Sziasztok!
Pera, betennéd a profilodba a címed? S már küldöm is a progit
Naggggyon jók a montázsok. De nekem nem ad ki túl sokat háttérnek - 6-7 fajtát
, azok is idétlenek
Azt hittem dőzsölhetek.
Ma megyek fonalat venni a Rudolf sálhoz
neki kéne esni, mert el fogok csúszni az idővel
Mely, de irigylem a havat! Ide is nagyon jól jönne a téli képekhez.Jesszusom, már teljesen csőlátásom lett: képek, naptár,...
Ügyes volt Edina a szurin! Bátor nagylány!!
Karácsony előtti utolsó látogatás a nagyszülőknél - 2 nap itt, 2 nap ott (teljesen pihentető
-, agyonkényeztetés, és Andrisnak ugyanúgy folyik az orra.
Megtörtént az elő pisszenésmentes éjszaka. Fél 7-7 kor kel a ded, ami olyan jóóóóóó! Éjjel sem ébredek meg, már nem nyikorog fel
Na jó, örülök, amig el nem kezd fogzani édesem
(Ja, és olyan változékonyak a dolgok, hogy lehet, hogy bemutatta, hogy ilyet is tud, osztán örüjjjjek
Holnaptól vissza a régi kerékvágásba
)
Dédik egy pettyet kiakasztottak, de lehet, hogy túlérzékenységgel kűzdök, és túlreagálom a dolgokat
Léna, nagyon szép a naptár! Na tessék, születés = pityergek, előkapom a fotóalbumot, és mindjárt bőgni fogok. Lányok, ez elmúlik?
Edina, nekem is elküldenéd a táblázatot? Köszi!
Barbi, könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, mit mondanak, de nagyon bánthat - engem is bántott, mert minden baba jól alszik, eszik, viselkedik csak a tied nem akar 'olyan' lenni. Engem az zavart anno, hogy Andris alig mosolygott. Hosszú idő volt, míg belenyugodtam, hogy egyszrűen nem az a 'mindnekinek ezerrel osztogatom a mosolyt, nevetést' gyerkőc. 3-szor is megnézi, kit tüntessen ki a mosolyával, mai napig. Szerintem határozottan mondd el, hogy Bence hányszor kel éjjel, sokat sír, stb., de mivel ő a Ti babátok, belőletek van, NANÁ, hogy így szeretitek és fogadjátok el. Azért bevallom, nekem is bánatná a csőrömet, sőt! Talán ezért is nem szeretek dicsekedni Andrissal - csak a tényeken ujjongok: jaj de jó, felállt, megfordult, stb. De nem dicsérem agyon - családon kívül
Emlékszem, mikor a bátyáméknál megszületett 8 éve az első gyerek, és ő annnnyira szuper volt, hogy évekig attól rettegtem, hogy az én gyerekem csak egy nyeretlen uccsó lesz hozzá képest.
Most épp a 2 éves gyermek volt beszédtéma: el sem hiszed, mennnnnnnyire választékosan beszél. összetett mondatok, hihhhetetlen!!!!!( ebédnél ugyan 1 szavas válaszokat adott a manócska - főleg 'igen'- de eszembe se jutott, hogy ez nem megfelelő egy 2 éves gyereknek. Kit érdekel??? Édes, cserfes, okos kislány. Büszke az ember, büszke, de nem csinál hü...ét magából.
(ha már így belemelegedtem, pl. topicunk pár emberét is kiemelhetném, akik csendben élvezték a szuperalvó, ill. csendes gyerek előnyeit, igaz Szilvus, Mariann, és Léna(na jó, itt egy kicsit változtak a dolgok a fogak miatt
??? Szegénykék nem mertek nemhogy dicsekedni, de csak lábjegyzetben elmítették az otthoni helyzetet, v. némán olvasgattak
Mi meg, a maradék
örültünk a pár óra alvásnak, pár sírásmentes órának
Bocsánat, szómenésem lett
Szilvus, nagyon egyformán jár az agyunk
Szerintem ilyen témáknál üljünk le, beszéljük meg, és a közös ötleteket dobjuk be, rövid verzióban
Győznek olvasni a többiek
Édes Peticica az elcsent csokival!!!!
Mi is meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún. Andris szívesebben nyomta volna el kézzel, de meggyőztük hogy inkább leberregjük
Pusza,
Móki