Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is! De nem könnyű ide jutnom, mert napközben nincs időm, este meg Tomika későn alszik, de utána gyorsan föl is ébred.
MA 9 HÓNAPOS TOMIKA!!!
Nagyon ügyes, egyedül felül, sőt fel is áll. (Sokszor szopi közben is félig.) Mászik, térdel, és pakol.
A héten nem panaszkodhat, mert 3 nap is babatársaságba vittem. Kedden Ágiékhoz mentünk, szerdán anyuékhoz jött egy 9 nappal idősebb rokon kislány, csütörtökön pedig kis barátnöjéhez, Grétihez mentünk.
Napközben mostanában egész jól alszik, de éjszaka... Megint szükség van minden optimizmusomra. De pl. tegnap éjjel egész sokat aludt egyben, csak valamikor hajnalban vittem át hozzánk. Most épp a teliholdra fogtam a rossz alvást, egyébként meg a fogakra szoktam fogni. Még mindig 7 fogunk van, de fölül a 2 hármas már nagyon fehéredik.
Beszélünk nagyon: gigigigigi..., dadadadada..., agyáagyáagyá... Egyre bővül a "szókincse".
Ma megint sokat gondoltam a születésére. Meg amikor másnap reggel behozták. Hogy milyen pici volt. Meg arra, amikor először megláttam. Olyan fura, hogy ezt csak egyszer lehet átélni. Mert ha lesz is több gyerek, az már más.
Meg arra is, hogy olyan öröm látni, ahogy fejlődik. Ahogy napról napra okosabb. Ahogy komolyan belefeledkezik a játékba. Ahogy büzkén körülnéz, ha valami új dolgot csinál. Meg ahogy vigyorog, ha cicit kap.
Kicsit elérzékenyültem, de szerintem nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal
És akkor már az sem érdekel, hogy hogy fogunk aludni, mert majd lesz jobb is.
Elkezdtem visszaolvasni, de még nem végeztem. Igyekszem, és válaszolok.
Szerettem volna 2 képet föltenni, de valamiért nem sikerül. Majd legközelebb!
Kata!
Boldog névnapot kissé megkésve!
Angi! Gigi!
Virágaitoknak boldog névnapot kivánunk!
Mindenkinek szép hétvégét kivánunk!
Tünde+Tomika