Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi: háááát,akkor esélyes Nálad is a majd' 4 kilós bébi!

Remélem tudtok haladni,és legalább efelől megnyugszol! :)

Én ma reggel voltam dokinál,de nem vizsgált most meg,így nem tudtam bevonzani a kórházba átirányítást,csak NST volt,most a számomra kedvesebb asszisztenciával,aki már így fogadott: Isten hozta! :D
majd megkínált valami kakaós bonbonnal,hogy Maja mindenképp produkáljon :)

múltkor 33 perc kellett,és átülni székre az ágyon fekvésből,most előre szóltam,hogy ágy kilőve,ha nem akar felmosni a padlóról,és 18 perc alatt volt több aktívkodás is,és ahogy figyeltem a görbét,elkezdett oldalt magától bekeményedni a fél pocak,és a görbe szépen fel is kúszott ezzel egyidőben,de ez az egy "nagyobb" kilengése volt.

Tenyésztéssel minden oké,az jött ki,amit feltáráskor doki már mondott,és kezeljük egy hete,a gyógyszer ugye csak 2 db volt,a többit mondta,hogy folytassam nyugodtan.

Ja,a mai lemondott védőbanya-látogatás csupán 24 órával volt eltolható,a másik variáció amit ajánlott,hogy nagyon szívesen KIJÖN...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ez a nő túl lelkes,lehetetlenség lerázni...
Vendég

Hát Béku, ha nagyon akartad volna azért le tudnád rázni :wink: .... Nem kell tudnia pl. hogy itthon vagy.... közölted volna hogy vidék játszik be, akkor úgyse tudott volna mit csinálni... :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Én holnap megyek védőnőhöz(ari meg minden)....de minek?!
Csütörtökön 13-kor doki....18-kor nst........de minek??!
Közben csütörtökön jönne vmikor terepszemlére védőnő is....de minek?!

Nem vagyok negatív....de őszintén mi a fenének ez a sok "hülyeség"?Nem,hogy 1 vki nézegetné a babát,szívverését....aztán csóókolom!
Így is pingvinmamutbálna vagyok...akkoo meg mi a francnak kell "ugráltatni"minden szaréé-hugyéé(párdon)?!

Most is várom a redőnyösöket,ennék is vmit..erre jött após leszedte a lépcsőfokokat,így lemenni már nem tudok! :?

Béku!Hát ja...én is attól tartok,hogy ha még sokáig marad bennt Dorinka művésznő akkor tuti,hogy óriásbaby lesz!? :roll:
Bele sem gondolok,hogy hogy fog akkora kisbálna kijönni! :?
Ha az én védőnőm is olyan lenne,mint a tiéd akkor én is tuti leráztam volna!Mondd azt neki,hogy nem vagy otthon,barinőnél vagy rokonnál töltöd a napjaidat...oda meg ugyebár azért nem kéne mennie! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Hát abban igazatok van,hogy valahogy le lehetne rázni,no de a viszonyunk is olyan lenne onnantól..

Mert akkor azt nem tudnám elég finoman és nőiesen előadni....
Nem vagyok egy nagy kamus... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: így inkább előjönnék azzal,hogy mi a francnak??!
Vendég

béku: Pedig én is leráznám a banyát, felejtsen már el. Ha ki akar jönni, akkor kérdezd meg hogy minek? Magyarázza el miért zargat ennyit. Nincs jobb dolga? Mond neki, hogy most neked nem kell a pátyolgatás, csak egy kis nyugalmat szeretnél még így a szülés előtt. Elmentek még pihenni egyet, majd ha meg van a baba vagy lesz valami kérdésed, akkor majd hívod. Próbáld úgy előadni, hogy nem akarod őt fárasztani, hiszen te már olyan tapasztalt kismama vagy. :) Apósom szokta mondani, hogy úgy küld el a pics@ba, hogy alig várja hogy indulhasson. Légy diplomatikus. Ha látja hogy vevő vagy a hülyeségeire, akkor majd gyerekkel sem fogod tudni lerázni. Csak a kötelezőeket csinálja meg, a többire nem érsz rá. Van aki ilyenkor még dolgozni jár. Oda is kimegy? Vagy ennyire ráér, mert a többiek már lerázták?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem tudom,ő elég furi tipus,és a kötelezőn felül nem is csinál semmit,olyan mint egy robot...

