Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Karmen, Era
Mp3-ban van, de be tudom tölteni a gépre. Kérdés, hogy hová pakoljam fel, mert nekem nincs weboldalam. Majd keresek megoldástKép

Era
Sajnálom, hogy már elfogyott a mesekönyvKép Most semmi más nincs, csak a fürdőjáték? Jó lesz, én is azt kértem, Peti már unja a zsiráfot, a kacsa meg megtelik vizzel.

Peti alszik, uzsonna előtt úgy üvöltött mint a fábaszorult, igy kaja után letettem. 1 perc alatt bealudt. Remélem kialussza ezt a meghűlést.

Beszereztem a giccseknek az átlátszó kulcstartókatKép. Kikerestem a legjobb portrét Petiről. Erre nem most fogy ki a fotopatron a gépből? A szines is döglődik, lilásak lettek a képek. A mikulássapkás jó lesz az ajándékkisérőkre. Kép Az még elég jól jött le.

Zsu
Biztos jó a kezdeményezés, de kivitelezhetetlen. Naaagyon hideg van, jól teszed, ha nem mozdultok ki! Le kellett mennem a patikába, Petikét (PetikepatikaKép ) úgy beöltöztettem, mint 1 űrhajóstKép

Sziasztok, még tuti jövök.

Kééépeket kééééééééééééééééééééérek! Rita fotói csudajók lettek, annyira édesek a babákKép

Szilvus és Petike
szilvus

Szilvus! Majd irok levelet, megadok egy jelszot, usernevet azzal a wincsimre tudod közvetlen felmásolni majd. Köszi.

Jó ötlet ez a kulcstartó, én is utánanézek majd.

Léna! Te csinálsz ilyen naptárt v. te rendeltél innen? Szegedi lányok keresnek online rendelési lehetöséget.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Móki,naptárkészítő progi nem jött el!Kép Elküldenéd újra, légyszi!

Megvolt a mai szuri! Képzeljétek, Edina alig sírt, ahogy felemeltük, már mosolygott is! Olyan kis ügyes volt! De azértnagyon rondán nézett védőnéni kezében levő fecskendőre.Kép Lázacska nincs, de horpaszt rendesen.

Képzeljétek, itt akkora lett lassan a hó, hogy a babakocsit alig lehet tolni! Lehet ideje lenne beszerezni egy cuki kis szánkót?Kép

Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Megintcsak lépcsőház-agyvelő voltam. Tegnap végül mégsem irtam egy fontos dolgot:

KATA
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SZERETETTEL!!! :-)
Kép

Szilvus és Petike
szilvus

Karmen
OK, küldd majd át az elérhetőséget és rátesszük.
A műanyag kulcstartót nézd meg több helyen, a fotósboltokban sztem drága, én kemény 90 pengő forintért vettem a sarki ABC-ben, lehet kisebb trafikokban még kevesebbKép

Sz.
szilvus

Sziasztok!

Na végre, el sem hiszem, hogy eljutottam ide. Kidomestosoztam Levi fehér ruháit, orrfacsaró bűz terjeng a lakásban, úgyhogy ezerrel szellőztetek, így meg hideg van. Na mindegy. Először is:

Mariann,
még egyszer köszi a meghívást és a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. A lelkisimeretfurdalás maradt az ott hagyott kupi miatt. Azért ugye hamar rendet tudtál varázsolni? Mondd, hogy igen.... Szép kis otthonod van, én is ilyenre vágyom.

Másodszor:
köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket.

Ma már olvastam, de gyermekem nem hagyott írni. Mi is beálltunk ma a nyűgös csapatba. Levi csak velem egy légtérben bír létezni, ott is leginkább a kezemben. Látom, Sly és Léna is hasonlóan küzd. Aludni nem akar, de. fél óra sikeredett, kb. uennyi üvöltés után. ERA, ilyenkor mindig rád gondolok és egy kis erőt ad, hogy nem vagyok egyedül. De amikor Kata áthozta egy kcsit Mátét, mintha elfújták volna a fiam rossz kedvét. Délután jó órát aludt séta közben a babakocsiben. Én meg már rendszeresen odafagyok a tolókarhoz. Ja és szopi mánia van. Illetve cicimánia. Úgy tud szusszantani egy kicsit, ha a cici a szájába lóg. Ha nem, azonnal felébred. Akkor csinálta ezt, amikor jöttek az alsó fogacskái. Igaz, úgy látom, hogy a felső ínye több helyen is duzzadt, úgyhogy betudom annak a nyügit. Viszont délelőtt már ott tartottam, hogy ordítok. Remélem holnap jobb lesz. Jönnek az uncsitesómék. Ja, voltunk a doki néninél, a manó karján lévő foltokról azt mondta, hogy ekcéma jellegű. Kösz. Adott szteroidos kenőcsöt, holnap lesz kész. Meg testápolót is írt, merthogy érzékeny a bőre.

