :?: :?:

Claire
claire

Sziasztok

Látom pangás van :)

Kár hogy nem tudtunk menni a talira-Geri még mindig lázas....és most már tuti,hogy a fogzás miatt...az első 6 fogacska gond nélkül kijött....a többit végigszenvedjük?
ááá
Sajna ez van :(

Nagyon édes Bence is :)
Kis csibész :)

Képeket még!!!

Csokis keksz után :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire-jó nyaralást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tudom keveset vagyunk már fent...de ha van időtök és fent vagytok Facee-n kérlek szavazzatok Geri tortájára-köszönjük szépen. :)

Görcsi Lászlóné néven van fent:

http://apps.facebook.com/mypromo/versenyek/5/selejtezo

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fotópályázaton már nyertünk egy levendula citrus párnát és online oklevelet :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?