Ha a ma reggel 8 óra nem jó,akkor neki megfelel a holnap reggel 8 is,csak nehogy kiessen a ritmusból...
Azt még nem sejti,hogy betelt a mai nappal a kiskönyvem,így max. papírra jegyzetelhet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira amúgy nem izgat a nő,10 percnél tovább nem voltam még nála,most meg apa is elkísér (nem tudnék már ekkora távot lesétálni), így hamar letudjuk :D

Remélem többre már nem is lesz idő ;) 9 hetesen már volt kint nálunk, ajánlom,hogy ne akarjon újra kijönni... :) titkon bíztam abban,hogy ma már lesz előrehaladás,és úgysem ő lesz a legnagyobb problémám...

most megint gyárthatok neki reggelre pisst,hogy ennyivel is gyorsabban menjenek a dolgok :)
Vendég

Béku: totál igaza van Vickynek... Hacsak nem az van, hogy titokban igenis igényled ezeket a sűrű látogatásokat, akkor zárd mielőbb rövidre, mert a gyerekkel is majd ott fog koslatni és állandóan jönni a nyakadra ... Tök fölösleges ahogy nézem, meg írod, mert újdonságot úgyse mond, inkább csak időrablásnak tűnik ... És a picivel már sokkal kevesebb "ráérős időd" lesz, azt meg szerintem nem a banyával akarod majd tölteni, vagy tévedek??? :shock: :shock: .... De Te tudod végülis mi a jó Neked. Lerázni lehet kultúráltan is, ötleteket már adtunk nem egyszer, a többi már Rajtad áll...... :wink:

andrea-1

Olyanoknál,akiktől már nem függök később,működik nálam is a diplomatikus francba elküldés,de itt most óvatos vagyok,őt nem én választom sajna,és hát talán leszek még ráutalva :)

A mostani lemondás egyébként párom műve volt,míg én elvoltam :D
De tény,hogy nem izgatott,mit mond neki,csak elmehessek az NST-re,hogy közelebb legyek az igazsághoz :D
Vendég

Béku
Mi a 2. héten vihettük ki először Zsombort.
Őszintén szólva én túl laza vagyok, az elején még adtam rá kissapkát meg zoknit, de ebben a 40 fokban már mellőztem…
Én sem vagyok elég pofátlan ezekhez a lerázásokhoz sajnos…

kubu
Pocifájások még vannak, de most egész sokat aludt az éjjel, na meg én is ma délelőtt :)
Mondjuk plusz kalóriát nem csak fagyival lehetne bevinni :)
Igen, én is láttam Óbudán az Emilt, ott még nem voltam.
Na akkor felhívom a dokimat, csak a kurd doki helyettesíti, akit ki nem állhatok és azt szeretném, ha a saját nézne meg.
Hova költöztek húgodék?
Nálam pont fordítva van, inkább cuccokkal tömegközlekedek, csak vezetnem ne kelljen :)

woody
Ó, ez rossz hír, akkor fel kell hívnom a dokimat :(
Nyaralás előtt muszáj lenne, hogy megnézzen, hogy mehetek-e vízbe…

Ancsi
nyugi, nem lesz Dorka óriásbébi!
Jó sokat macerálnak téged is!
Szülést úgysem tudod megtervezni, majd sodródsz az eseményekkel :)

Kép Kép
estrella22

Nekem szerencsém van a védőnővel, terhesség alatt nyűg volt, de most azért segítség. Mondjuk ő jó fej, és fiatal, a bátyám évfolyamtársa volt és elég lazán áll a dolgokhoz, nem vaskalapos, szemben a gyerekorvossal. De ő már öreg, én is hozzá jártam 18 éves koromig :)

Kép Kép
estrella22

Andi: dehogy igénylem!
mondjuk én kevésbé húzom fel magam rajta,mint Ti,mikor elmesélem,talán ezért "viselem el" könnyedebben.

Azt meg nem tudhattam az elején,hogy ezt mennyire kötelező a hülye pecsétek meg nemtommik miatt,úgyhogy hagytam ezt a "4 oldalt lapozós" számolgatását a köv. dátumot illetően...