Kaja: máj: még nem adtam Levinek, de a védő néni már két hete mondta, hogy lehet. Hogy hányszor, azt nem mondta. Sőt a pipin meg a pulykán kívül borjút, bárányt, halat és marhát is mondott. Arról még nem hallottam, hogy a sütőtököt vagy sárgarépát csak 1 héten 1X lehet adni. Kelkáposztát már kétszer evett a bébim, imádja, meg kelbimbót is. Nem volt hasfájás, igaz tettem bele egy kis köménymagot. Gondoltam megpróbálom a karalábét, mert a védőnéni szerint már mindenfajta zöldséget ehet. Banán: nagyon sok benne a K vitamin, ami a szívnak nem jó, úgyhogy csak csínyján vele.

Móki,
remélem jól érzitek magatokat. Légyszi engem is vegyél fel a naptáros progi igénylők névsorába.

Pumi,
rendben hazaértetek? Hogy Nándi mekkora? Csak ámultam. Levi pici baba mellette.

Mely
tényleg jól viselte Edina a szurit, nálunk ilyen mosolygás még nem történt.

Timi, Szilvus,
Gyors megegészségesedést a babóknak!

Ma már nincs kedvem keresgélni, de lementettem a fényképeket a laptop-ra, úgyhogy holnap teszek fel céklaevőset. Vasalni kéne Isten tudja hány mosógépnyi ruhát. Jó éjt! Moncsi
monyó

Sziasztok!

Karmen, én rendeltem, egyből 3-at is.Kicsiben nem játszomKép.
Elég korrekt, egyből válaszol a mélekre és egy héten belül ígérte, ha jól emlékszem.

Pusz, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Szilvus! Ha megkaptad a levelemet légyszi üzenj, csak hogy tudjam nem hiába várod. Még tegnap hamarabb elküldtem mint hogy itt kérted azért nem értem. Vagy nem jo a cim a profilodban??

Léna! Köszi. Postán küldte v. személyesen kellett elmenni érte? Az érdekelne hogy postán tuti-e a csomagolás hogy ne gyürödjön.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen, foggalmam sincs, mert én még csak tegnapelőtt küldtem el mélen a képeket, és egy hét amig elkészül.De majd referálok, ha megérkezett.Ma kaptam mintaoldalt, megpróbálom feltölteni.
Kép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok!

Léna,
Jópofa a naptár amilyet rendeltél. Nemrég kaptam egy mailt, ahol egy lányzó a fotómontázs készítést ajánlotta. Szerintem ez sem rossz ajándékötlet. Sőt! Nekem nagyon tetszik. Itt a link amit írt: http://babanet.hu/album/main.php?album=2683

Sly,
Mi is úgy 2 órát jöttünk hazafelé Mariannéktól, de ez még mindig jobb volt, mint az odautunk ami 2 és fél óra volt.

Mariann,
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindent nagyon szépen köszi. Tényleg szép helyen laktok, tágas és kényelmes.Kép Nádja hogy viselte, a babatársaság távozását?

Kata,
Bocsi, hogy csak utólag, ilyen megkésve kívánok neked én is nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Mariann, Kata,
Olyan lökött vagyok!!!Kép Elvittem a tekit és a kardigánt amiket itt hagytatok nálunk az előző talin és szépen haza is hoztam, mert a kocsiban maradtak. Nagyon mérges voltam magamra!Kép

Szilvus,
Hogy van Peticica? Ugye már nem olyan nyügi és gyógyulgat?! Jó híreket kérünk szépen!Kép De jó lenne, ha a gyerekorvosok legalább az alapvető tanácsokban azonos állásponton lennének. Pipimájat mi kifejezetten a nefrológus dokinéni javaslatára eszünk már vagy másfél hónapja, méghozzá másnaponta. A gyakoriságát sokalta a védőnénink, szerinte belsőség max. heti 1* adható. Úgy döntöttem, hogy amíg a vas nem rendeződik, addig heti 2-3 alkalommal kapja Krizsó és kutya baja nincs tőle. Sőt!Kép

Zsu,
Köszi a jó hírt Nestlé pont ügyben.Kép Egy kicsit értetlenül fogadtam, mert a hét elején felhívtam őket telefonon és nekem azt mondták, hogy ez év dec. végéig tart az akció utána új lesz és az oldalukon is a dec.31-i határidő szerepel, úgyhogy most én is megkérdezem tőlük mailben. Remélem az az igaz amit neked írtak!

Mely,
Micsoda bátor leányzó Edina!Kép Kristóf még csak egy oltást kapott, de azt is elég nehezen tűrte.

Timi,
Mail megjött és válaszoltam is, de ezek szerint nem kaptad meg; akkor is halódott a netünk. Hétfőn feladom a hengert, aztán majd a következő talin rendezzük. Addigra muszáj meggyógyulnia Bencusnak. Ittt van hozzá sok-sok gyógypuszi: **************** Hogy viseli a betegséget, szegény?

Pumi,
Milyen volt a hazautatok? Remélem simább, mint nekünk itt városon belül. Nagyon édi Nándi a tüsifrizurájával. Jól áll neki!Kép

Móki,
Hiányoztatok ám a taliról!!! Elküldenéd nekem is a naptárkészítő progit?

Rita,
Jók a képek!

