morgen,
húúúúúúúú micsoda vihar volt, persze egyik gyerkőc se mozdult meg, aludt mint a bunda, anyjuk meg a paplan alatt cidrizett....
Zsuzsó,
köszi további tömegközlekedési infót, annyira nem vagyok mazopista hogy 3x átszálljak, apa transzportál minket reggel Délibe.... mondjuk jó is, mert a vihar után asszem a szívem fog reggel megszakadni amikor a hasított bőr salus cipőt feladom a fiamra...... gumicsimma nincs itthon
Vicky,
nálunk egy csomószor van az hogy mindkét gyerek egy pelusban rombol és rajtam van a +1 réteg
időpontra ötleteket várom
a hét kilőve, de jövőhét még szabad
Woody,
öltöztetéssel bingó ! M pl utálja a hálózsákot, 1x volt rajta, szinte kezdetektől általában csak bodyban alszanak......... persze van amikor az is túlöltöztetés kategóriás
kirucc tök jó ! ügyik voltatok foglalással.
húgomék Herceghalomra költöztek, tök jó helyre a településen belül is, zsákutca, 7 ház van ott összesen
, velük szemben pont van egy üres telek, csak nekem nincs kedvem építkezni, habár terveink települése (Zsámbék) is egy ugrásra van csak.
jaaa igen akartam mondani hogy Dévényes segített, múlt csütörtökön voltak, és nagyon nagyon megnyugtatta őket, úgyhogy nagyon szépen köszönöm a segítséged !
Ancsi,
mindig wordbe, txt-be írunk aztán ctrl c + ctrl v és nem lesz mérgelődés anyageltűnésből
szupi hogy minden okés volt dokinál.
nagyon jól mondod, felesleges bármire készülni majd lesz ami lesz
beszélhetnél Te is a védőnőddel
após "rendes" a lépcsőfokokkal, és azt most miért tette ?
nyugi kisbálna is kijön, vannak praktikák amivel dokkerbácsi rásegíthet
székre nem állunk
anyós mondjon már le
Béku,
jogsi, jaaaaaaaa
derékszögben meghajlós
betétes tesztet értem.
szupi tegnapi dokis hírek.
védőnővel ügyesebben ! Vickynek igaza van, diplomatikusan megoldható lehet a dolog.
nekem semmi gondom nem volt védőnővel, két hetente voltam valakinél (doki vagy védőnő), egyiknél sem töltöttem többet 20 percnél, és engem igenis megnyugtatott a vérnyomi, pisinézés, ami természetesen nem az orvos feladata
hidd el biztos lesz olyan idő is amikor szükséged lesz a tanácsára, de normális mederben kéne tartanod a kapcsolatotokat
"mondjuk én kevésbé húzom fel magam rajta,mint Ti,mikor elmesélem" - biztos ??? ez nekem pont fordítva jön le
arra gondolj hogy neki ez a munkája, nyilvántartás van rólad, gondolom azt is vezetni kell hogy a normális terhesgondozáson részt vettél.. Lizával is eljártam
hordozó jó !
nekem dokim III. kerületben, védőnő XX-ban volt.
fekete pont házassági akk-ért, hiszen egy csomószor beszéltünk róla
de biztos megérkezik időben, igaz én időben megkértem mindkét gyerek esetében
és az emailben írtam hogy mikorra érjen ide mindenképp
és jött is gyorspostával
szülés utánra mindenféle igénylőpapperok ki vannak már töltve ?
Estrella,
éljen az alvás !
mesélj mivel lehet még plusz kalóriát elérni
)))
kivi vagyok dokkeroddal mit sikerül beszélni.
húgomék Herceghalmon építkeztek.
húúúú én tegnap egy rakat cuccot kivittem hugiékhoz, mármint amit Barninak szántam az új szobájába, és leparkoltam Marci motort is, hogy azt pl semmiképpen ne kelljen ma cígőlnöm, persze visszafelé még nem tudom hogy jövünk, lehet hogy apa kiugrik értünk.
Andi,
jeee játszószőnyeg
hááááááááát kivi vagyok Iza mennyit örököl majd anyja gyerekkori öltözködési habitból
olyan szépen írsz mindjárt pityergek én is.
babanapló:
http://t7.hu/krn mindkét gyereknek ilyet vettem, 1 éves koráig íródik, sok területre kitér, sok fényképet rakhatok bele, Lizáét is lassan befejezem .-)
Carla,
köszönjük Csucsu híreket. (én (is) kérdeztem)
vigyi Magatokra !
babakocsi nagyon jó annyiért.
húúúúúúúú mekkora pocak .-)
na tessék a Te soraidon is pityergek
Dorka,
hogy vagy ? ölelések lelkednek.
öcsikéd de aranyos lehetett.
tegnap végérvényesen kikerült a hordozó az életünkből, immáron kétgyereküléses család vagyunk