Mikor meg szóltam,hogy felesleges akkor mennem,mert a dokinál is akkor leszek,és ott is mérnek,és néznek pisst,akkor meg 3 (!!!!) hétre hívott vissza,hogy onnantól a dokis látogatásaim félidejében lásson...

azt meg látja,hogy milyen dátumra vagyok visszarendelve a dokihoz,így hiába kamuznám,hogy vidéken leszek,vagy bármi...
Mert akkor kijön hozzánk aznap,amikor a dokit letudom.

Ez a kiskönyv átka...

De tényleg feleslegesen szaporítjuk a szót,ez a nő túl értetlen ahhoz,hogy felfogja a lerázást...!
A holnapit még túlélem,többször meg nem megyek!
Vendég

Estrella: banyának is van 2 gyereke,így remélem ebben nagyobb segítség lesz!
fene tudja milyen,ha végre felnéz a hülye papírjaiból,és épp nem vérnyomást mér...

jóindulatú,csak k*rvára idegesítő! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én is úgy képzelem,hogy laza leszek e téren (is),remélem nem túlságosan! :) Anyum azt mondja,ne aggódjak,mindent ösztönösen fogok tudni,és a babák nagyon jól vannak összerakva,nem lehet őket "csak úgy" elrontani :D

szóval lényeg,hogy ne féljek,mindent fogok tudni magamtól is :)
Vendég

Estrella: a Te Espiro-dnak van babahordozója?
ha igen,tudnál nekem egy képet feldobni/küldeni az adapteréről,hogy az hogy néz ki?

köszi! :)
(úgy néz ki,még a héten lesz nekem is ilyenem,bár először nem akartam,de most már nagyon!!! :) )
Vendég

Na Béku, ezt nem is mondtad eddig... :wink: Sikerült találni valami jó vételt? Vaterás? :wink:
Én most ott egy játszószőnyeget vettem, ill. R-val vetettem meg Izának... pinky, nagyon cuki cucc... :wink: Ma hozza haza ha minden igaz... :lol:

andrea-1

béku: Hát nem tudom, én havonta egyszer mentem és amikor kiderült hogy nyílik a méhszáj, akkor meg csak telefonoztunk, vagy bementem mikor a dokihoz is mennem kellett. Nem is telt be a kis könyvem. :D De ha téged ennyire nem zavar, mint minket, akkor nincs gond.

Bocsi, a többit már nem tudo visszaolvasni, minidiktátor ébredezik. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: azt még meséltem,hogy gondolkozom rajta,de aztán kiderült,hogy a vaterán találtakhoz nincs adapter,azt még pluszban kéne szerválnom hozzá,ráadásul nem nagyon akartak alkudozni,én meg bolti áron nem veszek használtat ;)

(anyagilag meg újat nem engedhetek meg,főleg hogy van egy no name hordozóm "vész esetére")

Talán emlékszel ama bizonyos babakocsis sztorimra,ami miatt annyian megkerestetek,hogy hogy alakult,mikor nem akarta a csaj eladni,és azt kamuzta,hogy rátolattak...

Az piros lett volna,de se perc alatt a mostani kéket találtam.

Na ez a liba megvárta a 90 nap elteltét (ekkor törlődik egy korábbi aukció),és felrakta újra UGYANAZT a babakocsit,ugyanazokkal a képekkel....

ez kicsit kiverte nálam a biztosítékot,azonnal jelenteni is akartam ,aztán rájöttem,hogy most miért akadtam rá,ugyanis eddig hordozó nem volt hozzá,most igen,ráadásul KÉK :) :D

lejjebb vitte az árat hordozó nélkül,amennyiért mi is megvettük (volna),de még így se csapott le rá senki,a hordozót meg átrakta másik aukcióra.

Azonnal hívtam páromat,hogy idegenként kéne rá licitálni,vagy alkudozni,mert nekem AZ KELL!
Ő meg nem tétovázott,felhívta a csajt,hogy a villámárhoz képest olcsóbban megvennénk azonnal :)

A csaj a kedvünkért törölte a licitet,és még a héten megkapom álmaim hordozóját!!!!
Amúgy nagyon buta,vagy engem néz annak,mert a lejártak közül gyorsan törölte a babakocsit,nehogy rájöjjek,hogy újra felrakta...
Tényleg ilyen hülyének néz??? Ugyanolyan paraméterekkel,februári fotókkal...