Mindjárt rakok fel én is a talis képeket a felettünk lévő topikba.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Túl sok volt a kép ahhoz, hogy a fenti topikba tegyem, ezért albumba kerültek, de idő hiányában sajna kommentár nélkül. Bocsi!
Tehát itt vannak újabb talis képek:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4060

Pusza, Humi
humi

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is! De nem könnyű ide jutnom, mert napközben nincs időm, este meg Tomika későn alszik, de utána gyorsan föl is ébred.
MA 9 HÓNAPOS TOMIKA!!!Kép Kép Kép
Nagyon ügyes, egyedül felül, sőt fel is áll. (Sokszor szopi közben is félig.) Mászik, térdel, és pakol.
A héten nem panaszkodhat, mert 3 nap is babatársaságba vittem. Kedden egy 15 hónapos kisfiúhoz mentünk, szerdán anyuékhoz jött egy 9 nappal idősebb rokon kislány, csütörtökön pedig kis barátnöjéhez, Grétihez mentünk.
Napközben mostanában egész jól alszik, de éjszaka... Megint szükség van minden optimizmusomra. Kép De pl. tegnap éjjel egész sokat aludt egyben, csak valamikor hajnalban vittem át hozzánk. Most épp a teliholdra fogtam a rossz alvást, egyébként meg a fogakra szoktam fogni. Még mindig 7 fogunk van, de fölül a 2 hármas már nagyon fehéredik.
Beszélünk nagyon: gigigigigi..., dadadadada..., agyáagyáagyá... Egyre bővül a "szókincse". Kép
Ma megint sokat gondoltam a születésére. Meg amikor másnap reggel behozták. Hogy milyen pici volt. Meg arra, amikor először megláttam. Olyan fura, hogy ezt csak egyszer lehet átélni. Mert ha lesz is több gyerek, az már más.
Meg arra is, hogy olyan öröm látni, ahogy fejlődik. Ahogy napról napra okosabb. Ahogy komolyan belefeledkezik a játékba. Ahogy büzkén körülnéz, ha valami új dolgot csinál. Meg ahogy vigyorog, ha cicit kap.
Kicsit elérzékenyültem, de szerintem nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal Kép

És akkor már az sem érdekel, hogy hogy fogunk aludni, mert majd lesz jobb is.

Elkezdtem visszaolvasni, de még nem végeztem. Igyekszem, és válaszolok.

Szerettem volna 2 képet föltenni, de valamiért nem sikerül. Majd legközelebb!

Kata!
Kissé megkésve boldog névnapot kivánunk!

Timi! Szilvus!
Gyógyulást a babáknak!

További szép hétvégét!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!Kép

Léna, nagyon tetszik a naptár,igazán szép ajándék lesz, na meg nektek is jól fog esni legeltetni rajta a szemeteket.Kép

Humi,cukik a talis képek! Bizony néha én is irigykedem, hogy talizgattok, én meg mindig csak szemlélő vagyok.Kép

Mariann, aranyos volt Nádja részéről, hogy megosztotta a játszószőnyegét a sok babóval.Kép El tudom képzelni, micsoda nyüzsgi volt nálad!

Tünde, Tomikának boldog 9 hós szülinapot!
Kép
Tényleg nagyon ügyes, gratulálunk neki! Nekem is gyakran eszembe jut mostanában a születés pillanata, és bizony szinte elpityeredek.Kép És szerintem épp azért egyedi, mély ez az érzés és emlék, mert minden babóval csak egyetlenszer van alkalma átélni az anyukáknak.Kép

No rohanok, megyünk szavazni!Kép Kellemes hétvégét!

Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!
Mariann! Kiheverted a hadnép átvonulását? Mégegyszer köszönjük a vendéglátást, igazán kellemes volt!
Ami a szülést illeti, én attól vagyok szomorú, amikor bele gondolok, hogy vszínűleg nem lesz több! Kimondhatatlan érzés a szülés, meg az első napok is. És olyan gyorsan nőnek Kép. Én a magam részéről próbálok pozitív lenni, hogy ahogy nőnek, mi mindent lehet majd csinálni velük, de azért bármikor újra kezdeném ezt a gyerekvárósdit!
Claire
claire

Sziasztok!

Tali fáradalmait másnapra simán kipihentem. Nem is volt ám vészes egyáltalán.

Nézzétek mit barkácsoltam:
Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

Timi írtam mailt,

Szilvus jobbulást Petinek, kösz a bókokat a képekért.

Móki, nekem is küldd el azt a naptáros izét ha lehet jóóó,

Calire, Mely, hát én bizony mindíg sírni tudnék, ha arra gondolok, hogy lehet, hogy nem lesz több gyerekem, nagyon de nagyon irigyelek mindenkit aki még "csak" az elsőnél tart. na de ezt nem folytatom mert már most bőgök.

Humi, Elvitted Marianntól az aventes üveget??? Igaz nem mutattam meg végül hol is van lenn volt az asztalon a konyhában.

Hát én végül megcsináltattam Julcsiról a montázsokat egyet felteszek a CÍME: JULCSIGA:Kép
Sziasztok

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Szuperek a talis képek( nagyon hiányoztatok!!) és az ajiképek is!(Mariann, mivel csináltad? Szuper kép Nádjáról. Elküldöd a progit? Köszi.)