DE hajlandó vagyok szemet hunyni efölött a hordozóért cserébe :D
Potom áron kapom meg,boltból lenne 23.000 Ft akciósan,így meg 12.000 Ft :D :D :D

A reakciójából látszik,hogy fél,hogy felbosszant,úgyhogy bízom benne,hogy most nem ver át ;)
Holnap kiderül,akkor beszéli meg párommal a pontos átvételt,mert még vidéken vannak (ott "tolattak rá" a babakocsira,mikor is "eltört").
Vendég

Sziasztok Csajok!

Judit, gratu Móci növögetéshez, nagyon édes kispasi :D
Estrella, Ti is nagyon szépek vagytok :D
Andikám, olyan cuki felszereléseket tudsz ráadni a kiskaticára!!ééédes!
Béku, jön a hidegfront :arrow: :arrow: hajrá!
Viki ez nagyon jó, hogy várja hogy indulhasson a p***ába :D :D :D :D
Dorka nagyon sajnálom :cry:
Ancsi, hűűű Te jól bírod a kiképzést...én biztos idegbeteg lennék anyós-após állandó ittléttől + házfelújítás! Hős vagy!
Magnólia, ne foglalkozz semmi negatívval, nekem is van egy ilyen keserű tapasztalatom egy ún. legjobb barátnővel...Megint átélheted a legnagyobb boldogságot, és ez a lényeg!

Kép
carla1227

Vicky: nem a kerületben választottam orvost,így nincs egy helyen a terhesgondozás és a védőnő... ;)
így nem egyszerű letudnom egy beköszönéssel,bár úgy lenne! :)

2 km séta a banya,ezen az útvonalon csak a lábaim visznek,dokim az Örsön rendel,de hozzá nem kell ennyit sétálni,a busz visz majdnem háztól házig ;)

Bocsi,hogy hosszan írtam (ismét) babakocsi témában,de nem mindenkinek ismerős a sztori ;)
Vendég

Nem tudom ki kérdezte, Csucsukám jól van, pihiznek az Urával ezerrel :D Innen is puszi nekik!

Kép
carla1227

Carla,mesélt,Te hogy vagy? :)
és a két kis krapek hogy érzi magát? Nem viselnek meg az időváltozások?

Ugye kapunk új fotót??? :)
Vendég

Klárikám, kösz a dícséretet, hát vannak szép cuccai, nem tagadás, de annyira édeseket lehet kapni ócsóért is (háda pl.), hogy nincs szívünk otthagyni..... és ne tudd meg miket kapott most anyámtól a nevenapjára... Tulajdonképpen már ott tartunk h. minden nap más ruci kb., és 2 öltöztetés... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MI anyámmal kiéljük persze magunkat ezügyben, apja is értékeli, hogy csini a lánya.... de a gyerek rühelli nagyon... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: így járt.... :roll: :roll: :roll:

Béku, na akkor minden jó, ha jó a vége, jól jártál azzal a HP-val :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd képet kérünk!!!
Mi még mózessel használjuk csak, de már várom a hordozós időszakot, azzal jóval bátrabban indulok majd azért neki... :wink: :wink:

andrea-1

Tényleg Klárikám, és Ti hogy álltok az előkészületekkel??? Gyerekeknek beszereztetek már ezt-azt? Van még valami vissza? Kocsi milyen lesz???? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: így lesz igazi kiscsajszi :D Képzeld el 5 évesen hogyan fog válogatni a szekrényből, hogy aznap mit is vegyen fel az oviba! Tényleg ennivaló kis cuccaitok vannak, egyáltalán nem csodálom, hogy nem bírjátok otthagyni őket...

Béku: hááttt.....időváltozás....tegnap többet voltam vízszintesen,mint függőlegesen, csak ennyit mondok :D :D :D anyós meg jött port törölni :D :D ari volt.
Srácok bordatörést gyakorolnak leginkább :D :D :D
Képet mindjárt keresek!

Kép
carla1227

Huh, a kis karatésok!!!!! Hádzsime!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na majd mikor az Ő kis vagány szereléseiket csodálljuk!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát remélem Iza nem lesz olyan kib...szás gyerek mint én voltam... anyám mindig meséli, hogy mentünk valahova és rámadott valami harisnyát, amit persze én nem akartam felvenni.. képes voltam indulás előtt direkt ráállni a vizes felmosórongyra, csak hogy ne kelljen abba mennem, hogy anyunak le kelljen venni és egy másikat rámadni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Na ennyit az óvodás kislány öltözködéséről... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kocsi végül használt Inglesina ikerkocsi, lehet egymás mellett, egymással szemben, vagy egymás mögött. Plusz a két hordozót is megvettük a csajszitól (nem hiszitek el, neki is Z ügynök csinálta az ikerfiait :shock: :shock: :shock: ), ami vázra pattintható, így volt 35000 az egész. Szerintem nagyon jó vásárt csináltunk. Még nem akartam megvenni, de ezt nem lehetett kihagyni.
Apróságok vannak hátra, ágyneműhuzatot var anyósom, meg apa hétvégén megcsinálja a pelenkázót végre.

Kép 29+2 pocak

Kép
carla1227

De mennyi eszed volt Andi!!!!Sejted hogy ezt a firnyákot kislányod is örökölte! Mondom ott ő fogja megmondani, hogy mit fog felvenni :D :D :D :D

Kép
carla1227

Hát, anyám is erre tippel, hogy az evolúciós fejlődés 1 szakasszal előrébb lesz ... azt mondta, most kamatostul vissza fogom kapni azt, amit műveltem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De nembaj, Izáért ha kell, még az összes megőszült hajamszálát is kitépem, csak hogy itt lett nekünk!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Hú hallod gyönyörű pocakos mami vagy a képen!!!!!! :lol: :lol: (úgy irigyellek érte, nekem bizony hiányzik néha az a pocak!!!)
És nagyon jó vételt csináltál a kocsival!!!!! Ennyiért csajszikám, INGYEN volt!!!! De komolyan :) Gyerekek külön szobában lesznek, vagy Veletek? :wink:

andrea-1

Carla: csodaszép pocak!!! :)

Az enyém még most sincs ilyen szép nagy! :) bár szinte napról napra érzem,ahogy nő a pocak,ennek a közelében sincs! :D

Pihengess,amennyit csak tudsz,használd ki,hogy megteheted! ;)

Anyós nálunk is ágyneműt varrat,egész pontosan lepedőket a matracra,amiről kiderült ugyebár,hogy totál nem szabvány méret, 80X140-es.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: még nem merem elkiabálni,ezért se írtam még,nehogy úgy járjak megint,de bízom benne,hátha!

Utána még mindig bemószerolhatom a vaterásoknál ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor anyukáddal egy véleményen vagyunk! :D :D :D Mostanában elég sírós vagyok, és sokszor eszembe jut, amikor a terhességed 3. harmadában Te is írtad, hogy elég ha rágondolsz Izára, máris potyognak a könnyeid. Jelentem én is ilyesmit produkálok egy nap többször :D Úúúúgy imádom őket! De úgy látom ez az érzékenység a szülés után is megmarad :D Mondjuk nem csoda, hiszen mindegyik fórumbaba egy csoda, és nekünk ők a legtökéletesebb kis élőlények! (húúú na erről beszélek :oops: :oops: )
Köszönöm a pocakdicsit :oops: A bébikék velünk lesznek egy szobában egyenlőre, majd meglátjuk meddig lesz jó így (egy viszonylag nagyobb átalakítással lesz majd külön kuckójuk).

Amúgy hogy telnek a napjaitok?

Kép
carla1227

Hát figyu, ha összejön a biznisz, ne foglalkozz szerintem semmi negatívval, mert az csak a rosszat vonzaná esetleg be, mifelénk meg csak jó dolgoknak szabad történniük mostanság!!! stimt???? ... Ha megvan a hordozó örüj neki, ezt a tyúkot meg haddapitlibe... :wink: :wink: :wink: :wink: Max figyelj rá, hogy tőle semmit soha ezután... :)

andrea-1

Béku: köszi :oops: Szerintem pont jó a pocakod, azért te messze nem vagy akkora darab mint én! A te testalkatodhoz képest szép nagy! Itt meg azért ketten próbálnak elférni :D szegénykéimnek elég nehezen mehet! A gyári ágyneműhuzatoknak sincs sok köze a szabványos méretekhez, úgyhogy azt is át kell varrogatni :D