Rita, köszi az SMS-t!Kép

Holnap jövök, most szaladok alszizni, csak elküldtem a programot nektek. akinek nem ment át, kiabáljon. (Mely, Timi, Zsuzska, Monyó, Rita, Humi, mentKép
Mely, én írtam a muffinsütőt. Ha gondolod, küldökKép

Pusza,

Móki
móki

Mely, visszadobta megint a net a levelemet. Küldenél egy üzit? Visszalevélhez csatolnám a naptárkészítőt, hátha úgy átmegy.

Móki
móki

Sziasztok!

MókiKép
Naptárprogit nekem is lécci. Köszi
Képmontázs progit innen letöltheted: http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/grafika/fprsetup.html

Újabb műveim:
Csiga
Kép

Nádja parancsnok
Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Gondoltam csak bekukkantok és elolvasgatlak titeket....erre megláttam ezeket a képeket Nádjáról,és kb 2 percig nevettem a star trek-Nádja parancsnokon!Kép Nagyon aranyos!Erre írnom kellett!!Kép

Puszi

Orsi
orsi21

De komoly ez a program!!!Kép Köszönöm nektek!Kép

Kép
orsi21

Mariann!Kép

Ez a star trek-es meg a csigás nekem nincs ott a választható háttereknél...hol találtad őket?
orsi21

Kép
Kép
orsi21

Jó reggelt!

Nagyon-nagyon jók a képek!

Móki, Neked az MGI naptárkészítő progid van? Mert nekem az, de sajnos nem sokat érek vele, ugyanis nincs nyomtatóm és így használhatatlan. meg sem tudom nézni, mivel rögtön a nyomtatót keresi. Ha esetleg Neked más van, elkérném, hátha megszerkeszthetem és máshol kinyomtatnám.

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

Móki, de jó, hogy itt vagyKép Jól telt a 7vége?

Jaj, lányok, de jó ez a progi(azt hiszem ma fel sem állok innenKépKép )

Íme az első:
Kép

Puszi, Léna és Sára a fizetőezköz

nuska

Sziasztok!

Rita!
A Julcsiga nagyon aranyos. Kép En is probalom megfuzni a paromat, hogy csinaltassunk par kepet. Az arakrol tudsz mondani par szot? Irtam ugyan mailt nekik, de meg nem valaszoltak.

Humi!
Ismet nagyon jok lettek a talis kepek. A 34-es es a 47-es kepeket elkuldened a napocska@evosoft.hu-ra. Koszi! Kép

Mariannn!
Szupik Nadjarol a montazsos kepek! Kép

Moki!
Milyen volt a hosszu hetvege? Kép

Lena!
Sara is nagyon edes a bankos kepen. Kép

Azt hiszem, en is kiprobalom ezt a progit kicsit kesobb, ha nem lesz nagyon nyugi Bianka, mert ejszaka nagyon rosszul aludt, mintha nem kapott volna levegot rendesen. Egy ido utan mindig beakart dugulni az orra alvas kozben, pedig nem latom taknyosnak. Kép Doki is csak este lesz. Kép

Apropo, Szilvus!
Peticica hogy van? Meggyogyult mar?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Pera, betennéd a profilodba a címed? S már küldöm is a progitKép

Naggggyon jók a montázsok. De nekem nem ad ki túl sokat háttérnek - 6-7 fajtátKép , azok is idétlenekKépKépKép Azt hittem dőzsölhetek.

Ma megyek fonalat venni a Rudolf sálhozKép neki kéne esni, mert el fogok csúszni az idővelKép

Mely, de irigylem a havat! Ide is nagyon jól jönne a téli képekhez.Jesszusom, már teljesen csőlátásom lett: képek, naptár,...Kép
Ügyes volt Edina a szurin! Bátor nagylány!!

Karácsony előtti utolsó látogatás a nagyszülőknél - 2 nap itt, 2 nap ott (teljesen pihentető Kép -, agyonkényeztetés, és Andrisnak ugyanúgy folyik az orra.Kép
Megtörtént az elő pisszenésmentes éjszaka. Fél 7-7 kor kel a ded, ami olyan jóóóóóó! Éjjel sem ébredek meg, már nem nyikorog felKép Na jó, örülök, amig el nem kezd fogzani édesemKép(Ja, és olyan változékonyak a dolgok, hogy lehet, hogy bemutatta, hogy ilyet is tud, osztán örüjjjjekKépHolnaptól vissza a régi kerékvágásbaKép)
Dédik egy pettyet kiakasztottak, de lehet, hogy túlérzékenységgel kűzdök, és túlreagálom a dolgokatKép

Léna, nagyon szép a naptár! Na tessék, születés = pityergek, előkapom a fotóalbumot, és mindjárt bőgni fogok. Lányok, ez elmúlik?Kép

Edina, nekem is elküldenéd a táblázatot? Köszi!