Kép
carla1227

Klárikám: a szülés óta nem telt el olyan nap, hogy ne pityeredtem volna el Izán.... ahogy piheg büfi után, vagy bármi miatt.... De ma már reggel azon is elbőgtem magam, hogy kimentem az erkélyre megnézni pusztított-e a tegnap éjjeli zápor a muskátlik között... és lent az udvaron fogócskázott egy apuka 3 kis kb. 1,5-2 év forma kislánnyal.... Hahotáztak a kislányok, repkedtek a copfok, pördültek a kis fodros ruhácskák..... Már ez meghatott... Persze egyből belegondoltam hogy majd ha Iza fut ott, úgy... Na folytak is a könnyek... Folytassam???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Amúgy minden nap elmondom Neki, hogy olyan jó hogy minket válaszott és jött, és hogy milyen sokat vártunk rá, és hogy milyen szép!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi: nagyobb lesz az örömöm annál,semhogy bármi negatív dologgal foglalkozzak utána!
Párommal is úgy beszéltük,hogy tettetjük a hülyét,hadd örüljön,de azért pár szó erejéig nem ártana utána helyretenni,hogy azért ilyet ne nagyon csináljon! ;)

de ahogy mondod,most CSAK a kis hordozóm érdekel :) :D

biztos hülyeség,de ez most olyan örömet okoz :)
Vendég

Amúgy a napjaink jól tellnek, én nem is igazán tudok panaszkodni ezügyben (egyelőre)... Az éjszakákat már vagy 3 hete átalussza, nem hasfájós... szépen kakil... imád fürdeni... útál öltözködni.. és annyi, hogy ugye elég sokat eszik, amiért a doktornéni lecseszett mindket, de leszarom, ha éhes nem fogom éheztetni .... Ami kikészíti és akkor viszont nagyon hisztis, az az időjárás változások, de hát az a felnőtteket is hülyévé teszi, nincs mit csodállkozni rajta... olyankor nem lehet letenni, nyűglődik, sír, sikít velőtrázóan... Kézben is sokszor dobálja akkor magát... cicire rakom akkor viszont lenyugszik... még ha nem is nagyon jön belőle tejci.. de ott lehiggad! :roll:
Napról napra látok Rajta fejlődést most az utóbbi napokban legalábbis.. elkezdett "beszélni".. höööö.... eeeeuuuu...űűűű....ghhöööö... tegnapi szava pl. az volt hogy "ebüüü" ... megzabálom olyan édes, figyeli ahogy beszélünk hozzá és formálja a kis száját.. .hát szét tudom puszilgatni olyankor... Ja és tegnap először kaptam rajta, hogy észrevette, hogy van keze.... és azt csodállta... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kis pici dolgok ezek, és lépésről lépésre fog haladni gondolom, de olyanjó látni ezeket a kis apróságokat Nála ... Hú ha már majd olyan ügyes lesz, mint Berci... na akkor magammal se fogok szóba állni, nem hogy mással... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi : ezek olyan szép dolgok,figyelgesd csak,és jegyzetelj! :)
az első szavait,hogy mikor mit fedez fel az Őt körülvevő világból!

Csodás ezeket később visszaolvasni :)
Vendég

Nem nagyon írkáltam eddig, de majd innen meg a fb-ról visszakövetem mint Vicky a blogjához :)

andrea-1

Naná, hogy nem fogod éheztetni...jáj olyan sok okos ember van.
Csodaság lehet ez az időszak (is), és azt mondják az anyucik, hogy borzasztó hamar elillan. Nagyon ügyi, hogy már ilyen szépen alszik éjszaka. Akkor Ti is tudtok pihizni, nem?
Tényleg Te voltál már 6 hetes kontrollon?

Kép
carla1227

Igen nagyon gyorsan... hisz most született még csak és ma már 7 hetes :)))))))))))
6 hetesen még nem voltam, ha minden igaz, csütörtökön megyek :-)

andrea-1

Béku: A védőnőm és a dokim nekem sem egy kerületiek, én mind a kettőhöz havonta egyszer mentem, általában a doki után mentem a védőnőhöz, akkor nézte meg hogy is állunk. Nekem mondjuk volt még 2 hetente a diabos dokinő. De vele is csak telefonon kommunikáltam a kórház után. Mindegy. A hordozóhoz drukkolok, a csaj meg nem egy százas, legalább ne ugyanoda tette volna fel. Egyébként én is gondolkozom, hogyha már otthon nem fogják a nagyik használni a giraffes babakocsit, akkor eladom és a tesó meg majd kap egy espirot. De persze már van egy kocsink, majd kiderül akkor. Nem most lesz ez még.