Barbi, könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, mit mondanak, de nagyon bánthat - engem is bántott, mert minden baba jól alszik, eszik, viselkedik csak a tied nem akar 'olyan' lenni. Engem az zavart anno, hogy Andris alig mosolygott. Hosszú idő volt, míg belenyugodtam, hogy egyszrűen nem az a 'mindnekinek ezerrel osztogatom a mosolyt, nevetést' gyerkőc. 3-szor is megnézi, kit tüntessen ki a mosolyával, mai napig. Szerintem határozottan mondd el, hogy Bence hányszor kel éjjel, sokat sír, stb., de mivel ő a Ti babátok, belőletek van, NANÁ, hogy így szeretitek és fogadjátok el. Azért bevallom, nekem is bánatná a csőrömet, sőt! Talán ezért is nem szeretek dicsekedni Andrissal - csak a tényeken ujjongok: jaj de jó, felállt, megfordult, stb. De nem dicsérem agyon - családon kívülKép Emlékszem, mikor a bátyáméknál megszületett 8 éve az első gyerek, és ő annnnyira szuper volt, hogy évekig attól rettegtem, hogy az én gyerekem csak egy nyeretlen uccsó lesz hozzá képest. Kép Most épp a 2 éves gyermek volt beszédtéma: el sem hiszed, mennnnnnnyire választékosan beszél. összetett mondatok, hihhhetetlen!!!!!( ebédnél ugyan 1 szavas válaszokat adott a manócska - főleg 'igen'- de eszembe se jutott, hogy ez nem megfelelő egy 2 éves gyereknek. Kit érdekel??? Édes, cserfes, okos kislány. Büszke az ember, büszke, de nem csinál hü...ét magából.
(ha már így belemelegedtem, pl. topicunk pár emberét is kiemelhetném, akik csendben élvezték a szuperalvó, ill. csendes gyerek előnyeit, igaz Szilvus, Mariann, és Léna(na jó, itt egy kicsit változtak a dolgok a fogak miattKép??? Szegénykék nem mertek nemhogy dicsekedni, de csak lábjegyzetben elmítették az otthoni helyzetet, v. némán olvasgattakKép Mi meg, a maradékKép örültünk a pár óra alvásnak, pár sírásmentes óránakKépBocsánat, szómenésem lettKép

Szilvus, nagyon egyformán jár az agyunkKép Szerintem ilyen témáknál üljünk le, beszéljük meg, és a közös ötleteket dobjuk be, rövid verzióbanKépKépKép Győznek olvasni a többiekKép
Édes Peticica az elcsent csokival!!!!

Mi is meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún. Andris szívesebben nyomta volna el kézzel, de meggyőztük hogy inkább leberregjük Kép

Pusza,

Móki
móki

Jaj, ez lemaradt!

Beteg manóknaK jobbulást!!!!!

Sly, tetszenek a csíkjaidKép

Móki
móki

Sziaszok!

Lenne más dolgom is, de úgy gondoltam, én is alkotok. Mariann, jól megfertőztél!

Az alkotásaim (remélem élőben is lesznek ilyen fotók a leányrólKép)
A Szepessy barlangban - lent vagyunk a mélybenKép:
Kép

Grazer Bergland - fent vagyunk a csúcsonKép:
Kép

Lehetne jobb is a kép, de most nem szórakozok vele tovább.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, hisz 12 nappal le vagyok maradva, de még van mit bepótolnom.
Hiányzásom oka: Domi MÁSODSZOR lett bárányhimlős, de olyan szinten, hogy a Heim Pálban kötöttünk ki a szemészeten, mert arra is ráment. kb 1 hétig jöttek rajta pöttyök, de már kezdenek leszáradni. Szegénykémnek 2 ncm hely nem volt a testén ami ne lett volna pöttyös. Ja és ezt az egészet egy étteremben sikerült összeszednie.... (visszaszámoltuk a lappangási időt, és akkor csak egy étteremben voltunk nyilvános helyen a kiscsjszival...)

Dani jól van, ugyan kicsit náthás.Utolsó mérés múlt héten, pont 9 hónaposan: 8600 gr, és 67 cm.
Még mindig főképp hernyómód a hátán közlekedik, de már rájött, hogy a fenekét is fel tudja emelni hason, de egyenlőre még nem kapcsolja össze azzal, hogy a karját is kinyomja. Ül, játszik rengeteget, ennél már csak dumálni dumál többet.

Valaki kérdezte bilit: borzasztó korai volna!!!!
Domi februárban lesz 3 éves és ő még csak néhány hónapja kezdte.

Közben történt egy kis kaland is. : eltűnt a török angóra cicám. Szomszéd ház előtt valamelyik reggel láttam egy 1 nm-s elterült cicát, szintén hosszú szőrüt, így már el is sirattam. Másnap este a férjem rohan utánam agarázsba: megvan a macsek. Hogy hol: fenn ül egy bazi magas fa tetején. Gondolkoztunk hogy tudjuk leszedni: válasz sehogy, majd csak lehozza az éhség. Ti hallottatok már ilyet: felmászik és nem tud lejönni?? Kép

Másnap: Macska fenn a fán. Én félóránként kimegyek hívogatom, csalogatom, macsek tojik lejönni, csak ordibál fenn mérgesen, hogy te löke nem látod, hogy béna vagyok és nem tudok lejönni. Szomszédok vihognak az ablakaikban...