Barbus felébredt és itt hurrikánkodik. Erről jut eszembe Kubuval a séta. Még nem is beszéltük meg, hogy hozzuk össze és mikor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én már most szeretem a babakocsinkat,pedig "élesben" még ki sem próbáltuk,csak itthon randalírozunk vele :D
Vendég

Nyyyaaa!Itt voltak a redőnyösök,redőnyök "feldobva"...jól összedzsuvizták a nappalikonyhát a sáros cipőjükkel,úgyhogy befigyelt megint egy adag takarítás! :? El is fáradtam mint a sz@ar...és akkor ma még a hálót is ki akartam pucegálni! :roll:

Anyóstól kész vagyok mint a mateklecke!Gondoltam akkoo máá letakarítom kívülről is az ablakot....vittem ki széket,hogy rááljak,ott még nincs előtte semmi,csak füves egyenletlen terep,tehát gondolhatjátok,jó stabilan állt a szék,szomszéd néni előjött,hogy milyen szépen alakulgatunk és hát Úristen le ne essek stb....erre már anyós is előjött,de nem ám azt mondta volna,hogy pattanjak le a székről,majd fent áttörli....hanem az volt a legfőbb elfoglaltsága,hogy vajon mit beszélgethetek a Kati nénivel?! :roll: ...ennek muszáj mindig mindenről tudnia!Ha már a kutya kiteszi az ajtón a lábát...már ott van!....majd azt hiszem valahogy le kéne erről szoktatnom!

Kép
Kép
missancsi

Basszus!Iza baba még csak most született....de tök kis ügyes,okos!!! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én is pakoltam ma egy sort,kimostam,főztem,most megporszívóztam egyet,még hátra van a felmosás...

ha ez nem hozza ki belőlünk a babát,akkor semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már csak azon izgulok,hogy megérkezzen időben Szegedről az házassági a.k. kivonat... :shock:
a mi listánkon nem szerepelt,hogy 300 napnál nem régebbi,ezért halogattam is,hogy szerezzek,mondván hogy nekem nem kell,erre benyögték 1 hete,hogy azt fogadják csak el :shock: (a listán azért átjavíthatnák...)

párom családja ott lakik,de nem mert rájuk bízni,hogy elmenjenek érte,így maradt a posta...
Vendég

Hol fogják kérni a házassági a.k.k-ot?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: az kell a baba anyakönyveztetéséhez... :(
(vagy aki nem házas,ott apasági nyilatkozat kell)

vinni kell magunkkal a kórházba! (kivéve,aki abban a kerületben házasodott,ahol szül,mert ott lekérik a hivataltól,más esetben szerezni kell... :( )
Vendég

Akkor jó....mert nekünk mondták a kórházban,hogy be se vigyük,nem kell! :wink:

Kép
Kép
missancsi

carla, csudaszép nagy a pocakod :P

béku, ancsi nagyon finisbe fordultatok mindketten :)

andi, annyira jók ezek a kis napi újabb és újabb kis csodák :P :P :P Én még mai napig is emlékszem, mikor öcsém, aki 6 évvel fiatalabb nálam, szép csendben játszott és egyszer csak kimondta a nevemet...hát még kislányként is csuda egy élmény volt! :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

morgen,

húúúúúúúú micsoda vihar volt, persze egyik gyerkőc se mozdult meg, aludt mint a bunda, anyjuk meg a paplan alatt cidrizett....

Zsuzsó,
köszi további tömegközlekedési infót, annyira nem vagyok mazopista hogy 3x átszálljak, apa transzportál minket reggel Délibe.... mondjuk jó is, mert a vihar után asszem a szívem fog reggel megszakadni amikor a hasított bőr salus cipőt feladom a fiamra...... gumicsimma nincs itthon :-(

Vicky,
nálunk egy csomószor van az hogy mindkét gyerek egy pelusban rombol és rajtam van a +1 réteg :-)
időpontra ötleteket várom :-) a hét kilőve, de jövőhét még szabad :-)

Woody,
öltöztetéssel bingó ! M pl utálja a hálózsákot, 1x volt rajta, szinte kezdetektől általában csak bodyban alszanak......... persze van amikor az is túlöltöztetés kategóriás :-)
kirucc tök jó ! ügyik voltatok foglalással.
húgomék Herceghalomra költöztek, tök jó helyre a településen belül is, zsákutca, 7 ház van ott összesen :-), velük szemben pont van egy üres telek, csak nekem nincs kedvem építkezni, habár terveink települése (Zsámbék) is egy ugrásra van csak.
jaaa igen akartam mondani hogy Dévényes segített, múlt csütörtökön voltak, és nagyon nagyon megnyugtatta őket, úgyhogy nagyon szépen köszönöm a segítséged !