Erika agyábán fény gyúlik: van itt egy csomó építkezés munkásokkal, sok sok hosszú létrával. Átbattyogok gyerekestől, és bizniszelek velük. Létrát fának támasszák, egy manus felmászik csalogatja a macskát. Macska jutalomképp kb 2 méterrel feljebb megy ijedtében, és kiül egy vékony ág szélére. Munkás hivogatja, én lentről bíztatom, másik munkás lentről hajigálja kövekkel, hogy ugorjon le. Eredmény:0
Elmennek, hoznak mégegy munkást aki fiatalabb nyurgább könnyebb. Ő is fel a fára, ki az ágon ameddig bír fatörés nélkül. Közben kiagyalják, ha így sem sikerül hoznak egy fűrészt is. Akkor istenni szikra az ő agyukban: elkezdik rázni a fát fentről, úgy hogy cca 1,5 m-s amplutúdója lesz annak az ágnak, amin az én Csicsim megszeppenve, mellesleg ordítva 10 körömmel kapszkodik. 5 perc rázás után macsek feladja a harcot, és leesik, épp az egyik munkás karjaiba, onnan le a földre, és örömében agy nélküli rohangálásba ked. Ezek a hős munkások megmentették a cicámat, cserébe kaptak egy üveg pezsgőt (aminek persze nagyon örültek, de illemből hozzáteszik, ááá nem kellett volna, de már nyúlnak is érte). Így lesz a drámából vígjáték, és happy end a végén. Macsek másfél napig gubbasztott a radiátoron, mert kockára volt fagyva szegény...

Munkások meg azóta röhögnek szerintem, hogy hülye szőke nő szőke macskája felmegy a fára, és nem bír onnan lejönni 2 napig...
A ház lakói számára a műsor véget ért, most kereshetnek maguknak más szórakozást, az ingyencirkusz helyett.

Na ez volt aztán a macskamentő projekt.Kép

Amivel adós vagyok még: esküvői kép, hisz csak a sztorit ismeritek:

ERika

Kép
Kép
goczane

ja, ha valakit érdekel: jó kis hidegtál receptek:

<!--attachment: Hidegtalak-132128.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*246.8*hidegt%e1lak*Hidegtalak%2edoc --><center><pre>
Képhidegtálak
Hidegtalak.doc (246.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
goczane

Sziasztok!
Tomika beteg. Ezért volt olyan nyűgöd tegnap. Este már melegebbnek éreztem, éjjel aztán 38.6 volt a láza. Nyugtalanul aludt, végig a szájában volt a cici. Voltunk orvosnál, a doktornéni szerint járvány van. Más baja nincs, így antibiot nem kapott, szerdán megyünk vissza.
Reggelre apa is kinyúlt, nyilván egymástól kapták el. (Nekem is fáj a torkom).
Most elaltattam (erre is jó a hinta), remélem, pihen kicsit. Rám is rámféren, mert nem sokat sikerült aludnom éjszaka.

Majd még jövök, és visszaolvasok!

Jó hetet mindenkinek!
Tünde+Tomika

Így tudok állni:
Kép
ptünde

9 hónapos vagyok:

Kép

Üdv, Tünde+Tomika
ptünde

Jobbulást a beteg babáknak!!

Tündi! Tominak gratula a 9 hónaphoz!

Apuci végre frissitette az albumunkat:
http://amina.sztar.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Erika! Szupik a képek, de a sztoriról lemaradtamKép plííííz!Kép

Móki
móki

Móki, cím a profilomban. Köszi szépen!

Erika
pera

Móki!

nov 16.-n írtam le:
"Nálunk nem volt egyszerű a mutatvány, hisz vegyesházasság, vendégsereg (130 fő) Magyarországról és Chiléből, néhány diplomatával megspékelve... Egy évig szerveztem, de megérte!!! (nálunk rengeteg papírt kellett kintről beszerezni a férjemnek, és mind sok sok időbe meg maniba került...) Volt egy vőfélyünk is akit félig ajándékba kaptunk, mert elszúrták a meghívóinkat a készítők, és cserébe őt kaptunk (féláron). Az ő révén az esküvőnkről még a Magyar Nemzetbe is került fotónk, mert pont valami interjút csináltak vele, és tőlünk kért képet, mint a legexclusivabb helyzetű esküvő.Én úgy gondolom (na meg apa is), hogy bármikor megismételnénk, és szívesen csapnánk egy nagy lagzit! Persze nem is én lennék, a ha szervezés alatt minden egyből sikerült volna: először a lefoglalt termünket adták ki, így kereshettünk más helyet, majd, a meghívókat szúrták el, aztán a papírja késtek apának, volt amit emiatt kétszer kellet kikérni, azután az esküvő előtt 2 héttel el kellett altatni az egyik cicámat, mert kedves szomszég lassan ölő méreggel etette, esküvő hetén pedig a Rodrigo kutyáját kellett elaltatni, mert kifakadt valamirákos daganata. De a legszebb az volt, hogy esküvő előtt 1 héttel elhagytam a jeggyűrűmet (amit persze nem itthon vettünk, nehogy már olyan könnyű legyen pótolni), de szerencsére az 4 nap alatt meglett, mert a nagyim a sasszemével észrevette mikor porszívózott.
Mondtam már, hogy én sosem unatkozom????"
Kiegészítés: volt amúgy minden: apa a cipőmból ivott amit előtte sikeresen leloptak rólam a vendégek, menyasszonytánc magyar módra, salsa a táncparketten ( menyasszonyi ruhában érdekes), menyasszonyrablás (mikor is a Stefánia úton egy épp diszkóból hazamenő sráccal futottunk össze, aki még meg is tartott volna, alíg bírtam szabadulni tőle, hiába mondtam, hogy kb 5 órája már elkeltem.. Kép )