Ancsi,
mindig wordbe, txt-be írunk aztán ctrl c + ctrl v és nem lesz mérgelődés anyageltűnésből :-)
szupi hogy minden okés volt dokinál.
nagyon jól mondod, felesleges bármire készülni majd lesz ami lesz :-)
beszélhetnél Te is a védőnőddel :-)
após "rendes" a lépcsőfokokkal, és azt most miért tette ?
nyugi kisbálna is kijön, vannak praktikák amivel dokkerbácsi rásegíthet :-)
székre nem állunk :-)
anyós mondjon már le :-)

Béku,
jogsi, jaaaaaaaa :-)
derékszögben meghajlós :-(
betétes tesztet értem.
szupi tegnapi dokis hírek.
védőnővel ügyesebben ! Vickynek igaza van, diplomatikusan megoldható lehet a dolog.
nekem semmi gondom nem volt védőnővel, két hetente voltam valakinél (doki vagy védőnő), egyiknél sem töltöttem többet 20 percnél, és engem igenis megnyugtatott a vérnyomi, pisinézés, ami természetesen nem az orvos feladata :-)
hidd el biztos lesz olyan idő is amikor szükséged lesz a tanácsára, de normális mederben kéne tartanod a kapcsolatotokat :-)
"mondjuk én kevésbé húzom fel magam rajta,mint Ti,mikor elmesélem" - biztos ??? ez nekem pont fordítva jön le :-)
arra gondolj hogy neki ez a munkája, nyilvántartás van rólad, gondolom azt is vezetni kell hogy a normális terhesgondozáson részt vettél.. Lizával is eljártam :-)
hordozó jó !
nekem dokim III. kerületben, védőnő XX-ban volt.
fekete pont házassági akk-ért, hiszen egy csomószor beszéltünk róla :-) de biztos megérkezik időben, igaz én időben megkértem mindkét gyerek esetében :-) és az emailben írtam hogy mikorra érjen ide mindenképp :-) és jött is gyorspostával :-)
szülés utánra mindenféle igénylőpapperok ki vannak már töltve ?

Estrella,
éljen az alvás !
mesélj mivel lehet még plusz kalóriát elérni :-))))
kivi vagyok dokkeroddal mit sikerül beszélni.
húgomék Herceghalmon építkeztek.
húúúú én tegnap egy rakat cuccot kivittem hugiékhoz, mármint amit Barninak szántam az új szobájába, és leparkoltam Marci motort is, hogy azt pl semmiképpen ne kelljen ma cígőlnöm, persze visszafelé még nem tudom hogy jövünk, lehet hogy apa kiugrik értünk.

Andi,
jeee játszószőnyeg :-)
hááááááááát kivi vagyok Iza mennyit örököl majd anyja gyerekkori öltözködési habitból :-)
olyan szépen írsz mindjárt pityergek én is.
babanapló: http://t7.hu/krn mindkét gyereknek ilyet vettem, 1 éves koráig íródik, sok területre kitér, sok fényképet rakhatok bele, Lizáét is lassan befejezem .-)

Carla,
köszönjük Csucsu híreket. (én (is) kérdeztem) :-)
vigyi Magatokra !
babakocsi nagyon jó annyiért.
húúúúúúúú mekkora pocak .-)
na tessék a Te soraidon is pityergek :-)

Dorka,
hogy vagy ? ölelések lelkednek.
öcsikéd de aranyos lehetett.

tegnap végérvényesen kikerült a hordozó az életünkből, immáron kétgyereküléses család vagyunk :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: A jövő héten nekem sincs nagyon program, bármelyik nap jó, mikor nincs nagyon car idő. Nem kell jönnöd a suli felé egyébként? Csak hogy ne miattunk kelljen ilyen sokat autóznotok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?