ERika
goczane

Sziasztok!

csak pár hozzászólás!
Nagyon jók a montázsok!! Ed! Igazán klassz hogy saját képbe helyezed bele Kincsőt! Ügyi vagy! Szuperek!

Beteg Babóknak jobbulást!

Erika!
Hogyan lehet az hogy 2x is elkapta a bárányhimlőt? Nem ad az első fertőzés a védettséget?

Móki!
Nagyon jókat írtál a babócák fejlődéséről! Nekem tényleg nincs okom panaszkodni MAtyusra, eszik, alszik (most éjjel is 12 órát), de próbálom megérteni milyen az mikor nem is olyan "rózsaszín" minden. A sógórnőmön látom milyen nehéz ha nem jól alvó a babó, már ez is elég, hátmég ha nem is eszik stb. Sőt neki is ott van még a pici mellett a kicsi. :/

A talis képek klasszak!

Most megyek altatni Matyust, mert már nagyon de nagyon nyúlik a szájjjja!!!Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Gyors kukk, ma sok a dolgom.

Petike szerencsére jobban van, már csak prüszköl néha, de nem hörög és nem szörcsög. C-vitaminokkal bombázom. Fejadagja a 400 ml-ről 500-ra nőtt, ami a főzelékeket illeti.
Tudománya annyival bővült a hétvégén, hogy ha TVnézés közben a szeme elé teszünk valamit mérgesen eltolja magátólKép Na ezt sűrűn gyakorolgattuk hatalmasakat kacagvaKép

Mariann és Többiek
Olyan izék vagytok, itt kacagok a montázsos képeken. Megálljatok, ha lesz időm én is készitek!Kép Programot letöltöm. A sima rajzprogival készitettem még tavaly Apának egyet, amikor nagyon anyázott a teknősbékánkra: összemontiroztam az Ő sörözős képét a teknős fejével. Majd megkeresem, röhögni jó, bár nem ilyen profi mintha programmal készült volna.

Mók
Rudolf sál készitését kiosztottam anyura, ma du. hozza. Viszont sehol nem találom az agancsokat, holnap vennem kell a Rossmanban.
Igenigen, már énis észrevettem, hogy néha amit irsz olyan, mintha én irtam volna. Humival is ugyanigy jár az agyunk. Csendben jegyzem meg, hogy az elején én voltam szerintem a legnyavajgósabb mami, hihi, emlékeztek: nem akar enni, sokat sir, nincs el magában. Kép Kép Rita de sokszor hivtál megnyugtatásképpenKép

Jobbulást a beteg Tomikának!!!

ErikaKép Kép Tudod: vizuális vagyok, már télleg fáj a pocim a röhögéstől. persze nem a cicán, de olyan jól elmesélted. Jól van Csicsi? Kiheverte a kalandot?

Eszem valamit. peti már félórája alszik, hátha ennyi voltKép

Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Megnéztem a talis képeket, biztos nagyon jó volt, Nagyon aranyosak a babák.

TMarianna! KépA fotómontázsok szuperek, köszi az ötletet és a honlap címet!

Márk nagyon nyűgös mostanában, remélem csak a foga nő. (ezt mondom már 3 hónapjaKép) Igazándiból nem érzek dudort, de egyfolytában a szájában van a keze és elég keservesen sír hozzá. Éjszaka is többször felsír álmában, és nagyon kis nyugtalan.
Nappal meg ölbebaba, mindig kézben akar lenni.

Szobatisztaság: én Nórit mésfél évesen kezdtem megismertetni a bilivel. Különösebben nem érdekelteKép, aztán 2 évesen egyik napról a másikra nappalra szobatiszta lett, mostanában pedig már éjszaka is elhagyjuk a pelust, most már vissza tudja tartani a pisit, abszolút ő irányítja a dolgokat. (most 26 hónapos). Szerintem felesleges korábban ráültetni, mert még ugyse tudatos a bilibe pisilés. Persze ebben is vannak kivételek, de általánosságban a legtöbb gyerek 2-3 éves korában lesz ténylegesen és tudatosan szobatiszta.

Ja, még kérdezni szeretnék: Márk teljesen meggyógyult, de még szörcsög az orra. Porszívózom, de nem igazán akar kijönni a taki. Napjában többször meginfralámpázom, de az se nagyon segít. Van valakinek valami jól bevált ötlete, praktikája, hogy mit lehet kezdeni egy 7 hónapos bedugult orrocskával???

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Mariann, nekem nem sikerült, csak regisztrálva lehet. megvenni meg nem akarnám a progit....
szilvus

sziasztok,

Móki, köszike !

miért nem indul el a montázs progi, letöltöttem de nem indul .
kell még vmit csinálni ?

sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

SzilvusKép
Egy 10 napos próbaverzió, amit le lehet tölteni. Működnie kell nálad is. Indításnál nem indul rögtön, kicsit várni kell, míg számlál, és csak utána indul. Addig ne nyomogasdKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok! Kép

Mariann köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat Kép
Hazafelé is minden rendben volt, 1/2 5-re érkeztünk meg, útközben Johanna békésen aludt, Nándi pedig fel volt pörögve ezerrel, mintha lenyelt volna egy duracell elemet Kép Akkor este benyomott egy üveg általatok készített kaját, fürdés után 1/2 7-kor letettem, és másnap reggel 1/2 7-ig aludt.
De szombaton éjjel betaknyosodott, kismilliószor felébredt, alig kapott levegőt, csak éjjel 3x szívtam az orrát. Most éjjel is velünk aludt, de már jobban. Ma elvittük dokihoz, jó váladékos a torka, de nem javasolt antibiotikumot.

Mléna Kép
Mielőtt kiporszívóznád az orrocskáját, fujjál be Sterimar-ral, vagy csöpögtess desztillált vizet, hogy fellazítsa.

Szilvus Kép
Jobbulást kívánok Petikének! Kép

Tünde Kép
Tomikának is jobbulást, és boldog szülinapot a nagylegénynek! Kép

Móki Kép
Magyar nyelvű a naptárkészítő progid? Töltöttem le egyet én is, de csak angol vagy német nyelven írja ki a hónapok nevét. Ha a tiéd magyar, akkor elküldenéd nekem is? Köszi. Küldök Neked mailt a címemmel.

A montázsok nagyon tetszenek, én is kiprobáltam Kép

Majd teszek fel én is képeket a taliról, de most megyünk levegőzni + a boltba.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Mariann, kitartás!Kép Legközelebb 2X meggondolod, javasolj-e új progit a kezdőknek (ill. gyenge kezdőknek, mint énKép)

Móki
móki

Móki, átküldöd nekem is a progit?

Pusz

nuska

Sziasztok!

Móki, én is megkaphatom a progit? Sikerült saját hátteret odavarázsolni?

Léna, majd légyszi szólj, ha elkészült a naptár. Ha nektek sikerült, akkor én is rendelek nagyanyámnak karácsonyra.

Szilvus, nemsemmi Peti gyomra. Kincső ma egy félüveg bótifőzit volt hajlandó megenni.

Hétvégén főztem húslevest, abból kapott Kincső is ebédet. Izlett neki, bár abból sem evett sokat.
Képzeljétek, már egy órája alszik és délelőtt is aludt másfél órát. Ma még nem tudtunk menni sétálni, mert amikor ébren volt, ebédelni kellett mindkettőnknek. Hihetetlen ez a csaj.
Tegnap egyedül, kapaszkodás nélkül felállt a kádban, reggel pedig tapsolt. Az én icike-picike kislányom!
Ma reggel pedig megtépte a fikuszt.

Lányok! köv tali?

Kinéztünk egy házat, ha átköltöztünk, jöhettekKépKépKép
http://www.ingatlan.expressz.hu/Csal%E1di+h%E1z+%E9s+lak%F3h%E1z+Pest_adview_714 9_1_1_ord5_1.html

Egyébként tényleg keresünk házat, Após beleegyezett a költözésbe.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed, elkészült, átküldjem?

nuska

Erika!
Nagyon tetszik a macskamentos sztori! Kép En azt hittem, ilyenek csak az amerikai filmekben vannak. Kép Szepek vagytok az eskuvoi kepeken. Kép
Koszi a hidegtalas recepteket!

Tunde!
A 9 honapos Tomikanak jobbulast! Nagyon cuki a kepeken! Kép

Karmen!
Megneztem az albumotokat. Orsi kesz nove cseperedett mar. Kép

Mariann!
Nekem meg letolteni sem engedi a montazsprogit. Kép
Neked hogy sikerult? Masnak sem engedi vagy csak en benazok?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok

Ed
Király!Kép Mi is Csömörre készülünkKép Van esetleg valami hasonló a szomszédban? Kép Kép

Buli télleg? Még Kari előtt kellene.

No, megküzdöm még 1x a progival, nekem a számlálás után feldobta a register és a buy now-t, no a registerhez meg kérte a számot. Béna vagyok? Nem annyira csak néha annak láccom. pedig meg akartalak Benneteket örvendeztetni egy igazi PetiCicával, hehe.

Nemtom egyébként petiben hová tűnik a sok kaja. Tőlem örökölte. Akár hiszitek, akár nem én is rengeteget eszem, átlag napi 7-8-szor. Azaz inkább soxor, kevesebbet. De mennyiségileg sokKép

Na, télleg megyünk a közértbe, mert nem kapunk zsemlét.

Szilvusék
szilvus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?